• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره بازار forex

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم معتقدم بهتره این بحث بی نتیجه رو تموم کنیم. هر چی هم بگیم این صفحه اول اینجا که ادعا های 90 میلیون در ماه و .....دارند گواهی بر مدعای بی ادعای شماست!
اي بابا :hmm:

marketer_teams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
سلام
منم معتقدم بهتره این بحث بی نتیجه رو تموم کنیم. هر چی هم بگیم این صفحه اول اینجا که ادعا های 90 میلیون در ماه و .....دارند گواهی بر مدعای بی ادعای شماست! :happy:
من حاضرم بیشتر در مورد فارکس توضیح بدم. کس علاقمنده؟
چون اینجا پی تیه و خونه اولمونه و ..... توضیح میدما وگرنه همونجور که از امضا و ...مشخصه ما تو سایت خودمون بصورت تخصصی به این مطلب کار میکنیم و حساب ریل هم داریم. فقط حق همسایگی و .....است دیگه + ارادتی که خدمت داش امین داریم پیش پیش.(از قدیما که براش اسک آواتار ادیت میکردیم;) )

خوشحال مي شم اگه راهنمايي كنيد چون من اصلا آسنا نيستم ف اينكه از كجا بايد شروع كرد؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ولی فروم سرمایرو که خوندم هیچی حالیم نشد
یعنی اینقدر خنگم؟ :(

richman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
منم علاقمندم
ولی فروم سرمایرو که خوندم هیچی حالیم نشد
یعنی اینقدر خنگم؟ :(
منم قبلا خوندم و چيزي دستگيرم نشد.البته من تقريبا فهميدم فاركس چيه ولي اگه يكي پيدا بشه از اول ماجرا توضيح بده خوبه.اين كه از كجا بايد شروع كردو.......

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام :)
خوب مرام(بقول رفقا) گودزیلایی ما عود کرد و دیدیم اینجا خونه اولمونه و داش امین دستور دادن و رفقام علاقمندن و ....گفتیم یه حالی بدیم :cool:
آقا من سعی میکنم یه سری مطالب ابتدایی رو اینجا بگم که یه استارتی باشه برای شروع. البته اینم گفتن نداره که برای مباحث تخصصیش ما تو سایت در خدمت تمام رفقا هستیم. فقط حق آب و گله و اینکه برای شروع یه استارت لازمه.

1- آقا ارزهای اصلی چیان؟
USD = دلار امریکا
EUR = یورو(اروپا)
GBP = پوند انگلستان
JPY = ین ژاپن
CHF = فرانک سوئیس
بازم هست ولی اصلی های اصلی همینان :happy:

2 - ارزها بصورت جفتی هستند. یعنی یه ارز خالی نیست و جفت ارز داریم(یعنی ارزش نسبی ارزها نسبت به هم) مثل:

جفت ارز یورو/دلار = EUR/USD = یعنی هر یک یورو(ارز اولی) مساوی با چند دلار(ارز دومی) هست.

مثلا الان اگر توی چارت ها نگاه کنید یورو/دلار(که اصلی ترین جفت ارز مورد معامله هست) نرخ برابریش 1.3150 هست(حدودا). یعنی هر یک یورو الان برابر با 1.3150 دلار هست. وقتی این نسبت بزرگتر از یک(1) هست یعنی یورو قوی تر از دلار هست و میزان قوی تر بودنش هم 31.5% هست.

(دلیل قوی شدن یورو در مقابل دلار بصورت عمده کسری بودجه-Account dificit - امریکا در اثر جنگ عراق هست. ;) )

3 - این نرخی که گفتم(تا 4 رقم اعشار) هر یک رقمی که جابجا بشه بهش میگن یه پیپ(یا پیپس یا پوینت = Pips = point)
یعنی اگر 1.3150 بشه 1.3151 یک پیپ یورو قوی تر شده و اگر بشه 1.3149 یک پیپ ضعیف تر شده و دلار قوی تر شده.

4 - چارت کشیدن که بلدین؟ این نرخ رو در طول زمان بکشید چی بدست میارین؟ سابقه نرخ یورو/دلار. همون چارتی که من صفحه پیش گذاشتم این نرخ رو برای یورو/دلار(EUR/USD) و پوند/دلار( GBP/USD)نشون میداد.

