• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره ی Firefox

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما براي ديدن افلاين صفحات در فايرفاكس قبلا بايد اونارو اسكراپ كني با اين اكستنشن
http://amb.vis.ne.jp/mozilla/scrapbook/
وقتي اينو نصب كردي كليد Alt+k رو بزني يا از منوي تولز ميتوني به اون دسترسي داشته باشي براي سيو صفحات روي صفحه راست كليك كن بهد اسكراب رو بزن صفحه با تمامي مشخصات براي ديدار بعدي سيو ميشه .

;)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از cesoot :
شما براي ديدن افلاين صفحات در فايرفاكس قبلا بايد اونارو اسكراپ كني با اين اكستنشن
http://amb.vis.ne.jp/mozilla/scrapbook/
وقتي اينو نصب كردي كليد Alt+k رو بزني يا از منوي تولز ميتوني به اون دسترسي داشته باشي براي سيو صفحات روي صفحه راست كليك كن بهد اسكراب رو بزن صفحه با تمامي مشخصات براي ديدار بعدي سيو ميشه .

;)

مرسی لطف کردی

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
مشکل اینقدر وحشتناک نیست Firefox بعضی صفحه ها رو آفلاین نشون میده!! در نسخه ۱.۵ به میزان خیلی زیادی این مشکل حل شده.
موفق باشید

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من که گفتم!
اگه proxy الکی بزارين معمولاً همه سايت ها رو مياره!

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از lind :
توی ie وقتی به آدرس زیر میرفتی میتونستی فایلهای هیستوری رو ببینی آیا در فایر فاکس هم این وجود داره اگه هست کجاست؟
D:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temporary Internet Files
شما میتونید محل دقیقشو با تایپ about:cache در "آدرس بار" ببینید. لیست فایلها و مشخصات هم هست.
موفق باشید

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به مناسبت یکصد میلیون بار دانلود مرورگر فايرفاكس، اعضای گروه لینوکس دانشگاه ایالتی oregon جشنی برپا کردند. آنها با فرستادن بالنی به هوا که پرچم فایرفاکس به پایین آن متصل بود، شادی خود را نشان دادند. عكس‌هاي ويژه اين جشن را ببينيد

ff1.jpg

ff4.jpg

ff5.jpg

v_r_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره پلاگین پارسیک رو برای Firefox ساختم،من خودم برای جستجو فارسی زیاد از Parseek استفاده میکنم چون قابلیت جستجو فقط در سایت های فارسی رو داره! فکر کردم اینجوری کارم راحتتره:D
thumb-Untitled1.gif

دریافت پلاگین
دریافت Firefox

پلاگین جستجو در وبلاگهای بلاگفا برای مرورگر FireFox
دریافت پلاگین

اطلاعات بیشتر رو تو وبلاگم ببینید.

بالا