• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
از امکاناتی که نداره بگم خوبه؟ :D شما negative کنین :D
اولیش نداشتن بلوتوث برای استفاده کردن از فایل که یه معضل برای ایرانی جماعت محسوب میشه
image197.gif

بعدیش فیلم برداری نداره
فلش
دوربین مزخرف فقط به درد عکس روی کانتکت میخوره
هیچ Edit ی رو عکس نمیتونین بکنین هیچی بگو !
یک SMS رو نمیتونین پاک کنین! باید کل SMS هایی که با اون شخص رد و بدل کنین رو کلهم پاک کنین
gigglesmile.gif
همشم قلپی با هم براتون تو یه صفحه نشون میده یه فحشی داده باشین همیشه در تاریخ ثبت میشه
bored.gif

فوروارد نداره SMS جکی چیزی بیاد نمیتونین برای کسی بفرستین ،باید دستی تایپ کنین
bored.gif

تو حالت پیش فرض گوشی نمیتونین زنگ جدید بزارین باید پول بدین زنگ بخرین! اگم با ضرب و ضورب تونستین midi aac نمیتونین زنگاتون باشه
292.gif

برنامه درست حسابی براش نیست !
برای بازی کردن فقط از حس گر هاش استفاده میکنه چون دکمه و جویستیکی نداره شما نمیتونین مثلا fifa بازی کنین بازی هاش در حد X O و... خودشم بکشه بتونه یه نقاشی بکنین پاش بزنین IKEA 4 ساله از قم :دی نه بیشتر
برای اجرای برنامه های خوبش مثلا youtube weather Safari googlemap فقط WIFI لازم دارین ، وای فای که نت داشته باشه دارین؟! مصرف باطری Wifi به شدت بالاست اگه مثلا 5 روز طول بکشه شما mp3 گوش بدین و باطریش تموم بشه با wifi در 2 ساعت فاتحش خوندست گوشی داغ میشه
wht.gif

مشکل انتن دهی با BTS های مخابرات و داره که اینجوری که شنیدم BTS های که از نوع نوکیا هست مشکلی نداره با Simens مشکل داره که به خودم ثابت شده تو پذیرایی همیشه no service هستم تو اتاق تا خر خره انتن دارم :دی شانس اوردم از این بابت مثلا تو پردیس کرج من شنیدم اصلا بیخیال iphone باید بشن و خیلی شهر های دیگه حالا در حال حرکت بماند که چه وضعی پیش میاد
flat.gif

انلاک کردن و قفل شدنش هم بماند که چه عذابی از ویندوز جماعت سرش خورد میشه باز با مک به قول دوستان 1 کلیکه (4 تاست:دی) اما ویندوز برای من 12 ساعتی طول کشید
gigglesmile.gif
تازه با اخرین امکانات
142fs428955.gif

اینام گفتم چون هر چند روز یه بار PM میزنن دوستان میخوان بخرن منم بهشون میگم با همین پول میتونین N95 بگیرین یا 2 تا P990 بگیرین :D با 3 برابر امکانات این و هیچ کدوم از مشکلات بالا
352nmsp.gif
تازه خیلی هاشو فاکتور گرفتم برین خونه هاتون :D
ممنون. توضیح کاملی بود.:) البته فقط من با قسمت sms و کم بودن صداش مشکل دارم ، بقیه معایبش برام مهم نیست. این که گفتی "تو حالت پیش فرض گوشی نمیتونین زنگ جدید بزارین باید پول بدین زنگ بخرین!" بیشتر توضیح میدی! یعنی نمیشه MP3 برای زنگ گوشی انتخاب کرد؟ :hmm:

راستی خواستم بهت pm بدم نشد. یک ایمیلی چیزی برام pm کن.

