بابك حرف مانگا شده، منم مي خوامسري بعدي كه اومدم سراغت سراغ مانگاهاتم ميام
راستي هنوز پست نكردي؟ چون براي سهراب يه چيزاي زدم گفتم صبر كنم از اونايي هم كه داره مياد براش بزنم. اگه هنوز نفرستادي من براش پست كنم اونا رو بعدا پست مي كنم.
به به علی جان
بابك حرف مانگا شده، منم مي خوامسري بعدي كه اومدم سراغت سراغ مانگاهاتم ميام
راستي هنوز پست نكردي؟ چون براي سهراب يه چيزاي زدم گفتم صبر كنم از اونايي هم كه داره مياد براش بزنم. اگه هنوز نفرستادي من براش پست كنم اونا رو بعدا پست مي كنم.
من مانگا خون بودم ولي اول مي خواستم انيمه هاشونو ببينم، الان مانگا Claymore رو دارم هر چي تو انيمش رخ ميده رو خبر دارم، خيلي مانگا حال ميده، فقط مشكل وقت هست الان براي من، هم انيمه ببينم هم مانگا بخونم هم به كارام برسم.:wacko:به به علی جانمیبینم که شما هم مانگا خون شدی
خواهش میشه هر چی رو داشتم میفرستم برات
البته با دفعه بعد چون بسته رو فرستادم
راستی فکر نکنم تا یکشنبه به دستت برسه ، تو بهتره بفرستی
![]()
خواهش می کنم . وظیفه بود.ممنون مسیح جان - خیلی جالب بود - کار منو راحت کردی چون کلا طراحی انسان یه مرحله سختش همین مکان یابی و حالت یابی کاراکتر هستش من که از اون آموزش شماره 8 ( مدل دامی - Dummy) خیلی خوشم اومد چون در هر 2 نوع انیمیشن اعم از 2 بعدی و 3 بعدی به درد میخوره
به هر حال ممنون
ممنون مسیح جان - خیلی جالب بود - کار منو راحت کردی چون کلا طراحی انسان یه مرحله سختش همین مکان یابی و حالت یابی کاراکتر هستشمن که از اون آموزش شماره 8 ( مدل دامی - Dummy) خیلی خوشم اومد چون در هر 2 نوع انیمیشن اعم از 2 بعدی و 3 بعدی به درد میخوره
به هر حال ممنون:happy:
Berserk الان volume شماره 32 اش داره منتشر میشه و در این volume رسیدیم به chapter شماره 286 ...همینجا قضیه مانگای برسرک رو مطرح میکنیم:happy:
خوب سیمور جان بیا ظاهرا مشتری این برسرک زیاده
حالا چیارو میخوای برام بفرستی؟:lol:
Berserk الان volume شماره 32 اش داره منتشر میشه و در این volume رسیدیم به chapter شماره 286 ...
--------------------
مانگای بسیار طولانیه و از سال 90 شروع شده و معلوم نیست کی تموم بشه ... (من حتی نسخه اولیه ای که سال 1988 کشیده بود رو هم دانلود کردم ... 20 صفحه رو همین طوری آزمایشی کشیده)![]()
-----------
شینوبی عزیز ، خیلی وقت پیش لطف کرد و تا volume شماره 31 رو واسه من فرستاد ... بقیه اش رو هم من خودم شروع به دانلود کردم ...
--------------
در مورد چیزایی که می خوام واسه تو بفرستم ... الان شده soundtrack سری Elfen Lied و این مانگا ... اون ویدئوهای Berserk رو هم واسه ات می فرستم ...نمی خواد دانلود کنی ...
------------
راستی یه سری مانگا هم امروز از رامین عزیز گرفتم که اونا رو هم یکی یکی میگم ...
من فکر می کنم که برای انیمیشن دو بعدی ... روش دایره ی خیلی مناسب تره و برای سه بعدی مکعبی خیلی کاربرد داره .. در اصل توی سه بعدی ها من بیشتر دیدم که از مکعب استفاده می کنن و در طراحی دو بعدی از دایره ...
پ.ن: راستی مسیح جان این کتابی استفاده می کنی چند جلده ؟ ... یا چند قسمته ؟!!!
من فکر می کنم که برای انیمیشن دو بعدی ... روش دایره ی خیلی مناسب تره و برای سه بعدی مکعبی خیلی کاربرد داره .. در اصل توی سه بعدی ها من بیشتر دیدم که از مکعب استفاده می کنن و در طراحی دو بعدی از دایره ...
پ.ن: راستی مسیح جان این کتابی استفاده می کنی چند جلده ؟ ... یا چند قسمته ؟!!!