• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

arashbbr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چه جوری باید رو iphone برنامه بریزم؟
ibrickr رو ریختم رو pc ، کلی فایل pxl هم رو pc دارم...یه longman weDict ریختم ولی دیگه هرچی با ibrickr میریزم تمام مراحل نصب پیش میره ولی رو desktopش نمیاد!
شما بلدین؟ یکی میگفت واسه اینکه از pc با ibrickr فایل pxl بریزی باید دوتا برنامه با wi-Fi بگیری نصب کنی...بعد...

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
کسی reset سخت افزاری iphone رو میدونه به جز home+power
داشتم با ibrickr برنامهاشو پاک میکردم هنگ کرد home+power زدم reset شد روشنش که کردم روی logo apple اون اولش میمونه چی کارش باید بکنم:(

ya_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

آقا بد جوری این آیفون وسوسه می کنه با اون سیب خوشگلش منم که گوشیم خراب شده و می خوام جدید بگیرم
فقط دوتا مورد اذیتم می کنه یکی اینکه می گن برای آن لاک کردن دستگاه رو باز می کنن در حالی که من خواندم که با نرم افزار بدون دستکاری هم می شه ! دوم اینکه شنیدم انتن دهی گاهی مشکل داره ایا هنوزم همین طوره ؟

امیدی هست صبر کنم تا شاید نسخه های جدیدش نیازی به آن لاک نداشته باشه ؟؟؟

سپاس فراوان

ads

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همگی

آقا بد جوری این آیفون وسوسه می کنه با اون سیب خوشگلش منم که گوشیم خراب شده و می خوام جدید بگیرم
فقط دوتا مورد اذیتم می کنه یکی اینکه می گن برای آن لاک کردن دستگاه رو باز می کنن در حالی که من خواندم که با نرم افزار بدون دستکاری هم می شه ! دوم اینکه شنیدم انتن دهی گاهی مشکل داره ایا هنوزم همین طوره ؟

سپاس فراوان
الان آنلاک نرم افزاری هست, راه سخت افزاری هم هست ولی وقتی می شه بدون دست بردن تو سخت افزار کار رو راه انداخت آدم مگه یه چیزیش می شه که دست به سخت افزار بزنه؟
//
برای قسمت دوم هم به این زودی ها منتظر نباش.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
داشتم با ibrickr برنامهاشو پاک میکردم هنگ کرد home+power زدم reset شد روشنش که کردم روی logo apple اون اولش میمونه چی کارش باید بکنم:(

2 تا دکمه که بیشتر نداره یعنی چی ریست سخت افزاری؟ همه کار هاش با همین 2 تا دکمست :D با همین 2 تا sleep میشه خاموش میشه ! روشن میشه ! home میشه ریستارت میشه recovery mode میشه :D

خیلی گوشیه حساسیه کافیه وقتی یه چیزی نصب کردین و اون گردالیه داره میچرخه :D روش بزنین قفل میکنه! وقتی اینجوری میشه متاسفانه باید از اول برین همه چی رو بریزین !!! باورش سخته :happy: یا یه برنامه که مال اون ورژن نیست نصب کنین نصب میکنه اما ریستارت که کنین هنگ های ناجور میکنه برا من 2 دقیقه طول کشید تا از لوگو در امد بعد راه راه شد :D صفحه لوگو میومد میرفت .... کارمون شده بود هی راش مینداختیم یه ذره که برنامه میریختیم دوباره قفل و ... منم چون کارم جوریه که باید همه برنامه هارو تست کنم بدم دست مشتری بلا ملا زیاد امده سرم :D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی

سپاس فراوان

سخت افزاری که ماله زمان عصر حجر بود ( 4 ماه پیش :happy:) الان با نرم افزاره و هر ورژنی یه قلق های مخصوص خودشو داره و برنامه هاشم متفاوته میتونم بگم انلاکش یه دنیا اطلاعاته! بدونی مثلا این جواب رو تو SSH داد چی کار باید کنی کجای کار میلنگه چه برنامه ای الان باید باز بشه یه راهو اشتباه برین از اول دوباره باید شروع کنین

اپل گفته تا اخری که ایفون میدم بیرون هر بار با یه شرکت قرار داد میبندم اون از خداشه انلاک بشه چون گوشیشو میفروشه پولشم مثلا از AT&T گرفته بقیشم به اون چه :D اما تو هر ورژنی از لاک کردن گوشی استقبال میکنه راه هاشو میبنده ! اما خیال کرده
150fs805943.gif

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یک مشکل:
من روی iphone شاید بالای 10 تا برنامه نصب کردم اما روی گوشی بیشتر از 16 تا آیکون نمیبینم.
حالا چه جوری میتونم به سایر آیکون ها دسترسی داشته باشم؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
یک مشکل:
من روی iphone شاید بالای 10 تا برنامه نصب کردم اما روی گوشی بیشتر از 16 تا آیکون نمیبینم.
حالا چه جوری میتونم به سایر آیکون ها دسترسی داشته باشم؟

SummerBoard رو نصب کن

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یه برنامه هم هست ... cutomize ... اونم نصب کنی ... میتونی ترتیب رو درست کنی ... بعد یه luncher بذار صفحه اول ... دیگه بقیه برنامه ها اونتو هست !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اگر قبل از این مراسم ... wifi روشن بوده ... الان هم هست ! :D و اگه OpenSSH روش داشتی ... الان هم میتونی بهش connect بشی ! ببینی چش شده !

