• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
:D:D:D
بابك حرف مانگا شده، منم مي خوام :p سري بعدي كه اومدم سراغت سراغ مانگاهاتم ميام :rolleyes: راستي هنوز پست نكردي؟ چون براي سهراب يه چيزاي زدم گفتم صبر كنم از اونايي هم كه داره مياد براش بزنم. اگه هنوز نفرستادي من براش پست كنم اونا رو بعدا پست مي كنم.

به به علی جان :D میبینم که شما هم مانگا خون شدی ;):D خواهش میشه هر چی رو داشتم میفرستم برات ;) البته با دفعه بعد چون بسته رو فرستادم ;) راستی فکر نکنم تا یکشنبه به دستت برسه ، تو بهتره بفرستی ;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
به به علی جان :D میبینم که شما هم مانگا خون شدی ;):D خواهش میشه هر چی رو داشتم میفرستم برات ;) البته با دفعه بعد چون بسته رو فرستادم ;) راستی فکر نکنم تا یکشنبه به دستت برسه ، تو بهتره بفرستی ;)
من مانگا خون بودم ولي اول مي خواستم انيمه هاشونو ببينم، الان مانگا Claymore رو دارم هر چي تو انيمش رخ ميده رو خبر دارم، خيلي مانگا حال ميده، فقط مشكل وقت هست الان براي من، هم انيمه ببينم هم مانگا بخونم هم به كارام برسم.:wacko:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب . من حوصله اینو ندارم که هر روز یک بار بیام و هر دفعه یک آموزش بزارم . برای همین یک دفعه هر چی تا حالا ترجمه کردمه میزارم . چون دیگه اینجا ایندکس میشه و نمی خواد همه رو یکجا بخونید . وقت زیاده.
من این عکسها رو با فوتوشاپ تغییر دادمه و فارسی کردمه . از این نوع آموزش راضی هستید ؟؟ برای من که این کار خیلی وقت گیره . :wacko:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت چهارم

خوب توی این قسمت هم دو عکس قرار داره که نقاط ضعف عکس چپ رو در مقایسه با عکس سمت راست گفتمه.
توجه داشته باشید که این مسائل تماما مقدمات هستند و لازم نیست شما بلد باشین همه ی عکس رو بکشین:blink: . فعلا داریم روی جزئیات و اشتباهات معمول بحث می کنیم . البته برای حرفه ای ها مثل کاکاشی این عکسها یک جور الگو هه:happy:

4u3y1i0.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت پنجم

با چند تا دایره و چند تا خط می تونید ژست یک کاراکتر یا همون Position کاراکتر را رسم کنید . به نظر ساده میاد :p.
امتحان کنید . متوجه میشید اشتباه کردینه:blink:. این یکی از اصول اولیه طراحی کاراکتر است.

52veeec.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت ششم
این شکل ها کمی سخت تر از قسمت قبلی هستند . چون دازای خمیدگی بیشتری هستند .
بعد از اینکه کاملا یاد گرفتید . حالا چشماتونو ببندید و یه ژست جالب و جدید توی ذهنتون تصور کنید و سعی کنید اونو بکشید.

5zn48lc.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت هفتم

حالا موقع این رسیده که کمی به شکل خود حجم بدهید . ممکن است این کار برای بار اول خیلی سخت باشد . ولی به هر حال با تمرین بیشتر می توانید به آن دست یابید . ضمنا لازم نیست شما همین اول کار مثل خود شکل بکشید . آهسته آهسته که جلو تر برید . پیشرفت می کنید

6hi4zgz.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت هشتم

خوب . این روش هم برای طراحی طرح اولیه استفاده می شه . که خیلی مفیده . خودتون بقیشو از روی شکل ببینید

6aqqvzk.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت نهم

در این قسمت 6 حالت تناسب اندام را در طراحی ها نشان داده ام .
یک شخصیت محبوب از یک مانگا یا یک بازی را به خاطر بیاورید . به نظر شما اون شخصیت جزء کدام یک از این 6 حالته ؟ شاید اصلا توی این 6 حالت نباشه . مشکلی نیست . یک روش جدیده.
برای هر شخصیتی با هر خصوصیاتی تناسب اندام تفاوت داره .
ضمنا 3 تا از حالت ها رو در این پست و 3 تا دیگه رو توی آموزش بعدی میزارم

4tir12h.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت دهم

همانطور که گفته بودم سه حالت بعدی و توی این آموزش میزارم.

