• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
'گفتم شاید Real Player یا WMP هم داشته باشه :p
نه نداره :D راستی یادم رفت بگم ... یه فرمت های دیگه‌ای هم هست .... مثل 3gp و یکی دو تا دیگه ... که اونا هم پخش میشه ... ولی فکر میکنم iTunes اول convert میکنه به mp4 بعد میفرسته رو iPhone ... البته مطمئن نیستم ... شاید هم مستقیم میتونه پخش کنه ... من خیلی علاقه‌ای به دیدن فیلم رو iPhone ندارم :D خیلی هم در این زمینه باهاش ور نرفتم ... :p

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
گوشي من تركيد:(
1.1.2 شد نيم روز كار كرد بعد از شبكه خارج شد هر كاري كردم از سرويس دهي حبري نبود برگردونرو به 1.1.1 كه ديگه بالا ني ياد و دائم ريستارت ميشه.:blink:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب من که پیشنهاد دادم سراغش نرید :(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شاید بتونم مشکلتون رو حل کنم ... اگر خواستید تماس بگیرید ....

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
112 چیز کوفتیه :D من ریختم اما برش گردوندم به عقب ، اما همه این چیز هایی که میگن همه همشو میشه رو ورژن های پایین با برنامه ریخت! مثل چی؟ مثل فوروارد SMS ، مولتی SMS (پاک کردن SMS و پاک کردن Call ها بماند) ، درست کردن +98 ، اون کیبورد اینترنشنال و ....

راستی دکتر شایان این جوری میتونی شماره نشون بده برای شما؟:D کد شهر جدا شماره ها ...

818wjsh.jpg
6nst4ec.jpg

بعد مشکل اساسی ورژن جدید اینه یه سری پچ مچ که ماله مثلا 1.0.2 بوده روی اینا کار نمیکنه الان شما میتونین سایت های فارسی رو بخونین؟ یا SMS فارسی بزنین یا اصلا فارسی تایپ کنین؟! عربی نه ها فارسی :happy:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه ! رو هیچ کدوم از اینها کار نکردم !

البته منظورت رو دقیقا نفهمیدم ! اون که کد رو جدا میده که خود آیفون این کار رو میکنه ! کاره خاصی مگه کردی ؟ متوجه نشدم ...

البته من region رو انگلیس یا کشور های دیگه انتخاب میکنم که از این حالت در بیاد ...

در مورد اس ام اس هم ... از رو اون برنامه اس ام اس عربی ، یه ورژن فارسی برای خودم درست کردم :D ولی چون وقت نیکنم کاملش کنم ... طرز استفاده ش رو خودم فقط بلدم :D وسطش پره PHP ـه ... هنوز تمیز کاری نکردم ... برنامه‌ای برای نوشته کسی ؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18

البته منظورت رو دقیقا نفهمیدم ! اون که کد رو جدا میده که خود آیفون این کار رو میکنه ! کاره خاصی مگه کردی ؟ متوجه نشدم ...

البته من region رو انگلیس یا کشور های دیگه انتخاب میکنم که از این حالت در بیاد ...

در مورد اس ام اس هم ... از رو اون برنامه اس ام اس عربی ، یه ورژن فارسی برای خودم درست کردم :D ولی چون وقت نیکنم کاملش کنم ... طرز استفاده ش رو خودم فقط بلدم :D وسطش پره PHP ـه ... هنوز تمیز کاری نکردم ... برنامه‌ای برای نوشته کسی ؟
برنامه هاش تو چه فرمتی هست ؟؟؟!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اینی که من روش کار کردم PHP و sqlite هست. یعنی اول آپاچی + پی اچ پی نصب باید بشه روش.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4

اون کده اره مثلا برای شماره هایی که جدید میوفته به جای اینکه مثلا بزنه 67 45 09123 جدا جدا میزنه یا برای تهران یا شهرستان فهموندم بهش که مثلا کرج اگه #026 بود خودت تو پرانتز 4 تا عدد بزار اگه تهران 021 بود 3 تا بزار تو پرانتز البته چیز خاصی نیست بازی با عداده که حالت دیفالتش روی شماره های امریکاست

اره SMS عربی مخصوصا اون نصب apachi پدر باطری رو در میاره من یه مدت میدیدم این چقدر زود باطریش تموم میشه نگو اینا Run بود برنامه هم براش نوشتن ;)

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
اینی که من روش کار کردم PHP و sqlite هست. یعنی اول آپاچی + پی اچ پی نصب باید بشه روش.
قسمت جالب قضیه !!!
biggrin.gif

پس آپاچی هم نصب میشه روش !! برنامه های دیگه که به لینوکس ها بخوره، با این هم کار میکنه ؟

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
مشكل caller id تو ورژن 1.1.1 چه جوري درست ميشه ؟
مرسي

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
آقا واست ساعت SMS هاش یکی یه فکری بکنه !

اصلا معلوم نیست ساعتی که نشون میده بر چه اساسیه ! مثلا الان SMS میاد ساعتش رو زده دو ساعت پیش !

دو دقیقه بعد میاد ساعتش رو زده 1ساعت پیش ! قاطی پاطیه !

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
دقیقا این مشکل توی W950 هم هست. آپگرید هم کردم ولی باز حل نشد. خیلی ضد حاله!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
پس از عرضه آیفون توسط T-Mobile با قیمت بسیار بالا ، شرکت Debitel در صدد است این گوشی با تخفیف 600 یورویی به کاربران ارایه کند.
به نقل از پایگاه اینترنتی "آرستکنیکا" ، تنها چیزی که اپراتورها انتظارش را نداشتند این بود که یک رقیب دیگر برای کاربران این تلفن همراه تخفیف قائل شده و قیمت آن را به 399 یورو بازگرداند.
به گزارش خبرگزاری رویترز شرکت Debitel اعلام کرد که برای کاربران تلفن همراه آیفون بدون قفل که از این شبکه استفاده کنند، 600یورو تخفیف در نظر گرفته است.
این شرکت همچنین سرویس های تلفن همراه آیفون با قیمت ماهیانه 40 یورو ارایه می دهد.
مشابه همین سرویس ها توسط شرکت T-Mobile با قیمت ماهیانه 49 یورو ارایه می شود.
به طور قطع شرکت T-Mobile از این موضوع به شدت خشمگین می شود و قاطعانه از دادگاه تقاضای دادرسی خواهد کرد.

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کل هفته منتظر آخر هفته میشم تا دوستان بیان اینجا از معایب و محاسن iphone بگن.
پس کجایین.؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اگه از دوستان اینجا کسی هست که از شیراز خریده باشه لطفا آدرس مغازه رو بده.

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
دوستان عزیز کسی‌ در تهران جایی‌ با قیمت مناسب iPhone سراغ داره ؟! آخرین قیمتی‌ که دارم 600 هست

بالا