معمولا وقتی springboard بالا نمیاد اینطوری میشه ... اگر هیچ جور نشد که ... یه firmware باید restore کنی ... :D

یه انلاک هم احتمالا افتادید ! :D

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بدبختانه installer رفته پائین:(

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
restor کردم به1.1.1 الان میگه باید اکتیو کنی چی کار باید بکنم
virgin نکرده بودم
مرسی

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
بدبختانه installer رفته پائین:(

اگه با ویندوز کار میکنین iBrickr رو اجرا کنین بعد این فایل که اتچ کردم رو باهاش نصب کنین فقط برای ورژن شماست یعنی 1.0.2

تو ورژن 1.1.1 این مشکل حل شده و springboard داره که به جای بالا پایین شدن صفحه ها به چپ و راست میره

restor کردم به1.1.1 الان میگه باید اکتیو کنی چی کار باید بکنم
virgin نکرده بودم
مرسی

اگه WiFi دارین و SSH هم بلدین؟ یه راهش اینه دانگرید به 1.0.2 بعد virgin با SSH و اپدیت به 1.1.1 و انلاک (هفت خان رستم)
یه راهشم اینه با همین ورژن از طریق wifi و پچ اکتیو بعد هم انلاک (که بعضی مواقع میشه بعضی مواقع هم نمیشه!)
اما پیشنهاد من اینه راه های مختلف رو امتحان نکنین اگه تاحالا انلاک نکردین بسپارین دست متخصص یا کسی که وارده یه جارو اشتباه برین بعدا به مشکل میخورین برای من از بس این راه و اون راه رفتم مشکل SMS پیدا کرد هیچ SMS ی نمیگرفت فقط Send میشد :D ، با کانتکت هم مشکل پیدا کرده بود که 1 ثانیه حرف میزدی صدای طرف قطع میشد :blink: ، اگه راه رو برین قشنگ منو ها میاد اما از این مشکلات هم هست ، دیشبم به سلامتی WiFi ش پرید کلی ور رفتم تا درست شد چون باز مکافاته درست کردن اینا با ریستور و اپدیت دوباره هم درست نمیشه به دستورات SSH باید پناه ببرین

فایل های ضمیمه

• SummerBoard.zip
    774.4 KB · نمایش ها: 19

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون از راهنمایی.
بالاخره وسوسه شدم که آپدیت کنم به 1.1.1 گوشی را اکتیو کردم اما هر کاری میکنم سیم کارت را نمیشناسه.
برنامه anysim و onesim هم جواب نداده.
نمیدونم چرا این گوشی این قدر آدم را وسوسه میکنه که چیزای جدیدی را توش پیدا کنیم.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از راهنمایی.
بالاخره وسوسه شدم که آپدیت کنم به 1.1.1 گوشی را اکتیو کردم اما هر کاری میکنم سیم کارت را نمیشناسه.
برنامه anysim و onesim هم جواب نداده.
نمیدونم چرا این گوشی این قدر آدم را وسوسه میکنه که چیزای جدیدی را توش پیدا کنیم.

هیچی نداره این ورژن هاش :happy: یعنی با برنامه ها و Tweak هایی که هست میشه همون کارو رو ورژن پایین ترم انجام داد فقط 1.1.1 TV out ش ممکنه جالب باشه ما بقی رو همشون میشه نصب کرد برای سیم کارت هم باید قبل اینکه بیاین 1.1.1 ویرجین کنین بعد اپدیت کنین اما میگم هیچی نداره! 1.1.1 یه بدی که داره خیلی خیلی حساس تر از ورژن های قبلیشه با مثلا یه برنامه مورد دار بالا نمیاد اما تو ورژن قبلی لاقل بالا میاد اما اون برنامه رو اجرا نمیکنه میشه حداقل unistall ش کرد
tooth.gif

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
هیچی نداره این ورژن هاش :happy: یعنی با برنامه ها و Tweak هایی که هست میشه همون کارو رو ورژن پایین ترم انجام داد فقط 1.1.1 TV out ش ممکنه جالب باشه ما بقی رو همشون میشه نصب کرد برای سیم کارت هم باید قبل اینکه بیاین 1.1.1 ویرجین کنین بعد اپدیت کنین اما میگم هیچی نداره! 1.1.1 یه بدی که داره خیلی خیلی حساس تر از ورژن های قبلیشه با مثلا یه برنامه مورد دار بالا نمیاد اما تو ورژن قبلی لاقل بالا میاد اما اون برنامه رو اجرا نمیکنه میشه حداقل unistall ش کرد
tooth.gif

لطفا يكي به من كمك كنه سيم كارت پرپر....
نميدونم چه كار كنم كه وارد شبكه بشه(قبل از آپ ديت ويرجين انجام دادم)
يكي سري از بزنامه ها هست كه حتما بايد 1.1.1 باشه تا نصب بشه .

بالا