• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
دوستان کسی اموزش انلک کردن گوشی های افون رو داره !؟

آنلاک کردن iPhone که کاری نداره (چند تا کلیک ساده )
تو سایت YouTube آنقدر آموزش تصویری ریخته :D

اگه انگلیسیت خوبه بگو تا سایت مرجع رو برای آموزش ها و نرم افزار ها بهت بگم....

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نمیدونم دوستانی که میگن آنلاک ساده هست ... تا بحال یک گوشی رو هم انلاک کردن یا نه :D

اموزش های آنلاکی که الان هست ... مثل تبلیغ کلاس های کنکوره ! ۱۰۰٪ تضمینی ... با ۱ کلیک و ...... :D

پیشنهاد میکنم یه آنلاک پیدا کنید و کمی روی انلاک کردنش کار کنید .... ;)

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
نمیدونم دوستانی که میگن آنلاک ساده هست ... تا بحال یک گوشی رو هم انلاک کردن یا نه :D

اموزش های آنلاکی که الان هست ... مثل تبلیغ کلاس های کنکوره ! ۱۰۰٪ تضمینی ... با ۱ کلیک و ...... :D

پیشنهاد میکنم یه آنلاک پیدا کنید و کمی روی انلاک کردنش کار کنید .... ;)

شما طوری از آنلاک صحبت می کنی که انگار می خواهی آپولو هوا کنی :D

اگه منظورتون من هستم , من خودم تا حالا هم ورژن 1.0.2 و هم 1.1.1 رو آنلاک کردم . ;)

دوستانی که قدرت خواندن و درک مطالب انگلیسی رو دارند می توانند آموزش آخرین متدها و نرم افزار های لازم را
در سایت زیر پیدا کنند.

سایت hackint0sh :
http://www.hackint0sh.org/forum/indexpage.php

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه قربان ! آپولو نیست ! ۱ کلیک هست ! ولی اون یک کلیک رو بعضی ها میدن ما کلیک میکنیم ... ;)

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
راهی برای reset iphone هست یه چیزی تو مایه hard reset که همه چیزو پاک کنه و به حالت اول برگردونه

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
راهی برای reset iphone هست یه چیزی تو مایه hard reset که همه چیزو پاک کنه و به حالت اول برگردونه

منظور شما از Hard Reset اینه که دستگاه دوباره Lock بشود مثل روز اول ؟
اگر منظور شما اینه , برو تو فروم Hackintosh و عبارت Virginize رو جستجو کن.

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
lock نمیخوام بشه میخوام hard reset بشه هر چی روش هست پاک بشه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مي مردن رو اين يه بلوتوس درست حسابي بزارن؟!
گوشي بدون بلوتوش يعني هييييييييييييييييچ:wacko:

تو امریکای شمالی خیلیا واقعا نمیدونن بلوتوث چیه!:rolleyes:
حتی نمیدونن چیکار میکنه و اسمش رو هم نشنیدن (حتی کسایی که گوشیشون این قابلیت رو داره)
واسه همین این مشکل تو فروشش تو اون منطقه اثری نداره (و نداشته هم تا الان که!!)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
شایان یه کم بیا از این امکانات iphone تعریف کن. :)

از امکاناتی که نداره بگم خوبه؟ :D شما negative کنین :D
اولیش نداشتن بلوتوث برای استفاده کردن از فایل که یه معضل برای ایرانی جماعت محسوب میشه
image197.gif

بعدیش فیلم برداری نداره
فلش
دوربین مزخرف فقط به درد عکس روی کانتکت میخوره
هیچ Edit ی رو عکس نمیتونین بکنین هیچی بگو !
یک SMS رو نمیتونین پاک کنین! باید کل SMS هایی که با اون شخص رد و بدل کنین رو کلهم پاک کنین
gigglesmile.gif
همشم قلپی با هم براتون تو یه صفحه نشون میده یه فحشی داده باشین همیشه در تاریخ ثبت میشه
bored.gif

فوروارد نداره SMS جکی چیزی بیاد نمیتونین برای کسی بفرستین ،باید دستی تایپ کنین
bored.gif

تو حالت پیش فرض گوشی نمیتونین زنگ جدید بزارین باید پول بدین زنگ بخرین! اگم با ضرب و ضورب تونستین midi aac نمیتونین زنگاتون باشه
292.gif