5 - نمیدونم قبلا گفتم یا نه ولی برعکس بازار سهام که یکطرفه است تو بازار فارکس ترید دوطرفه داریم. بزارید یه مثال بزنم:

فرض کنید تو بازار سهام(یا هر تجارت دیگه ای) شما میرید سهم یک شرکت(یا هر کالا یا چیز دیگه ای رو) میخرید. به چه امیدی؟ برای اینکه قیمتش بره بالا و بفروشید و سود ببرید درسته؟ :eek: (خدائیش اگه نمیگیری همینجا بپرس نزار بعدا ;) )
تو بازار فارکس شما هم میتونید بخرید و هم بفروشید و سود ببرید یعنی چی؟ یعنی فقط با خرید یک جفت ارز و منتظر موندن برای بالا رفتن قیمتش سود نمیبرید. بلکه!: اگر بدونید قیمت(=نرخ) میخواد پایین بیاد میتونید با فروختن و پایین اومدن قیمت هم سود ببرید! :wacko:
ببینید ممکنه اولش این قضیه یکم سخت جا بیافته. ولی فکر کنید.......یکم بیشتر :happy: .......آها افتاد! درسته؟ خوب بابا شما وقتی یه چیزو میخرید و بعد میفروشید باید از بالا رفتن قیمت سود کنید.
حالا فرض کنید یکی برای شما این امکان رو بوجود آورده که اول بفروشید و بعد از مدتی بخرید. این باعث میشه که هر چی قیمت(=نرخ) پایین تر بیاد به سود شما باشه و سود بیشتری کنید. ;)

به خرید در ابتدا و فروش در انتها میگن : خرید(Buy) ------------> نوع معامله رو میگن: Long
به فروش در ابتدا و خرید در انتها میگن: فروش (sell_ ------------> نوع معامله رو میگن: Short

6 - خوب شما فرض کنید الان یورو/دلار کار میکنید(بعدا میتونید برید سراغ ارزهای دیگه خودتون). خوب؟ یورو دلار الان 1.3150 هست. شما بر اساس یک روشی(بعدا در موردش بیشتر میگم) میگید این نرخ میخواد برسه به 1.3100.(یعنی دلار میخواد قوی بشه به اندازه 50 پیپس). پس چیکار میکنید؟ .......آها! نگاه نکن بالا رو عمو!
:hmm: خجالت نمیکشه :eek:
سل میکنی! آفرین که بدون نگاه کردن هم میتونی بگی. :happy:
خوب سل میکنی و نرخ شروع میکنه پایین اومدن تا 1.3110(یعنی به هدف شما نمیرسه) و وای میسته. شما پوزیشن سلت رو میبندی.(درسته؟) یعنی موقع سل کردن یک پوزیشن(=یعنی ترید. یعنی معامله :f34r: ای بد فکر اونو که نمیگم :D ببخشید بچه ها این ملت خیلی بد فکرن شما به اینا نگاه نکنین و سالم فکر کنین :blush: ) سل باز کردی و موقعی که میخوای از ترید(یعنی معامله!) خارج بشی باید اون پوزیشن رو ببندیش. جا افتاد؟
(این ملت بی ادب رو من تو این کورس فارکس ادب میکنم هی وسط درس اینتراپت میدن :eek: )

7 - خوب یه فکر دیگه هم میشه کرد. همون پوزیشن سل که روی 1.3150 روی یورو باز کرده بودین رو یادتون که هست. اگر برخلاف فکر شما حرکت کرد چی؟ مثلا رفت رسید به 1.3170 ! یعنی 20 پوینت ضرر کردین. :f34r: درسته؟ میتونید اونجا جلوی ضرر رو بگیرید و بگید که آقا ما با همین ضرر 20 پوینتی از بازار خارج میشم و پوزیشن سل رو ببندید.

8 - شما بابت هر یک ترید(معامله) مقداری پیپ باید به بروکر بپردازید.(بعنوان کارمزد) که بهش میگن اسپرد(spread). درست شد؟ بروکر های مختلف مقدار اسپردی که می گیرن متفاوته. و روی ارزهای مختلف هم فرق وکوله. یعنی میبینید یه بروکر روی یورو/دلار 4 پیپ میگیره(از هر ترید) و یه بروکر دیگه 5 پیپ و یکی هم 3 یا 2 پیپ میگیره.
و همون بروکری که یورو/دلار رو 4 پیپ میگرفت مثلا پوند.دلار رو 5 پیپ میگیره. یعنی اینا ربطی به هم نداره و مثل کالاها یا چیزهای مختلف هستن برای خرید و فروش.

