• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

bazykon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای استفاده از آی پی ها بین لینوکس و ویندوز
اول ببینید سامبا نصبه یا نه ، اگه نصب بود اینطوری میتونید دسترسی پیدا کنید :
smb://192.168.1.1
البته به جای این عدد حتماً بهتر از من میدونید که باید آی پی شبکه خودتون رو وارد کنید.

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان راستی من از کجا میتونم ubunu رو دانلود کنم و چطوری نصبش کنم راستی اینو نصب کنم

و اینکه ubuntu رو نصب کنم تو قسمت نرم افزاری و سخت افزاری به مشکل بر نخورم؟ منظورم اینکه برنامه هائی که تو ویندوز استفاده میکنم چی میشن؟ آیا میشه رو ubunu نصبشون کنم؟؟؟

و اینکه بنظرتون ubuntu خوبه یا مک؟؟؟

کسی نبود جواب سوال مارو هم بده... که ما هم شاید تونستیم نصبش کنیم

bazykon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته که مک بهتره ، این روهم در نظر داشته باشید که هسته خود مک جزو خانواده یونیکس حساب میشه فکر کنم از freebsd گرفته شده و اسمش هست داروین.
اوبنتو رو میتونید از خود سایت اصلیش دانلود کنید از اوبونتو دات کام بگیریدش
اگر هنوز تو فکر ویندوز هستید و فکر میکنید لینوکس هم مثل ویندوزه کلاً باید قید لینوکس رو بزنید ، چون کلاً لینوکس یه چیز دیگه س.
درضمن شما که تازه کاری نرو اوبونتو نصب کن ، شما حداقل کوبونتو kubuntu نصب بکن تا به محیط لینوکس عادت کنی.
یه چیز دیگه کلاً لینوکس برای سرگرمی نیست ، برا کاره ، بازی خیلی نیست براش ، گاهاً بعضی از درایورها بخصوص درایورهای کارت صوتی و کارت شبکه بیسیم رو نمیشناسه ولی امنیت داره و کارآیی.

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
ممنونم دوست عزیز راستی kubuntu چطوری و از کجا بگیرمش؟؟؟و چطوری نصبش کنم؟؟
و اینکه مک رو از کجا بگیرم و چطوری نصب کنم؟؟؟

bazykon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کوبونتو یه نسخه تغییر داده شده از ابونتو هست که رابط گرافیکی اون KDE هست ، چون KDE خیلی شبیه ویندوزه برا همین من اونو به شما پیشنهاد دادم شما کافیه عبارت kubuntu رو تو گوگل سرچ کنید .

در مورد مک بسته به سخت افزارت نسخه های هک شده ش هست رو اینترنت ولی حجما بالاس ، در حدود 5-6 گیگ باید دانلود بکنید اگه عبارت hackintosh رو سرچ بکنی کلی اطلاعات گیرت میاد.

armaanmehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

کسی از اوبونتو ۱۰/۰۴ خبری داره؟
کسی امتحانش کرده؟
منتظرش باشیم یا نه؟

فردا نسخه نهاییش می آد بیرون انگاری.
کسی باهاش سر و کله زده؟
راستی اگه ورژن ۱۰.۰۴ رو که الان هست داشته باشم و نصب کتم می تونم با آپدیت با آپگرید به نسخه نهایی تبدبل کنم با نه؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ممنونم دوست عزیز راستی kubuntu چطوری و از کجا بگیرمش؟؟؟و چطوری نصبش کنم؟؟
و اینکه مک رو از کجا بگیرم و چطوری نصب کنم؟؟؟
برای دانلود کوبونتو میتونید به آدرس زیر برید:
کد:
http://www.kubuntu.org/getkubuntu/download

اگر شک دارید که کدوم سرور و کدوم ادیشن رو امتخاب کنید از این لینک مستقیم استفاده کنید:
کد:
http://ftp.ucsb.edu/pub/mirrors/linux/ubuntu/kubuntu/karmic/kubuntu-9.10-desktop-i386.iso
حجم ~ 697 مگابایت

وقتی که این فایل رو گرفتید اون رو با Nero یا Alcohol %120 یا هر نرم افزاری که دارید روی سی دی رایت کنید و اجراش کنید، نصب اوبونتو (و کوبونتو) بسیار راحته و حتی از ویندوز راحتتر انجام میشه و به جرأت یک کلیکست. اگه سی دی رو در محیط میندوز اجرا کنید برنامه ای به اسم Wubi اجرا میشه که کار نصب رو به راحتی هر چه تمامتر بدون نیاز به هیچ دانش خاصی انجام میده. البته اگه تا فردا صبر کنید ورژن جدید 10.04 هم داره میاد که اینطور که به نظر میرسه فوق العاده شده!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
برای دانلود کوبونتو میتونید به آدرس زیر برید:
کد:
http://www.kubuntu.org/getkubuntu/download

