• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره بازار forex

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
میشه یکی با مثال توضیح مختصری بده
ما دو گرونیمون کجه:d
مثلا من 500 دلار پول دارم با این مقدار پول میرم فارکس و شروع میکنم حالا یه مثال بزنین اگه اینطوری بشه چقدر سود میکنم و اگه نشه چقدر ضرر
ممنون

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdvirus :
میشه یکی با مثال توضیح مختصری بده
ما دو گرونیمون کجه:d
مثلا من 500 دلار پول دارم با این مقدار پول میرم فارکس و شروع میکنم حالا یه مثال بزنین اگه اینطوری بشه چقدر سود میکنم و اگه نشه چقدر ضرر
ممنون
اول از همه شما وقتی با 500 دلار وارد بازار شدی کمتر از 1 هفته میبینی که تمام پولتو به بازار دادی و حسابت بسته شده ... !!
بازار فارکس یکی از خطرناکترین و پر ریسکترین بازارهای دنیاست .. اینو گفتم که متوجه بشیم که باید با اطلاعات کامل وارد بازار بشیم . یعنی حداقل چند ماه بصورت دمو کار کنیم و بعد اگه تو دمو سود دادی بری یه حساب real یا واقعی باز کنیم ..

در بازار فارکس با تحلیل بر روی قیمت شاخص ها میتوانیم از این بازار سود داشته باشیم . دقیقا مثل اون مثالی که بالا زدم ..
تو این بازار به دو صورت میتوانیم تحلیل کنیم . یکی فاندامنتال که بر اساس واقع روز و اخبار بازار را تحلیل میکنیم که ما با این روش کار نمیکنیم به دلیل اینکه علم سیاسیشم نداریم و روش دیگر بصورت تکنیکال هستش که بر اساس نمودارها و گذشته بازار . آن را تحلیل میکنیم ...

دوستمون kako هم توی همین انجمن خیلی خوب توضیح داده .. مطالعه کن اگه سوالی داشتید در خدمتم ...

hrebrahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sahel_a :
دوستان شما در مورد فارکس چه می دونید؟
آیا سایتهای آموزشی خوبی می شناسید؟
سایتهای ایرانی در این مورد آیا وجود دارد؟ : :cool:

سلام و خسته نباشيد

در دانشگاه صنعتي شريف شما مي توانيد با حضور در كلاسهاي آموزشي فاركس

با اين بازار و همچنين تجارت الكترونيكي نيز آشنا شويد

ضمنا" پس از پايان دوره مدرك هم داده مي شود

تلفن تماس : 021- 6164140

پست الكترونيكي : [email protected]

وب سايت شركت www.globalbourse.net

hrebrahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
در این تاپیک شما هر چقدر که میخوای میتونی در مورد forex بحث کنی
ولی اینکه آیا egold معتبر هست یا نه به این تاپیک مربوط نمیشه، میتونه یک تاپیک جداگانه براش باز کنی

در دانشگاه صنعتي شريف شما مي توانيد با حضور در كلاسهاي آموزشي فاركس با اين بازار و همچنين تجارت الكترونيكي نيز آشنا شويدضمنا" پس از پايان دوره مدرك هم داده مي شود. آشنايي در دو رتبه مقدماتي و پيشرفته است. كلاسها در دانشگاه شريف مي باشد.

در اين كلاس شما با بازار فاركس‘ خريد و فروش همه نوع كالا اعم از ارز ‘ نفت‘ طلا و .... آشنا مي شويد

همچنين با نرم افزار تجارت الكترونيك و ارتباط آن با بازار فاركش نيز آشنا مي شويد.

كلاسهاي بهاره از 10 ارديبهشت شروع مي شوند. براي اطلاع و ثبت نام با شماره تلفن ذيل يا آدرس پست الكترونيك

ذيل تماس بگيريد

تلفن تماس : 021- 6008603 و 6008604

hrebrahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
سلام
ببخشيد وقت نشد چند وقتي اينجا رو آباد كنم.(تو هنر سرگرم بودم ).
الانم زياد وقت نيست مقاله بنويسم فقط توضيح كوتاه:

1 - اكثرقريب به اتفاق بروكرها سرويس اكانت دمو دارن. يعني شما پلت فرمشون رو و سرويس دهيشون رو قبل از ريل( Real) روي دمو تست كنيد.(هر چند كه سرويس دمو همه با ريلشون فرق داره :hmm: )