9 - خوب دیگه بچه ها فعلا بسه. فعلا همینا رو چند بار بخونین تا خوب جا بیافته. و سعی کنید به چارت صفحه قبل خیلی دقت کنید و همه اجراشو بفهمید. اون خیلی کمک میکنه.

سعی کنید معنی این کلمات رو هم روی چارت درک کنید. تا دفعه بعد که بیام وبیشتر توضیح بدم:

T/P = Take profit
S/L = Stop loss

:cool:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
دمت گرم
داره كم كم ميفته

marketer_teams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كل سايت سرمايه رو زيرو رو كردم ولي ... خوب تقريبا نفهميدم از كجا بايد شروع كنم
خوب تشكر مي كنم از شما كه ما رو راهنمايي مي كنيد .
تا باشه از اين مرام هاي گودزيلايي

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام به رفقا مخصوصا علاقمندان فارکس
مستر مارکت میکر هنوز از مادر زاده نشده کسی که زیر رو روی سرمایه رو بگرده :happy: اینقد که این سایت عمیق و مفهومی و ...ست اینقدر که :blush: بی خیل بچه ها اینجور تبلیغ کردن یکم بقول یارو گفتی خزه. (اگه نمیدونین خز چیه برین تو گفتگوی آزاد و تاپیک اصطلاحات مخفی شرلوکو ببینید.)
از این حرفام که بگذریم سخن فارکس خوشتر است.

1 - S/L = استاپ لاس = یعنی نرخی که جلوی ضرر رو میگیرید. فرض کنید روی پوند/دلار(GBP/USD) یه پوزیشن بای(Buy) دارین که از روی 1.8910 پوزیشن رو باز کردین.(یعنی رو نرخ 1.8910 که بوده شما بای کردین).
خوب؟ این یعنی اگر نرخ بیاد و بشه 1.8950 شما 40 پیپ سود کردین و اگر بشه 1.8850 یعنی 50 پیپ ضرر دادین. معمولا بخاطر جلوگیری از ضرر یک حدی تعریف میشه که از نون شب هم تو فارکس واجب تر هست و همین استاپ لاسه. یعنی شما پوزیشن که روی 1.8910 میگیرین یه حدی(مثلا 1.8870 ---> یعنی 40 پیپ استاپ لاس) میزارین که اگر نرخ برخلاف جهت شما رفت و شما رفتین تو ضرر بهیچ وجه بیشتر از 40 پیپ ضرر نکنین. یعنی حداکثر ضرر رو بیان میکنه استاپ لاس. با رسیدن نرخ به استاپ لاس خودبخود پوزیشن بسته میشه.(البته میشه پوزیشن بدون استاپم گذاشت ولی خطرناکه و اصلا توصیه نمیشه).

2 - اون یک ده هزارم(0.0001) که گفتم میشه یه پیپ یادتونه؟ هیچی فقط خواستم یادتون بیارم.

3 - خوب یه تعریف دیگه:
100,000 $ = 1 lot = یک لات ( حداقل مقدار سرمایه ای که وارد ترید میکنید در حساب های استاندارد)
10,000 $ = 0.1lot = یک مینی لات ( حداقل سرمایه ای که در حساب های مینی میشه وارد معامله کرد.

تو بازار فارکس حداقل مقدار سرمایه ای که میشه وارد معامله کرد(حالا بگذریم از اینکه معمولا برعکسه و معامله :f34r: ) ده هزار دلاره(در حساب مینی).
خوب حساب مینی و استاندارد چیه؟ ببینید حساب استاندارد قبلنا بوده ولی برای جذب تعداد افراد بیشتر به این بازار اومدن یه چیزی بنام مینی فارکس درست کردن که حداقل حساب کمتری میخواد. یعنی کم بروکری اجازه باز کردن حساب استاندارد زیر5000 دلار میده. ولی حداقل پولی که میشه باهاش حساب مینی باز کردن 300$(حدود 270 هزار تومن) هست.

4 - خوب سوال الانتون اینه که اینکه چقدر وارد بازار میکنی یعنی چی؟ درسته؟
:happy:
خوب مشخصه که نباید کل سرمایه رو در ترید وارد کنید.(تو بورس هم همینطوره و باید مقداری پول نقد نگه دارید برای جبران نقصان احتمالی ارزش سهام ....) و تو حساب مینی اینطوریه که در هر ترید باید 0.1 لات وارد کنید.(البته بیشتر هم میتونید تا جایی که پول داشته باشید مثلا 0.2 لات یا 0.3 لات .....1 لات .....).

