• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

Lark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

من یک مشکل دارم با ای فون . موزیک ها رو که ترانسفر میکنم به گوشی عکس پشت سی دی (البوم ارت) رو نشون نمیده.

لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام.

من یک مشکل دارم با ای فون . موزیک ها رو که ترانسفر میکنم به گوشی عکس پشت سی دی (البوم ارت) رو نشون نمیده.

لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

بعید میدونم بغیر از شما کسه دیگه ای اینجا از این گوشیا داشته باشه ! :blink:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

بعید میدونم بغیر از شما کسه دیگه ای اینجا از این گوشیا داشته باشه ! :blink:
ما هنوز منتظریم تا نسخه درست و حسابیش تو ایران با قیمت مناسب فروش بره تا بخریم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت اپل این بار گوشی تلفن همراه "آیفون" 80 گیگابایتی را با پوشش آلومینیومی JAVO ارایه داده است.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا"به نقل ازسایت mobilewhack ، اپل برای محافظت از iPhone این گوشی را با پوشش فلزی ارایه داده که هم برای محافظت از گوشی و هم به عنوان یک مدل در نظر گرفته شده است.
با این لوازم جانبی شما می توانید از تلفن همراه در مقابل خراشیدگی ، ضربه وسقوط محافظت کنید بدون اینکه از زیبایی iPhone کاسته شود.
این پوشش از آلومینیومی مقاوم با ضریب امنیتی بالا، وزن سبک است به شیوه ای که می توانید آن را هرگاه که دوست داشتید از گوشی جدا کنید. قسمت داخلی آن دارای یک آستری است که مانع از خراشیدگی و ضربه می شود.
هنگام پاسخ به تلفن و دسترسی به صفحه نمایش لمسی می توان از قسمت پشت یا جلوی iPhone استفاده کرد که پوشش جلویی برای زمانی درنظر گرفته شده که تلفن در حالت آماده باش است و پوشش پشتی آن برای محافظت از ضربه است

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت "اپل " سازنده " آیفون " نرم افزاری را طراحی کرده است که زنگ های این گوشی بصورت خودکار محدود خواهد شد.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از سایت "سافت پدیا"، سرویس آهنگ های iPhone سهم خاصی را به خود اختصاص داده است و به مردم اجازه نمی دهد که هر چیزی را به عنوان زنگ موبایلشان انتخاب کنند.
بر اساس این گزارش، پس از این که همه آهنگ ها به روز شد، آخرین نوع آنها به صورت خودکار در اختیار کاربران قرار می گیرد و به آنان این امکان را می دهد که این آهنگ ها را با iPhone سازگار کنند.
این شرکت اعلام کرد که این نرم افزار فقط با 8 آهنگ سازگار است که بیش از این تعداد پذیرفته نمی شود و کاربر باید این آهنگ ها را خود انتخاب کند و با iPhone سازگار کند که این با حالت سازگاری خودکار مغایر است.
دلیل این اقدام شرکت اپل، جلوگیری از سرقت آهنگ ها توسط افرادی که قصد دست یازی به آهنگ های شرکت های دیگر مثلا AT&T را دارند، بیان شده است.
اپل بارها به کاربران هشدار داده که باید سیستم سازگاری خودکارتلفن همراه خود را خاموش کنند و به صورت دستی این کار را انجام دهند.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شیراز من مدل انلاک شده و 8 گیگش رو دیدم.ولی قیمتش خیلی بالاست:750.000

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
399$ قيمت خامشه
تو آمريکا يک مداد هم بخرين بايد tax پرداخت کنين
قيمت تمام شدش تو آمريکا 431.92$

ولی در صورتی که از امریکا خارج بشه ...تکس بهش تعلق نمیگیره :cool:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.

لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

برنامه Mp3tag که ورژن 2.39 ش FREE هم هست نصب کنین خیلی راحت میتونین کل mp3 ها رو با یه کلیک بهش البوم ارت بدین

بنده هم صاحب iPhone شدم
bigstar.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
برنامه Mp3tag که ورژن 2.39 ش FREE هم هست نصب کنین خیلی راحت میتونین کل mp3 ها رو با یه کلیک بهش البوم ارت بدین

بنده هم صاحب iPhone شدم
bigstar.gif
از کجا گرفتی؟
قیمت؟
چطوره ؟بیشتر توضیح بده

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
از کجا گرفتی؟
قیمت؟
چطوره ؟بیشتر توضیح بده

مسافر اورد
399+31=430$
توپه هرکی از نزدیک ببینه عاشقش میشه :D هفته 39 بود که ورژن 1.1.1 همین جدیده که همه ازش مینالن که انلاک نمیشه ، که انلاکش کردم
4fvfcja.gif
فقط سخت ترین راهش که با PC من مشکل داشت دانگرید به 1.0.2 بود ما بقیش از روی نوشته هایی که همه جا هست jailbreak و apptapp و Anysim که anysim رو نصب کردم اما چون باید IMEI تو مخابرات ثبت بشه و ایرانسل موجود نیست امکانات تلفنیشو تست نکردم 2-3 روز دیگه اینم استاد میشه ، ما بقی امکاناتشم به جز دوربین خداست
drunksmilef.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مسافر اورد
399+31=430$
توپه هرکی از نزدیک ببینه عاشقش میشه :D هفته 39 بود که ورژن 1.1.1 همین جدیده که همه ازش مینالن که انلاک نمیشه ، که انلاکش کردم
4fvfcja.gif
فقط سخت ترین راهش که با PC من مشکل داشت دانگرید به 1.0.2 بود ما بقیش از روی نوشته هایی که همه جا هست jailbreak و apptapp و Anysim که anysim رو نصب کردم اما چون باید IMEI تو مخابرات ثبت بشه و ایرانسل موجود نیست امکانات تلفنیشو تست نکردم 2-3 روز دیگه اینم استاد میشه ، ما بقی امکاناتشم به جز دوربین خداست
drunksmilef.gif

سلام استاد :)

میشه برا من به ترتیب توضیح بدید که چه جوری میشه این گوشی رو انلاک کرد:blush:

از اول اول:)(البته اگر وقت داشتید):)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مخابرات که الان یکی دو ماهی هست دیگه اون سیستم IMEI رو برداشته ! اگر کار نمیکنه ، مشکل از جای دیگس

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستی الان ورژن 1.1.1 هم دیگه آنلاک میشه ! دیگه احتیاج به downgrade نیست.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
طرح راه اندازی گوشی های " آیفون" در کانادا با مشکلاتی روبرو شده و اختلاف بین شرکت ها
افزایش یافته است.
به گزارش سایت اینترنتی mobilewhack ، نه تنها اختلاف بین شرکت های "اپل" و" کام ویو تلکام" در شهر "تورنتو" کانادا بر سر حقوق استفاده از علامت تجاری "آیفون" حل نشده ،بلکه مشکل ورود نسل بعدی وسایل قابل حمل و نقل ساخت شرکت اپل درکانادا نیز به آن اضافه شده است.
شرکت "کام ویو" که بازار ارایه خدمات صوتی اینترنتی و محصولات تحت نام "آیفون" را در کانادا دراختیار دارد، درمورد پیشنهاد استفاده از محصولات ساخت شرکت اپل در کانادا تحت علامت تجاری "آیفون" با "دفتر ثبت مالکیت های معنوی کانادا" CIPO اختلاف دارد.
این اختلاف که درزمان حاضر برای رفع آن اقدام شده ، می تواند موجب تاخیر در ورود گوشی تلفن همراه کانادایی "آیفون اپل" به بازار شود.

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
I-Phone به قيمت 750000 تومان اين هم آدرس سايت نمايندگي اش http://www.appleiranco.com/
35000 تومان اول مي گيره 400 هم زمان تحويل

بالا