• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

alihabibi58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
دوستان من میخوام تازه شروع کنم
1- لطفا بگید چه مارکی برای خرید لوازم اسکی (چوبو کفش) خوبه؟ لباس گرفتم
2-چند جلسه مربی بگیرم

khodam1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خو.ب نمایندگی f2 و flow کجاست ؟ مارک head چطوره ؟ میدونم برتون برد داره 2 میلیون اما قیمت واقعیش هر طور حساب کنی این نیست تا اونجا که من میدونم مالیات 7 الی 10 % هست هم کانادا هم آمریکا اما برای گمرک و اضافه بار سایر موارد که گفتی درسته اما بازم انقدر در نمیاد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خو.ب نمایندگی f2 و flow کجاست ؟ مارک head چطوره ؟ میدونم برتون برد داره 2 میلیون اما قیمت واقعیش هر طور حساب کنی این نیست تا اونجا که من میدونم مالیات 7 الی 10 % هست هم کانادا هم آمریکا اما برای گمرک و اضافه بار سایر موارد که گفتی درسته اما بازم انقدر در نمیاد

برو جردن اسپورت ... بالای جردن ... هم فلو داره ... هم اف تو

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

داداش بالاخره اینجا ایرانه دیگه ! من مکمل 30 تومنی رو میخرم 85 تومن تازه اصل هم نیست امیدوارم چینی درجه 1 باشه ! حد اقل این مطمئنی اصله ! نه درست یادم نیست اما مدل متد فکر کنم تو خود سایت برتون هم بالای هزار دلار بود فکر کنم 1500$ بود !

head هم خوبه ! من میپسندمش اما به قیمتش نمی ارزه f2 , atomic بهتره ! فلو هم خوبه !

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون جاتون نه خالی!
پیست داغون و افتضاح!
شاید یکی بگه خوب بود ولی من حال نکردم!
چرا؟
چون:
صف وحشتناک:از ساعت 8 تا 4 شش دور بیشتر اسکی نشد کنم بقیه زمان تو صف تلف شد!
قله تا نیم قله قلوه سنگ!ناجور!
از نیم تا پایین زمین قهوه ای!
خلاصه روز خوبی برای دیزین نبود اما هر چی نبود دیزین بود!
امیدوارم طی این هفته بارش خوبی داشته باشیم!

جناب جرمن شرمنده!
اولا موبایلم شارژش تموم شد دیمن همش نتورک بیزی میزد!
نشد هم دیگه رو ببینیم!
ببخشید!

مرسی!
موفق باشین!

Viva Bianconeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ادامه حرفاي اين دوست خوبم بنده عرض كنم كه: 12ساعت سر پا باشي و اسكي بكني و تو صف وايسي قابل تحمل تقريبا اما اينكه 2ساعت و خورده اي تو صف وايسي و شاهد بي شعوري كسايي كه با ببخشيد ببخشيد گفتن تو صف مي زدن باشي اصلا حس قابل تحملي نيست! ضمن اينكه freezing level به طرز فجيعي مناسب اسكي نبود و تمام روز پيسورا با برانكارد ملت و جمع مي كردن.

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اين گزارش شما از ديزين مربوط به جمعه است ؟ شلوغي ...

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی پیدا نشد راجع به فریزینگ لولی که تو سایت snowforecast میزنه برای ما توضیح بده؟:D

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
یکی پیدا نشد راجع به فریزینگ لولی که تو سایت snowforecast میزنه برای ما توضیح بده؟:D

ارتفاعيه که از اون به بالا اب ويا برفهاي اب شده يخ ميزنه . اگه نوسان کنه از همه بدتره يعني يه روز بره بالا برفها تبديل به اب ميشه بعد وقتي بره پايين همه پيست ميشه يخ خالي

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
منم امروز رفتم، شنبه، زیاد شلوغ نبود، ولی باز میشد بگی شلوغه، برفش سنگ ریزه زیاد داشت، ولی واسه من که بیخیال بردمم خوب بود، سرد بود، باد داشت، پارکینگ شده 4000 تومن، امروز من مجروح ندیدم، از 1 به بعد برفم شروع شد، از 2 به بعد مه گرفت که 10 متریت معلوم نبود، 4 از پیست و جاده پایین راه افتادم، به علت بارش زیاد و برف داشتن سطح جاده 9 رسیدم آپادانا