برنامه درست حسابی براش نیست !
برای بازی کردن فقط از حس گر هاش استفاده میکنه چون دکمه و جویستیکی نداره شما نمیتونین مثلا fifa بازی کنین بازی هاش در حد X O و... خودشم بکشه بتونه یه نقاشی بکنین پاش بزنین IKEA 4 ساله از قم :دی نه بیشتر
برای اجرای برنامه های خوبش مثلا youtube weather Safari googlemap فقط WIFI لازم دارین ، وای فای که نت داشته باشه دارین؟! مصرف باطری Wifi به شدت بالاست اگه مثلا 5 روز طول بکشه شما mp3 گوش بدین و باطریش تموم بشه با wifi در 2 ساعت فاتحش خوندست گوشی داغ میشه
wht.gif

مشکل انتن دهی با BTS های مخابرات و داره که اینجوری که شنیدم BTS های که از نوع نوکیا هست مشکلی نداره با Simens مشکل داره که به خودم ثابت شده تو پذیرایی همیشه no service هستم تو اتاق تا خر خره انتن دارم :دی شانس اوردم از این بابت مثلا تو پردیس کرج من شنیدم اصلا بیخیال iphone باید بشن و خیلی شهر های دیگه حالا در حال حرکت بماند که چه وضعی پیش میاد
flat.gif

انلاک کردن و قفل شدنش هم بماند که چه عذابی از ویندوز جماعت سرش خورد میشه باز با مک به قول دوستان 1 کلیکه (4 تاست:دی) اما ویندوز برای من 12 ساعتی طول کشید
gigglesmile.gif
تازه با اخرین امکانات
142fs428955.gif

اینام گفتم چون هر چند روز یه بار PM میزنن دوستان میخوان بخرن منم بهشون میگم با همین پول میتونین N95 بگیرین یا 2 تا P990 بگیرین :D با 3 برابر امکانات این و هیچ کدوم از مشکلات بالا
352nmsp.gif
تازه خیلی هاشو فاکتور گرفتم برین خونه هاتون :D

magoori

Registered User
لایک‌ها
2
خب بلاخره منم آیفون دار شدم

حالا یه مشکل دارم
آیا آیفون دو تا اسپیکر زیرش داره؟
اگه دو تا هست مال من یکیش کار نمیکنه
لطفا کسایی که دارید یه موزیک بزارید بعد دستتون رو روی اسپیکر چپ بزارید بعد ببینید از سمت راستی صدا در میاد یا نه؟
البته من فکر میکنم که فقط یک اسپیکر داره و سمت چپی میکروفن هست.

تنکس :happy:​

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خب بلاخره منم آیفون دار شدم

حالا یه مشکل دارم
آیا آیفون دو تا اسپیکر زیرش داره؟
اگه دو تا هست مال من یکیش کار نمیکنه
لطفا کسایی که دارید یه موزیک بزارید بعد دستتون رو روی اسپیکر چپ بزارید بعد ببینید از سمت راستی صدا در میاد یا نه؟
البته من فکر میکنم که فقط یک اسپیکر داره و سمت چپی میکروفن هست.

تنکس :happy:​

مبارکه چند؟ :D
منم روز اول فکر میکردم جفتش speaker ه :D اخه این همه سوراخ برای microfone ندیده بودیم :D بعد معلوم شد راست mic ه چپ Speaker :D

magoori

Registered User
لایک‌ها
2
مبارکه چند؟ :D
منم روز اول فکر میکردم جفتش speaker ه :D اخه این همه سوراخ برای microfone ندیده بودیم :D بعد معلوم شد راست mic ه چپ Speaker :D

والا شیراز من از هر جا قیمت کردم زیر 700 نگفتن
یه جا پیدا کردم 575 میداد ازش خریدم

پس حدسم درست بود میکروفنه :D

ممنون​

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اولیش نداشتن بلوتوث برای استفاده کردن از فایل که یه معضل برای ایرانی جماعت محسوب میشه
image197.gif

بعدیش فیلم برداری نداره
فلش
یک SMS رو نمیتونین پاک کنین! باید کل SMS هایی که با اون شخص رد و بدل کنین رو کلهم پاک کنین
gigglesmile.gif
همشم قلپی با هم براتون تو یه صفحه نشون میده یه فحشی داده باشین همیشه در تاریخ ثبت میشه
bored.gif

bored.gif

تو حالت پیش فرض گوشی نمیتونین زنگ جدید بزارین باید پول بدین زنگ بخرین! اگم با ضرب و ضورب تونستین midi aac نمیتونین زنگاتون باشه
292.gif

