ایفونتون چه ورژنیه و تا کجا پیش رفتین که بتونم راهنماییتون کنم
:happy:
استاد فعلا من نگرفتم کلا خواستم اطلاعات داشته باشم شاید.....:blush:
ایفونتون چه ورژنیه و تا کجا پیش رفتین که بتونم راهنماییتون کنم
:happy:
خودت آنلاک کردی یا قبلا" آنلاک شده بود؟؟مسافر اورد
399+31=430$
توپه هرکی از نزدیک ببینه عاشقش میشه هفته 39 بود که ورژن 1.1.1 همین جدیده که همه ازش مینالن که انلاک نمیشه ، که انلاکش کردمفقط سخت ترین راهش که با PC من مشکل داشت دانگرید به 1.0.2 بود ما بقیش از روی نوشته هایی که همه جا هست jailbreak و apptapp و Anysim که anysim رو نصب کردم اما چون باید IMEI تو مخابرات ثبت بشه و ایرانسل موجود نیست امکانات تلفنیشو تست نکردم 2-3 روز دیگه اینم استاد میشه ، ما بقی امکاناتشم به جز دوربین خداست
ولی به نطرم اگه apple بخواد وارد رقابت با شرکت های دیگه بشه باید رو طراحی iphone بیشتر کار کنه
اندازه گوشی... طراحی پشت گوشی
با همین m600 اگه مقایسه کنی معلومه
ضمن اینکه به نظر میرسه یکی از گوشیهایی باشه که انواع و اقسام آپگریدهای نرم افزاری و حتی سخت افزاری برای هرچه تکمیل شدن گوشی بیاد...اپل هم خوب مغازه ای باز کرده ها....لول
لطفا" در مورد کیفیت صفحه نمایش (مخصوصا" واسه تماشای فیلم) ، بلندی و کیفیت صدا از اسپیکر و هدفون (مخصوصا" هدفون) ، اینکه که صفحه اش ضد خشه یا نه؟!
user friendly بودن سیستم عاملش و اینکه از اونجایی که سیستم عامل گوشی مال اپله ، موقع وصل به کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز مشکل ایجاد میشه یا نه
و در مورد برنامه های پیش فرض روی گوشی و برنامه های جانبی( از لحاظ تعداد و بدرد بخور بودن) واسمون بگو
چقدر کم سوال کردم :دی
خودت آنلاک کردی یا قبلا" آنلاک شده بود؟؟
آیفون شما 4 گیگه یا 8 گیگ؟
ممنون بابت توضیحاتمن انشاا... بی کار بشم یه فیلم ازش میگیرم تا فیض ببریدالبته تو youtube به فرات ریخته اما بلندی و کیفیت صدا میتونم بگم از سری W پایین تر و کیفیت پایین تری داره اما از لحاظ تکنیکی یه جا خوندم که صدا بدون نویز و ... یادم نیست کجا بحث تکنیکی کرده بودن با نمودار و ... یعنی صداش در میاد اما این که بزاری تو مجلس پارتی بگیرین نه به نظر من خوبه و نکته اینکه این پایینش یکیش برای اسپیکره و یکیش برای میکروفون (جفتش اسپیکر نیست)
صفحش ضد خشه من که جرات تست ندارم اما یه لینک میزارم ببینین با سیخ و سوزن و تیغ و کلید میوفته به جون صفحه اش !! یه خراش بر نمیدارهاما پشتش چرا همین حرکت و پشتش انجام بدین رد میندازه!دیگه مگه میخواین چی کار کنین
اینی که میزارم برای ipod touch ه اما جفت صفحه هاشون یکیه حتما ببینین!
http://uk.youtube.com/watch?v=kzbxpSwDetk
یکی از دوستان هم که امریکاست؛ رفته بوده تو apple store اونجا همین عملیات رو با شدت بیشتری انجام داده گفته هیچی نشده این بابا تازه برای خودش بوده زیاد فشار نداده
نه هیچ مشکل ویندوزی نداره حتی عکس بگیری تو my computer ایکون iphone میاد که عکس هاتو کپی کنی تو هارد اگم با iTunes وصل کنی که همه کار میتونی بکنی یعنی انتقال فیلم و عکس و موزیک و کانتکت و ...
در مورد برنامه که چیز به اونصورتی نداره یعنی ماله خود گوشیه ، گوگل مپ ! یوتوب ! stock بورس ! اب و هوا ... همین! ماشین حساب :دی اینایی هم که میشه نصب کرد که سر به بیابون میزاره من چند تاشونو نصب کردم زیاد جالب نبود در حد باگ بود یعنی بازی رو اجرا میکنی خوب فعالیتی انجام نمیده یا برای 3-5 سال مناسبهاما چند تا برنامه هست برای مسنجر و اینا که میشه اسمشو گذاشت برنامه من که کلا خوشم نیومده فعلا از برنامه هایی که امده بیشتر برنامه های انلاک و SSH و ایناش برام کاربرد داشته
بله خودم انلاک کردم اما فعلا امکان توضیح دادنش نیست چون زیاده وقت میبره بعد هر ورژنی فرق میکنه تا حدودی روشش ممکنه جواب نده و این صحبت ها..
8 گیگ
ممنون بابت توضیحات
پس صداش از اسپیکر زیاد تعریفی نداره !! از هدفون چطور؟ قاعدتا" دیگه تو هدفون باید عالی باشه ...نیست؟
راستی!! درسته که نمیشه با بلوتوسش فایل فرستاد و گرفت؟؟:blink:
دوست عزیز من شنیدم که با بلوتوس iphone نمیشه file فرستاد درسته؟
خوبه صدا هدفون ، اسپیکر هم بد نیست ! من اگه به اسپیکر W800 9 بدم به m600 8 به این 7.5 میدم
بله
بله نمیشه فایل فرستاد و گرفت ، بلوتوث فقط برای هدست البته فعلا ! یعنی ممکنه این امکان اضافه بشه ممکنه نشه
/
بعد نکته قابل توجه بدی اینکه این SMS Forwarding نداره یعنی جکی بیاد شما نمیتونی اونو به یکی دیگه بزنی!
و نکته منفی بدی فیلم برداری نداره
و چیزی به نام فایل منیجر وجود خارجی نداره شما نمیتونی از گوشی mp3 movie picture برنامه... پاک کنی! فقط با iTunes
apple نه اینکه نتونه این امکانات رو بگونجونه میخواد از این راه سود بیشتری ببره و تو ورژن های بعدی بزاره:
مثلا الان این قابلیت های ورژن 1.1.1 که اضافه شده که به نظرم مهمترینش TV out هستش!
New Features include:
* iTunes Wi-Fi Music Store
* Louder speakerphone and receiver volume
* Home Button double-click shortcut to phone favorites or music controls
* Space bar double-tap shortcut to intelligently insert period and space
* Mail attachments are viewable in portrait and landscape
* Stocks and cities in Stocks and Weather can be re-ordered
* Apple Bluetooth Headset battery status in the Status Bar
* Support for TV Out
* Preference to turn off EDGE/GPRS when roaming internationally
* New Passcode lock time intervals
* Adjustable alert volume
ورژن 1.1.1 رو میشه unlock کرد؟
انتن دهیش چطوره؟
برنامه براش هست؟من شنیدم اگر برنامه روش بریزی lock میشه!
برنامه براش هست؟من شنیدم اگر برنامه روش بریزی lock میشه!
نسخه خاور میانه؟!
جدیدا اپل وتسه محصولاتش نسخه خاور میانه هم میده!؟