اسم شما هم شایانه ؟! :D دیگه اینجا شایان نداریم آیفون داشته باشه ؟! :D
وقتی جواب نمیدی بقیه باید جای شما جواب بدن:D

آقا یکی بیاد از محاسن این گوشی بگه لااقل این ذهنیت منفی به 50% کاهش پیدا کنه:D .

magoori

Registered User
لایک‌ها
2

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اسم شما هم شایانه ؟! :D دیگه اینجا شایان نداریم آیفون داشته باشه ؟! :D

دقیقا توضیحات تائید میشه . تا حالا با توضیحات من در مورد آیفون ... ۳ نفر ( که پول آماده هم کرده بودند و ۱۰۰٪ ) میخواستن آیفون بخرن ، از خرید پشیمون شدند :D

اون قضیه ۴ تا کیلک هم جالب بود ... باز خوبه شما میگی ۱۲ ساعت طول کشید :D تازه فکر میکنم شما خیلی به مشکل نخوردید ! اگر به مشکل بخوره که ..................... :D

:lol: پس یه پولی میگیرم دیگه هیچی نمیگم :lol: بار اول 12 ساعت زیر عمل فقط طول کشید 4-5 روز داشتم فورم ها رو میخوندم :D اما خوب 3 تایی تا الان انلاک کردم یه 4-5 نفری هم انلاین راهنمایی کردم از اول تا اخر
168fs426254.gif
اما دست ادم راه میوفته الان به یه ساعت رسیده
tooth.gif
خوب پولی هم توش خوابیده از هر جهت !
300.gif

کسی حرفی برای دفاع از iphone نداره؟ :D یعنی ما هم بیخیالش شیم؟ :(
به زودی دفاعیشم میدم بیرون :D

با تمام اين حرفها استقبال زيادی از اين گوشی شده و روز به روز به مشتريهاش اضافه ميشه
از امروز هم فروشش در انگلستان آغاز شد...

فروشش که هر روز بیشتر و ارزون تر میشه اما معایب هم کم نداره :دی

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
آخه اینا توی این گوشی چی میبینن که میخوان بخرن ؟
خیلی مسخره است، یه همچنین چیزی قیمتش نباید بیشتر از 200$ باشه !!!!!!
ohmy.gif

به هرحال هر کسی اختیار پول خودشو داره !!

تازه باگ هاشو ندیدین :D
باگ های که تا الان از iPhone دیده شده به روایت یوتوب
yecheshm.gif
128fs2883410.gif

iPhone Keyboard Bug
Weird iPhone Bug -- Kills your battery
iPhone Bug: Photo Album Scrolling
iPhone Bug - Screen Lockout
iPhone Split Scree Bug
Iphone Mail Problem with Yahoo
Strange iPhone Bug Cover Flow
Restart Iphone
iPhone can't boot, but endless turn on/off
misterious happening to my iphone

ممنون. توضیح کاملی بود.:) البته فقط من با قسمت sms و کم بودن صداش مشکل دارم ، بقیه معایبش برام مهم نیست. این که گفتی "تو حالت پیش فرض گوشی نمیتونین زنگ جدید بزارین باید پول بدین زنگ بخرین!" بیشتر توضیح میدی! یعنی نمیشه MP3 برای زنگ گوشی انتخاب کرد؟ :hmm:

راستی خواستم بهت pm بدم نشد. یک ایمیلی چیزی برام pm کن.

وقتی جواب نمیدی بقیه باید جای شما جواب بدن:D

آقا یکی بیاد از محاسن این گوشی بگه لااقل این ذهنیت منفی به 50% کاهش پیدا کنه:D .

mp3 میشه ، midi و aac نمیشه زنگ باشه
گول خوردی؟
280k5eb.gif
به اون حیاط PM بزن :D
معایب که هنوز داره :D مثلا Redial پشت هم نداره برای من که هر روز حسابامو چک میکنم با تلفن بانک هی باید Call back و بزنم یا مثلا 30-40 بار یه شماره رو بگیری صفحه recent میاد جلو بعد مثلا بعد 50 بار تونستی تلفن بانک و بگیری اون صفحه نمیزاره که شماره حسابتو وارد کنی
148fs541558.gif
یا 100 تا بیشتر جا نداری برای call هات
یا همین که شما میگی ولوم SMS ، زنگ ، ipod ، alarm، همش یکیه!
حالا محاسنشم میگم یا اگه کسی گفت که هیچی :happy:

مشکل انتخاب زنگ گوشی در firmware v1.1.2 حل شده.
البته من که میترسم گوشی رو آپگرید کنم دیگه آنلاک نشه.

