• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
کسی نمیدونه کی قراره امکان انتقال فایل از طریق بلوتوث رو قرار بدن!؟
اگه بزودی انجام میشه ما دست نگه داریم تو خرید!!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اپدیت که تازگی امده یعنی 2-3 هفته است معلوم هم نیست بعدیش کیه ، اما کلا اپدیت بازم میشه و از اونجایی که سیاست اپل اینطوری بوده که با نفس کشیدن هم پول بگیره بعید میدونم همچین کاری رو کنه wifi گذاشته که وصل بشه به iTunes بتونی ازش اهنگ و فیلم بخری ، خودت نمیتونی زنگ جدید بزاری که بری ازش بخری !(البته با برنامه های دیگه میشه) برنامه هاش همینطور که فقط پول بدی :دی یا مثلا پشتشو خش دار میزنه بری قاب و شیلد بگیری... :D یا سر همین اکتیو کردن فقط به خاطر یه مشت $ دهن ملت صاف میشه :D اگه انتقال فایل با بلوتوث و باز بزاره راه کپی کردن اهنگ هاشو تو گوشی هاش زیاد میکنه الان iTunes سومین فروشگاه موسیقی انلاینه نمیاد اینو خراب کنه
156fs423159.gif

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
اگر update جدید بده میشه این قبلی رو که unlock شده update کرد؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
راستی چیز به نام اپل خاورمیانه نداریم photoshop ME مگه ؟ اپل به فکر جیب خودشه جایی محصولاتشو رواج میده که برای mp3 و فیلم پول بدن نه فقط کپی کنن و حق کپی رایت هم نداشته باشن جهان عرب و ایران هم بویی از این چیزا نبردن ، همرو میده خدمت امریکایی جماعت و اروپا
منم اصلا پول نمیدما چون خدا رو خوش نمیاد با این درامد ها انقدر پول البوم داد :D اپلم راضی نیست اینجوری :D

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
راستی چیز به نام اپل خاورمیانه نداریم photoshop ME مگه ؟ اپل به فکر جیب خودشه جایی محصولاتشو رواج میده که برای mp3 و فیلم پول بدن نه فقط کپی کنن و حق کپی رایت هم نداشته باشن جهان عرب و ایران هم بویی از این چیزا نبردن ، همرو میده خدمت امریکایی جماعت و اروپا
منم اصلا پول نمیدما چون خدا رو خوش نمیاد با این درامد ها انقدر پول البوم داد :D اپلم راضی نیست اینجوری :D
ممنون بابت توضیحاتت :D
خیلی ستمه این نداشتن بلو توس!!
فک نمیکنی بلو توسش انلاک بشه!!
تنها دلیل من برای نخریدنش همینه!! شایدم بخرم و بفروشم جاش دوتا 880 بخرم!! :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

:D:D اره بنده خدا...:D راضی نیست به ضرر کردن ما...:D

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
iphone2_text_more.PNG

سازندگان لوازم جانبی گوشی، جلد محافظ ICEWEAR را از جنس سیلیکون مات برای تلفن همراه " آیفون" تولید کرده است.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی mobilewhack ، این جلد محافظ گوشی دارای تراکم کافی برای مقاومت در برابر ضربه های احتمالی به گوشی های آیفون است.
تمامی قسمت های حساس تلفن آیفون از جمله تاچ اسکرین ، دوربین،محل اتصال هدفون، شکاف اتصالاتی و صفحه کلید بدون محافظ و روباز است.
این محافظ تلفن قابل شستشو با آب و صابون است و مجهز به "TUNEFILM" ، لایه محافظ تاچ اسکرین می باشد.
ویژگی های دیگر جلد محافظ ICEWEAR شامل لایه سیلیکونی مقاوم و شفاف، سهولت استفاده در گوشی های آیفون و نیز دسترسی راحت به تاچ اسکرین و نمایشگر گوشی است.
این محافظ گوشی در ماه اکتبر با قیمت 30 دلار به بازار خواهد آمد.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
آخرین گزارش ها حکایت از این دارد که iPhone با کسب 13 درصد رقم فروش درصدر جدول فروش گوشی های AT&T قرار گرفته است.
به گزارش گروه ترجمه"موبنا"به نقل از پایگاه اینترنتی Cellular-news، یک مقام آگاه در این زمینه می گوید:درست است که iPhone تاثیر فراگیری درکل بازارهای تلفن همراه نداشته است اما این گوشی بسرعت در حال افزایش سهم و موقعیت خود دربازارهای وسایل هوشمند است به طوری که توانسته در نیمه دوم سال بیشترین میزان فروش را از آن خود کند.
آیفون همچنین توانسته با این میزان فروش رتبه چهارم را در بازارها ی آمریکا به دست آورد .
این مقام آگاه که نامش فاش نشد، افزود:خریداران آیفون ازقشرهای مختلف جامعه با سطح درآمد مختلف هستند با وجود این که بیشتر این افراد در رده سنی 20تا 30سال قرار دارند اما آمارها نشان می دهد که حدود 25 درصد کاربران این گوشی افراد 50تا60 سال هستند.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون بابت توضیحاتت :D
خیلی ستمه این نداشتن بلو توس!!
فک نمیکنی بلو توسش انلاک بشه!!
تنها دلیل من برای نخریدنش همینه!! شایدم بخرم و بفروشم جاش دوتا 880 بخرم!! :D

