IKEA
Registered User
- نوشتهها
- 1,738
- لایکها
- 4
آره بگذریم بهترهفکر نمیکنم توضيح بيش از اين لازم باشه
اوه اوه اوه ... IKEA ... این مورد یکی از چیزهایه که تو مخ من رفته !!!! شماره رو با +98 تشخصی نمیده !
آخه مشکل با اون چیزی که شما گفتی که حل نمیــــــــــــشه برادر من !
من با بد بختی شماره هارو یه بار با کامپیوتر همه رو +98 اضافه کردم ! ولی موضوع اینه که مخابرات ما ... گاهی شماره رو با +98 میندازه ... گاهی ۰۰۹۸ .... گاهی ۰۹۱۲ ... خلاصه حساب کتاب نداره که ! برای همین وقتی همه شماره هارو +۹۸ کردم ، اونوقت دیگه شماره هایی که با ۰۰۹۸ و بدون ۹۸ بود و نمیشناخت ! خلاصه دوباره برگردوندم به حالت قبل ...
الان لیست recent منو نگاه کنید ، با اینکه همه تو phonebook م هستند ، ولی از ۲۰ تا شماره ... یدونه رو اسم نوشته اونم کسایی هستند که من خودم زنگ زدم از فون بوک !
امیدوارم تو ۱.۱.۲ حل بشه !
پس همه لیست فون بوکتون براتون جدیدن
ورژن 1.1.2 هم مثل اینکه هیچ فرقی با 1.1.1 نداره و چیز خاصی اضافه نشده فقط راه انلاک کردن از طریق سایت رو برداشتن که میتونستین بدون کامپیوتر فقط با WiFi از اکبند تا انلاک رو پیش برین
خب نمیشه واسه هرکی مثلا 3 تا شماره درست کرد واسه Job,work,home,office.....که اگه مخابرات هر کدومو نمایش بده اسم شخص بیوفته؟!
بهترین راهش تو این مقوله همینه که شما گفتین که اگه گوشی عوض شد باز نخوایم +98 هاشو پاک کنیم
این شایان قلابیه :lol: 1.1.2 هیچ فرقی نداره بالا هم گفتم ارزش فعلا نداره میتونین تو گوگل همین متنی که زدین رو بزنین راهنماهاش بیاداقا شایان(IKEA) یه راهنمایی درباره upgrade iphone version1.0.2 unlock شده به 1.1.2 و unlock میکنی
مرسی