• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
اره این فکر کنم ارزش داشته باشه :happy: چون disk mode قراره اضافه بشه که مثل فلش دیسک کار کنه
300.gif
،
Voice recording هم قراره داشته باشه
تازه راه BOX 1.1.2 امده بود ، تعرفه ها یه تکونی باز باید بخوره :D امروز فکر کنم بیاد بیرون
127fs3556139.gif

قیمت ها که حتما تکون می خورن. یعنی منطقی حساب کنی همینجوره.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ميشه باهاش فايل pdf ويرايش كرد؟​

نه فقط میشه دید :happy:

راستی یک سوال:اگه بخوایم روی iphone فیلم DVD با زیرنویس فارسی ببینیم باید چه کار کنیم.
یعنی نرم افزاری مثل Power DVD داره و این که بایداطلاعات دیسک رو همونطور که رو PC کپی میکنیم بریزیم یا نه.
این برای من خیلی مهمه اگه امکانش هست توضیح مفصل لطف کنید.
ممنون.

باید تبدیل کنین به 640x480 یا 320x240 با video bitrate 1500 تا 2500
زیرنویس؟ :blink: گوشی رو میشناسین که فیلم با زیرنویس بتونه پخش کنه؟ ما DVD player مون فارسی ساپورت نمیکنه حالا iphone؟:D اما اگه فیلم خالی باشه خیلی راحت و توپ پخش میکنه Ratatouille رو ریختم با 1300 مگ راحت تونستم ببینم

قیمت ها که حتما تکون می خورن. یعنی منطقی حساب کنی همینجوره.

هر ورژنی تو بازار یه قیمته ، یه عده هنوز فکر میکنن ورژن 1.1.2 SMS forward داره یا فارسی ساپورته در صورتی که هیچی نداره اون کاری که با 1.1.2 میشه انجام داد با 1.1.1 هم میشه
اما منظورم تعدیل هزینه های های انلاک بود :D

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
کلوپ BMW دارای بدون در lol اون مثالی که زدین ! :دی

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:
باید تبدیل کنین به 640x480 یا 320x240 با video bitrate 1500 تا 2500
زیرنویس؟ :blink: گوشی رو میشناسین که فیلم با زیرنویس بتونه پخش کنه؟ ما DVD player مون فارسی ساپورت نمیکنه حالا iphone؟:D اما اگه فیلم خالی باشه خیلی راحت و توپ پخش میکنه Ratatouille رو ریختم با 1300 مگ راحت تونستم ببینم:D

نه نمیشناسم ولی فکر میکردم iphone بتونه.ولی من که میگم خواهد شد.در آینده.
راستی تو 1.1.3 مشکل Bluetooth حل شد.یعنی ارسال و دریافت فایل.:)

wolfskin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب اینم یکی دیگه از محدودیت هایی که کم کم داره بر طرف میشه. بازم کسی هست بگه آی فون به درد نمی خوره ؟

iPhone Video Recording

ورژن 1.1.3 هنوز ریلیز نشده. شما این خبر رو از کجا خوندی؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه نمیشناسم ولی فکر میکردم iphone بتونه.ولی من که میگم خواهد شد.در آینده.
میشه منبع این خبرتون رو بفرمائید ؟ و اگر منبع نداشت ، لطف کنید دیگه خبر بدون منبع معتبر اعلام نکنید !
ممنون

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خب اینم یکی دیگه از محدودیت هایی که کم کم داره بر طرف میشه. بازم کسی هست بگه آی فون به درد نمی خوره ؟

iPhone Video Recording

لول ایول :D همینم خوبه گرچه 5 ثانیه بیشتر فیلم نمیگیره و هیچ جا Save نمیشه جز مموری:lol: اما تو ورژن های بعدی حتما به امکاناتش اضافه میشه :rolleyes:

