• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
فکر نمیکنم توضيح بيش از اين لازم باشه;)
آره بگذریم بهتره ;):D

اوه اوه اوه ... IKEA ... این مورد یکی از چیزهایه که تو مخ من رفته !!!! شماره رو با +98 تشخصی نمیده !

آخه مشکل با اون چیزی که شما گفتی که حل نمیــــــــــــشه برادر من ! :D :D

من با بد بختی شماره هارو یه بار با کامپیوتر همه رو +98 اضافه کردم ! ولی موضوع اینه که مخابرات ما ... گاهی شماره رو با +98 میندازه ... گاهی ۰۰۹۸ .... گاهی ۰۹۱۲ ... خلاصه حساب کتاب نداره که ! برای همین وقتی همه شماره هارو +۹۸ کردم ، اونوقت دیگه شماره هایی که با ۰۰۹۸ و بدون ۹۸ بود و نمیشناخت ! خلاصه دوباره برگردوندم به حالت قبل ...

الان لیست recent منو نگاه کنید ، با اینکه همه تو phonebook م هستند ، ولی از ۲۰ تا شماره ... یدونه رو اسم نوشته :D اونم کسایی هستند که من خودم زنگ زدم از فون بوک !‌ :D

امیدوارم تو ۱.۱.۲ حل بشه !

پس همه لیست فون بوکتون براتون جدیدن :D
ورژن 1.1.2 هم مثل اینکه هیچ فرقی با 1.1.1 نداره و چیز خاصی اضافه نشده فقط راه انلاک کردن از طریق سایت رو برداشتن که میتونستین بدون کامپیوتر فقط با WiFi از اکبند تا انلاک رو پیش برین

خب نمیشه واسه هرکی مثلا 3 تا شماره درست کرد واسه Job,work,home,office.....که اگه مخابرات هر کدومو نمایش بده اسم شخص بیوفته؟!

بهترین راهش تو این مقوله همینه که شما گفتین که اگه گوشی عوض شد باز نخوایم +98 هاشو پاک کنیم :D

اقا شایان(IKEA) یه راهنمایی درباره upgrade iphone version1.0.2 unlock شده به 1.1.2 و unlock میکنی
مرسی
این شایان قلابیه :lol: 1.1.2 هیچ فرقی نداره بالا هم گفتم ارزش فعلا نداره میتونین تو گوگل همین متنی که زدین رو بزنین راهنماهاش بیاد

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خوب امروز یکم از محسانتش بگم :D
کلشو میتونین از اینجا با 318 مگ بگیرین (جای بهتری پیدا نکردم :happy:)

اولیش که خیلی حال میکنم Photo هست میتونین از اینجا ببینین تا متنو میخونین اونم دانلود شده باشه :D که امکان جالبش zoom out و zoom in هست که با 2 تا انگشت میتونین این کارو انجام بدین :D یا گوشی رو به هر طرفی بگیرین عکس به همون جهت rotate میشه این قسمت 4 جهته ، دیگه راحت میتونین بزنین عقب جلو و هیچ مکثی نیست یا انگشت رو روش بکشین میره بعدی و قبلی :D انتخاب به Wallpaper و E-mail و کانتکت هم داره ، البته عکس اگه در حد پوستر بهش بدین شاید 1/10 ثانیه مکث کنه تا این رزولوشن رو به 640x480 برسونه که خوب حق داره :happy:

بعدی ipod هست که اونم از اینجا بگیرین برای Video هم اینجا ، راحت میتونین تمام اهنگ ها و فیلم و شو هایی که ریختین رو گوش بدین و ببینین ، هر اهنگی توسط Tag ی که براش گذاشتین مرتب میشه (song artist album genres) و خیلی مهمه که همه اهنگ های تو یک البوم مثلا اگه اسمش andy همشون با همین اسم باشن یکیشون اگه andi باشه این یه دونه تو یک جای زیر اون قرار میگیره و همین طور زیر شاخه البوم یکی باشن بعد نکته خاصی نداره رو هر اهنگی که کلیک کنین شروع میکنه به خوندن اگم گوشی رو به راست یا چپ تمایل بدین به صورت البوم کاور فلو (cover flow) نمایش میده که با اشاره انگشت میتونین البوم هارو یکی پس از دیگری مشاهده کنین :D دیگه بسیار بسیار سریع به تعویض اهنگ اقدام میکنه :happy: و ویدیو هم که دیگه هیچی نگم با 640x480 با 2.5 مگابیت در ثانیه و 30 فریم (DVD) میتونین فیلم بریزین و نکته فیلمش هم اینه این قابلیت و داره که اگه تا یه جای فیلم دیدین دفعه بعد حتی اگه گوشی رو خاموش هم کرده باشین از همون جا بهتون نشون میده ، اگه 2 بار روش کلیک کنین widscreen میشه دیگه نکته خاصی نداره البته امکان ها بازم داره اما یه چیز نرمال محسوب میشه ;)

