• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره ی Firefox

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلی متشکر. اون مشکل من حل شد. اما حالا يه سوال ديگه دارم:
من تازه يه ماهه که به جمع فايرفاکس‌کارها پيوستم و واقعن دارم باهاش حال می‌کنم. اما گاهی توی فايرفاکس وارد يک صفحه‌ای می‌شم که فونتش به‌هم ریخته‌است. توی اينترنت‌اکسپلورر، اين‌جور مواقع از منوی «ویو»، انکودينگ رو روی Unicod (UTF-8) می‌گذاشتم و مشکل حل می‌شد.
حالا توی فايرفاکس چی‌کار بايد کنم؟​

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
در Firefox ‌کافیه از View>Character Encoding‌ انکودینگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید :)
موفق باشید‌

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفيق خيلی متشکر. به خدا من اين‌قدرها هم احمق نيستمااا! اما اين‌قدر با اينترنت اکسپلورر کار کردم، ديگه چشم و ذهنم به اون عادت کرده و حالا تو استفاده از فايرفاکس گيج می‌زنم. دمت گرم که راهنماييم کردی.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از varg :
رفيق خيلی متشکر. به خدا من اين‌قدرها هم احمق نيستمااا! اما اين‌قدر با اينترنت اکسپلورر کار کردم، ديگه چشم و ذهنم به اون عادت کرده و حالا تو استفاده از فايرفاکس گيج می‌زنم. دمت گرم که راهنماييم کردی.
خواهش می کنم این چه حرفیه همه اینا روی عادته کم کم به Firefox‌ عادت می کنید :)
موفق باشید

hejazi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مشكلي كه من با فايرفاكس دارم اينه كه در صورت نصب بيش از سه و يا چهار برنامه اضافه شدني يا همون اكستنشنز
ما بقي قابل استفاده نبوده و در ليست هم ديده نميشن ولي در صفحه اينستال مي گه كه نصب شده اند .

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
شما آخرین نسخه Firefox‌ را نصب کردید؟ چه extension‌هایی این مشکل را دارند؟
موفق باشید

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام و لطفا منو راهنمايي كنيد.
من با تب ها در فايرفاكس مشكل دارم چون به جاي اينكه لينك در يك تب جديد باز شود مثل IE در يك پنجره جديد باز ميشود. مگر اينكه رايت كليك كنم و Open in New Tab را انتخاب كنم. setting ش رو هم تا حالا صد دفعه چك كردم و همه چي اونتو درسته ولي بازم برام پنجره بازميكنه
161.gif
البته اول كه اينستالش كرده بودم همه چي درست بود ولي بعد نميدونم چرا اين طوري شد. يكبار هم uninstall كردمش و آثارش از تو registery رو هم پاك كردم و ورژن جديدشو اينستال كردم ولي بازهم به جاي تب جديد، پنجره جديد باز ميكنه
182.gif
حالا ممكنه منو كمك كنيد و بگوييد اشكال از كجاست و من چه كار بايد بكنم (البته من زياد از فايرفاكس استفاده نمكنم چون حالت آفلاينش در مورد صفحات ديده شده فاجعه است و اصلا كار نمكنه!) پيشاپيش از راهنمايي هاتون سپاسگذارم
20.gif

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
برای اینکه لینکهارو در tab‌ جدید باز کنید آسونترین راه middle click‌ کردن روی لینکهاست.
اگر لینکها خودشون میخوان در پنجره جدید باز بشن این راهنما رو بخونید:
http://www.persiantools.com/forum/showpost.php?p=282229&postcount=99
اگر میخواهید Firefox‌ را از نو نصب کنید و هیچ تنظیمی حفظ نشده باشه باید این دایرکتوری رو پاک کنید:
C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Mozilla\Firefox
موفق باشید

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
مرسي، حتما راه حل هاي شما رو امتحان ميكنم و اگه بازم نشد دوباره مزاحم ميشم
26.gif

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ما بعد از نزديک يک سال و andy استفاده از firefox,firebird,mozilla رفتيم سراغ opera
امروز يک شک حسابی firefox بهم داد و اين بود که ديدم همه bookmark هم از بين رفته...
در نتيجه تحريمش کردم!
نامرد هيچ backup اي هم ازش نداشت!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
ما بعد از نزديک يک سال و andy استفاده از firefox,firebird,mozilla رفتيم سراغ opera
امروز يک شک حسابی firefox بهم داد و اين بود که ديدم همه bookmark هم از بين رفته...
در نتيجه تحريمش کردم!
نامرد هيچ backup اي هم ازش نداشت!
بوك ماركها رو راحت ميشه ريپليس كرد شما پوشه

E:\Documents and Settings\your name \Application Data\Mozilla
رو نگاه كن البته مسلمه اون درايو اي پوشه اينستال ويندوزه ...
من راحت چندين بار ريپليس كردم حتي هيستوري رو هم بر مي گردونه .

lind

Registered User
لایک‌ها
3
توی ie وقتی به آدرس زیر میرفتی میتونستی فایلهای هیستوری رو ببینی آیا در فایر فاکس هم این وجود داره اگه هست کجاست؟
D:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temporary Internet Files

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
باید توی این آدرس برید
C:\Documents and Settings\Amin\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\3eh0b75x.default

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من يک چيز جالب کشف کردم!
اگه sesion saver رو دارين شايد ديدين که بعضی وقتا فقط error ميده(اگه offline bashin) و هيچ صفحه اي دوباره نشون داده نميشه!
رهش اينه که يک proxy تعريف کنين و بعد دوباره برنامه رو اجرا کنين!
اين دفعه پيغام ميده که proxy کار نميکنه اما خوب همه صفحه ها رو مثل روز اول مياره!
البته من از session saver .2 استفاده ميکنم شايد تاحالا فرجی شده باشه تو نسخه اصلی!

lind

Registered User
لایک‌ها
3
باید توی این آدرس برید
C:\Documents and Settings\Amin\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\3eh0b75x.default
نه منظورم اینه که مثلا شما وقتی یک صفحه رو سیو میکنی یه فولدر هم باهاش ایجاد میشه که مثلا عکسها و چیزایی که تو اون صفحه هستن درش وجود دارن تو ie اگه مثلا با یه یوزر دیگه فایلای history رو نگاه میکردی به همین صورت بود(و جالب اینجا بود که اگه طرف کلیر هم میکر باز این فایلا موجود بودند!)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
یعنی شما پروفایل مشترک برای هردو کاربر میخواهید؟
موفق باشید

lind

Registered User
لایک‌ها
3
نه پروفایل جدا ولی قابل مشاهده(آقا اگه به اون آدرسی که در پست اولم دادم بری متوجه منظورم میشی!)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من نمیتونم به صورته offline سایتهایی که رفتم رو با firefox ببینم. میخواستم ببینم بقیه هم این مشکل رو دارن؟

بالا