• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره ی Devil May Cry 3 Dante's Awakening

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اييييييييييييييييييييييي ول !‌ من دقيقا توي همين مرحلش گير كردم و نميدونم بايد چي كار كنم . اگه بخواي با كيبور بازي كني خيلي سخته ولي اگه جويستيك بگيري كارت راحته . كلا غولهاشو بايد با دقت و سر حوصله بكشي . بايد زياد جا به جا بشي و كم ضربه بخوري ... هر وقت هم جونت كم شد فوري كاملش كني

حالا اين مرحله شو چطوري رد كردي ؟ من رفتم اون نيزه سه سر رو هم گير آوردم زدم به چرخ دنده هاش و يه سنگ بهم داد . بعدش رو نفهميدم بايد چي كار كنم ! الان خيلي وقته تو كف ادامه بازيش هستم

لایک‌ها
0
به نقل از afshin999 :
اييييييييييييييييييييييي ول !‌ من دقيقا توي همين مرحلش گير كردم و نميدونم بايد چي كار كنم . اگه بخواي با كيبور بازي كني خيلي سخته ولي اگه جويستيك بگيري كارت راحته . كلا غولهاشو بايد با دقت و سر حوصله بكشي . بايد زياد جا به جا بشي و كم ضربه بخوري ... هر وقت هم جونت كم شد فوري كاملش كني

حالا اين مرحله شو چطوري رد كردي ؟ من رفتم اون نيزه سه سر رو هم گير آوردم زدم به چرخ دنده هاش و يه سنگ بهم داد . بعدش رو نفهميدم بايد چي كار كنم ! الان خيلي وقته تو كف ادامه بازيش هستم

سلام
ببین وقتی چرخ دنده ها رو کار انداختی ین راه پله ها چند تا دیوار میره کنار اونوقت تو باید بیایی پایین از یک گوشه یه ابزاری رو ورداری و بعد وارده یه دری بشی که میره به اتاقی که در قسمت بالا یه شی تو محفظه هست و بعد باید اون ابزار رو گیر بندازی تا در باز بشه اون شی رو ورداری و با دشمنا که حالا ظاهر میشن مبارزه کنی و از اتاق بیای بیرون و باز باید ژله هارو بری بالا و وارد یک جایی بشی که ظاهرا هیچ دری نداره ولی تو اتاق تو باید به دوربین خودت بری و یه پرش بزنی و دیواره کوچک بیای اینور و بعد اون لانچیکو که غول یخ داده برداری و یک مجسمه رو خراب کنی و از در رد بشی و با اون 2 تا غول گرگ نما مبارزه کنی که دو تا خط خون دارند...

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
عزيز من هر چي گشتم جائي كه گفتي رو پيدا نكردم !!! از اونجائي كه از توي قفس چيزي رو برميداره برام توضيح بده لطفا . البته قدم به قدم كه گم نشم تو مملكت غريب :happy:

اين هم يه ترينر خوب براي بازي كه با كليد F5 سيو و F6 لود ميكنه جون و اينها رو هم بينهايت ميكنه كه اگه استفاده كني بازي از مزه ميافته

http://up-file.com/download/5638bb496599/DMC-trainer.rar.html

لایک‌ها
0
ببین از اون اتاق بیا بیرون
و دوباره برگرد به همون تالاری که چند تا طبقه داره باید دنبال یه دری بگردی که می خوره به یه اتاقی که اگه یادت باشه اول مرحله که خواستی از روی پله هاش رد بشی پله ها فرو میریزن و میفتی پایین حالا بجای اون پله ها یه پله های جدید درست شده که اون مجسمه رو هم که خراب کنی میتونی با غولش بجنگی....راستش جزئیات رو دیگه یادم نمیاد

اقا من یه مشکل دارم و اونم اینه که در مرحله 14 وقتی خدمتکار ویرژیل یک اسپارادای جدید درست می کنه و اون دختره با یکی از اسلحه ها خود رو اویزون می کنه و از برج می ره بالا من همون پایین موندم و نمی دونم کجا برم هیچ دری هم وجود نداره....یه جوون مردی پیدا بشه راهنمایی کنه.

لایک‌ها
0
در ضمن نمیدونم چرا غول هر مرحله رو که میکشم و اسلحه اونو بدست میارم خودم نمیتونم از اسلحه ای که بدست اوردم استفاده کنم...تو منوی هاکه می گردم هست ولی نمیتونم تو بازی استفاده کنم فقط شمشیر دارم و اسلحه یخی.؟

mohammadmehdi_g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مشکله اصلیه شما که نمیتونین این مرحله رو پیش ببرین همینه که گفتید چون اینجا باید از اسلحه ی جدیدی (beowulf) که گرفتید استفاده کنید و اون bonus رو که جلو دری که همون پایینه رو خرد کنید وجلو برید. برا انتخاب سلاحای جدید باید اوله هر مرحله تو قسمته customize ,باید برید توبه equipment و در قسمته devilarms اسلحه ی مورد نظر رو انتخاب کنید چون تو این بازی مجازید فقط دو تا سلاح حمل کنید

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
چي كار ميكني ؟‌ مرحله هاشو پرواز ميكني !!؟

