• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان کسیو که میخواهی یک بار ببری اسکی و لباس نداره باید چیکار کرد؟ من خودم 2 ست لباس و لوازم اضافی دارم اما اندازش نیست !

فک نکنم کرایه ایش باشه

sami90

Registered User
لایک‌ها
0
QUOTE=majid_b;3259461]خودت میتونی، پشتی رو حداکثر تا 5 ، پایه جلو حداکثر 15 ، فاصله بین فیکسا، اندازه عرض شونه،[/QUOTE]

مشکل من اینه که رو فیکسم درجه نزده فقط بالا ی یه پیچ 16 تا خط هست همونه؟ببخشید خیلی سوالای مبتدی هست...یه سوال دیگه پای لید همون پای جلو هست دیگه درسته؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
عکس هارو دنبال کن، اگه سوال بود بازم بپرس،بردو رفتم از انباری آواردمشااا ;) دمه دست نبود

d6ab3720329072c802f221d26908ec9e.gif

هر خط به معنیه 2.5 درجه اس تقریبا

بله ، پای لید همون پایه جلوه و از نظر من با هیچ روشی قابل تعیین نیست، مگر اینکه هر 2 تا پارو امتحان کنی، و یه بار با هر پا از قله تا پایین بیای، و اون پایی که باهاش راحت تر اومدی پایین میشه پایه تو، این روش های هل دادنو این حرفا از نظر من درست نیستن همیشه و رویه همه، رو من که درست نبود، 1 فصل کامل رو نمیتونستم پیچ بزنم واسه اینکه برعکس بسته بودم فیکسمو

Last edited:

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
بله ، پای لید همون پایه جلوه و از نظر من با هیچ روشی قابل تعیین نیست، مگر اینکه هر 2 تا پارو امتحان کنی، و یه بار با هر پا از قله تا پایین بیای، و اون پایی که باهاش راحت تر اومدی پایین میشه پایه تو، این روش های هل دادنو این حرفا از نظر من درست نیستن همیشه و رویه همه، رو من که درست نبود، 1 فصل کامل رو نمیتونستم پیچ بزنم واسه اینکه برعکس بسته بودم فیکسمو

کاملا موافقم واسه منم همین اتفاق افتاد .

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
جساراتاً تگ چیه؟

به بلیت الکترونیکی دیزین میگن تگ، تو دیزین برای وارد شدن به پیست و استفاده از بالابر ها، هر دفعه باید یک بار تگ رو جلویه دستگاه نگه داری تا قفل در باز بشه و بتونی وارد بشی

اینم عکسش
6f2f90546f8c25818bb7ea75ed3d946d.gif

اینم عکس در های ورودی، چیزه مسخره ایه، جونه آدم در میاد از تویه اینا رد بشه، فک کن با اون همه لباس کلفت و یه برد به چه گندگی بخوای از تو این سوراخیه رد بشی :D

a1b61e7a8ec95a9801208aecf2dddfd3.gif

ولی با تمام این حرفا آدم عاشق دیزین میشه:wub::wub::wub:

Last edited:

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان freezing level چیه؟

sami90

Registered User
لایک‌ها
0
majid_b
مرسی خیلی راهنمایی بزرگی کردین...وصل کردم...پای چپمو گذاشتم جلو ایشالا درست باشه D:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
ب

اینم عکسش
6f2f90546f8c25818bb7ea75ed3d946d.gif

:wub::wub::wub:

این مدل های ساعتی از امسال آمده؟ به نظر باید راحت تر باشه از این اون یکی ها
با این گردنبندی ها (نمیدونم اسمش همینه !؟) پیر آدم در میومد می خواست از گیت رد بشه!!!
کسی امروز نرفت دیزین ؟

Viva Bianconeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
agha man emroooz dizin booodam, pist hanooz bazi jahash sang dare vali barfesh badi nist, zemne in k hesabi shologh boood.
be har halll , baraye etellae 2stan, jade ballarooo az 9-10 baz kardan, darbandsaram rah ooftade, dizin nakobide ziad dare vali nakoobidash kheili shezemie, gavazni bastas, ye boshghabi jadid gozashtan, sharje tag 24000, sharj ba kharide khode tag 26000 man shenidam, kholase jaye hame khali man k paaaam hesabiiii koftas ,omidvaram shoooma raftiiin me3 man teraktori ski nakoonin k moghe bargashtan paaatoon shabih 2lme besheeeeeee ;-) ;-)

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
این مدل های ساعتی از امسال آمده؟ به نظر باید راحت تر باشه از این اون یکی ها
با این گردنبندی ها (نمیدونم اسمش همینه !؟) پیر آدم در میومد می خواست از گیت رد بشه!!!
کسی امروز نرفت دیزین ؟

این ساعتی ها واسه چند روزه هاس، یه روزه همون تگه قبلیاس، بهتزین کار اینه که از کشش جداش کنین و ببندینش روی دسکشتون :D