5 - خوب این لات اصلا به چه درد میخوره؟ خوب قبلش بزارید یه چیز دیگه رم بگم:

6 - نسبت اهرمی(Leverage) مقدار وامی هست که بروکر به پول شما میده. یعنی شما مثلا 300$ حساب مینی فارکس باز کردین.(بعدا در مورد بروکر هایی که حساب مینی دارن و ...بیشتر میگیم). بروکر میگه با چه نسبت اهرمی میخوای کار کنی؟ بروکر ها نسبت های مختلف ارائه میکنن ولی از 1:10 و 1:25 و ....هست تا 1:100 و 1:200 .....
این یعنی چی؟ همون مثال رو فرض کنید 300 دلار با نسبت اهرمی 200 حساب باز کردین. پس:

300$ *200 = 60,000$
پول تو حساب بروکر دارید. خوب؟ از این 60000 دلار حداقل 0.1 لاتش که میشه 10000 دلار رو باید وارد ترید کنید. (یعنی 1 ششم کل پولتون که خوب زیاده و بهتره پول اولیه تون بیشتر باشه تا بتونید نسبت کمتری از پولتون رو درگیر کنید و جا-مهلت=فرجه- کافی برای تحمل ضرر رو داشته باشه حسابتون

7 - خوب جواب سوال 5 رو تو همین قبلی-6- دادم دیگه ;)

8 - یکم آنتراکت بدین و بندهای 3 و 6 رو بادقت دوباره بخونین. :)

9 - یک مثال:
مثلا شما روی ریت(=Rate = نرخ) 1.3176 یورو/دلار رو بای کردین(یعنی خریدین) به مقدار 0.1 لات(یعنی 10000 دلار از پولتون رو درگیر معامله کردین).
[ محاسبه اینکه ارزش هر پوینت چقدره:
هر پیپس 0.0001 بود دیگه درسته؟ پس اگر 0.1 لات پوزیشن گرفته باشین هر پیپ میشه:

0.0001 * 0.1 لات = 0.0001 * 10000 = 1$

افتاد؟ سعی کنید این بند رو چند بار بخونید و اگرم نمیفهمید حفظ کنید! وقتی پوزیشن 0.1 لاتی دارید هر پیپ 1 دلاره. اگر پوزیشنتون 0.2 لاتی باشه هر پیپ میشه چقدر؟ 2 دلار!
اگر حساب استاندارد داشته باشین و حداقل باید 100000 دلار(1 لات کامل) پوزیشن بگیرین هر پیپ میشه چقدر؟
آفرین خودت حساب کنی بهتره.

(درسته عزیزم میشه ده پیپ. دیدی چقدر راحته؟ :p )
]

خوب ادامه مثال: روی 1.3176 یک دهم لات ( 0.1 لات) پوند دلار رو بای کردین. اگر ریت بشه 1.3195 شما 19 پیپ سود کردین و از اونجا که پوزیشنتون 0.1 لاتی بوده و هر لات 1 دلاره میشه 19 دلار سود. اگر پوزیشنتون 0.2 لاتی میبود 19 پیپ سود میشد چقدر؟ آفرین درسته 38 دلار!

10 - خوب دیگه رفقا اینم از مطالب امروز بازم فکر کنم زیاد شد. بهتره اینا رو خیلی خوب یاد بگیرین. واقعا مهمن.

منم بخاطر اینکه مدرس خوبی نیستم ببخشید. طرز کار من همینجوریه و روش دیگه ای براش بلد نیستم. دوستان به بزرگواری خودشون ببخشن.
مخلص مدریتور این بخش داش امین گل هم هستیم.

تا پست بعدی......خودفظ.
:)

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي من گرفتم روال كار چه جوريه ولي سوالاتي دارم كه بعد ميپرسم :happy:

jonamoos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

حالا ميشه آدرس چندتا از اين سايتهاي فاركس رو بدين
البته از اونهايي كه فعلا ميشه به صورت ٍِDemo توي اونها
فعاليت كرد !

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
ببخشيد وقت نشد چند وقتي اينجا رو آباد كنم.(تو هنر سرگرم بودم ).
الانم زياد وقت نيست مقاله بنويسم فقط توضيح كوتاه:

1 - اكثرقريب به اتفاق بروكرها سرويس اكانت دمو دارن. يعني شما پلت فرمشون رو و سرويس دهيشون رو قبل از ريل( Real) روي دمو تست كنيد.(هر چند كه سرويس دمو همه با ريلشون فرق داره :hmm: )

2 - ببينيد. يك نرم افزاري هست بنام متاتريدر(Metatrader). يك گروه روسي اينو نوشتن. اسم سايت روسي: www.metaquotes.com . خوب؟
اين نرم افزار بخاطر رايگان بودنش(براي يوزر) ها حجم كم و شامل بودن بر بسياري موارد مورد نياز فاركس يك نرم افزار همه گير هست. يعني اصولا نرم افزار چارتينگ قوي تر از اين تو فاركس خيلي كم يا اگرم باشه خيلي گرونه.
اين نرم افزار پلت فرم خريد و فروش خيلي بروكرها(بيش از 20-30 تا!) هست. يعني همشون از اين نرم افزار استفاده ميكنن اينا. ولي از سرورهاي مختلفي براي ساپورت اين استفاده ميكنن.
تا اينجاش واضحه؟

3 - ببينيد. اين نرم افزار رو از هر كدوم اين سايتها كه دانلود كنيد فقط يكم قيافه نصبش يا فولدري كه توش نصب ميشه فرق ميكنه و اصلش يكيه. و با عوض كردن آي پي سرور تو نرم افزار ميتونيد به بروكر هاي مختلف وصل بشيد.
بنظر من خود نرم افزار رو از خود سايتشون بگيريد(نسخه 3.83) . الان نسخه 4 هم اومده كه بتاست و هنوز هيچ بروكري باهاش كار نميكنه.
اين لينك دانلود متاتريدر 3.83:
http://www.metaquotes.net/files/mtsetup.exe

4 - اينو بگيرين. يادتون باشه اين نرم افزار با پورت 1950 كار ميكنه.(اگر بسته است اين پورت در شبكه شما به ادمين مراجعه كنيد. يا شايدم بهتر بود ميگفتم به .....ادمين مراجعه كنيد و اينقدر بماليد تا بازش كنه
:wacko: )

5 - اين تاپيك سرمايه رو ببين: http://forum.sarmaye.com/index.php?showtopic=855
توش آي پي هاي متاتريدر مربوط به بروكر هاي مختلفي كه با متاتريدر كار ميكنن نوشته شده. ميتونيد اين آي پي رو در منو Tools>Options وارد كنيد. با اينكار به سرور بروكر هاي مختلفي وصل ميشين. هر چند فعلا اينها فرقي با هم ندارن و فقط اطلاعات ريل تايم به نرم افزار فيد ميكنن.

با نرم افزار ور بريد تا بعد ;)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من هنوز وقت نکردم بخونم

chalipaa

Registered User
لایک‌ها
0
من در دوبي چند شركت كه در اين بازار فعال هستند از نزديك آشنا هستم
و در دوره هاي آنها هم شركت كرده ام.
بعضي روزها جواناني مالباخته و گريان از آنجا ديده ام كه بيرون آمده اند و بعضي شادان

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
ممون از توضيحات خوبتون .
بازار خيلي خوب و در عين حال بسيار خطرناكي هست .

شما چه مدت هست كه با فاركس كار ميكني ؟؟؟

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحات، سیستم جالبیه ، از این بازاریابی های شبکه ای خیلی بهتره چون آدم چیز یاد میگیره و بابت اطلاعات و سوادش از بازار پول درمیاره، البته به نظرم اولاش باید سخت باشه. یه توضیحی در مورد نقل و انتقالات مالیش هم میتونید بدید؟ که چجوری پول وارد یا خارج میشه از سیستم مثل برداشتن سود مثلا!
کاکو جان حالا یه سوال (جسارت نباشه :D به مرام گودزیلایی شما)میخواستم بدونم شما چه سودی از تبلیغ برای اون دارید که سایت واسش زدین و اینها. (بازم تاکید میکنم برداشت بد نکنید ها ، اهه خوب بچم سوال دارم دیگه :blush: ) ::

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاکو جان لطف کرده و این جواب رو برام فرستاده که عینا نقل قول میکنم:
سلام