خوب بعدیش امکانات تلفنیش یا Phone
که چیز خارق العاده ای فکر نکنم داشته باشه :D favorites داره و recent و contact و keypad و voicemail همین قابلیت های OS ش که میشه راحت یکی رو شمارشو مثلا Edit کرد پاک کرد و عکس گذاشت و رینگتون و ... و یا تو fav بالا پایین کرد شاید جالبش باشه ، اها یه خوبی داره شما مثلا شماره اصغر اقا را با keypad ش داری میگیری (شماره گیرش) تا به شماره اخرش میرسی تشخیص میده اصغر و گرفتی و این خودش خیلی کمک میکنه که اکبر و نگیری :D

فعلا همینا :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوب یه عیب دیگه یادم امد بگم تا یادم نرفته :D ، تو حالت پیش فرض گوشی شماره هایی که تو گوشیتون ثبت هست یا مثلا با 021 شروع میشه یا با 0912 خوب؟ اما تو ایفون اینجوری نیست شماره ها +98 دارن اولشون و وقتی یکی زنگ میزنه اینجوری میندازه 98912345678+خوب شخصی با این شماره وجود نداره پس شما بی زحمت باید کل شماره های گوشیتونو یه +98 اضافه کنین یه 0 هم ازش کم کنین تا نشون بده که کی تماس گرفته :D این از این جالب بود نه ؟ :D

6fgir7n.gif

جدا خیلی داره قضیه جالب میشه....:blink: خب اخه چرا اینا اینطوری میکنن؟؟ خب مثل ادم نمیشد یه گوشی تولید کنن که حداقل این عیب و ایرادهایی که حتی یه گوشی 150 هزار تومنی هم نداره نداشته باشه؟؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
جدا خیلی داره قضیه جالب میشه....:blink: خب اخه چرا اینا اینطوری میکنن؟؟ خب مثل ادم نمیشد یه گوشی تولید کنن که حداقل این عیب و ایرادهایی که حتی یه گوشی 150 هزار تومنی هم نداره نداشته باشه؟؟
بعد بهش برچسب تحول در تکنولوژی هم میزنن !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بعد بهش برچسب تحول در تکنولوژی هم میزنن !

تازه گفته میشد ایفون از تمام گوشی های بازار 4 سال جلوتره....:D فکر کنم با تفاسیری که داره میشه چند سالی هم عقب تره...:D:D

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
تازه گفته میشد ایفون از تمام گوشی های بازار 4 سال جلوتره....:D فکر کنم با تفاسیری که داره میشه چند سالی هم عقب تره...:D:D
از نظر امکانات نه... از نظر رویکرد جدید تو طراحی در ضمینه ظاهر و ...

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
به خاطر این گوشی دارن پول میگیرنا ! مفتی نمیدن که ... حتی گوشی های چینی-ایرانی هم از این بهتر هستن

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

ظاهر خدا هم که باشه... گرافیک منوها در رده فوق عالی هم که باشن وقتی نشه با بلوتوث چیزی داد یا گرفت به لعنت خدا هم نمیارزه...از نظر من...:)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
منم خریدم , وقتی کسی ازم میپرسه حالا چی داره توش ؟

میگم : خیلی خفنه تو سر در نمیاری ! :D :D

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ظاهر خدا هم که باشه... گرافیک منوها در رده فوق عالی هم که باشن وقتی نشه با بلوتوث چیزی داد یا گرفت به لعنت خدا هم نمیارزه...از نظر من...:)
بالاخره این بلوتوث ردیف میشه دیگه ؟ همینطوری که نمیمونه درسته ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ولی به نظر من 400$ میرزه
برای 4 چيز

صفحه بينظیر
8 گيگ حافظه
سيستم عامل'ش
لذت کار (
302.gif
)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

wolfskin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالاخره این بلوتوث ردیف میشه دیگه ؟ همینطوری که نمیمونه درسته ؟

معلوم نیست...یه موقع دیدی همین طوری موند :D:D

اینطوری که نمی مونه.

در مورد ipod هم مدیر عامل شرکت اپل می گفت حالا حالاها شاهد نسخه ای که بتونه ویدئو پخش کنه نخواهیم بود. اما الان چیزیه دیگه ای رو داریم میبینیم.

