• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره ی Devil May Cry 3 Dante's Awakening

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
کسانی که PS2 رو اون زمانی که تازه اومده بود تجربه کردن می دونن گیم "شیطان شاید گریه کند " چه عجوبه ای بود !!!!

شماره یک این گیم یکی از بهترین گیم های اولیه PS2 بود که اون زمان شامل سه تا CD Compact بود و دمو اخر هم نداشت ...

دانته شخصیت اصلی این داستان هست که در شماره 1 سنش بین 22-25 سال بود و یه دویل بودش که توسط پدرش که اسپاردا نام داشت یه گردنبد که شامل دو قسمت بود...یه قسمت این گردنبند گردن دانته بود و دیگری برای برادرش بود که اگر این دو گردنبند به همدیگه بچسبند و در کنار شمشیر اسپاردا بود که برای پدرانشون هست یه قدرت خیلی زیادی به اون شخص می داد و همچنین خود گردنبند به تنهایی عمر طبیعی رو برای هردوشون فراهم می کرد و تحت هیچ شرایطی نمی مردند

نام برادرش اون زمان لوگاند "Logand" بود و الان در شماره سه شده ورجیل که در شماره یک برادرش یه شمشیر سامورایی داشت و یه شیطان به تمام معنا بود..وقتی که گیم رو در چند وضعیت تموم می کردید می تونستید با کاراکتر لوگاند هم بازی کنید که سایه لوگاند مانند یه پرنده بال داشت و خیلی هم در حرکات سریع بود

در دویل می کرای 1 دانته باید انتقام مادرش رو می گرفت که متاسفانه برادرش در اینجا منفی شده بود و اون هم به دنبال قدرت پدرش برای جاودانه بودن خودش بود و باید با دانته مبارزه می کرد

در اول راه دختری به نام تریش داخل بازی دانته می شه و کسانی که این گیم رو تجربه کردند می دونن دموی اول این گیم چه دمویی هست .....

متاسفانه در شماره دوم این گیم سن دانته به بالای 40 سال رسیده بود و دانته دیگه اون توان قبل رو نداشت و حتی از لحاظ چهره هم خیلی بد شده بود "مخصوصا موهای دانته در شماره یک"

سازندگان این گیم فهمیدند که با اینکارشون درواقع خاتمه به گیم دادند و در شماره سوم مجبور شدن سن دانته رو به 20-22 ببرند که داستان برای قبل شماره 1 هست و در اینجا دانته عشق پارتی و داد و هوار (!) و جنب و جوش داره و باز هم داستان بر سر گردنبند و شمشیر اسپاردا هست

از خاصیت های جدید نسخه سوم می توان به اسکی رفتن روی شیطان ها (!) و اضافه شدن چند استایل به دانته و اضافه شدن اسلحه هایی مانند گیتار برقی (عشق دانته) و ... نام برد

کسانی که این اهل تنوع هستند حتما این گیم رو بگیرند که مطمئنا پشیمون نمی شن

من خودم شخصا فقط با دویل می کرای 1 حال می کنم و بس....

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Amir(Steve) :
کسانی که PS2 رو اون زمانی که تازه اومده بود تجربه کردن می دونن گیم "شیطان شاید گریه کند " چه عجوبه ای بود !!!!

شماره یک این گیم یکی از بهترین گیم های اولیه PS2 بود که اون زمان شامل سه تا CD Compact بود و دمو اخر هم نداشت ...

دانته شخصیت اصلی این داستان هست که در شماره 1 سنش بین 22-25 سال بود و یه دویل بودش که توسط پدرش که اسپاردا نام داشت یه گردنبد که شامل دو قسمت بود...یه قسمت این گردنبند گردن دانته بود و دیگری برای برادرش بود که اگر این دو گردنبند به همدیگه بچسبند و در کنار شمشیر اسپاردا بود که برای پدرانشون هست یه قدرت خیلی زیادی به اون شخص می داد و همچنین خود گردنبند به تنهایی عمر طبیعی رو برای هردوشون فراهم می کرد و تحت هیچ شرایطی نمی مردند

نام برادرش اون زمان لوگاند "Logand" بود و الان در شماره سه شده ورجیل که در شماره یک برادرش یه شمشیر سامورایی داشت و یه شیطان به تمام معنا بود..وقتی که گیم رو در چند وضعیت تموم می کردید می تونستید با کاراکتر لوگاند هم بازی کنید که سایه لوگاند مانند یه پرنده بال داشت و خیلی هم در حرکات سریع بود

در دویل می کرای 1 دانته باید انتقام مادرش رو می گرفت که متاسفانه برادرش در اینجا منفی شده بود و اون هم به دنبال قدرت پدرش برای جاودانه بودن خودش بود و باید با دانته مبارزه می کرد

در اول راه دختری به نام تریش داخل بازی دانته می شه و کسانی که این گیم رو تجربه کردند می دونن دموی اول این گیم چه دمویی هست .....

