irgamer
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 2,030
- لایکها
- 15
سلام آقا کم پیداییبه نقل از en2fa :منم کلاً عاشق همه browser ها هستم به جز ie
اما خوب با avant خاطرات خوبی دارم...
مهمترين مشکلی که در mozila من دارم ايناست...که اگه حل بشه بهترين browser ميشه:
1.وقتی يک صفحه رو نميتونه باز کنه urlش رو هم نشون نميده که خيلی بده....
مثلاً من open in new tab ميزنم..حالا به هر دليلی نمياره صفحه رو...اما تو اون tab اگه بری معلوم نيسی که مال چه urlاي بوده
2.اگه مثل avant در هنگام crash يکجور صفحه ها رو نگاه ميداشت و موقع اجرا دوباره باز ميکرد ايده آل ميشد
3.من اکثراً با java applet ها توش مشکل دارم...
4.به خاطر اينکه خودش downloader داره کليک ها رو به downloader های من نميفرسته که اگه يک option بود راحت تر بود(البته الان با copy falshget ميفهمه..اما بعضی لينک ها رو نميشه)
با فارسی هم بعضی وقتا مشکل داره...
البته احتمالاً از طراحی غلط صفحه هست اما مثلاً سايت خودم(www.en2fa.net) رو با firefox ببينيد و بعد با ie
ميبينيد که همچين عجيب قريب نشون ميده....بعضی از weblog های فارسی هم همه متن ها رو رو هم ميندازه...که اين هم bug خيلی بانمکی هست....
1-آره مشکل اینجاست که فقط تو پنجره ای که پیغام خطا رو میده url قبلی رو می نویسه :blink:
2-بعد از crash کردن وقتی بازش کنید برید Go بعد زیرش آخرین سایتهایی که رفتید هستش.
3-گمان نمی کنم مشکل از firefox باشه. از کدام نسخه ی Java runtime اشتفاده می کنید؟
4-بی زحمت صفحه ی اول تاپیک رو بخون ببین یک extension براش معرفی کردم که از طریق اون میشه انخاب کرد Download Manager رو :happy:
5-اون مشکل با فارسی تا اونجایی که میدونم استفاده از کدهای اشتباه برای direction هست و تقصیر سازندگان سایتها :wacko: