از امکاناتی که نداره بگم خوبه؟
شما negative کنین
اولیش نداشتن بلوتوث برای استفاده کردن از فایل که یه معضل برای ایرانی جماعت محسوب میشه
بعدیش فیلم برداری نداره
فلش
دوربین مزخرف فقط به درد عکس روی کانتکت میخوره
هیچ Edit ی رو عکس نمیتونین بکنین هیچی بگو !
یک SMS رو نمیتونین پاک کنین! باید کل SMS هایی که با اون شخص رد و بدل کنین رو کلهم پاک کنین
همشم قلپی با هم براتون تو یه صفحه نشون میده یه فحشی داده باشین همیشه در تاریخ ثبت میشه
فوروارد نداره SMS جکی چیزی بیاد نمیتونین برای کسی بفرستین ،باید دستی تایپ کنین
تو حالت پیش فرض گوشی نمیتونین زنگ جدید بزارین باید پول بدین زنگ بخرین! اگم با ضرب و ضورب تونستین midi aac نمیتونین زنگاتون باشه
برنامه درست حسابی براش نیست !
برای بازی کردن فقط از حس گر هاش استفاده میکنه چون دکمه و جویستیکی نداره شما نمیتونین مثلا fifa بازی کنین بازی هاش در حد X O و... خودشم بکشه بتونه یه نقاشی بکنین پاش بزنین IKEA 4 ساله از قم :دی نه بیشتر
برای اجرای برنامه های خوبش مثلا youtube weather Safari googlemap فقط WIFI لازم دارین ، وای فای که نت داشته باشه دارین؟! مصرف باطری Wifi به شدت بالاست اگه مثلا 5 روز طول بکشه شما mp3 گوش بدین و باطریش تموم بشه با wifi در 2 ساعت فاتحش خوندست گوشی داغ میشه
مشکل انتن دهی با BTS های مخابرات و داره که اینجوری که شنیدم BTS های که از نوع نوکیا هست مشکلی نداره با Simens مشکل داره که به خودم ثابت شده تو پذیرایی همیشه no service هستم تو اتاق تا خر خره انتن دارم :دی شانس اوردم از این بابت مثلا تو پردیس کرج من شنیدم اصلا بیخیال iphone باید بشن و خیلی شهر های دیگه حالا در حال حرکت بماند که چه وضعی پیش میاد
انلاک کردن و قفل شدنش هم بماند که چه عذابی از ویندوز جماعت سرش خورد میشه باز با مک به قول دوستان 1 کلیکه (4 تاست:دی) اما ویندوز برای من 12 ساعتی طول کشید
تازه با اخرین امکانات
اینام گفتم چون هر چند روز یه بار PM میزنن دوستان میخوان بخرن منم بهشون میگم با همین پول میتونین N95 بگیرین یا 2 تا P990 بگیرین
با 3 برابر امکانات این و هیچ کدوم از مشکلات بالا
تازه خیلی هاشو فاکتور گرفتم برین خونه هاتون