متاسفانه در شماره دوم این گیم سن دانته به بالای 40 سال رسیده بود و دانته دیگه اون توان قبل رو نداشت و حتی از لحاظ چهره هم خیلی بد شده بود "مخصوصا موهای دانته در شماره یک"

سازندگان این گیم فهمیدند که با اینکارشون درواقع خاتمه به گیم دادند و در شماره سوم مجبور شدن سن دانته رو به 20-22 ببرند که داستان برای قبل شماره 1 هست و در اینجا دانته عشق پارتی و داد و هوار (!) و جنب و جوش داره و باز هم داستان بر سر گردنبند و شمشیر اسپاردا هست

از خاصیت های جدید نسخه سوم می توان به اسکی رفتن روی شیطان ها (!) و اضافه شدن چند استایل به دانته و اضافه شدن اسلحه هایی مانند گیتار برقی (عشق دانته) و ... نام برد

کسانی که این اهل تنوع هستند حتما این گیم رو بگیرند که مطمئنا پشیمون نمی شن

من خودم شخصا فقط با دویل می کرای 1 حال می کنم و بس....

به به ... سلام امیر ... روشن کردی چراغ محفل مارو:cool:

توضیحات خوبی دادی ...برای منی که تاحالا بازی نکرده بودم دید کلی خوبی داد...

server231

Registered User
لایک‌ها
0
سلام... کمک..

من به یه جائی از بازی رسیدم که یه ستون رفته بالا ....
دختره خودش قلاب انداخت و رفت
من موندم ووو ...
نمسدونم باید چیکار کنم.
هی مدل فنی بگی زدم.. نوفهمه....:((((

کمک..
دوستانی که میدونن کمک کنید!

server231

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از lucky4ever :
سلام... من این بازی رو که جدیدا تکین داده بیرون برای pc گرفتم تازه فهمیدم که بازی اصلا بدون دسته نمیشه انجام داد یعنی منو ها رو حتی با کیبورد نمیشد استفاده کرد یعنی مثلا دکمه j نقش enter رو انجام میده و بقیه دکمه هر کدوم کار منحصر به فردی دارند ماوس که کلا کار نمیکرد... خواستم ببینم کسی هست که بدونه دکمه های روی دسته بر روی کیبورد معادل هاش کدوم هست ؟ خود بازی روی دسته توضیح میده ! و هیچ معادلی برای کیبورد تعریف نکرده ...
یعنی یک نفر مثل من تا دسته نداشته باشه نمیتونه این game رو بازی کنه ؟[/QUOTE

سلام
تعجب میکنم خیلی ها از این بازی بد میگن!!!

1. اینو قبول دارم سرعت فریم بازی اصلا جالب نیست اما خوده گرافیک بازی نه.! خودم یه ati 9600 pro دارم! با 1024*768 توپ داره کار میکنه...
2. روی سری FX تست شد بازی اصلا خوب نیست.. گرافیک داغون! سری 5200 و 5500 با 128 مگ رم! اصلا جالب نبود!
3. حداقل 512 مگ رم داشته باشید! بر خلاف 256 که میگه!
4. کارت گرافیک هائی که DirectX 9.0C رو کامل پشتیبانی سخت افزاری میکنند بهترین نتیجه رو دارن! نه از طریق درایور..و همچنین Pixel Shader 2.0 به بالا!
5. بازی رو روی FAT32 نصب نکنید!!! افت سرعت پایین!
6. Virtual RAM حداقل 2 GB باید باشه!
7. فقط با یه سری از مدل دسته ها میشه راحت بازی کرد نه همشون!
8. دکمه های روی کیبورد هم W S A D چپ و راست و بالا و پایین L K J I برای پرش ضربه شلیک قدرتی Space برای نوعی از قدرتی و LOCK شدن بر روی مهاجم N M قدرتی و افکت !!! P برای محل اصلی وضعیت دوربین!
1 2 3 4 0 نقشه - آیتمها - و ....
9. کیبورد به مراتب راحت تر و سرعت عمل بالاتر ه.... ب شرطی که به کیبورد عادت داشته باشین! نه اینکه فکر کنید PC هم همون کنسول ه بازیه!!!!
10. روی یه سیستم قوی بازی به مراتب از PS2 چه از نظر گرافیک - صوتی بالاتره حداقل یه سر و گردن بالاتر!!!

