• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ShopPars جان در حد يک پست و معرفی تاپيک يا کالا ایرادی نداره / ادامه ماجرا رو در تاپيک اصلی پيگيری کنيد

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اخه شنیدم اونایی که lock میشه دیگه روشن نمیشه:(

گوشی که لاک شده باشه حالا با اپدیت iTunes یا از اولی که خریده باشین لاکه ، روشن میشه اما این شکلی:

که فقط میتونین تماس emergency بگیرین از نظر قانونی هیچ کار دیگه ای نمیتونین بکنین مگه اینکه با itunes وصل کنین و شارژ سیم کارت AT&T تا بتونین از گوشی استفاده کنین البته اقامت دائم امریکا رو هم داشته باشین چون اینجا انتن نمیده
280k5eb.gif

اما میری تو ریکاوری مود و همه چی رو از نو میسازی
4fvfcja.gif

پس باید منتظر استاد اعظم IKEA بمونیم

استاد خودتی
167.gif
من از اونا میخوام
168fs162353.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

بیش 100 نرم افزار و وسیله جانبی برای تلفن همراه "آیفون" محصول شرکت اپل به بازار عرضه شده است.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی mobilewhack ، با توجه به موفقیت چشمگیر تلفن همراه "آیفون" ، ساخت نرم افزارها و لوازم جانبی برای این تلفن همراه بسیار رایج شده است.
حدود 42 نرم افزار برای این گوشی ارائه شده که از معروف ترین آن ها می توان به iFlickr اشاره کرد و با استفاده از این نرم افزار کاربر می تواند تصویر را به طور مستقیم از تلفن همراه به وب بارگزاری کند.
نرم افزار های بازی Solitaire و برنامه ریزی NFL که کاربر با استفاده از آن می تواند به آخرین اخبار NFL دسترسی داشته باشد< از دیگر نرم افزار آیفون است.
لوارم جانبی مختلفی برای این گوشی ساخته شده که می توان به Dodgeball اشاره کرد و این ابزار برای آگاهی از موقعیت تلفن همراه آیفون وقتی این گوشی دور از دسترس کاربر است ، استفاده می شود.
TruPhone که کاربر می تواند از سرویس های تلفنی دیجیتال VoIP که دسترسی مستقیم به اینترنت دارد، استفاده کند.
Pickle وسیله جانبی دیگری است که که امکان به اشتراک گذاشتن تصاویر و ویدئوها را به کاربران دیگر می دهد.

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز فایل منیجر رو از کجا میتونم download کنم
مرسی

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز فایل منیجر رو از کجا میتونم download کنم
مرسی

ریستور کردم پرید :D الانم گشتم اسمش یادم نمیاد کار خاصی هم نمیکرد نمیتونستی فایل جابجا کنی فقط میتونستی تو فولدر های گوشی یه سری بزنی یا تکست باز کنی Edit کنی عکسی باز کنی... :D البته وقتی بلوتوثی در کار نباشه فایل منیجر هم کمتر کمبودش حس میشه
شما از اینجا خریدین؟ چند؟ :happy:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
فکر کنم این بود Squid-0.2.2

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شرکت اپل تولید کننده گوشی های iPhone اخیرا اقدام به توسعه مراکزی برای فروش تلفن های همراه iPhone موسوم به مراکز توسعه اپل(ADC ) کرده است.
به نقل از پایگاه اینترنتی mobilewhack، شرکت اپل در نظر دارد با توسعه این فروشگاه ها این امکان را برای کاربران iPhone فراهم کند تا به ابزارها، کاربردها و لوازم جانبی آن دسترسی داشته باشند.
بر اساس این گزارش، این شرکت همچنین در حال طراحی بهیه و سازگار تر کردن برنامه ها با محتوای سرگرمی از قبیل معماها و Sudoku برای iPhone است.
مرکز توسعه اپل (ADC ) هم اکنون در حال برنامه ریزی برای یک نمایندگی فروش در آمریکا

