• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
باید با ssh به گوشیت متصل بشی و بعد گوشیت رو revirginize کنی گه گندهایی که anysim به گوشی زده برطرف بشه. [این] راهنما رو بخون و از روی این برو جلو.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت "اپل " سازنده تلفن همراه "آیفون" ،خدمات جدیدتری دراختیار کاربران این گوشی قرار می دهد.
به گزارش سایت خبری "اسلش فون" ، از جمله خدمات جدیدی که توسط این سری ازگوشی ها و از طریق سیستم "آی پاد تاچ" iPod Touch ارایه می شود ، اطلاع رسانی درباره قیمت سهام و یا وضعیت جوی و آب و هوایی را می توان نام برد.
بعنوان مثال ، برای اطلاع ازچگونگی وضع سهامی که کاربر مایل به خرید یا فروش آن است، اطلاعات خواسته شده از طریق IMEI ( تعیین هویت بین المللی موبایل) به سایت Apple.com ارسال می شود.
اپل می تواند از هر تعداد اطلاعات بدست آمده از این طریق استفاده کند ، بعنوان مثال اینکه بخواهد بداند کاربر چه زمان سهام اپل را خریداری کرده و یا بفروش می رساند.
بعضی ها معتقد هستند که این راهکار در اصل شیوه ای برای ردیابی گوشی های قفل شکسته آیفون است

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
از دوستان کسی تونست بدون مشکل ورژن گوشی رو به 1.1.2 ارتقا بده؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب من شدم ۱.۱.۲ ! :D

نمیدونم اولین نفر تو ایران هستم که ۱.۱.۲ شدم یا نه ... ولی اگر اولی نباشم هم ، جزو اولی ها هستم‌! ;)

نتایج :

اول اینکه ... تفاوت های ۱.۱.۲ با ۱.۱.۱ به طور رسمی اعلام نشده ! ولی به طور غیر رسمی اغلب تغییرات رفع bug و بهینه سازی در برنامه ها و افزایش سرعت و این چیزا بوده که فعلا من تغییر اساسی ندیدم !
فقط یه مورد هست که خویه ! اونم اینکه که ... ورژن های قبلی وقتی شماره با +98 و یا ۰۰۹۸ میافتاد تشخیص نمیداد ! ولی الان تشخصی میده ! البته ... اون موقع هم گاهی شماره درست میافتاد ... یعنی بدون ۹۸ بود ... حالا از شانس من این یکی دو روزه همش بدون ۹۸ افتاده ... حالا این رو خبر میدم ...

در عوض یه باگ بوجود اومده ... برای کشور هایی که ساپورت نمیشه ( و همچنین سرویس دهنده هایی که ساپورت نمیشه ) برنامه تلفن و sms دچار crash میشه ! که یه برنامه هست به اسم iWorld که قراره مشکل رو حل کنه ... من برام اتفاق نیافتاد ! حتی قبل از نصب این برنامه ... حالا شاید بعدا مشکل پیش بیاد ... نمیدونم.

و نتیجه اخلاقی ... بعد از حدود ۳۶ ساعت کار و آپگرید به ۱.۱.۲ ... ( تو این مدت ۴،۵ ساعت خوابیدم ! و بقیه رو یک سره مشغول بودم .... )

به هیچ وجه !!!! سراغ این ورژن نرید !

ظاهرا الان تو فروم ها و سایتهای خارجی یک سری برنامه ها و راه‌هایی و راهنما هایی هست برای اینکه آپگرید کنید به ۱.۱.۲ یا اینکه اگر آپگرید کردید ، چطوری به ۱.۱.۱ برگردید.

ولی این رو بگم ... شاید از هر ۱۰۰۰ تا آیفون یکیش دقیقا به اون ترتیبی که اون جاها اعلام میشه ، انلاک یا آپگرید یا دانگرید بشه ... در عمل ... هزاران error میگیرید و اتفاقاتی میافته که ساعت‌ها باید کار کنید تا رفع بشه !

این رو میتونید تو همون فروم ها ببینید !

الان خیلی از دوستان که تا بحال یک آیفون هم آنلاک نکردند ، زیاد هستند که در فروم های ایرانی میان و میگن راهنما برای آنلاک و آپگرید و اینها خیلی هست ! فقط باید یه کم زبانتون خوب باشه !!!

