مجموع بارش برف در توچال و ديزين و دربندسر رو نگاه مي كردم
دربندسر از همه بيشتر برف مياد . ارتفاعش از سطح دريا از همه كمتره . هوايش هم
از همه گرمتره . باد هم از همه كمتر !!
جالبه ...
از جاده که میای بالا به تقاطع میرسی
سمت چپ میره دربند سر سمت راست میره سمت شمشک دیزین
ممکنه جادش تا دربند سر بسته بشه اما مثل دیزین نیست چون اون ورا مسکونی هم هست برای بومیها پس سریع باز میشه
دربند سر میدونی یهجوری درد سرش از دیزین کمتره نه تگ میخواد نه چیزی بهترین پیست هستش برای لذت بردن من همیشه از دربند سر بیشتر از دیزین خوشم میاد
پیشنهاد میکنم بری اسکی کنی حتما قبول میکنی
دربند سر که اصلا پیست نیست. دیزین را با همه سختی راه و قیمت بالاتر ش با دربندسر عوض نمیشه کرد.
این دیگه از اون حرفا بودااااااااااااااااا؟؟؟؟؟ اگه برف دربندسر خوب باشه عالیه عالیی !!!
دربندسر راهشم خیلی کم چون دیزین باید برسی به قله اما دربندسر از پایین پیست یه کوه کمتر باید بری بالا !
جاده بالا بسته باشه همه میرن دریندسر دربند سر بازه !!!
خیلی شولوغ باشه نصفه دیزین تو صفی روزایی هم عست که 1 2 نفر تو صفن ! پیست و مسیرشم حرف نداره البته اگه حرفه ای باشی چون پیج های باریم و دره زیاد داره ! و پره نکوبیدس واسه هیجان حرف نداره باز باشه من دیزین نمیرم !
ببخشید رئیس!
من نفهمیدم!
اینایی که گفتین الان یعنی با هم بریم یا نریم؟
منم اسکی بلد نیستم فعلا دارم تو پیست مبتدی فیکس بستن یاد میگیرم!
بیام از شما دراپاژ رو هم شاید بتونم یاد بگیرم!
اگه 100 درصد میرین و تنهایین ماشینتون جا داره اگه سختتون نیست منم بیام باهاتون!
من جمعه اسکی بودم فیکس بستن بهم فشار اورده فعلا دست و پا قفله!
جمعه هم با پدرم قراره برم!
اگه شما خواستین برین و خواستین من رو هم با خودتون ببرین خبر بدین!
ولی اگه با دوست هاتون میرین و جا ندارین که هیچی!
ممنونم برادر!
چقدر این فیکس بستن پیچیدس!![]()
اگر پیست مقبولی بود صفش 21 نفری نمیشد.
در ضمن دیزین تا می خواهی نکوبیده برای هیجان داره!!!
باشه پس اگه 4شنبه با تور اومدم بهتون زنگ میزنم همدیگه رو ببینیم!
!
این دیگه از اون حرفا بودااااااااااااااااا؟؟؟؟؟ اگه برف دربندسر خوب باشه عالیه عالیی !!!
دربندسر راهشم خیلی کم چون دیزین باید برسی به قله اما دربندسر از پایین پیست یه کوه کمتر باید بری بالا !
جاده بالا بسته باشه همه میرن دریندسر دربند سر بازه !!!
خیلی شولوغ باشه نصفه دیزین تو صفی روزایی هم عست که 1 2 نفر تو صفن ! پیست و مسیرشم حرف نداره البته اگه حرفه ای باشی چون پیج های باریم و دره زیاد داره ! و پره نکوبیدس واسه هیجان حرف نداره باز باشه من دیزین نمیرم !
دقیقا همه جاهای خز و مبتدی که ملت میان برای آفتاب گرفتن شلوغه ! من نمیگم دیزین بده ! بدش کردن !!!! لذت دربندسرم یه چیزه دیگس !
اینو که میدونم !! کجاش میزان بارش رو زده؟
اين دوستمون يا تا حالا دربندسر نرفته يا بهش آدرس اشتباه دادن رفته تو تپه هاي ميگون سر خورده!!!!!!!!!!!!
من ديزين رو واسه ديدي كه تو روزاي آفتابي موقع اسكي تو پيست چمن اش داره مي پرستم و واقعا از اسكي تو ديزين لذت ميبرم.
اما دربند سر ............ از قله كه مي خواي بياي پايين برو سمت راست, سمت بشقابي, اونوقت مي توني تو يه شيبه خفن اسكي كني كه هيجانش آدرنالين خونتو حسابي قلقلك ميده. پيچ هاي دربند سر هم كه ديگه معروفه!! البته من تا حالا دو تا از دوستامو با كاردك از كف همين دربند سر جمع كردم , آدم وقتي با چشم خودش ميبينه چقدر راحت يه نفر واسه يه كم هيجان بيشتر كتلت ميشه مي ترسه!!!!!!
البته آدم!!!!!![]()
)
دوست عزیز تورهای مختلف هست!
یه تعداد خیلی کمی با قیمت بالا از جاده چالوس!
ولی من با تور آقا بیگی عزیز میرم از جاده بالا دربندسر شمشک دیزین!
قیمت امسال 18!
میاد در خونه دنبالت!
فقط مشکل اینه که من اکباتانم میگه برای 1 نفر نمیاد اینور!
به همین دلیل من ساعت 5 صبح از امیر اباد سوار میشم!
اگه خواستی شمارش رو بهت میدم!
اگه میای بیا 4شنبه با هم باهاش بریم!
خونتون کجاست؟
مرسی!