Last edited:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
majid_b
مرسی خیلی راهنمایی بزرگی کردین...وصل کردم...پای چپمو گذاشتم جلو ایشالا درست باشه D:

یه پیچ گوشتی با خودت ببر، یه دور اسکی کن، اگه راضی نبودی برگرد دمه ماشین عوضش کن

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
agha man emroooz dizin booodam, pist hanooz bazi jahash sang dare vali barfesh badi nist, zemne in k hesabi shologh boood.
be har halll , baraye etellae 2stan, jade ballarooo az 9-10 baz kardan, darbandsaram rah ooftade, dizin nakobide ziad dare vali nakoobidash kheili shezemie, gavazni bastas, ye boshghabi jadid gozashtan, sharje tag 24000, sharj ba kharide khode tag 26000 man shenidam, kholase jaye hame khali man k paaaam hesabiiii koftas ,omidvaram shoooma raftiiin me3 man teraktori ski nakoonin k moghe bargashtan paaatoon shabih 2lme besheeeeeee ;-) ;-)

خیلی ممنون ، ولی لطفا فارسی بنویسین تا بشه راحت خوند، میتونین از این سایت کمک نگیرین

http://www.google.com/transliterate/persian

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
به به،میبنم که دربند سر قراره 25 سانت برف بیاد،چه شود!! امیدوارم واقعی باشه.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
این ساعتی ها واسه چند روزه هاس، یه روزه همون تگه قبلیاس،:D

آهان راست میگی پارسال یادمه سیستم چند روز رو داشت منتهی نمیدونستم تگش
فرق داره //
بهترین کار اینه که از کشش جداش کنین و ببندینش روی دسکشتون
آره اینجوری راحت تره ، من گذاشتمش تو جیب آستینم هر موقع میرسم به گیت می کشم
قرقره ش باز میشه :happy:

----------------------
thnks!

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی ساده هست وقتی که بوت رو میخوای ببینی که مناسب هست یا نه ابتدا هیچکدوم از فیکسهای بوت رو نبندید بوت رو پاتون کنید و انگشت شصت پاتون رو تکون بدین و بببینید که تا نوک بوت چقدر فاصله داره به هیچ وجه انگشت نباید با دیواره بوت کوچیکترین تماسی داشته باشه در اینصورت بوت برای شما تنگ هست و به پاتون صدمه میزنه در کل انگشت پا رو باید بتونید بازی بدید و به دیواره نخوره و حدود یک میلی متر تا نوک بوت باید فاصله داشته باشه و بعد تمامی فیکس های بوت رو ببندید ابتدا در حالت عادی و سپس محکم باز باید بتونید انگشت پاتون رو تکون ببدید بعدش با بوت راه برید بگذارید حدود 10 دقیقه پاتون باشه که فرم پاتون رو در بوت احساس کنید و ببینید که راحت هستیذ یا نه . بوتها بنا به قالب و فرم پاها متفاوتن اما یکی از بوتهایی که اکثرا برای ایرانیها و قالب پاشون پیشنهاد میشه بوتهای نوردیکا هست
اینم بگم که هرگز فکره اینکه خوب حالا بوت بزرگ هست جوراب ضخیم میپوشیم فیت میشه رو نکنید چون بوتی مناسب هست که با یک جوراب اسپورت معمولی فیت شه و اکثر بوتها دمای پا رو ثابت نگه میدارن پس نیازی به جورابه ضخیمتر نیست .

دو تا سوال به ذهنم رسید.
۱. وقتی فیکسهای بوت رو نبندیم و انگشت شصت رو تکون بدیم باید در حالت ایستاده با زانوهای صاف اینکارو بکنیم یا مثل حالت اسکی روی شل بوت فشار بیاریم؟
۲. این عرض بوت رو از کجا باید بفهمیم اندازه است یا نه؟ من طول بوتم خوبه ولی احساس می کنم خیلی ‍پهنه.

ممنون

Last edited:

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان سلام

یک سوال. دمای ۱۵- درجه خیلی سرده؟ راستش من ۵شنبه می خوام برم توچال و توی snow-forcast نوشته ۱۵- درجه است. من تازه پارسال اسکی رو شروع کردم و تا حالا توی این دما اسکی نکردم. به نظرتون باید از زیر لباس گرمتر بپوشم؟

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام

یک سوال. دمای ۱۵- درجه خیلی سرده؟ راستش من ۵شنبه می خوام برم توچال و توی snow-forcast نوشته ۱۵- درجه است. من تازه پارسال اسکی رو شروع کردم و تا حالا توی این دما اسکی نکردم. به نظرتون باید از زیر لباس گرمتر بپوشم؟

نه . لازم نيست لباس خيلي گرمتر بپوشي . عرق ميكني و اذيت ميشي
كمي گرمتر كافيه .
موضوعي كه بشتر از دما اذيت ميكنه باد هست .
اگه بيشتر از 15 كيلومتر در ساعت بشه كمي سخته .

اما باز هم به بدن فشار نمياد ممكنه نياز به يه پوشش براي بيني و دهان پيدا كني .

بالا