برای این دوستان عرض کنم تشریف ببرن در فروم های انگلیسی زبان ... ببینن چه تعداد افراد آمریکایی ( فکر میکنم زبانشون بد نباشه ) هستند که بیشتر از چند هفته هست تو یه مرحله گیر کردن !!! و نمیتونن هیچ کاری کنن ! البته خیلی ها هم هستند که کارشون با همین راهنما ها راه افتاده ! ولی درصد اینها به اون اولی ها ... بسیار کم هست !!

حالا میل خودتون هست ! :D

نیاید بگید این این رو میگه که پول بگیره ! :D چون اگر آیفون رو تو وضعیت ناجوری من تحویل بگیرم پول هم بیشتر میگیرم :D پس به نفع من هست اگر کسی شروع کنه و نتونه تموم کنه ! ( اتفاقی که شاید تو ۷۰٪ موارد میافته ) ... من برای خودتون میگم ... به خاطر وقت و اعصابی که ازم گرفته شد !!! :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عجب داستانی شده اپگرید ایفون...واقعا شاهکاره..

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب یه سری کپچر گرفتم از این ۱.۱.۲ ( که ببنید فرقه زیادی نکرده با ۱.۱.۱ :D )

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

فایل های ضمیمه

• About.jpg
    About.jpg
    70.3 KB · نمایش ها: 104
  • General.jpg
    General.jpg
    56 KB · نمایش ها: 103
  • home.jpg
    home.jpg
    82.6 KB · نمایش ها: 115
  • international.jpg
    international.jpg
    58.9 KB · نمایش ها: 97
  • settings.jpg
    settings.jpg
    69.6 KB · نمایش ها: 107

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اینم چند تا دیگه :

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Language.jpg
    Language.jpg
    47.2 KB · نمایش ها: 96
  • Keyboards.jpg
    Keyboards.jpg
    52.3 KB · نمایش ها: 95
  • Asian Font.jpg
    Asian Font.jpg
    46 KB · نمایش ها: 94
  • network.jpg
    network.jpg
    59.5 KB · نمایش ها: 92

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در ضمن ! فعلا که خبری از اون قضیه +98 نیست !

قبلا تو SMS تشخیص میداد ! الان که دیگه sms میاد هم ... شماره مینویسه ! اسم نمینویسه ... هنوز تلفن رو مطمئن نشدم که درست شده یا نه...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب من دیگه تقریبا مطمئن شدم ... که مشکل +۹۸ نه تنها در تلفن ها حل نشده ... در اس ام اس هم که قبلا مشکل نداشت ، الان داره ! :D

البته نمیدونم ... شاید تنظیم خاصی داره ... ولی فعلا که اینطوری شده ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این تفاوت های ۱.۱.۲ با ۱.۱.۱ هست ! البته رسمی نیست و از اپل منتشر نشده .. کاربران گفتند ... :

کد:
[LIST]
[*][LIST]
[*]Faster and smoother operatability, you don't feel the lag anytime during a screen change
[*]Apps, including 3rd party, respond to functions must faster.
[*]95% of the Apps for v1.1.1 work (they all haven't been tested yet)
[*]The volume of the speakers is more louder and does not tear the speaker on high volumes or pitch sounds.
[*]The International support with AppSupport makes it now possible to: Receive service SMS's from banks and other operators which are now readable without the gabbled text
[*]The Caller ID works without mentioning the country code before the number in the Address Book.
[*]VM Notification now works! (Concurrent problem with Rogers and Fido customers)
[*]Processing speed and bus frequency of the processor has been bumped up to 412 MHz CPU Freq. and a 103 MHz Bus Freq. (Originally 400 MHz CPU Freq. and a 100 MHz Bus Freq in v1.1.1). This is documented by SysInfo
[*]MUCH BETTER Battery Management : - [INDENT]- Wi-Fi life is improved as it now switches into a less power hungry standy mode[/INDENT][INDENT]- New standby modes for EDGE and Wi-Fi. EDGE standby icon indicates a blue block instead of "E" and Wi-Fi standy icon indicates grey signal strength instead of blue. In turn, the [URL="http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=16880#"]iPhone[/URL] now searches for EDGE or Wi-Fi only when prompted by the user (opening Safari, Youtube, etc).[/INDENT]
[*]When entering a password, the shift key acted as CAPS LOCK in 1.1.1. This has been fixed.
[*]When you turn off the [URL="http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=16880#"]phone[/URL] and turn it back on, it goes straight to the home screen instead of the slider screen.
[*]A smooth transition is noticed when switching between the Album cover screen and list screen in iPod.
[*]Photo Library being a lot smoother, faster scrolling through pictures.
[*]Removed the extra 'Contacts' option from Settings.[/LIST]
[/LIST]

