majid_b
Registered User
دوستان کسیو که میخواهی یک بار ببری اسکی و لباس نداره باید چیکار کرد؟ من خودم 2 ست لباس و لوازم اضافی دارم اما اندازش نیست !
فک نکنم کرایه ایش باشه
دوستان کسیو که میخواهی یک بار ببری اسکی و لباس نداره باید چیکار کرد؟ من خودم 2 ست لباس و لوازم اضافی دارم اما اندازش نیست !
بله ، پای لید همون پایه جلوه و از نظر من با هیچ روشی قابل تعیین نیست، مگر اینکه هر 2 تا پارو امتحان کنی، و یه بار با هر پا از قله تا پایین بیای، و اون پایی که باهاش راحت تر اومدی پایین میشه پایه تو، این روش های هل دادنو این حرفا از نظر من درست نیستن همیشه و رویه همه، رو من که درست نبود، 1 فصل کامل رو نمیتونستم پیچ بزنم واسه اینکه برعکس بسته بودم فیکسمو
جساراتاً تگ چیه؟
از اون ارتفاع به بالا اب و يا برفهاي اب شده يخ ميبندهدوستان freezing level چیه؟
ب
اینم عکسش![]()
:wub::wub::wub:
این مدل های ساعتی از امسال آمده؟ به نظر باید راحت تر باشه از این اون یکی ها
با این گردنبندی ها (نمیدونم اسمش همینه !؟) پیر آدم در میومد می خواست از گیت رد بشه!!!
کسی امروز نرفت دیزین ؟
majid_b
مرسی خیلی راهنمایی بزرگی کردین...وصل کردم...پای چپمو گذاشتم جلو ایشالا درست باشه D:
agha man emroooz dizin booodam, pist hanooz bazi jahash sang dare vali barfesh badi nist, zemne in k hesabi shologh boood.
be har halll , baraye etellae 2stan, jade ballarooo az 9-10 baz kardan, darbandsaram rah ooftade, dizin nakobide ziad dare vali nakoobidash kheili shezemie, gavazni bastas, ye boshghabi jadid gozashtan, sharje tag 24000, sharj ba kharide khode tag 26000 man shenidam, kholase jaye hame khali man k paaaam hesabiiii koftas ,omidvaram shoooma raftiiin me3 man teraktori ski nakoonin k moghe bargashtan paaatoon shabih 2lme besheeeeeee ;-) ;-)
این ساعتی ها واسه چند روزه هاس، یه روزه همون تگه قبلیاس،![]()
آره اینجوری راحت تره ، من گذاشتمش تو جیب آستینم هر موقع میرسم به گیت می کشمبهترین کار اینه که از کشش جداش کنین و ببندینش روی دسکشتون
خیلی ساده هست وقتی که بوت رو میخوای ببینی که مناسب هست یا نه ابتدا هیچکدوم از فیکسهای بوت رو نبندید بوت رو پاتون کنید و انگشت شصت پاتون رو تکون بدین و بببینید که تا نوک بوت چقدر فاصله داره به هیچ وجه انگشت نباید با دیواره بوت کوچیکترین تماسی داشته باشه در اینصورت بوت برای شما تنگ هست و به پاتون صدمه میزنه در کل انگشت پا رو باید بتونید بازی بدید و به دیواره نخوره و حدود یک میلی متر تا نوک بوت باید فاصله داشته باشه و بعد تمامی فیکس های بوت رو ببندید ابتدا در حالت عادی و سپس محکم باز باید بتونید انگشت پاتون رو تکون ببدید بعدش با بوت راه برید بگذارید حدود 10 دقیقه پاتون باشه که فرم پاتون رو در بوت احساس کنید و ببینید که راحت هستیذ یا نه . بوتها بنا به قالب و فرم پاها متفاوتن اما یکی از بوتهایی که اکثرا برای ایرانیها و قالب پاشون پیشنهاد میشه بوتهای نوردیکا هست
اینم بگم که هرگز فکره اینکه خوب حالا بوت بزرگ هست جوراب ضخیم میپوشیم فیت میشه رو نکنید چون بوتی مناسب هست که با یک جوراب اسپورت معمولی فیت شه و اکثر بوتها دمای پا رو ثابت نگه میدارن پس نیازی به جورابه ضخیمتر نیست .
دوستان سلام
یک سوال. دمای ۱۵- درجه خیلی سرده؟ راستش من ۵شنبه می خوام برم توچال و توی snow-forcast نوشته ۱۵- درجه است. من تازه پارسال اسکی رو شروع کردم و تا حالا توی این دما اسکی نکردم. به نظرتون باید از زیر لباس گرمتر بپوشم؟