برای بازی کردن فقط از حس گر هاش استفاده میکنه چون دکمه و جویستیکی نداره شما نمیتونین مثلا fifa بازی کنین بازی هاش در حد X O و... خودشم بکشه بتونه یه نقاشی بکنین پاش بزنین IKEA 4 ساله از قم :دی نه بیشتر
برای اجرای برنامه های خوبش مثلا youtube weather Safari googlemap فقط WIFI لازم دارین ، وای فای که نت داشته باشه دارین؟! مصرف باطری Wifi به شدت بالاست اگه مثلا 5 روز طول بکشه شما mp3 گوش بدین و باطریش تموم بشه با wifi در 2 ساعت فاتحش خوندست گوشی داغ میشه
wht.gif

مشکل انتن دهی با BTS های مخابرات و داره که اینجوری که شنیدم BTS های که از نوع نوکیا هست مشکلی نداره با Simens مشکل داره که به خودم ثابت شده تو پذیرایی همیشه no service هستم تو اتاق تا خر خره انتن دارم :دی شانس اوردم از این بابت مثلا تو پردیس کرج من شنیدم اصلا بیخیال iphone باید بشن و خیلی شهر های دیگه حالا در حال حرکت بماند که چه وضعی پیش میاد
flat.gif

انلاک کردن و قفل شدنش هم بماند که چه عذابی از ویندوز جماعت سرش خورد میشه باز با مک به قول دوستان 1 کلیکه (4 تاست:دی) اما ویندوز برای من 12 ساعتی طول کشید
gigglesmile.gif
تازه با اخرین امکانات
142fs428955.gif

اینام گفتم چون هر چند روز یه بار PM میزنن دوستان میخوان بخرن منم بهشون میگم با همین پول میتونین N95 بگیرین یا 2 تا P990 بگیرین :D با 3 برابر امکانات این و هیچ کدوم از مشکلات بالا
352nmsp.gif
اسم شما هم شایانه ؟! :D دیگه اینجا شایان نداریم آیفون داشته باشه ؟! :D

دقیقا توضیحات تائید میشه . تا حالا با توضیحات من در مورد آیفون ... ۳ نفر ( که پول آماده هم کرده بودند و ۱۰۰٪ ) میخواستن آیفون بخرن ، از خرید پشیمون شدند :D

اون قضیه ۴ تا کیلک هم جالب بود ... باز خوبه شما میگی ۱۲ ساعت طول کشید :D تازه فکر میکنم شما خیلی به مشکل نخوردید ! اگر به مشکل بخوره که ..................... :D

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
کسی حرفی برای دفاع از iphone نداره؟ :D یعنی ما هم بیخیالش شیم؟ :(

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
کسی حرفی برای دفاع از iphone نداره؟ :D یعنی ما هم بیخیالش شیم؟ :(
والا طرح و قیافه ای که این گوشی داره خیلی وسوسه انگیز ناکه :دی
17.gif
ولی معایب و نقطه ضعف هایی که داره قابل چشم پوشی نیستن
32.gif

خود من یه مدت بود تصمیم گرفته بودم به محض این که قیمتش شد 500 بخرم ولی راجع به مشکلات و معایبش که اینور اونور خوندم بکل بیخیالش شدم
33.gif

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
image197.gif

بعدیش فیلم برداری نداره
فلش
gigglesmile.gif
bored.gif

bored.gif

292.gif

wht.gif

flat.gif

gigglesmile.gif
تازه با اخرین امکانات
142fs428955.gif

352nmsp.gif

با تمام اين حرفها استقبال زيادی از اين گوشی شده و روز به روز به مشتريهاش اضافه ميشه
از امروز هم فروشش در انگلستان آغاز شد...

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
با تمام اين حرفها استقبال زيادی از اين گوشی شده و روز به روز به مشتريهاش اضافه ميشه
از امروز هم فروشش در انگلستان آغاز شد...
آخه اینا توی این گوشی چی میبینن که میخوان بخرن ؟
خیلی مسخره است، یه همچنین چیزی قیمتش نباید بیشتر از 200$ باشه !!!!!!
ohmy.gif

به هرحال هر کسی اختیار پول خودشو داره !!

بالا