4ub4eo7.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت یازدهم

علاوه بر تناسب اندام که نشان دهنده شخصیت کاراکتر هست عوامل دیگری هم وجود دارد . مثل چشم . یا دست ها یا مو ها یا .... که این مبحث رو در جلسات آینده یاد می گیرید .
فعلا به این عکسها نگاه کنید که به نوعی همون شخصیت های آموزش قبلی هستند . البته با جزئیات کامل.
لطفا به شکل چشم ها و اندازه دست ها و شکل دست ها توجه کنید. بعد ها که درباره این مبحث توضیح دادم . بیشتر متوجه میشید.;)

6eyeq15.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون مسیح جان - خیلی جالب بود - کار منو راحت کردی چون کلا طراحی انسان یه مرحله سختش همین مکان یابی و حالت یابی کاراکتر هستش ;) من که از اون آموزش شماره 8 ( مدل دامی - Dummy) خیلی خوشم اومد چون در هر 2 نوع انیمیشن اعم از 2 بعدی و 3 بعدی به درد میخوره ;)

به هر حال ممنون ;):happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب .... راحت شدم . :wacko:
حالا برم اینا رو توی ایندکس قرار بدم .
امیدوارم لذت برده باشین . :)
من منتظر پیشنهادات شما هستم .:happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون مسیح جان - خیلی جالب بود - کار منو راحت کردی چون کلا طراحی انسان یه مرحله سختش همین مکان یابی و حالت یابی کاراکتر هستش من که از اون آموزش شماره 8 ( مدل دامی - Dummy) خیلی خوشم اومد چون در هر 2 نوع انیمیشن اعم از 2 بعدی و 3 بعدی به درد میخوره

به هر حال ممنون
خواهش می کنم . وظیفه بود.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون مسیح جان - خیلی جالب بود - کار منو راحت کردی چون کلا طراحی انسان یه مرحله سختش همین مکان یابی و حالت یابی کاراکتر هستش ;) من که از اون آموزش شماره 8 ( مدل دامی - Dummy) خیلی خوشم اومد چون در هر 2 نوع انیمیشن اعم از 2 بعدی و 3 بعدی به درد میخوره ;)

به هر حال ممنون ;):happy:

من فکر می کنم که برای انیمیشن دو بعدی ... روش دایره ی خیلی مناسب تره و برای سه بعدی مکعبی خیلی کاربرد داره .. در اصل توی سه بعدی ها من بیشتر دیدم که از مکعب استفاده می کنن و در طراحی دو بعدی از دایره ...

پ.ن: راستی مسیح جان این کتابی استفاده می کنی چند جلده ؟ ... یا چند قسمته ؟!!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
همینجا قضیه مانگای برسرک رو مطرح میکنیم :D:happy:

خوب سیمور جان بیا ظاهرا مشتری این برسرک زیاده :D

حالا چیارو میخوای برام بفرستی؟ :rolleyes::rolleyes::lol:
Berserk الان volume شماره 32 اش داره منتشر میشه و در این volume رسیدیم به chapter شماره 286 ...