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه منبع این خبرتون رو بفرمائید ؟ و اگر منبع نداشت ، لطف کنید دیگه خبر بدون منبع معتبر اعلام نکنید !
ممنون
بابا اینجا هیچکی اعصاب معصاب نداره.
من اشتباه کردم جمله ام سوالی بود فقط یادم رفت ؟ بذارم.
1 چیز دیگه وقتی گوشی رو میخریم چطوری باید ورژن رو چک کنیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
1 چیز دیگه وقتی گوشی رو میخریم چطوری باید ورژن رو چک کنیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3 روش بید اولیش از پشت جعبه بفهمیم چه ورژنی خریدیم:

If you want to know your iPhone firmware version without unwrap and open up the package, the serial number of iPhone wrote on a sticker on the box may provide you some hint. In fact, if you order a phone online from Apple, it’s possible to see what is your iPhone’s serial number when you check your invoice online, even before before the phone arrives at your hand. A typical iPhone will have a serial number in the following format: 7T727XYZWH8. The serial number is made up of several blocks which have its own meaning, as explain below:
Digits 1 to 3 (7T7) = Year / Batch code
Digits 4 to 5 (27) = Week of manufacture
Digits 6 to 8 (XZY) = Unique identifier part of the S/N
Digits 9 to 11 (WH8) = 8Gb model
The only significant number in the serial ID number to help you guess which firmware version your iPhone has are digit 4 and digit 5, which show week of manufacturing of the iPhone. It has been known that iPhone version 1.1.1. started shipping to customers from week 39 onwards.So if your 4th and 5th digits in iPhone serial number is less than 39 (38 or lower), it’s almost certain that the iPhone as firmware 1.0.2. If the number is greater than 39 (40 and higher), it’s also almost certain that the firmware in iPhone will be 1.1.1 or newer, where you probably need to start arranging to return the phone if you’re not planning to use the
phone on AT&T. Grey area is when the digits is 39, where the iPhone has equal chances to be 1.0.2 or 1.1.1.​

خلاصش میشه اینجوری اعداد چهارم و پنجم serial هفته ساخت رو نشون میده که اگه تا 38 بود یعنی 1.0.2 و به قبل هست اگه هفته 39 تا 45 بود یعنی 1.1.1 و اگه بعدش بود یعنی 1.1.2 ، هنوز 1.1.3 نیومده اما اینم با فروش کانادا شروع میشه که میگن از شنبه اینم راه میوفته فکر میکنم میشه هفته 50

دومیش زمانی که گوشی Lock هستش و با کد تو حالت Emergency میشه فهمید چه ورژنی هست گوشی
How to Check iPhone Firmware Version (Field Test Mode)

Turn on the phone and slide to unlock the keypad. iPhone screen should show that only emergency calls is allowed.
Enter the following key sequence: *3001#12345#* and then finish by pressing Call button. This will enter field test mode of iPhone.
Tap on Versions.
The firmware revision information of iPhone installed out of the box will be shown on LCD screen. The following guide will match the firmware revision to the firmware version.
03.12.06_G - firmware version 1.0.0
03.14.08_G - firmware version 1.0.1 or 1.02
04.01.13_G - firmware version 1.1.1
04.02.04_G - firmware version 1.1.1
04.02.13_G - firmware version 1.1.2​

سومیش هم که همه چی اوکیه ، Setting => General => About
6o2x18p.gif

البته تو حالت recovery mode هم میشه فهمید
اگه 1.0.2 باشه علامت اخطار زرد میاد
اگه 1.1.1 یا 1.1.2 باشه علامت itunes میاد

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3 روش بید اولیش از پشت جعبه بفهمیم چه ورژنی خریدیم:

دومیش زمانی که گوشی Lock هستش و با کد تو حالت Emergency میشه فهمید چه ورژنی هست گوشی

سومیش هم که همه چی اوکیه ، Setting => General => About
6o2x18p.gif

البته تو حالت recovery mode هم میشه فهمید
اگه 1.0.2 باشه علامت اخطار زرد میاد
اگه 1.1.1 یا 1.1.2 باشه علامت itunes میاد
ممنون از توضیح کامل و مفصل.
موفق باشی.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب دوست عزیز ! شما وقتی علامت سوال نمیذارید ، ما که حس ششم نداریم ! :D فکر میکنیم دارید یه خبر رو اعلام میکنید ...