اینجا رو بخونید: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1229012&tstart=0

اینم لینک دانلود: http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4037.20071107.5Bghn/iPhone1,1_1.1.2_3B48b_Restore.ipsw

امروز فکر کنم با فروش انگلیس ورژن 1.1.2 هم شروع شده نه؟ تا چند روز دیگه اینم بله

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
اقا شایان(IKEA) یه راهنمایی درباره upgrade iphone version1.0.2 unlock شده به 1.1.2 و unlock میکنی
مرسی

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من خیلی دوست دارم از محاسن این گوشی بگم ... ولی چیزی به ذهنم نمیرسه ! :D

میدونید ... مثل اینه که شما تو یه BMW بشینی ... از ضبط ش استفاده کنی ... از صندلی های راحتش لذت ببری ... با کولر و سیستم تحویه ش خیلی حال کنی ... بعد بگی ... خب ! این یه ماشنه ! سوار شدم که باهاش برم مسافرت ... بعد بگن بله .... برو :D

راه میافتی ... و باید در نظر داشته باشی که :

۱. تو راه نمیتونی هیچی برای ماشینت بگیری ! بگو یه شیشه آب !
۲. کسی رو نمیتونی پیداه کنی ! یعنی یا نمیتونی کسی رو پیداه کنی ، یا اگر بخوای بکنی ، باید همه باهم پیداه بشید ! یه نفر نمیشه !‌ :D
۳. بعضی جاها ممکنه بتونی ۳۰۰ کیلو متر در ساعت بری ... ولی یه جایی که همه ۱۵۰ تا دارن میرن ، ماشین شما بیشتر از ۵۰ تا راه نمیره !
۴. اگر باک بنزینت سوراخ بشه ، باید ماشین رو بندازی دور !
۵. تا وقتی کنار خیابون وایسادید مصرف بنزین بسیار پائین و خوب هست ! ولی اگر بخواید از ماشین استفاده کنید ، احتمالا به پمپ بنزین بعدی نمیرسید !
۶. راستی یه چیز مهم ! همینطوری نمیتونید از ین گوشی استفاده کنید ! باید بدید براتون درش رو باز کنند ... تا شاید یهو دوباره قفل بشه ! هیچی مشخص نیست !

ولی !

در نظر داشته باشید این همون بی ام دبلیو هست که توش خیلی خداستتتتتتتتتت :D :D :D

خلاصه هر کی از من میپرسه که این گوشی چه امکاناتی داره ... من میگم متاسفانه خیلی چیز ها نداره ! هیچ جواب دیگه ‌ای براش ندارم !

من فقط با یه چیزش حال میکنم و بس !

OS !!!!!

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0

میدونید ... مثل اینه که شما تو یه BMW بشینی ... از ضبط ش استفاده کنی ... از صندلی های راحتش لذت ببری ... با کولر و سیستم تحویه ش خیلی حال کنی ... بعد بگی ... خب ! این یه ماشنه ! سوار شدم که باهاش برم مسافرت ... بعد بگن بله .... برو :D