من حالا مرحله بعدش گير افتادم !! يه در هست كه دو طرفش دوتا پايه هست و روي يكيشون يه جمجمه آبي گذاشته و بايد يكي ديگه شو هم پيدا كنيم يه جاي ديگه يه مجسمه هست كه ميگه بايد روح نميدونم چي رو پيدا كني برام !!! و .... يه اتاق ديگه هم از سقفش يه قفس پر جمجمه مياد پائين و هر چي بهش ميزنم اين ور اون ور ميره ولي به ديوار ها نميخوره كه بازشون كنه ..... خلاصه آش شله قلم كاري شده

بايد چي كار كنم !!؟

mohammadmehdi_g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نيازي نيست كه اون جمجمه رو به ديوار بزنيد اونقدر باسلاحت بهش ضربه بزن تا بتركه

لایک‌ها
0
سلام
بله همون کاری که دوست عزیزمون گفتن باید انجام بدین تا یک جمجمه جدید پیدا کنید و بذارید جای مخصوصش..
فکر کنم باور نکنی ولی من الام مرحله 19 هستم که تو تالار اینه گیر افتادم یعنی ساعت شنی رو متوقف کردم و اون شی رو برداشتم ولی حالا نمیدونم چی کار کنم و توی تالار اینه سرکار رفتم هر چی میرم دوباره میام سر جای اول....خلاصه حسابی خف شدم.
از راهنمایی این دوست عزیزمون هم ممنونم.

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Melody_Nelson :
سلام
بله همون کاری که دوست عزیزمون گفتن باید انجام بدین تا یک جمجمه جدید پیدا کنید و بذارید جای مخصوصش..
فکر کنم باور نکنی ولی من الام مرحله 19 هستم که تو تالار اینه گیر افتادم یعنی ساعت شنی رو متوقف کردم و اون شی رو برداشتم ولی حالا نمیدونم چی کار کنم و توی تالار اینه سرکار رفتم هر چی میرم دوباره میام سر جای اول....خلاصه حسابی خف شدم.
از راهنمایی این دوست عزیزمون هم ممنونم.

دوست عزیز من این بازی رو چند وقت پیش تموم کردم
ولی فکر کنم وقتی از یکی از آینه ها در میای یه مجسمه زرد رنگ هست و چیزی رو که گرفتی باید اونجا قرار بدی

البته فکر کنم :cool:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
:blush: راستش من بازي زياد تموم كردم ... ولي اين بازيه انصافا خيلي گنگه !!! رزيدنت اويل 3 با همه معمائيش اينقدر منو گير ننداخت . غول هاش هم كه جاي خود دارن . واقعا غول هستن

ممنون از راهنمائيتون . اونجا رو گذروندم و اومدم مرحله بعديش اون زنه رو هم كشتم گيتار برقي هم الان دستمه ... حالا يه دونه ماسك داره كه ميتونه باهاش روي آب راه بره ( اينطوري كه خودش ميگه ) ولي طرف آبي نميره . بايد چي كار كنم ؟؟ :wacko:

mohammadmehdi_g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از afshin999 :
:blush: راستش من بازي زياد تموم كردم ... ولي اين بازيه انصافا خيلي گنگه !!! رزيدنت اويل 3 با همه معمائيش اينقدر منو گير ننداخت . غول هاش هم كه جاي خود دارن . واقعا غول هستن

ممنون از راهنمائيتون . اونجا رو گذروندم و اومدم مرحله بعديش اون زنه رو هم كشتم گيتار برقي هم الان دستمه ... حالا يه دونه ماسك داره كه ميتونه باهاش روي آب راه بره ( اينطوري كه خودش ميگه ) ولي طرف آبي نميره . بايد چي كار كنم ؟؟ :wacko:

برگردید همونجایی که آبشار هست که یه مسیر پشتشه.نزدیکه دری که کنارش دستگاه customize هست یه جا برا کار گذاشتن اون چیری که گرفتی هست :)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون .... ولي خيلي گنگ آدرس دادي دوست عزيز !!! از اون سالون اومدم بيرون ، توي محيط آبشار يه مجسمه هست كه به ديوار چسبيده رو ديوار . ماسك رو صورت اون ميخوره :blink:

حالا باز مرحله 14 گير افتادم !! بزرگراه جهنم اسمشه . اصلا راه به جائي نداره . يه دونه تله پورت هست كه وصل ميشه به مرحله يك ... اونجا هم چيز دندون گيري نبود . فقط جنگيدم و آخرش هم هيچي ... چي كار بايد كرد !!؟

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
اينجا به نظر يك سالي تعطيله!:f34r:
خب اگر كسي اينجا سر زد....سوالم اينه؟
وسط بازي ميشه سيو كرد اما وقتي لود ميكنم از اول مرحله مياره؟

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیز تو مایه چک پونت داره، یعنی تا به یه قسمت خاصی نرسی هرچی سیو کنی از اول همون قسمت میاد!

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
یه چیز تو مایه چک پونت داره، یعنی تا به یه قسمت خاصی نرسی هرچی سیو کنی از اول همون قسمت میاد!

ببين من الان رسيدم به برادرش بالاي برج همون جا سيو كردم اما وقتي لود ميكنم از اول مرحله مياره فكر ميكنم مرحله ي هفته:wacko:

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
خوب این بازیو من خیلی وقت پیش تموم کردم ولی تا جایی که یادمه منم برام این مشکل پیش اومده بود باید از اول مرحله بازی کنی!

بالا