اگر شک دارید که کدوم سرور و کدوم ادیشن رو امتخاب کنید از این لینک مستقیم استفاده کنید:
کد:
http://ftp.ucsb.edu/pub/mirrors/linux/ubuntu/kubuntu/karmic/kubuntu-9.10-desktop-i386.iso
حجم ~ 697 مگابایت

وقتی که این فایل رو گرفتید اون رو با Nero یا Alcohol %120 یا هر نرم افزاری که دارید روی سی دی رایت کنید و اجراش کنید، نصب اوبونتو (و کوبونتو) بسیار راحته و حتی از ویندوز راحتتر انجام میشه و به جرأت یک کلیکست. اگه سی دی رو در محیط میندوز اجرا کنید برنامه ای به اسم Wubi اجرا میشه که کار نصب رو به راحتی هر چه تمامتر بدون نیاز به هیچ دانش خاصی انجام میده. البته اگه تا فردا صبر کنید ورژن جدید 10.04 هم داره میاد که اینطور که به نظر میرسه فوق العاده شده!
ببخشید یه سوال :
فرق کوبونتو با اوبونتو چیه ؟!

یه سوال دیگه :
مکینتاش رو چه جوری نصب کنم ؟ لینک دانلودی چیزی دارید ؟ مجانیه ؟ یا باید کرک شه و .... ؟

ممنون :)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشید یه سوال :
فرق کوبونتو با اوبونتو چیه ؟!

یه سوال دیگه :
مکینتاش رو چه جوری نصب کنم ؟ لینک دانلودی چیزی دارید ؟ مجانیه ؟ یا باید کرک شه و .... ؟

ممنون :)
اوبونتو و کوبونتو (و همینطور Xubuntu) فرق آنچنانی با هم ندارند.
ببینید ما به محیط ویندوز عادت داریم که هیچگونه تغییری نمیشه بهش داد و شما مجبوری همونطور که مایکروسافت داده استفاده بکنی.
اما در مورد نرم افزارهای متن باز موضوع فرق میکنه، در محیط این نرم افزارها همه چیز، همه ی همه چیز به دست مصرف کننده است، شما میتونید اون جور که دلتون میخواد استفاده کنید و چون کد موجود هست حتی میتونید برنامه رو اونطور که میخواین تغییر بدین تا به حالت سفارشی شده برای شما در بیاد و با کسب اجازه حتی میتونین اون رو پخش کنید.

تفاوت این 3 سیستم عامل در رابط کاربری گرافیکیه، یعنی فقط در ظاهر با هم فرق میکنند. در Ubuntu از رابط کاربری Gnome و در Kubuntu از KDE استفاده شده. در Xubuntu هم که رابط Xfce که هر کدوم خاصیتهای خودشون رو دارن. تفاوت خاص دیگه ای ندارند و همه به طور رسمی همزمان توسط شرکت Canonical عرضه میشوند.

اگه پستهای قبلیو خونده باشین اشاره شده که KDE محیط کاربر پسندانه تر و جذابتری داره و به محیط ویندوز بسیار شبیهه. اما به شخصه Gnome رو میپسندم.

محیط Kubuntu 10.04:
kubuntu-jvbxckujv.png

محیط Ubuntu 10.04:
ubuntu-jvbxckujv.png

در مورد مک هم بگم که هک شدش هست، نصبش یه مقدار مشکله و باید زیاد باهاش کلنجار رفت، توصیش نمیکنم. ;)

Last edited:

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دی وی دی ۴٫۱ گیگ.
کد:
http://cdimage.ubuntu.com/dvd/current/lucid-dvd-i386.iso

bazykon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه رو اوبونتو میشه kde خودمون نصب کنیم؟
آخه favourite من دبیانه زیاد با اوبونتو سروکله نزدم
شدنش که میدونم بالاخره میشه ولی واقعاً می ارزه آدم اینکار رو بکنه یا نه؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
خیلی ممنون از توضیحات
thanks.gif

بعد برنامه هاش جه حوریه ؟
فتوشاپ ... آفیس ... اینا روش نصب میشن ؟

و این که می شه هم ویندوز رو نصب شده داشت هم اوبونتو ؟
yahooeyelash.gif

Last edited:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
راستی بچه رو اوبونتو میشه kde خودمون نصب کنیم؟
آخه favourite من دبیانه زیاد با اوبونتو سروکله نزدم
شدنش که میدونم بالاخره میشه ولی واقعاً می ارزه آدم اینکار رو بکنه یا نه؟