۲. کسی رو نمیتونی پیداه کنی ! یعنی یا نمیتونی کسی رو پیداه کنی ، یا اگر بخوای بکنی ، باید همه باهم پیداه بشید ! یه نفر نمیشه !‌ :D
۳. بعضی جاها ممکنه بتونی ۳۰۰ کیلو متر در ساعت بری ... ولی یه جایی که همه ۱۵۰ تا دارن میرن ، ماشین شما بیشتر از ۵۰ تا راه نمیره !
۵. تا وقتی کنار خیابون وایسادید مصرف بنزین بسیار پائین و خوب هست ! ولی اگر بخواید از ماشین استفاده کنید ، احتمالا به پمپ بنزین بعدی نمیرسید !
۶. راستی یه چیز مهم ! همینطوری نمیتونید از ین گوشی استفاده کنید ! باید بدید براتون درش رو باز کنند ... تا شاید یهو دوباره قفل بشه ! هیچی مشخص نیست !

ولی !

در نظر داشته باشید این همون بی ام دبلیو هست که توش خیلی خداستتتتتتتتتت :D :D :D

خلاصه هر کی از من میپرسه که این گوشی چه امکاناتی داره ... من میگم متاسفانه خیلی چیز ها نداره ! هیچ جواب دیگه ‌ای براش ندارم !

OS !!!!!

درود به شما
همينطور ادامه بدين فروش منو به صفر ميرسونين...:D
واقعاً برای کسانی که اين گوشيو از من يا هر جای ديگه خريدن مقدور نيست بيان از محاسنش بگن؟
10% تخفيف برای خريدهای بعدی در نظر گرفت ميشهاااااااا:lol:

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18

چه مثالی !!!
تو این وضعیت پیکان هم بد نیست !!!

سیستم عامل

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
من خیلی دوست دارم از محاسن این گوشی بگم ... ولی چیزی به ذهنم نمیرسه !

میدونید ... مثل اینه که شما تو یه BMW بشینی ... از ضبط ش استفاده کنی ... از صندلی های راحتش لذت ببری ... با کولر و سیستم تحویه ش خیلی حال کنی ... بعد بگی ... خب ! این یه ماشنه ! سوار شدم که باهاش برم مسافرت ... بعد بگن بله .... برو

۲. کسی رو نمیتونی پیداه کنی ! یعنی یا نمیتونی کسی رو پیداه کنی ، یا اگر بخوای بکنی ، باید همه باهم پیداه بشید ! یه نفر نمیشه !‌

ولی !

در نظر داشته باشید این همون بی ام دبلیو هست که توش خیلی خداستتتتتتتتتت

OS !!!!!

آقا ممنون .. استفاده کردیم...

oprating system

که همون سیستم عامل...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
درود به شما
واقعاً برای کسانی که اين گوشيو از من يا هر جای ديگه خريدن مقدور نيست بيان از محاسنش بگن؟
چرا ؟! من نگفتم راضی نیستم که !!!! من شدیدا راضی هستم ! بهترین دستگاه الکترونیکی هست که تاحالا داشتم ! و واقعا هم دوسش دارم ... من فقط اینارو گفتم که از iPhone به عنوان یه گوشی موبایل انتظار نداشته باشند ! در عوض انتظار‌های دیگه‌ای رو براورده میکنه :D

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
چرا ؟! من نگفتم راضی نیستم که !!!! من شدیدا راضی هستم ! بهترین دستگاه الکترونیکی هست که تاحالا داشتم ! و واقعا هم دوسش دارم ... من فقط اینارو گفتم که از iPhone به عنوان یه گوشی موبایل انتظار نداشته باشند ! در عوض انتظار‌های دیگه‌ای رو براورده میکنه :D

دقيقاً! پس هر وقت،وقت کردين در مورد اون انتظارهای ديگه هم توضيح بدي;)ن
يه مثال هم تو مايه های اون BMW بزنين که ديگه شاهکار کردي:Dن
مثلاً يه روز کنار جاده وايساديمو از تشنگی داريم هلاک ميشيم بعدش تا iphone رو از جيبمون در مياريم يک BMW جلو پامون ترمز ميزنه و وقتی سوار ماشين ميشيم ميبينيم رانندش هديه تهرانيه و ميگه من فقط تورو بخاطر اون iphone سوار کردم...:lol::lol::lol:

gpod

Registered User
لایک‌ها
6
من که باز هم با این همه معایب که داره فقط بخاطر سیب خوشکلی که روی گوشی هست باید بخرم فعلا که دارم شدیدا پولام و جمع میکنم بگیرم چون هرچی باشه اپل هست و os که زندگی به این میگن