مانگای بسیار طولانیه و از سال 90 شروع شده و معلوم نیست کی تموم بشه ... (من حتی نسخه اولیه ای که سال 1988 کشیده بود رو هم دانلود کردم ... 20 صفحه رو همین طوری آزمایشی کشیده
shy.gif
)

شینوبی عزیز ، خیلی وقت پیش لطف کرد و تا volume شماره 31 رو واسه من فرستاد ... بقیه اش رو هم من خودم شروع به دانلود کردم ...

در مورد چیزایی که می خوام واسه تو بفرستم ... الان شده soundtrack سری Elfen Lied و این مانگا ... اون ویدئوهای Berserk رو هم واسه ات می فرستم ...نمی خواد دانلود کنی ...

راستی یه سری مانگا هم امروز از رامین عزیز گرفتم که اونا رو هم یکی یکی میگم ...

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
Berserk الان volume شماره 32 اش داره منتشر میشه و در این volume رسیدیم به chapter شماره 286 ...
--------------------
مانگای بسیار طولانیه و از سال 90 شروع شده و معلوم نیست کی تموم بشه ... (من حتی نسخه اولیه ای که سال 1988 کشیده بود رو هم دانلود کردم ... 20 صفحه رو همین طوری آزمایشی کشیده
shy.gif
)
-----------
شینوبی عزیز ، خیلی وقت پیش لطف کرد و تا volume شماره 31 رو واسه من فرستاد ... بقیه اش رو هم من خودم شروع به دانلود کردم ...
--------------
در مورد چیزایی که می خوام واسه تو بفرستم ... الان شده soundtrack سری Elfen Lied و این مانگا ... اون ویدئوهای Berserk رو هم واسه ات می فرستم ...نمی خواد دانلود کنی ...
------------
راستی یه سری مانگا هم امروز از رامین عزیز گرفتم که اونا رو هم یکی یکی میگم ...

میدونم که تا ولوم 13 همون انیمه خودمونه ;) پس تو خیلی جلوتری :blink::happy:

-----------------

ممنون :D:D ایول من که هر چی پهنای باند دارم صرف داون انیمه میشه ;) مگر از تو برادر R-Gunnm ( چی شد قرار بود مانگا بفرستی برامون که ;)) فرجی حاصل بشه :p:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
من فکر می کنم که برای انیمیشن دو بعدی ... روش دایره ی خیلی مناسب تره و برای سه بعدی مکعبی خیلی کاربرد داره .. در اصل توی سه بعدی ها من بیشتر دیدم که از مکعب استفاده می کنن و در طراحی دو بعدی از دایره ...

شدیدا تایید میشه ;) ملاک طراحی 2 بعدی ، طراحی هر چه شبیه تر به طرح واقعی هستش ;) ولی تو طراحی 3 بعدی چون بعد طراحی کاراکتر یه مرحله دیگه به نام استخوانبندی هستش ( همون Biped خودمون) بهترین روش استفاده از یه مدل با کیفیت هر چه کمتر هستش تا سیستم راحتتر کارشو انجام بده و در آخر اون طرح اصلی هستش که نمایش داده میشه در حالیکه حرکتی که ما ایجاد کرده بودیم مال طرح بی کیفیت بوده و طرح اصلی فقط تابع اون طرح بی کیفیت بوده ;) ( خودمم ندونستم چی گفتم :blink::p:D)

فعلا

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه
. ممنون از استقبالتون .:)
ولی راستی چرا اینقدر اینجا بی حال شده:( . جای خیلی از بچه های فروم اینجا خالیه:(.
کاکاشی . شما که مدیری یکم تبلیغ کن :happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

یک جلده .
ولی تعداد صفحه هاش حدود 150 صفحه ای میشه .
که البته همش بدرد نمی خوره .
راستی . الان یک دفعه چشمم افتاد به location شما .:blink:
ولک چرا زودتر نگفتی :lol:. من خودم اصالتا بچه خوزستان هستم :happy:. ولی تهران زندگی میکنم:cool: . یه چند سالی قبلا توی M.I.S زندگی می کردم . البته بین خودمون بمونه ;)

بالا