چرا احتمالش هست! از این بشر 2 پا هر کاری بر میاد همین طور که برنامه و بازی براش دادن بیرون الان من 10 تا بازی نینتدو ریختم روش !! رو iphone بازی پاپای 15 سال پیش و داشته باشی :lol: چون بلوتوثم معضلیه بعید نیست که بده بیرون همینطور که فایل منیجرش امده و داره تکمیل میشه :happy: 40 تا برنامه و بازی ریختم ، 50 تایی تم امده براش ... ، اما مطمئنم از طرف اپل ابی گرم نمیشه هرچی هست از برنامه های طرف داراشه ;) طلبه بودی یه پخ بزن
168fs426254.gif

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز link برای بازیهاو تمهاش میذاری
مرسی

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز link برای بازیهاو تمهاش میذاری
مرسی

لینک ندارم من همه رو از طریق برنامه ibricker نصب میکنم iphone که وصل کنی یه لیست عریض و طویل میاره که انتخاب میکنی خودش دانلود و اپلود و نصب میکنه تو گوشی و هرچی جدید میاد با اخرین ورژن اونجا میزاره یعنی اکثرشون اینجوریه برنامه installer تو خود گوشی هم همینه که شما با wifi به نت که وصل شد همین لیست و براتون میاره

اگم منظورتون اون 10 تا بازیه attach کردم که با برنامه NES کار میکنه که بازی هارو میریزین تو شاخش و play میکنین
4fvfcja.gif

فایل های ضمیمه

• roms1.zip
    167.6 KB · نمایش ها: 20

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
راهی برای update ورژن 1.0.1 unlock شده به 1.1.1 هست که بعدش lock نشه؟

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
اخه شنیدم اونایی که lock میشه دیگه روشن نمیشه:(

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
اگه قصد خريد iphone يا هر محصول ديگه از اپلو دارين دست نگه دارين و 2،3 هفته بمن وقت بدين
يه راهيو دارم امتحان ميکنم که اگه به نتيجه برسه با يه قيمت خيلی خوب ميتونم همه محصولاتشو بهتون بدم
يعنی فکر نکنم ديگه کسی بتونه تو قيمت ها رقابت کنه
برای اينکه اين تاپيک از بحث اصليش منحرف نشه اگه درخواست خريد ( در حال حاضر يا در آينده ) داريد يا سؤالی داريد به اين تاپيک مراجعه کنيد
با سپاس

http://forum.persiantools.com/t93808.html

ads

Registered User
لایک‌ها
6
من یه کم مشکل بینایی دارم اگه امکان داره یه بار دیگه با فونت درشت تر تبلیغتون رو اینجا بنویسید

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
من یه کم مشکل بینایی دارم اگه امکان داره یه بار دیگه با فونت درشت تر تبلیغتون رو اینجا بنویسید

تبليغ چيه مرد حسابی
لينک ماله همين سايته ها
100 تا پست تو همين تاپيک هست که ميگن از کجا بخريمو از کجا ميشه ارزون بخريم
منم يه راهيو دارم تست ميکنم ،چون تاپيک هم مربوط به آيفونه و همچين سؤال هايی توش بوده اين پستو زدم
آدم خوب نيست انقدر بخيل و نظر تنگ باشه

بالا