ALI G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من امروز شنبه دیزین بودم جای همگیتون خالی هم خوب بود هم بدی هم داشت
ساعت 7 حرکت کردیم :wacko:>خواب موندیم< جاده بالا که باز بود خوشبختانه یه ترافیک ملویی نزدیک پیست بود ولی اونم
بزاریم رو حساب تنبلی اسکی بازا ، پیست که اصلا شلوغ نبود صبح زود تا ظهر هوا ابری آفتابی بود ولی کم کم هوا بد شد برف و بوران شد ولی با این وجود ما که جزء آخرین نفرا بودیم برگشتیم حلوحوش ساعت 4 ....:
خلاصه جای همتون خالی .
ولی بدیهاش با نظره دوستمون موافقم پیست سنگ ریزه زیاد داشت تو 2قسمت زمین کاملا قهوه ای شده بود و قسمت قله نکوبیده زیاد داشت که
اینکاره هاشونم گیر کرده بودن چه برسه به ما :p
ایشالا با این برف توپیکه اومده آخره هفته دیزینم آفتابی و پراز برف باشه :rolleyes:

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من 5شنبه ديزين بودم :lol:هيچ وقت به حرف راهداري گوش نكنيد.اگه هوا آفتابي بود از جاده بالا بريد.متاسفانه از پائين رفتيم.ترافيك جاده خوب و روان.پاركينگ 4000تومن نيمه خلوت.خريد تگ 26000 تومن شارژ 24000 تومن.صف كابين اصلي:hmm: شلوغ . سيژ و كابين قله شلوغ:hmm:(اصلاً نرفتم توصف)هوا آفتابي :cool: چكشي و بشقابي نيم قله خوب نسبتاً خلوت.پيست خوب بود بعضي جاها يه مقدار علف و يا سنگ خورده داشت ولي بدتر از اينو خيلي تجربه كرديم پارسال;) دوستان اسكي باز همونجوري كه خودتون مي دونيد :blush:.تو صف زدن هم بود:hmm: برخورد مسئولين دستگاهها به نظر من بهتر شده بود (دوستان محلي);) هايپ 3000 چيپس 1000 اسنك3000 اسنيكرز 1500 و...

نكات قابل توجه جاده پايين 3 بار توقف داشتيم يكبار زنجير چرخ چك كردن.1بار 20تومن جريمه /سبقت 1با تو خروجي جاده به ديزين آقا پليس همه مدارك مونو چك كرد حتي علت اينكه چرا 2 نفر 3 چوب اسكي تو ماشين دارن؟ حدود 1ساعت و اندي طول كشيد تا رسيديم ديزين(از غرب تهران)
ولي خيلي خوب بود .(يه كم دلم براي بهترين پيست ايران توچال مي سوزه :p)
مي دونم خيلي طولاني شد ولي يه نكته ديگه شنبه امتحان داشتم خراب كردم (دست گلتون درد نكنه):lol:
كسي دربند سر نبوده گزارش بده ؟؟

Last edited:

rossignol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز رفتم، شنبه، زیاد شلوغ نبود، ولی باز میشد بگی شلوغه، برفش سنگ ریزه زیاد داشت، ولی واسه من که بیخیال بردمم خوب بود، سرد بود، باد داشت، پارکینگ شده 4000 تومن، امروز من مجروح ندیدم، از 1 به بعد برفم شروع شد، از 2 به بعد مه گرفت که 10 متریت معلوم نبود، 4 از پیست و جاده پایین راه افتادم، به علت بارش زیاد و برف داشتن سطح جاده 9 رسیدم آپادانا

سلام
پیست برای مبتدی که برای اولین با میخواد بره چطور بود؟

البته با این بارش که شنبه و یکشنبه برف داره میزنه(سریع برفهارو میکوبن)به نظرشما چند شنبه خوبه برم؟:)

Last edited:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
همون دیروز که بودیم 2 سانتی برف اومد تا 4 عصر، الانم که دمه خونه ما هیچ وقت برف نمیاد، این همه برف اومده، ببین دیشب دیزین چقد اومده دیگه، صبحم رادیو گفت محور کرچ به چالوس بسته شده

ali.karimi0067

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
:p
اگر کسی راجع به اسکی کوهستان (اسکی کوهنوردی) اطلاعاتی داره ممنون میشم مطرح کنه.

napster_630

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه دنبال یه سری فیلم آموزش snowboard میگردم.اگه میشه لینک youtube به من بدید...چون هرچی گشتم چیزه خاصی پیدا نکردم.
من از پارسال شروع کردم و با پنجه و پیچ زدن مشکل دارم.دنبال فیلم آموزش همین ا هم میگردم.

بالا