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
میگم کیفیت نمایش فیلمش چطوره؟ تا حالا تست کردی؟ چه پسوند هایی رو برای پخش ساپورت میکنه؟ از چه برنامه ای برای پخش استفاده میکنه و نهایتا اینکه باطریش برای فیلم چقدر نگه میداره؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فقط MP4 پخش میکنه ... با کیفیت بسیار عالی ... برنامه برای چی ؟! خب خود iPod ش پخش میکنه دیگه !

باطری رو ... اگر از wifi استفاده کنی ... فیلم ببینی ... آهنگ گوش بدی و خلاصه زیاد کار کنی ، صبح شروع کنی ، به شب نمیرسی ! :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب من یه مشکل دیگه رو هم حل کردم :D

مشکل کالر آی دی !

اون موردی که اعلام کرده بودند که کالر آی دی در ۱.۱.۲ درست شده ، فقط برای شماره‌ها در کشور های :

United States, Canada, France, United Kingdom, Italy, Germany, Japan or China

هست ! و در ایران و سایر کشور ها هیچ فرقی نکرده که هیچ ، بلکه همونطور که گفتم قبلا ، دیگه تو sms هم تشخیص نمیده.

ولی !

برای این مشکل هم راه هست.

این مشکل رو هم تو ۱.۰.۲ ، هم ۱.۱.۱ و هم ۱.۱.۲ حل کردم. الان فوق العاده شده ! مخصوصا تو ۱.۱.۲ !

چون نه تنها هم در اس ام اس و هم در تلفن ، تمام شماره هارو ( با +۹۸ یا ۰۰۹۸ ) تشخیص میده ، بلکه یه چیزی رو که من تو گوشی های قبلی خیلی عذاب میداد ، نداره !

تو گوشی های دیگه ( تقریبا هر گوشی که دیدم ) وقتی کسی به شما زنگ میزنه و شماره با +۹۸ میافته ، بعد اسم اون فرد رو هم از فون بوک مینویسه ... ولی وقتی شما بخواید به همون شماره زنگ بزنید ، شماره رو با همون +۹۸ میگیره ! ولی در ایفون ، با هر مدل شماره‌ای که بیافته ، ایفون به شما اون contact رو نشون میده و برای شماره گیری ، شماره واقعیش رو میگیره.

این سرویس هم به خدمات قبلی اضافه شد ! :D

« خدمات ایفون »

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
تا 112 رو کامل آنلاک نکردی خودتو بن کن!! :D

asjfyou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه چرا آیفون تو ایران هنقدر گرونه؟
در حالی که تو سایتها زده 399 دلار؟:wacko:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
تا 112 رو کامل آنلاک نکردی خودتو بن کن!! :D
خب کامله دیگه !

منظورت ۱.۱.۲ ی هست که از تو جعبه در اومده ؟ :D اون فعلا هیچ جای دنیا با یه روش درست حسابی و ثابت آنلاک نشده که من بکنم :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سلام
کسی میدونه چرا آیفون تو ایران هنقدر گرونه؟
در حالی که تو سایتها زده 399 دلار؟:wacko:
خب شما بگیر ۴۰۰ تومن !
۲۰۰ تومن بذار به حساب هزینه حمل و ورود به ایران و همچنین آنلاک کردن گوشی !
تا اینجاش ۶۰۰ ! :D (‌ البته ارزون تر از اینها به ایران میرسه ... ;) )
۱۰۰ - ۲۰۰ تومن هم سود ( از کسی که اورده ... تا فروشنده ) میشه همون ۷۰۰ - ۸۰۰ که تو مغازه الان هست.

بالا