خب من شدم ۱.۱.۲ !
نمیدونم اولین نفر تو ایران هستم که ۱.۱.۲ شدم یا نه ... ولی اگر اولی نباشم هم ، جزو اولی ها هستم!
نتایج :
اول اینکه ... تفاوت های ۱.۱.۲ با ۱.۱.۱ به طور رسمی اعلام نشده ! ولی به طور غیر رسمی اغلب تغییرات رفع bug و بهینه سازی در برنامه ها و افزایش سرعت و این چیزا بوده که فعلا من تغییر اساسی ندیدم !
فقط یه مورد هست که خویه ! اونم اینکه که ... ورژن های قبلی وقتی شماره با +98 و یا ۰۰۹۸ میافتاد تشخیص نمیداد ! ولی الان تشخصی میده ! البته ... اون موقع هم گاهی شماره درست میافتاد ... یعنی بدون ۹۸ بود ... حالا از شانس من این یکی دو روزه همش بدون ۹۸ افتاده ... حالا این رو خبر میدم ...
در عوض یه باگ بوجود اومده ... برای کشور هایی که ساپورت نمیشه ( و همچنین سرویس دهنده هایی که ساپورت نمیشه ) برنامه تلفن و sms دچار crash میشه ! که یه برنامه هست به اسم iWorld که قراره مشکل رو حل کنه ... من برام اتفاق نیافتاد ! حتی قبل از نصب این برنامه ... حالا شاید بعدا مشکل پیش بیاد ... نمیدونم.
و نتیجه اخلاقی ... بعد از حدود ۳۶ ساعت کار و آپگرید به ۱.۱.۲ ... ( تو این مدت ۴،۵ ساعت خوابیدم ! و بقیه رو یک سره مشغول بودم .... )
به هیچ وجه !!!! سراغ این ورژن نرید !
ظاهرا الان تو فروم ها و سایتهای خارجی یک سری برنامه ها و راههایی و راهنما هایی هست برای اینکه آپگرید کنید به ۱.۱.۲ یا اینکه اگر آپگرید کردید ، چطوری به ۱.۱.۱ برگردید.
ولی این رو بگم ... شاید از هر ۱۰۰۰ تا آیفون یکیش دقیقا به اون ترتیبی که اون جاها اعلام میشه ، انلاک یا آپگرید یا دانگرید بشه ... در عمل ... هزاران error میگیرید و اتفاقاتی میافته که ساعتها باید کار کنید تا رفع بشه !
این رو میتونید تو همون فروم ها ببینید !
الان خیلی از دوستان که تا بحال یک آیفون هم آنلاک نکردند ، زیاد هستند که در فروم های ایرانی میان و میگن راهنما برای آنلاک و آپگرید و اینها خیلی هست ! فقط باید یه کم زبانتون خوب باشه !!!
برای این دوستان عرض کنم تشریف ببرن در فروم های انگلیسی زبان ... ببینن چه تعداد افراد آمریکایی ( فکر میکنم زبانشون بد نباشه ) هستند که بیشتر از چند هفته هست تو یه مرحله گیر کردن !!! و نمیتونن هیچ کاری کنن ! البته خیلی ها هم هستند که کارشون با همین راهنما ها راه افتاده ! ولی درصد اینها به اون اولی ها ... بسیار کم هست !!
حالا میل خودتون هست !
نیاید بگید این این رو میگه که پول بگیره !
چون اگر آیفون رو تو وضعیت ناجوری من تحویل بگیرم پول هم بیشتر میگیرم
پس به نفع من هست اگر کسی شروع کنه و نتونه تموم کنه ! ( اتفاقی که شاید تو ۷۰٪ موارد میافته ) ... من برای خودتون میگم ... به خاطر وقت و اعصابی که ازم گرفته شد !!!