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتره سوال در مورد Devil May Cry 3 رو در قسمت مخصوص به خودش مطرح كنيد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ببخشید این بازی چند تا سی دیه ؟؟؟

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خودم این بازی رو هنوز نخریدم:D ولی بروبچی که این بازی رو دارن مسائلشون درباره ی این بازی رو در این تاپیک مطرح کنن:happy:

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از ashkanbuffon :
سلام
من خودم این بازی رو هنوز نخریدم:D ولی بروبچی که این بازی رو دارن مسائلشون درباره ی این بازی رو در این تاپیک مطرح کنن:happy:

با سلام خدمت شما

دوست عزیز در مورد این بازی فکر نمیکنید یه خورده دیر باشه دیگه آخه این بازی یه ماه پیش اومد و حالا.........:blink:

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اصلا ده ماه پیش هم اومده باشه. وقتی تاپیکی دربارش نیست بهتره که زده بشه دیگه.
در ضمن، به نظر نمیرسه که به غیر از این ورژن که برای پی سی اومده ورژن دیگه ای تو راه باشه چون همین ورژن رو به زور و زحمت و التماس واسه پی سی زدن پس دیر نشده.

amin_mozy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تایید میشه 100 درصد

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اي ول عزيز كار بس نيكوئي كردي !! اتفاقا من چند روز پيش بازي رو گرفتم و الان تو يه قسمتش گير كردم . كسي ميتونه كمك كنه ؟

همونجا كه شصت طبقه رو هم ديگه هست ... همينطوري پله پله ميخوره ميره بالا . آخرش كه راه بين پله ها باز ميشه بايد چي كار كرد ؟؟!:rolleyes:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
كسي اينجا نيست جواب منو بده !!!؟

لایک‌ها
0
سلام خدمت بروبچ بازی خور
اقا می خواستم ببینم قضیه این سیو بازی DEVIL MAY CRY چیه؟
چون من هر جای بازی سیو می کنم باز وقتی لود می کنم منو از اول مرحله مورد نظر میاره...
سی دی کرک شده و با کمک درایو مجازی بازی می کنم البته ولی فکر نمی کنم مشکل از اونا باشه می خواستم ببینم سیستمش همین جوریه یا سی دی من مشکل داره.؟

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رفيق !‌ بازيش همينطوريه ... هميشه اول مرحله لود ميشه منم هر جور امتحان كردم ديدم همينجوريه . حالا كدوم مرحلش هستي ؟ من يه جاشو گير كردم و بد تو خماريشم

لایک‌ها
0
سلام
والا من مرحله 5 هستم همون که کلی طبقه رو بالا و پایین باید بری و غول اخرش هم 2 تا حیوان هست...
مرحله طولانیه حالا من با کلی حرص رد می کنم میرسم به غول های اخرش زرتی میبازم دوباره باید از اول مرحله برم:(
بروبچ کرکی یا پچی ندارن برای این موضوع؟ یا اگه نیست بگین چه طوری اون تا حیوان رو بکشم که کمتر ضربه بخورم
ممنونم.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از Melody_Nelson :
سلام
والا من مرحله 5 هستم همون که کلی طبقه رو بالا و پایین باید بری و غول اخرش هم 2 تا حیوان هست...
مرحله طولانیه حالا من با کلی حرص رد می کنم میرسم به غول های اخرش زرتی میبازم دوباره باید از اول مرحله برم:(
بروبچ کرکی یا پچی ندارن برای این موضوع؟ یا اگه نیست بگین چه طوری اون تا حیوان رو بکشم که کمتر ضربه بخورم
ممنونم.

سلام

منظورت از اون دو تا حیوان همون دو تا ادم هستند که دو تا شمشیر اتش و باد را دارند؟؟

اون دو تا خیلی راحت هستند منتها عیبشون اینه که خیلی حرف می زنند که وقتی مرحله را رد کردید منظور منو متوجه خواهید شد :D

من روی PC اینو بازی نکردم و از دکمه ها خبر ندارم با کلیدی که می پرید و Jump است اگر دکمه مکان نما کیبورد را به چپ و راست نگه دارید و کلید Jump را بزنید به جای پریدن قل می خوره !

اون دو نفر باسه حمله اول به یه گوشه می روند و بعد که می خوان حمله کنند یکیشون می پره و ضربه می زنه که باید قل بخورید و یکیشون هم مستقیم حمله می کنه که باید بپرید و تند تند تیر اندازی کنید

اگر چند ضربه حرفه ای به هرکدوم وارد کنید شمشیر از دستشون رها می شه و خون بیشتری ازشون می ره

منظور از ضربه حرفه ای اینه که ضربه هاتون یه سبک خاص داشته باشه مثلا دو تا ضربه بزنید و مکث کنید و دو ضرب دیگه رو سریع بزنید و یا دو ضرب بزنید و مکث کنید و دو ضرب بعدی را اهسته و بعد تند تند بزنید و یا ضرب اول شمشیر را که زدید مکث کنید و ضربه های دیگه را بزنید

وقتی هم بهش اتک می زنید اگه بهتون اتک زد بلافاصله باید قل بخورید و دوباره ادامه بدید....

استایل هم بهتره روی شمشیر بزارید که از Feature ها استفاده کنید

در مورد تراینر هم براتون یه پی ام می زنم و تراینر را براتون می فرستم

موفق باشید

بالا