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شرکت "کوپرنیک" که در فن آوری های جستجو و آگهی اینترنتی شهرت دارد، از ارایه ورژن ارتقاء یافته Copernic Mobile برای تلفن همراه آیفون خبر داد.
به نقل از سایت mobilewhack ، سیستم Copernic Mobile، تلفن همراه کاربر را به طور خودکار پیدا و وب سایت آن را برای نمایش در یک تلفن همراه استاندارد iPhone/iPod یا رایانه، بهینه سازی می کند.
همچنین این ورژن ارتقاء یافته امکان گسترش قابلیت ها و ویژگی های ارسال و دریافت ایمیل و نیز سیستم اپراتوری Windows Vista را نیز دارد.
محصولات Copernic Mobile با مجهز بودن به صفحه بزرگ تاچ اسکرین، امکان جستجوی سریع و دسترسی به منوهای تلفن همراه را برای کاربر فراهم کرده است.
شرکت کوپرنیک در تلاش است که پروانه ساخت این محصول را برای اپراتورهای بیسیم دریافت

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
کمپانی اپل با iPhone از موتورولا RAZR که بازار تلفن همراه امریکا را در اختیار داشت، پیشی گرفته است.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از سایت blog.wired ، موتورولا هم اکنون ، بازار داغی که پیش از این داشت را تجربه نمی کند و آمارهای موجود نشان می دهند که فروش این شرکت ظرف سه ماهه تابستان سال جاری میلادی حدود 36 درصد افت داشته است.
روزنامه وال استریت نیز در گزارشی دراین خصوص نوشت :موتورولا حدود 900هزار RAZR2 را طی فصل گذشته فروخته است ، این در حالیست که iPhone در همان دوره موفق به فروش یک میلیون و120هزاردستگاه گوشی شده است.
در همین حال مدیران کمپانی اپل می گویند که این میزان فروش فقط مختص بازار آمریکا بوده است.
با این وجود به نظر می رسد که ، موتورولا در عرصه تلفن همراه تقریبا در مقابل اپل حرفی برای گفتن ندارد.
این شرکت 37 میلیون و 200هزار گوشی در طول تابستان گذشته تولید کرده و هم اکنون در حال ربودن سهم بیشتری از بازار و افزایش آن به میزان 13 درصد است .
کارشناسان بازار می گویند که کسب این میزان از سهم بازار باعث می شود تا اپل با iPhone به رقابت با نوکیا و سامسونگ بپردازد.
مقامات کمپانی موتورولا دراین باره می گویند:ا گرچه iPhone در سه ماهه قبل یک میلیون گوشی فروخته است با این حال خیلی پیش از این ها موتورولا به رقمی بالاتر از این رسیده بود.
اپل درزمان حاضر سرگرم برنامه ریزی برای فروش iPhone در بازار اروپا است.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
امروز تو پایتخت iPhone رو 555.000 تومان می فروختن. :lol:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
درصد باتری رو از کجا میشه دید؟

حدودشو میشه فهمید :D

تنظیمات gprs irancell برای iphone چه جوریه؟

اون SMS که میزنه automatic اکتیو نمیشه؟ اگه نمیشه برو اینجا

امروز تو پایتخت iPhone رو 555.000 تومان می فروختن. :lol:

ایول داره میاد پایین :happy: امروز تو میرداماد 680 قیمت کردم ، یکی هم زنگ زد میخواست بگیره از جمهوری 640

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
اون SMS که میزنه automatic اکتیو نمیشه؟ اگه نمیشه برو اینجا

به 2225 که sms میزنم میگه گوشی شما ثبت نشده
تو سایت iranceel یه شماره داده بود اونم میگیرم faild میده.

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان من میخوام بگم واسم از دوبی بیارن میخواستم بدونم که میتونم خودم unlock کنمش چون اینایی که تو بازار باز شدست وکیوم نداره و من اصلن خوشم نمیاد که چیزی رو اینطوری بخرم مخصوصن که محصول اپل هم باشه.
ممنون.:)

بالا