بله میشه اما چرا kde رو اوبنتو؟ خوب کوبونتو رو بگیرید
البته اگه kde رو ابونتو بریزید مزیتی که داره اینه که میتونین هم از برنامه های Gnome استفاده کنین هم KDE.
آموزش:
کد:
http://www.psychocats.net/ubuntu/kde

خیلی ممنون از توضیحات
thanks.gif

بعد برنامه هاش جه حوریه ؟
فتوشاپ ... آفیس ... اینا روش نصب میشن ؟

و این که می شه هم ویندوز رو نصب شده داشت هم اوبونتو ؟
yahooeyelash.gif

برنامه های کاربردی راش خیلی زیادن، به جای فتوشاپ Gimp داره و به جای آفیس OpenOffice.org برنامه های دیگه هم هست ولی خوب این 2تا معروفترین هستند.
در کل توش به کمبود از نظر نرم افزار بر نمیخورید. و بله اگه اول ویندوز بریزید و بعد لینوکس (نه برعکس، اگه میخواین دردسرتون زیاد نشه!) لینوکس بطور اتوماتیک کاری میکنه که بتونین هر دو رو داشته باشین، عین اینکه دوتا ویندوز دارین.
البه با استفاده از برنامه Wine میتونید برنامه های ویندوز رو روی لینوکس و مک اجرا کنید ولی خوب قاعدتا به پای محیط اصلی نمیرسه. اگه به محیط آفیس و فتوشاپ عادت دارین Wine این دو نرم افزار رو در سطح عالی پشتیبانی میکنه، به این معنی که اگه از نرم افزارهای خودش خوشتون نیمد میتونین این 2 تا رو بریزین.

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
باز هم ممنون
thanks.gif

گذاشتم دانلود شه بنصبیم ببینیم چیه :happy:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
باز هم ممنون
thanks.gif

گذاشتم دانلود شه بنصبیم ببینیم چیه :happy:
خواهش میکنم

دو تا نکته: 10.04 رو داری دانلود میکنی دیگه؟ یه وقت اشتباه دانلود نکنی.
بعد هم در مورد نصب، اگه از داخل ویندوز اقدام کنی که خوب فقط 2 3 تا کلیکه، باید یه درایو که جای خالی داره بهش بدی و مشخص کنی که چه قدر میخوای براش فضا اختصاص بدی، اگه واقعا میخوای ازش استفاده کنی و برنامه های زیادی هم میخوای نصب کنی زیر 10 15 گیگابایت در نظر نگیر، چون بار اولته من نصب داخل ویندوز رو بهت پیشنهاد میکنم، بعدا هم میتونی از قسمت Add or Remove Programs ه خود ویندوز اوبونتو رو مثل هر برنامه عادی دیگه (مثل آفیس و ...) unistall کنی و نیاز به فرمت پارتیشن و ... نداری.

سوالی بود حتما بپرس.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
آآره 10.04 هست از سایت خودش دانلود کردم ...

نمیشه تو همون درایوی که ویندوز نصبه ، نصبش کنم ؟ :|
هاردم رو راستش پارتیشن بندی نکردم ...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
آآره 10.04 هست از سایت خودش دانلود کردم ...

نمیشه تو همون درایوی که ویندوز نصبه ، نصبش کنم ؟ :|
هاردم رو راستش پارتیشن بندی نکردم ...
چرا میشه مشکلی نداره، فقط باید 10 15 گیگ فضای خالی داشته باشی.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ایول
yahoodaydreaming.gif

الان رایت می کنم می ذارم نصب شه
Laie_22mini.gif

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
آقا دیشب نصب کردمش :دی !! یه ۱۰۰گیگ هم دادم بهش شاد باشه :دی
اینترفیسش خیلی خوشکله یا برا من جدیده ... خوشم اومد ...
ولی اصلا عادت ندارم ...

چند تا سوال
یکی این که چه جوری فارسیشو درست کنم ؟ الان تو کیبورد اضافه کردمش ولی تو فایرفاکس می خواد نشون بده درست نشون نمیده ... و این که چه حوری می شه یه کلید تعیین کرد که زبون رو عوض کنه ( مثل تو ویندوز آلت +‌شیفت )

بعد این که مرجعی هست که برنامه هاشو گذاشته باشه دانلود کنیم ... ؟‌( اصلا می شه روش برنامه نصب کرد ؟‌:دی )

Last edited:
بالا