اول از همه شما وقتی با 500 دلار وارد بازار شدی کمتر از 1 هفته میبینی که تمام پولتو به بازار دادی و حسابت بسته شده ... !!به نقل از mehdvirus :میشه یکی با مثال توضیح مختصری بده
ما دو گرونیمون کجه:d
مثلا من 500 دلار پول دارم با این مقدار پول میرم فارکس و شروع میکنم حالا یه مثال بزنین اگه اینطوری بشه چقدر سود میکنم و اگه نشه چقدر ضرر
ممنون
به نقل از Sahel_a :دوستان شما در مورد فارکس چه می دونید؟
آیا سایتهای آموزشی خوبی می شناسید؟
سایتهای ایرانی در این مورد آیا وجود دارد؟ :![]()
به نقل از fotocopy :در این تاپیک شما هر چقدر که میخوای میتونی در مورد forex بحث کنی
ولی اینکه آیا egold معتبر هست یا نه به این تاپیک مربوط نمیشه، میتونه یک تاپیک جداگانه براش باز کنی
به نقل از Kako :سلام
ببخشيد وقت نشد چند وقتي اينجا رو آباد كنم.(تو هنر سرگرم بودم ).
الانم زياد وقت نيست مقاله بنويسم فقط توضيح كوتاه:
1 - اكثرقريب به اتفاق بروكرها سرويس اكانت دمو دارن. يعني شما پلت فرمشون رو و سرويس دهيشون رو قبل از ريل( Real) روي دمو تست كنيد.(هر چند كه سرويس دمو همه با ريلشون فرق داره :hmm: )
2 - ببينيد. يك نرم افزاري هست بنام متاتريدر(Metatrader). يك گروه روسي اينو نوشتن. اسم سايت روسي: www.metaquotes.com . خوب؟
اين نرم افزار بخاطر رايگان بودنش(براي يوزر) ها حجم كم و شامل بودن بر بسياري موارد مورد نياز فاركس يك نرم افزار همه گير هست. يعني اصولا نرم افزار چارتينگ قوي تر از اين تو فاركس خيلي كم يا اگرم باشه خيلي گرونه.
اين نرم افزار پلت فرم خريد و فروش خيلي بروكرها(بيش از 20-30 تا!) هست. يعني همشون از اين نرم افزار استفاده ميكنن اينا. ولي از سرورهاي مختلفي براي ساپورت اين استفاده ميكنن.
تا اينجاش واضحه؟
3 - ببينيد. اين نرم افزار رو از هر كدوم اين سايتها كه دانلود كنيد فقط يكم قيافه نصبش يا فولدري كه توش نصب ميشه فرق ميكنه و اصلش يكيه. و با عوض كردن آي پي سرور تو نرم افزار ميتونيد به بروكر هاي مختلف وصل بشيد.
بنظر من خود نرم افزار رو از خود سايتشون بگيريد(نسخه 3.83) . الان نسخه 4 هم اومده كه بتاست و هنوز هيچ بروكري باهاش كار نميكنه.
اين لينك دانلود متاتريدر 3.83:
http://www.metaquotes.net/files/mtsetup.exe
4 - اينو بگيرين. يادتون باشه اين نرم افزار با پورت 1950 كار ميكنه.(اگر بسته است اين پورت در شبكه شما به ادمين مراجعه كنيد. يا شايدم بهتر بود ميگفتم به .....ادمين مراجعه كنيد و اينقدر بماليد تا بازش كنه
:wacko: )
5 - اين تاپيك سرمايه رو ببين: http://forum.sarmaye.com/index.php?showtopic=855
توش آي پي هاي متاتريدر مربوط به بروكر هاي مختلفي كه با متاتريدر كار ميكنن نوشته شده. ميتونيد اين آي پي رو در منو Tools>Options وارد كنيد. با اينكار به سرور بروكر هاي مختلفي وصل ميشين. هر چند فعلا اينها فرقي با هم ندارن و فقط اطلاعات ريل تايم به نرم افزار فيد ميكنن.
با نرم افزار ور بريد تا بعد![]()
نگفتی چه سودی برای تو داره اینقدر تبلیغ میکنهبه نقل از hrebrahimi :در دانشگاه صنعتي شريف شما مي توانيد با حضور در كلاسهاي آموزشي فاركس با اين بازار و همچنين تجارت الكترونيكي نيز آشنا شويدضمنا" پس از پايان دوره مدرك هم داده مي شود. آشنايي در دو رتبه مقدماتي و پيشرفته است. كلاسها در دانشگاه شريف مي باشد.
در اين كلاس شما با بازار فاركس‘ خريد و فروش همه نوع كالا اعم از ارز ‘ نفت‘ طلا و .... آشنا مي شويد
همچنين با نرم افزار تجارت الكترونيك و ارتباط آن با بازار فاركش نيز آشنا مي شويد.
كلاسهاي بهاره از 10 ارديبهشت شروع مي شوند. براي اطلاع و ثبت نام با شماره تلفن ذيل يا آدرس پست الكترونيك
ذيل تماس بگيريد
تلفن تماس : 021- 6008603 و 6008604
پست الكترونيكي : [email protected]
مگه کشکه که بخوای به همین راحتی سر در بیارس بابا اگه یه این اسونی بود که فقر ریشه کن میشد همه میرفتن فارکسبه نقل از mehdvirus :کاش یکی بود با مثال توضیح میداد انجوری نمیشه درکش سخته
تازه از این نرم افزاره هم نتونستم سر در بیارم![]()
کاملا درسته ... از 100درصدی که وارد این بازار میشن 20 درصد موفق خواهند بود . و بقیه ..... نباید عجله کنی . وقت بزار . اطلاعاتتو زیاد کن . با دمو چندین ماه کار کن ... بعد وارد بازار شو ...به نقل از m_amin :مگه کشکه که بخوای به همین راحتی سر در بیارس بابا اگه یه این اسونی بود که فقر ریشه کن میشد همه میرفتن فارکس
سلام استاد . حال شما خوبه ..به نقل از iran-egold :سلام
شما مي توانيد با استفاده از ايگولد يک حساب در FIBO Group باز كنيد آنهم فقط در چند ساعت!
ضمنا مي توانيد پول خود را نيز خيلي سريع در حساب ايگولد خود دريافت نماييد.
اين بروكر انگليسي است و حساب ميني ۳۰۰ دلاري هم دارد با ۳ پيپ اسپرد.
براي خريد و فروش ايگولد و باز كردن حساب در FIBO به من ايميل بزنيد يا به سايت مراجعه نماييد:
www.iran-egold.com
![]()
به نقل از sunnyboy :سلام .
ممون از توضيحات خوبتون .
بازار خيلي خوب و در عين حال بسيار خطرناكي هست .
شما چه مدت هست كه با فاركس كار ميكني ؟؟؟