بلوتوث از نظر سخت افزاری توی Iphone قرار داده شده. بدون شک میشه با ترفند های نرم افزاری کاری کرد که بشه از طریقش ارسال و دریافت فایل کرد.

یه نمونه دیگه از محدودیت هایی که توی Iphone هست همین بخش SMS هست که قابلیت Forward نداره. اما با نرم افزارهایی که برای Iphone های Jailbreak شده بیرون دادن به راحتی این مشکل بر طرف میشه.

یک نمونه از محدودیت هایی که در ابتدا در Hphone بود این بود که نمی شد به تلوزیون وصلش کرد. اما با آپدیت کردن firmware به ورژن 1.1.1 این مشکل بر طرف میشه.

توی iphone تقریبا همه امکاناتی که یک گوشی نیاز داره به صورت سخت افزاری هست. اما از نظر نرم افزاری محدودیت هست که به مرور زمان حل میشه

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینطوری که نمی مونه.

در مورد ipod هم مدیر عامل شرکت اپل می گفت حالا حالاها شاهد نسخه ای که بتونه ویدئو پخش کنه نخواهیم بود. اما الان چیزیه دیگه ای رو داریم میبینیم.

بلوتوث از نظر سخت افزاری توی Iphone قرار داده شده. بدون شک میشه با ترفند های نرم افزاری کاری کرد که بشه از طریقش ارسال و دریافت فایل کرد.

یه نمونه دیگه از محدودیت هایی که توی Iphone هست همین بخش SMS هست که قابلیت Forward نداره. اما با نرم افزارهایی که برای Iphone های Jailbreak شده بیرون دادن به راحتی این مشکل بر طرف میشه.

یک نمونه از محدودیت هایی که در ابتدا در Hphone بود این بود که نمی شد به تلوزیون وصلش کرد. اما با آپدیت کردن firmware به ورژن 1.1.1 این مشکل بر طرف میشه.

توی iphone تقریبا همه امکاناتی که یک گوشی نیاز داره به صورت سخت افزاری هست. اما از نظر نرم افزاری محدودیت هست که به مرور زمان حل میشه
الان حداقل 200000 نفر دارن دعات میکنن.
خدا خیرت بده جوون.

peiman

Registered User
لایک‌ها
21

نخیر عزیزم
تو همه این چیزها فکر وجود داره!!
بلوتوس نزاشته که نتونی با کسی mp3 رد و بدل کنی و بری از سایتش mp3 بخری (دو صفحه قبل مهرزاد گفته اینا رو.برو کامل بخون)
کلا اپل به اینکه از همه چیز میخواد پول در بیاره معروفه!!

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
چه آمار فروشی !!! اینهمه مگه تو ایران فروخته ؟

آمار رو در کل جهان گفته!!
آخه خارجی ها هم دارن دعاش میکنن الانه!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نخیر عزیزم
تو همه این چیزها فکر وجود داره!!
بلوتوس نزاشته که نتونی با کسی mp3 رد و بدل کنی و بری از سایتش mp3 بخری (دو صفحه قبل مهرزاد گفته اینا رو.برو کامل بخون)
کلا اپل به اینکه از همه چیز میخواد پول در بیاره معروفه!!

مهندس جون..دلیل اش رو میدونم که برای چی این کار رو میکنه...:p

صحبت من در اینه که گوشی نسبت به بقیه گوشی های رند بازار یکسری معایب بچه گانه داره که تو صفحات قبل هم اشاره شد بهش...برو بخون...

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
مهندس جون..دلیل اش رو میدونم که برای چی این کار رو میکنه...:p

صحبت من در اینه که گوشی نسبت به بقیه گوشی های رند بازار یکسری معایب بچه گانه داره که تو صفحات قبل هم اشاره شد بهش...برو بخون...
چند تا گوشی دیگه دیدی صفحه نمایش 16 ملیون رنگ داشته باشه؟!
اینایی که شما میگین عیبه یه منطقی پشتشه که برای ما که همه چیزو مجانی استفاده میکنیم شاید باور پذیر نباشه!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چند تا گوشی دیگه دیدی صفحه نمایش 16 ملیون رنگ داشته باشه؟!
اینایی که شما میگین عیبه یه منطقی پشتشه که برای ما که همه چیزو مجانی استفاده میکنیم شاید باور پذیر نباشه!!

حدود 7-8 تایی دیدم...:rolleyes: تقریبا اکثرا هم از برند محبوبم! نوکیا

بالا