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
درود به شما

شرمنده ها میدونم شوخی میکنین اما گفتنشم جالب نیست کسی با قصد و غرض نظر شو نمیگه که حالا بیایم ازش خوب بگیم تا یه عده سود کنن یا بر عکسش یه عده ضرر یا شمایی که به قول خودتون فروشنده اید دوست ندارین خریداراتون با چشم بسته از شما جنسی رو بخرن و بعدم ناراضی باشن ، این فورم ها بهترین جا برای نظرات شخصیه مصرف کننده هاست تا اونی که میخواد بخره بدونه اینی که میگیرم غیر این محاسنش این معایبم داره پس بی زحمت کسی رو راغب نکنین که محاسن بگو فروشم بره بالا 10% هم تخفیف میدم :D الان من بیام خوب بگم که کم هم نیست میگن بیا با هم دیگه ساخت و پاخت کردن
352nmsp.gif

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خوب یه عیب دیگه یادم امد بگم تا یادم نرفته :D ، تو حالت پیش فرض گوشی شماره هایی که تو گوشیتون ثبت هست یا مثلا با 021 شروع میشه یا با 0912 خوب؟ اما تو ایفون اینجوری نیست شماره ها +98 دارن اولشون و وقتی یکی زنگ میزنه اینجوری میندازه 98912345678+خوب شخصی با این شماره وجود نداره پس شما بی زحمت باید کل شماره های گوشیتونو یه +98 اضافه کنین یه 0 هم ازش کم کنین تا نشون بده که کی تماس گرفته :D این از این جالب بود نه ؟ :D

باز تو حالت اولیه SMS فارسی هم نه میتونین بخونین نه بنویسین همش مربع مربعه □□□ چون نه فونت فارسی دارین نه حرف از راست به چپ نمایش داده میشن اما گولتون زدم
crazy.gif
تازگی SMS Arabic امده که این مشکل و حل کرده که میتونین فقط بخونین ، حروف گ چ پ ژ هم ندارین که جای این حروف - میاد ، البته میگن به خاطر نصب یه سری برنامه هایی که باید همیشه باز باشه مصرف باطری میره بالا و به صرفه نیست و راهشم راه درستی نیست ممکنه اسیب بزنه و ایجاد باگ کنه

یکی دیگه :D سایت هایی که با فلش ساخته شده که تعدادشونم کم نیست نمایش نمیده
6fgir7n.gif

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده ها میدونم شوخی میکنین اما گفتنشم جالب نیست کسی با قصد و غرض نظر شو نمیگه که حالا بیایم ازش خوب بگیم تا یه عده سود کنن یا بر عکسش یه عده ضرر یا شمایی که به قول خودتون فروشنده اید دوست ندارین خریداراتون با چشم بسته از شما جنسی رو بخرن و بعدم ناراضی باشن ، این فورم ها بهترین جا برای نظرات شخصیه مصرف کننده هاست تا اونی که میخواد بخره بدونه اینی که میگیرم غیر این محاسنش این معایبم داره پس بی زحمت کسی رو راغب نکنین که محاسن بگو فروشم بره بالا 10% هم تخفیف میدم :D الان من بیام خوب بگم که کم هم نیست میگن بیا با هم دیگه ساخت و پاخت کردن
352nmsp.gif

