• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره رومن گاری

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
رومن گاری 2 تا فیلم با بازیگری همسرش جین سیبرگ ساخته ... یکی از روی رومان پرنده ها میروند در پرو می میرند .
به همین اسم ...

و یکی فیلم kill قتل یا بکش ...

فیلم اول شخصیت زنی رو نشون میده که از نظر جنسی سیری پذیر نیست ...
این فیلم در فرانسه برای مدتی ممنوع بود ...

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
امروز کتاب اعجوبه قرن (شرح حال رومن گاری عزیز) رو تموم کردم ، خیلی جالب و زیبا بود ، بعضی جاهاش از جمله آخرش خیلی غصه خوردم براش :(

تعریف نمیکنم که برید حتما بخونید !

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
من از کتاب هاي رومن گاري اينا رو خوندم
خداحافظ گري کوپر - سگ سفيد - زندگي در پيش رو - ميعاد در سپيده دم - ليدي ال - ريشه ها در آسمان.

ولي از کتاب ريشه ها در آسمان اصلا خوشم نيومد. شايد چون آخرين کتابي بود که از رومن گاري
خوندم و انتظارات بيشتري ازش داشتم.
ليدي ال هم به نظرم در حدو اندازه ي خداحافظ گري کوپر و زندگي در پيش رو يا حتي سگ سفيد نبود.

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من از کتاب هاي رومن گاري اينا رو خوندم
خداحافظ گري کوپر - سگ سفيد - زندگي در پيش رو - ميعاد در سپيده دم - ليدي ال - ريشه ها در آسمان.

ولي از کتاب ريشه ها در آسمان اصلا خوشم نيومد. شايد چون آخرين کتابي بود که از رومن گاري
خوندم و انتظارات بيشتري ازش داشتم.
ليدي ال هم به نظرم در حدو اندازه ي خداحافظ گري کوپر و زندگي در پيش رو يا حتي سگ سفيد نبود.
سلام ، دقیقا حرفتون رو تایید میکنم ...
منم از ریشه های آسمان زیاد خوشم نیومد و انتظار بیشتری از گاری داشتم ...

در کل به نظر من 4 کتاب خداحافظ گري کوپر - سگ سفيد - زندگي در پيش رو - ميعاد در سپيده دم به همین ترتیبی که عرض کردم بهترین ها از رومن گاری هست .

البته از نظر بهره مندی از سخنان ناب به نظر من خداحافظ گاری کوپر و زندگی در پیش رو خیلی خیلی عالیند

راستی یه کتاب دیگه رومن گاری نوشته به اسم نازنازی گنده البته این کتاب رو به اسم مستعار امیل آزار نوشته .

در ضمن آژار در روسی از مصدر پختن به معنی بپز است .

نمیدونم کتاب برادر اقیانوس که 3 جلده رو معرفی کردم یا نه توی پست اول باید ببینم :)

Mehrdad001

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
0
چرا توی آواتارت لباس نظامی تن طرفه؟

statira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم.سه هفتس دارم بي انقطاع رومن گاري مي خونم:blink:....الان رسيدم به ريشه هاي آسمان .ديگه من جنبه ندارم ،پشيمون نشيد بعدا!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
ممنونم.سه هفتس دارم بي انقطاع رومن گاري مي خونم:blink:....الان رسيدم به ريشه هاي آسمان .ديگه من جنبه ندارم ،پشيمون نشيد بعدا!
سلام ، خیلی عالیه ... زندگی در پیش رو رو خوندی ؟ خداحافظ گاری کوپر رو چی ؟

این دو تا شاهکاره ..

MotorolaV3i

Registered User
لایک‌ها
0
اونقدر ازرومن گاری گفتین که امروز میخوام برم کتاب خداحافظ گری کوپر رابخرم منتهی چون هنوز
خوندن کتاب کیمیاخاتون تموم نشده فکرکنم ازدوسه روزدیگه شروع کنم به خوندن حتما" توی بحث
رومن گاری شرکت خواهم کردالبته بااجازه اساتید.

statira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ، خیلی عالیه ... زندگی در پیش رو رو خوندی ؟ خداحافظ گاری کوپر رو چی ؟

این دو تا شاهکاره ..

زندگي در پيش رو رو نخوندم هنوز آخه دارم هنوز سگ سفيدو مي خونم.خداحافظ گاري كوپر زبان ساده تري داشت اما من كلا ريشه هاي آسمانو تا حالا بيشتر دوست داشتم!بازم ممنون!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
اونقدر ازرومن گاری گفتین که امروز میخوام برم کتاب خداحافظ گری کوپر رابخرم منتهی چون هنوز
خوندن کتاب کیمیاخاتون تموم نشده فکرکنم ازدوسه روزدیگه شروع کنم به خوندن حتما" توی بحث
رومن گاری شرکت خواهم کردالبته بااجازه اساتید.
خیلی خوشحالم که میخوای بخونیش :) خوشحال میشم تو بحث شرکت کنی و بحث های خوبی راه بندازیم

منم از همین کتاب خداحافظ گاری کوپر شروع کردم خوندن رومن گاری رو

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
زندگي در پيش رو رو نخوندم هنوز آخه دارم هنوز سگ سفيدو مي خونم.خداحافظ گاري كوپر زبان ساده تري داشت اما من كلا ريشه هاي آسمانو تا حالا بيشتر دوست داشتم!بازم ممنون!
راستش من زیاد جذب ریشه های آسمان نشدم ، البته سر فرصت حتما میخونمش ... در مورد سگ سفید باید بگم که زبان انتقاد گاری توی این اثر بی نظیره .. طرز بیانش رو توی این کتاب خیلی دوست دارم

البته 70 صفحه اول کتاب خداحافظ گاری کوپر به نظرم شاهکاره . مثل این هفتاد صفحه از هیچ نویسنده ای ندیدم

بالا