agha fazel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه چیزی شنیدم که خیلی تعجب کردم . نظر شما راجع به این که میگم چیه ؟

توی پایتخت از یه فروشگاه سوال کردم که ایفونتون چنده و با چه ورژنی : گفت 950 تومن و 1.1.2 است . گفتم فرقش با 1.0.2 چیه ؟ گفت قابلیت ارسال و دریافت sms فارسی . دریافت و ارسال از طریق بلوتوث . قابلیت فیلمبرداری و خیلی چیز ها که کف کردم ! :wacko:
بعد ازش پرسیدم که اگه بخوام ورژن ایفون من رو تغییر بدید با همین مشخصات انجام میدید : گفت 150 هزار تومن میگیرم این کار رو میکنم 20 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه !!!!!

به نظر شما راست گفته ؟

wolfskin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

توی پایتخت از یه فروشگاه سوال کردم که ایفونتون چنده و با چه ورژنی : گفت 950 تومن و 1.1.2 است . گفتم فرقش با 1.0.2 چیه ؟ گفت قابلیت ارسال و دریافت sms فارسی . دریافت و ارسال از طریق بلوتوث . قابلیت فیلمبرداری و خیلی چیز ها که کف کردم ! :wacko:
بعد ازش پرسیدم که اگه بخوام ورژن ایفون من رو تغییر بدید با همین مشخصات انجام میدید : گفت 150 هزار تومن میگیرم این کار رو میکنم 20 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه !!!!!

به نظر شما راست گفته ؟

خیلی باید ببخشید، حرف مفت زده. حداقل می تونم بگم دریافت فایل از طریق بلوتوث و فیلم برداری رو یقینا حرف مفت زده.

در مورد دریافت اس ام اس فارسی هم هنوز راه حل مناسبی که 100% فارسی رو ساپورت کنه ارائه نشده. ولی میشه یه کارایی کرد.

فروشنده هایی که توی پایتخت iPhone می فروشن خودشون نمی دونن iPhone چی هست. من با یکی دوتاشون بحث کردم. دیدم فقط چهارتا کلمه یاد گرفتن که بتونن پاسخ مشتری رو بدن. اطلاعات دقیقی ندارن.

agha fazel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورژن ایفون من 1.0.2 است به نظر شما اون رو به 1.1.2 تبدیل بکنم ارزش داره ؟ اصلا فرقی داره ؟
راستی توی ایفون از روی سیم کارت دسترسی به شماره های دفترتلفن وجود داره یا نه ؟
اگر لازم باشه امکان حذف همه شماره ها از روی تلفن بصورت یکجا هست ؟
برای دسترسی به خدمات gprs ایرانسل چه تنظیماتی باید انجام داد ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9

به نظر شما راست گفته ؟
اقا من خودم اینکارو میکنم ! :D کلی هم پول از میگیرم ! :D

ایناهاش ! : آنلاک ( Unlock ) تخصصی iPhone آیفون

دارم میگم حرف مفت زده ! :D

اس ام اس فارسی ( عربی فارسی ) با برنامه میتونی بخونی ...
forward هم میتونی بکنی ...
مشکل caller id هم حل شدنی هست ...
فیلم برداری هم داره به زودی ردیف میشه ...

ولی همه اینا با برنامه هست ! و ربطی به ورژن برنامه نداره !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ورژن ایفون من 1.0.2 است به نظر شما اون رو به 1.1.2 تبدیل بکنم ارزش داره ؟ اصلا فرقی داره ؟
راستی توی ایفون از روی سیم کارت دسترسی به شماره های دفترتلفن وجود داره یا نه ؟
اگر لازم باشه امکان حذف همه شماره ها از روی تلفن بصورت یکجا هست ؟
برای دسترسی به خدمات gprs ایرانسل چه تنظیماتی باید انجام داد ؟
۱. من در پست قبلی عرض کردم ... حالا اگر بازم دوست دارید ، بیارید براتون انجام میدم
۲. با برنامه بله.
۳. بله ( البته یه چیزای دیگه‌ای هم حذف میشه که خیلی مهم نیست )
۴. تنظیم خاصی نداره ... فقط APN

بالا