برادر من انقدر سخت نگير...يه بچه 10 ساله هم اون پست منو بخونه ميفهمه شوخی محض بود
چی باعث شد شما همچين برداشتی کنين
ولی اگه واقعاً ناراحتت ميکنه ميخوای حذفش کنم؟؟؟
شما فکر ميکنی من از خوندن نقد های شما و بقيه ناراحت ميشم؟
اين چيزا گفتن نداره ولی ميخوام بدونی اون دوستانی که از من در مورد مسائل فنی اين گوشی سؤال ميکنند و از pt بمن پيغام ميدن بهشون توصیه میکنم یه سر به همین تاپیک بزنن
فکر نمیکنم توضيح بيش از اين لازم باشه;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اوه اوه اوه ... IKEA ... این مورد یکی از چیزهایه که تو مخ من رفته !!!! شماره رو با +98 تشخصی نمیده !

آخه مشکل با اون چیزی که شما گفتی که حل نمیــــــــــــشه برادر من ! :D :D

من با بد بختی شماره هارو یه بار با کامپیوتر همه رو +98 اضافه کردم ! ولی موضوع اینه که مخابرات ما ... گاهی شماره رو با +98 میندازه ... گاهی ۰۰۹۸ .... گاهی ۰۹۱۲ ... خلاصه حساب کتاب نداره که ! برای همین وقتی همه شماره هارو +۹۸ کردم ، اونوقت دیگه شماره هایی که با ۰۰۹۸ و بدون ۹۸ بود و نمیشناخت ! خلاصه دوباره برگردوندم به حالت قبل ...

الان لیست recent منو نگاه کنید ، با اینکه همه تو phonebook م هستند ، ولی از ۲۰ تا شماره ... یدونه رو اسم نوشته :D اونم کسایی هستند که من خودم زنگ زدم از فون بوک !‌ :D

امیدوارم تو ۱.۱.۲ حل بشه !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دقيقاً! پس هر وقت،وقت کردين در مورد اون انتظارهای ديگه هم توضيح بدي;)ن
يه مثال هم تو مايه های اون BMW بزنين که ديگه شاهکار کردي:Dن
مثلاً يه روز کنار جاده وايساديمو از تشنگی داريم هلاک ميشيم بعدش تا iphone رو از جيبمون در مياريم يک BMW جلو پامون ترمز ميزنه و وقتی سوار ماشين ميشيم ميبينيم رانندش هديه تهرانيه و ميگه من فقط تورو بخاطر اون iphone سوار کردم...:lol::lol::lol:
جدا از شوخی ... حالا نه به این شدت ... ولی مشابه‌ش پیش اومده :D :D

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اوه اوه اوه ... IKEA ... این مورد یکی از چیزهایه که تو مخ من رفته !!!! شماره رو با +98 تشخصی نمیده !

آخه مشکل با اون چیزی که شما گفتی که حل نمیــــــــــــشه برادر من ! :D :D

من با بد بختی شماره هارو یه بار با کامپیوتر همه رو +98 اضافه کردم ! ولی موضوع اینه که مخابرات ما ... گاهی شماره رو با +98 میندازه ... گاهی ۰۰۹۸ .... گاهی ۰۹۱۲ ... خلاصه حساب کتاب نداره که ! برای همین وقتی همه شماره هارو +۹۸ کردم ، اونوقت دیگه شماره هایی که با ۰۰۹۸ و بدون ۹۸ بود و نمیشناخت ! خلاصه دوباره برگردوندم به حالت قبل ...

الان لیست recent منو نگاه کنید ، با اینکه همه تو phonebook م هستند ، ولی از ۲۰ تا شماره ... یدونه رو اسم نوشته :D اونم کسایی هستند که من خودم زنگ زدم از فون بوک !‌ :D

امیدوارم تو ۱.۱.۲ حل بشه !

خب نمیشه واسه هرکی مثلا 3 تا شماره درست کرد واسه Job,work,home,office.....که اگه مخابرات هر کدومو نمایش بده اسم شخص بیوفته؟!

بالا