• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
جناب متالیک ممنون

من با Live USB فعلا لینوکس رو بالا آوردم ..... 2 تا سوال

1- از کجا باید طریقه و دستورهای لینوکس رو یاد بگیرم ؟ جایی هست آموزش اولیه بده ؟

2- Live CD چه عیبهایی نصبت به نصب کامل داره ؟

ممنون
1- ويكي اوبونتو ايران- گشتن توي اينترنت - كتاب راهنماي لينوكس پارسيكس هم خوبه. از فروم اوبونتو ايران هم حتما كمك بگيريد.

2- كندتر هستش. هرچي نصب و ذخيره كني ميپره. تجربه من: تا وقتي كه روي كامپيوترت نصبش نكني و باهاش سر و كله نزني ياد نميگيري.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
ممنون از شما

خوب من تو سایت linuxshop که ایرانی هست یک آموزش به نام اموزش لینوکس مجتمع صنفی دیدم میخام اون رو تهیه کنم ....

2 تا سوال دیگه هم دارم که کلی هست :happy:

1- یادگرفتن فرمانهای لینوکس به طور کلی سخت و پیچیدس ؟
2- من اگر یک هارد 160 جدا اینترنال بگیرم میتونم در کنار 2 تا هارد Raid0 خودم به راحتی و جداگانه لینوکس رو نصب کنم دیگه ؟

ممنون :)

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
ممنون از شما

خوب من تو سایت linuxshop که ایرانی هست یک آموزش به نام اموزش لینوکس مجتمع صنفی دیدم میخام اون رو تهیه کنم ....

2 تا سوال دیگه هم دارم که کلی هست :happy:

1- یادگرفتن فرمانهای لینوکس به طور کلی سخت و پیچیدس ؟
2- من اگر یک هارد 160 جدا اینترنال بگیرم میتونم در کنار 2 تا هارد Raid0 خودم به راحتی و جداگانه لینوکس رو نصب کنم دیگه ؟

ممنون :)
1- نه . من خودم دو سه سالي هست كارهامو با لينوكس انجام ميدم؛ ولي شايد 20 تا فرمان بيشتر بلد نباشم. اونقدرها كه ميگن نياز به خط فرمان نيست. اونقدرها هم كه فكر ميكني خط فرمان ترسناك نيست. هرچند منم تا حالا كار خارق‌العاده باهاش انجام ندادم! (بلد نبودم كه انجام بدم! :D.)
2- آره. من 3تا هارد رو سيستم دارم. يه IDE 80 را گذاشتم براي اوبونتو/مينت. راحتتر هم هست.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
منم مدتی است با لینوکس کار می کنم خیلی هم حرفه ای نیستم رابط KDE مخصوصا نسخه 4 عالیه خیلی به ویندوز شبیه.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من خیلی خوشم اومده ولی چند تا مشکل باهاش دارم.
2.چهجوری میشه این پسوورد خواستن رو کنسل کرد هرکاری میخوای انجام بدی هی از آدم پسوورد میخواد.

دیر جواب دادن بهتر از جواب ندادنه !

راه حل :
توی ترمینال تایپ کنید :

کد:
 sudo visudo
بعد در یک خط جدید این رو اضافه کنید :

کد:
user  ALL=(root) NOPASSWD: ALL

که user نام کاربری هستش که باهش لوگین میکنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نسخه بي درسر /كه موزيك و تسويرط راحت ن شون بذه كار با درايور ها راحتن باذه

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
می تونی اوبونتو نصب کنی.ولی ۱۰.۴ رو .۱۰.۱۰ هنوز یه مشکلاتی داره
برای فیلم و آهنگ هم VLC Media Player رو تو هر سیستم عاملی نصب کنی بی دردسر بیشتر فرمت ها رو پخش می کنه :)

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

قاعده ی کلی در نصب توزیع های لینوکس . همیشه دو سه ورژن قبل از نسخه ی آخر را نصب کنید تا شب ها کابوس نبینید !!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
قاعده ی کلی در نصب توزیع های لینوکس . همیشه دو سه ورژن قبل از نسخه ی آخر را نصب کنید تا شب ها کابوس نبینید !!
چه حرف بي‌اساسي. اتفاقا به نظر من آپديت بودن حلال خيلي از مشكلاته.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
چه حرف بي‌اساسي. اتفاقا به نظر من آپديت بودن حلال خيلي از مشكلاته.
خیلی هم بی اساس نیست !
معمولا نسخه های جدید Ubuntu اوایل کمی مشکل دارند
می تونید از نسخه قبلی که مال ۶ ماه قبله استفاده کنید که مشکلاتش کم تره . البته من هیچ وقت خودم این کار رو نکردم و با مشکلات نسخه جدید کنار لومدم.ولی هنوز Ubuntu 10.10 مشکل کی برد و مارس داره !

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
خیلی هم بی اساس نیست !
معمولا نسخه های جدید Ubuntu اوایل کمی مشکل دارند
می تونید از نسخه قبلی که مال ۶ ماه قبله استفاده کنید که مشکلاتش کم تره . البته من هیچ وقت خودم این کار رو نکردم و با مشکلات نسخه جدید کنار لومدم.ولی هنوز Ubuntu 10.10 مشکل کی برد و مارس داره !
تا حدي. پس نفرماييد "همیشه دو سه ورژن قبل از نسخه ی آخر را نصب کنید" ؛ خيلي فرقشه. من خودم صبر ميكنم تا 10.10.1 بياد. تو ورژنهاي قبلي هم اين قضايا بوده و بعد از چند وقت با رفع ايرادات يك‌دهم به ورژن اضافه كردن.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
تا حدي. پس نفرماييد "همیشه دو سه ورژن قبل از نسخه ی آخر را نصب کنید" ؛ خيلي فرقشه. من خودم صبر ميكنم تا 10.10.1 بياد. تو ورژنهاي قبلي هم اين قضايا بوده و بعد از چند وقت با رفع ايرادات يك‌دهم به ورژن اضافه كردن.
تایید میشه :)
در ضمن . من اینو نگفتم !

hamed_1989

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام به همه دوستان

من دیروز روی سیستم جدیدم Ubuntu 10.04 رو نصب کردم ولی به چند تا مشکل بر خوردم یکی این که مانیتور من رو شناسایی نمیکنه و میزنه unknown و به خاطر همین رزولیشن صفحه روی 800X600 هست و یک مشکل دیگه این که وقتی میزارم آپدیت بشه اکثر دانلود ها Faild میشه و سرعت دانلود هم میرسه به حد بایتی؟!!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
با سلام به همه دوستان

من دیروز روی سیستم جدیدم Ubuntu 10.04 رو نصب کردم ولی به چند تا مشکل بر خوردم یکی این که مانیتور من رو شناسایی نمیکنه و میزنه unknown و به خاطر همین رزولیشن صفحه روی 800X600 هست و یک مشکل دیگه این که وقتی میزارم آپدیت بشه اکثر دانلود ها Faild میشه و سرعت دانلود هم میرسه به حد بایتی؟!!

ممنون میشم راهنماییم کنید.
کارت گرافیکتونو بنصبید درست میشه
برای دانلود هم باید خادم و سرور درست رو برگزینید (‌ ایران هم سرور داره برای به روز آوری )
الان اوبونتو ندارم دوستان راهنماییتان میکنند

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بالا