منظورم اونایی بود که مثل من تو فکر خریدشن.آمار رو در کل جهان گفته!!
آخه خارجی ها هم دارن دعاش میکنن الانه!!
منظورم اونایی بود که مثل من تو فکر خریدشن.آمار رو در کل جهان گفته!!
آخه خارجی ها هم دارن دعاش میکنن الانه!!
نه.متاسفانه نمیشه.رو آیفون میشه فایلهای جاوا نصب کرد؟
الان آنلاک نرم افزاری هست, راه سخت افزاری هم هست ولی وقتی می شه بدون دست بردن تو سخت افزار کار رو راه انداخت آدم مگه یه چیزیش می شه که دست به سخت افزار بزنه؟سلام به همگی
آقا بد جوری این آیفون وسوسه می کنه با اون سیب خوشگلش منم که گوشیم خراب شده و می خوام جدید بگیرم
فقط دوتا مورد اذیتم می کنه یکی اینکه می گن برای آن لاک کردن دستگاه رو باز می کنن در حالی که من خواندم که با نرم افزار بدون دستکاری هم می شه ! دوم اینکه شنیدم انتن دهی گاهی مشکل داره ایا هنوزم همین طوره ؟
امیدی هست صبر کنم تا شاید نسخه های جدیدش نیازی به آن لاک نداشته باشه ؟؟؟
سپاس فراوان
کسی reset سخت افزاری iphone رو میدونه به جز home+power
داشتم با ibrickr برنامهاشو پاک میکردم هنگ کرد home+power زدم reset شد روشنش که کردم روی logo apple اون اولش میمونه چی کارش باید بکنم
سلام به همگی
آقا بد جوری این آیفون وسوسه می کنه با اون سیب خوشگلش منم که گوشیم خراب شده و می خوام جدید بگیرم
فقط دوتا مورد اذیتم می کنه یکی اینکه می گن برای آن لاک کردن دستگاه رو باز می کنن در حالی که من خواندم که با نرم افزار بدون دستکاری هم می شه ! دوم اینکه شنیدم انتن دهی گاهی مشکل داره ایا هنوزم همین طوره ؟
امیدی هست صبر کنم تا شاید نسخه های جدیدش نیازی به آن لاک نداشته باشه ؟؟؟
سپاس فراوان
یک مشکل:
من روی iphone شاید بالای 10 تا برنامه نصب کردم اما روی گوشی بیشتر از 16 تا آیکون نمیبینم.
حالا چه جوری میتونم به سایر آیکون ها دسترسی داشته باشم؟
اگر قبل از این مراسم ... wifi روشن بوده ... الان هم هست ! و اگه OpenSSH روش داشتی ... الان هم میتونی بهش connect بشی ! ببینی چش شده !کسی reset سخت افزاری iphone رو میدونه به جز home+power
داشتم با ibrickr برنامهاشو پاک میکردم هنگ کرد home+power زدم reset شد روشنش که کردم روی logo apple اون اولش میمونه چی کارش باید بکنم
بدبختانه installer رفته پائین
restor کردم به1.1.1 الان میگه باید اکتیو کنی چی کار باید بکنم
virgin نکرده بودم
مرسی
ممنون از راهنمایی.
بالاخره وسوسه شدم که آپدیت کنم به 1.1.1 گوشی را اکتیو کردم اما هر کاری میکنم سیم کارت را نمیشناسه.
برنامه anysim و onesim هم جواب نداده.
نمیدونم چرا این گوشی این قدر آدم را وسوسه میکنه که چیزای جدیدی را توش پیدا کنیم.
هیچی نداره این ورژن هاش :happy: یعنی با برنامه ها و Tweak هایی که هست میشه همون کارو رو ورژن پایین ترم انجام داد فقط 1.1.1 TV out ش ممکنه جالب باشه ما بقی رو همشون میشه نصب کرد برای سیم کارت هم باید قبل اینکه بیاین 1.1.1 ویرجین کنین بعد اپدیت کنین اما میگم هیچی نداره! 1.1.1 یه بدی که داره خیلی خیلی حساس تر از ورژن های قبلیشه با مثلا یه برنامه مورد دار بالا نمیاد اما تو ورژن قبلی لاقل بالا میاد اما اون برنامه رو اجرا نمیکنه میشه حداقل unistall ش کرد