2 - ببينيد. يك نرم افزاري هست بنام متاتريدر(Metatrader). يك گروه روسي اينو نوشتن. اسم سايت روسي: www.metaquotes.com . خوب؟
اين نرم افزار بخاطر رايگان بودنش(براي يوزر) ها حجم كم و شامل بودن بر بسياري موارد مورد نياز فاركس يك نرم افزار همه گير هست. يعني اصولا نرم افزار چارتينگ قوي تر از اين تو فاركس خيلي كم يا اگرم باشه خيلي گرونه.
اين نرم افزار پلت فرم خريد و فروش خيلي بروكرها(بيش از 20-30 تا!) هست. يعني همشون از اين نرم افزار استفاده ميكنن اينا. ولي از سرورهاي مختلفي براي ساپورت اين استفاده ميكنن.
تا اينجاش واضحه؟

3 - ببينيد. اين نرم افزار رو از هر كدوم اين سايتها كه دانلود كنيد فقط يكم قيافه نصبش يا فولدري كه توش نصب ميشه فرق ميكنه و اصلش يكيه. و با عوض كردن آي پي سرور تو نرم افزار ميتونيد به بروكر هاي مختلف وصل بشيد.
بنظر من خود نرم افزار رو از خود سايتشون بگيريد(نسخه 3.83) . الان نسخه 4 هم اومده كه بتاست و هنوز هيچ بروكري باهاش كار نميكنه.
اين لينك دانلود متاتريدر 3.83:
http://www.metaquotes.net/files/mtsetup.exe

4 - اينو بگيرين. يادتون باشه اين نرم افزار با پورت 1950 كار ميكنه.(اگر بسته است اين پورت در شبكه شما به ادمين مراجعه كنيد. يا شايدم بهتر بود ميگفتم به .....ادمين مراجعه كنيد و اينقدر بماليد تا بازش كنه
:wacko: )

5 - اين تاپيك سرمايه رو ببين: http://forum.sarmaye.com/index.php?showtopic=855
توش آي پي هاي متاتريدر مربوط به بروكر هاي مختلفي كه با متاتريدر كار ميكنن نوشته شده. ميتونيد اين آي پي رو در منو Tools>Options وارد كنيد. با اينكار به سرور بروكر هاي مختلفي وصل ميشين. هر چند فعلا اينها فرقي با هم ندارن و فقط اطلاعات ريل تايم به نرم افزار فيد ميكنن.

با نرم افزار ور بريد تا بعد ;)

در دانشگاه صنعتي شريف شما مي توانيد با حضور در كلاسهاي آموزشي فاركس با اين بازار و همچنين تجارت الكترونيكي نيز آشنا شويدضمنا" پس از پايان دوره مدرك هم داده مي شود. آشنايي در دو رتبه مقدماتي و پيشرفته است. كلاسها در دانشگاه شريف مي باشد.

در اين كلاس شما با بازار فاركس‘ خريد و فروش همه نوع كالا اعم از ارز ‘ نفت‘ طلا و .... آشنا مي شويد

همچنين با نرم افزار تجارت الكترونيك و ارتباط آن با بازار فاركش نيز آشنا مي شويد.

كلاسهاي بهاره از 10 ارديبهشت شروع مي شوند. براي اطلاع و ثبت نام با شماره تلفن ذيل يا آدرس پست الكترونيك

ذيل تماس بگيريد

hrebrahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sahel_a :

ذيل تماس بگيريد

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از hrebrahimi :

ذيل تماس بگيريد

نگفتی چه سودی برای تو داره اینقدر تبلیغ میکنه

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اقا واسه چی اینهمه پست دادی یه بار گفتی فهمیدیم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
کاش یکی بود با مثال توضیح میداد انجوری نمیشه درکش سخته
تازه از این نرم افزاره هم نتونستم سر در بیارم :(

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از mehdvirus :
کاش یکی بود با مثال توضیح میداد انجوری نمیشه درکش سخته
تازه از این نرم افزاره هم نتونستم سر در بیارم :(
مگه کشکه که بخوای به همین راحتی سر در بیارس بابا اگه یه این اسونی بود که فقر ریشه کن میشد همه میرفتن فارکس

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از m_amin :
مگه کشکه که بخوای به همین راحتی سر در بیارس بابا اگه یه این اسونی بود که فقر ریشه کن میشد همه میرفتن فارکس
کاملا درسته ... از 100درصدی که وارد این بازار میشن 20 درصد موفق خواهند بود . و بقیه ..... نباید عجله کنی . وقت بزار . اطلاعاتتو زیاد کن . با دمو چندین ماه کار کن ... بعد وارد بازار شو ...