تو این بازار لزوما کسانی که اطلاعات و سوادشون بیشتره سود نمیبرن. یکی از رفقای من(از اعضای خیلی قدیمی اینجا) با اینکه من فرضا دوره دیدم و کلی مطلب خوندم و تو سایت سرمایه ترجمه کردیم و ....بیشتر سود میکنه تا من که بیشتر ضرر میدم.
در ضمن سایت سرمایه (حداقل تابحال) هیچ هدف تجاری نداره و ما برای این قضیه سایت نزدیم. سایت ما زمانی راه افتاد که بورس تهران اطلاعات خیلی کمی بیرون میداد و نیاز زیادی به مقالات تحلیل تکنیکال احساس میشد. ما هم شروع کردیم به فعالیت.
الان سایت های مشابه زیادی وجود دارن و کتابهای تکنیکال هم چاپ شدن(بگذریم از اینکه هم سایت ها و هم کتابها و هم روزنامه ها مطالب ما رو بصورت بدون نام و ...استفاده کردن بالاخره تو ایرانیم دیگه.) و کسی عین خیالشو نیست و دست ما هم به ...کسی بند نیست.
اینه قصه ی سرمایه. خود من هم بواسطه سرمایه با فارکس آشنا شدم و بعد ادامه دادم و الان هم از کار روزانه ام کم کردم و به ترید کردن میگذره بیشتر وقتم.
نقل و انتقالات مالی هم تو ایران به برکت **** مقدس فقط بانک هست و هیچ سرویس انتقال پول دیگری وجود نداره. هزینه ترنسفر بالاست(یک چیزی تو مایه های ایگولد. فرضا شما بخواید ایگولد بخرید دلاری چند میافته براتون؟ حوالی 920 تومن!) و هزینه ترنسفرم بانکم سرشکن کنید همین حوالی میشه. یعنی برای 2000 دلار باید 80 دلار هزینه ترنسفر بپردازید.

پول ریختن هم شما فرم درخواست بازگشت پول(Withdrawal) بروکرت رو پر میکنی و شماره حساب(ارزی) داخل ایرانت رو میدی(اگر شرکت آمریکایی نباشه) برات حواله میکنه که معمولا هم بروکر مبلغی ازش کم میکنه هم دوباره باید هزینه ترنسفر پول رو بدی

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اقا يه سوال با اين چجوري پولدار ميشن :blink: :blink:
مثلا من 100 دلار خريدم حالا يك سنت دلار افزايش پيدا ميكنه
حالا من فقط يك دلار سود كردم :blink: :blink:
البته شايد خوب متوجه نشده باشم سيستم رو :wacko:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdvirus :
اقا يه سوال با اين چجوري پولدار ميشن :blink: :blink:
مثلا من 100 دلار خريدم حالا يك سنت دلار افزايش پيدا ميكنه
حالا من فقط يك دلار سود كردم :blink: :blink:
البته شايد خوب متوجه نشده باشم سيستم رو :wacko:
مثلا شما شاخص Eur/USD را در قیمت 1.2950 میخری و سپس این شاخص به 1.2980 افزایش پیدا میکنه . شما اینجا به اصطلاح 30 پیپ سود کردی . که بستگی به نوع حساب و مقدار پولی که وارد بازار شدی هر پیپ حساب میشود ... همین این برعکسشم امکان پذیره ..

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
قبلا شنیده بودم که وب سایتهایی هستند که محیط فارکس رو شبیه سازی کرده اند و شما با عضویت در اونها به طور کاملا مجازی و در حقیقت غیر واقعی به تمرین می پردازید .. یک مقدار پول هم در ابتدای عضویت به شما مثلا تعلق می گیره که می توانید با اونها تمرین کنید ..کسی یکی دوتا از این سایتها رو می شناسه ؟؟؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Tiva :
قبلا شنیده بودم که وب سایتهایی هستند که محیط فارکس رو شبیه سازی کرده اند و شما با عضویت در اونها به طور کاملا مجازی و در حقیقت غیر واقعی به تمرین می پردازید .. یک مقدار پول هم در ابتدای عضویت به شما مثلا تعلق می گیره که می توانید با اونها تمرین کنید ..کسی یکی دوتا از این سایتها رو می شناسه ؟؟؟
بعضی از بروکرها (کارگزارها) هستند که به شما حساب دمو میدهند و شما میتونی با پول مجازی وارد بازار شوی و ترید کنی ..

میتونی از بروکر Alpari که پلت فرمش هم MetaTrader هستش دمو بگیری . برای دانلود MetaTrader و باز کردن حساب روی Aplari به اینجا برو :
http://alpari-idc.com/en/download

بالا