در مورد دانشگاه صنعتی شریف هم شنیدم که خودش کارگزار شده . اسمشو دقیقا یادم نیست .. و احتمال زیاد هم تو کلاساش از خودش هم براتون میگه .. و اونایی هم که با فارکس آشنا هستند میدونند که کارگزارها سودهای خوبی بدست میارن .. پس شاید این تبلیغاتش هم بی دلیل نباشه ...

iran-egold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شما مي توانيد با استفاده از ايگولد يک حساب در FIBO Group باز كنيد آنهم فقط در چند ساعت!

ضمنا مي توانيد پول خود را نيز خيلي سريع در حساب ايگولد خود دريافت نماييد.

اين بروكر انگليسي است و حساب ميني ۳۰۰ دلاري هم دارد با ۳ پيپ اسپرد.

براي خريد و فروش ايگولد و باز كردن حساب در FIBO به من ايميل بزنيد يا به سايت مراجعه نماييد:

www.iran-egold.com

:)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از iran-egold :
سلام

شما مي توانيد با استفاده از ايگولد يک حساب در FIBO Group باز كنيد آنهم فقط در چند ساعت!

ضمنا مي توانيد پول خود را نيز خيلي سريع در حساب ايگولد خود دريافت نماييد.

اين بروكر انگليسي است و حساب ميني ۳۰۰ دلاري هم دارد با ۳ پيپ اسپرد.

براي خريد و فروش ايگولد و باز كردن حساب در FIBO به من ايميل بزنيد يا به سايت مراجعه نماييد:

www.iran-egold.com

:)
سلام استاد . حال شما خوبه ..

راستی این فیبو چه مدارکی میخواد ؟؟
ولی من تو سایتش که رفتم چیزی از e-gold ندیدم .. میشه یه کم بیشتر توضیخ بدی ...

ممنون

Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فارکس هم به نظر خوبه اما ریسک داره

من EBL رو بیشتر ترجیح میدم

http://iranebl.blogfa.com

فعلا دارم از اینجا خوب سود میکنم

به شما هم همینو پیشنهاد میکنم چون ریسک نداره و پول هم مستقیم میاد حساب بانکیتون

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اموزش خصوصی میپذیریم!
(یعنی میخوام اموزش ببینم نه اینکه اموزش بدم!)
خواهشا توی صف وایستید و نوبت رو رعایت کنید

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ما قبلا زنبیل گذاشته بودیم :D

بهترین معلم خصوصی خودتی که به خودت آموزش بدی :wacko:

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اخه باید یه منبعی چیزی باشه ادم خودش یاد بگیره! هیچ چیزی نیست تو اینترنت(به فارسی)
چند جایی هم که یه ذره توضیح دادن یهو چند نفر اومدن سوالای خفن پرسیدن مبحث به کل عوض شده(مثل فروم سرمایه)

lune

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sahel_a :

سایت www.ntmforex.com تحت عناوين فاركس چيست , لغت نامه و نكات آموزشي اطلاعات خوبي در اختيارتان ميگذارد. موفق باشيد:)

lune

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
سلام .
ممون از توضيحات خوبتون .
بازار خيلي خوب و در عين حال بسيار خطرناكي هست .

شما چه مدت هست كه با فاركس كار ميكني ؟؟؟

من حدود یکساله که با این بازار کار میکنم , اگه با احتیاط و با اطلاعات کامل و به دور از احساسات عمل کنید در این بازار موفق خواهید بود, ولی متاسفانه اکثر تریدرهای ایرانی به محض دیدن سود در حسابشان ذوق زده شده و اقدام به انجام معامله های پی درپی و بدون مطالعه کرده که علاوه بر سود بدست آمده سرمایه ی اصلیشان را از دست میدهند . آگر با ارزهای کم نوسان کار کنید 95% موفق خواهید بود . سایت www.ntmforex.com که به زبان فارسی نیز میباشد , کارگزارهای قابل اعتمادی را معرفی کرده است مخصوصا" www.northfinance.com که حقیقتا" شرایط خوبی را ارائه میدهد. موفق باشید.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی ..
سایتی که معرفی کردی اطلاعات آموزشی خوبی داشت ...

به نظر شما بهترین سایتی که فورکست میده کدومه .. ؟

بالا