• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
کسی از قیمت این گوشی در بازار تهران خبر داره؟ امروز شیراز دو جا قیمت کردم یکی میگفت 610 یکی دیگه 800 تومن :blink:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
دو روزه هر کار میکنم موبایلم زنگ نمیخوره جلوی ورژنش هم نوشته
اگر ریست کنم همه برنامه هام پاک میشن ؟
چه راهی وجود داره
زنگ میشه باهاش زد . sms هم میگیره هم میفرسته فقط فقط زنگ نمیشه بهش زنگ زد و بوق خرابی پخش میکنه . هم همراه اول رو تست کردم هم ایرانسلم رو 2 تاش همین جوریه به چیزیش هم دست نزدم فقط عکس و فیلم و زنگ روش ریختم . همین :(

نه با ریست برنامه هات پاک نمیشه اما reset network رو یه امتحانی کن ، این مشکلت خیلی تخصصیه یه دستوری با SSH باید وارد کنی تا درست بشه به نظر من بزن از اول بریز خودتو راحت کن :D

من هم دقیقا مشکل همین اقا رو دارم
فقط من ریست ستینگ خود گوشی رو زدم درست نشد
چی کار کنم؟؟؟
ایا ریست دیگه ای هم داره ؟؟؟
مثل پاکت پی سی هارد ریست داره ؟؟؟
لطفا کمک کنید
ممنون

چی نصب میکنین که اینجوری میشه بگین ما نصب نکنیم :D

کسی از قیمت این گوشی در بازار تهران خبر داره؟ امروز شیراز دو جا قیمت کردم یکی میگفت 610 یکی دیگه 800 تومن :blink:

قیمت رو همراه ورژنی که هست بپرسین شده مثل جریان خط کد 1 و 2 و ... با همش میتونی همون کارو کنی اما خوب چون 1.0.2 قدیمی تره ارزون تره تهران پایتخت از این مغازه های بچپان ! 1.1.2 رو با کیبورد فارسی و فوروارد و .... برنامه هایی که 1 ساعتم کار نمیبره میده چند؟ 950 !!

magoori

Registered User
لایک‌ها
2

چقدر گرون شده!!!
از اون جا که من گفتم پرسیدی؟ (موبایل خورشید عفیف آباد)
چند گفت؟​

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شرکت "اپل" مدعی است میزان فروش گوشی های "آیفون" این شرکت پس از "بلک بری" در جایگاه دوم قرار دارد.
به گزارش سایت اینترنتی "موبایل واک" ، اپل اعلام کرد راهش را بسوی بازار دیگر گوشی های تلفن همراه پیدا کرده است.
اپل با استناد به نمودار ارایه شده اعلام کرد که این شرکت به تنهایی بیش از شرکت هایی که گوشی های دارای ویندوز موبایل ارایه کرده اند، فروش داشته است و بلک بری در این زمینه رتبه اول را دارد.
شرکت اپل با ذکر این موضوع که بازارهای قبلی خود را کماکان دراختیار دارد، افزود: با مجهز کردن گوشی های آیفون به سیستم "جی پی اس" بازار فروش این گوشی را گسترش خواهد داد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستی جی پی اس براش اومده ... یادم رفته بود بنویسم ...

سخت افزاره ( + نرم افزار ) یه چیز کوچیک که میخوره ته گوشی ... و ..........

محل رو هم روی گوگل map خود iphone نشون میده ...

لینکش اگه الان دمه دست بود میذارم ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این دوستمون که برنامه فیلم برداری داده بود بیرون ( یه ورژن نمونه و demo ) ... حدس میزنم میخواد پولی کنه ... چون خیلی داره طولش میده ... مثل IPSF که خیلی زود برنامه unlock داد ... و کلی طول کشید تا عمومی بده بیرون ... و در نهایت هم هر ورژن رو ۵۰ دلار داد ( میانگین )

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42

چقدر گرون شده!!!
از اون جا که من گفتم پرسیدی؟ (موبایل خورشید عفیف آباد)
چند گفت؟​
نه ، تک موبایل 800 تومن . یک مغازه هم نزدیک چهارراه ملاصدرا باز شده اونجا گفت 600. این خورشید دقیقا کجای عفیف آباد هست؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اره همینه ... ممنون از لینک ... شرمنده من فراموش کردم پیدا کنم بذارم ...

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
سلام یه راهنمایی میخواستم
من update کردم به 1.1.2 ولی چند تا مشکل دارم
1-شماره وقتی زنگ میخوره اسم رو نشون نمیده
2-ساعت msgها عجیب غریب
3-usege خود به خود ریست میشه(بدون اینکه بعد از fullcharge دوباره charge کنم)
ممنون میشم کمک کنید
مرسی

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
PlayStation Emulator for iPhone, iPod Released

psx4iphone.jpg

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت "آلتیمیتز ایرز" هدفون جدید مدل SUPER.Fi 4vi را که با گوشی های آیفون سازگاری دارد ، به بازار ارایه کرد.
به گزارش سایت اینترنتی "موبای واک" ، این وسیله سبک ، با صدایی پرقدرت و صاف ، اولین گوشی هدفون کامل و فراگیر تولید شد ه است .
کاربران هنگام استفاده از این وسیله با گوشی جدید آیفون محصول اپل می توانند هنگام برقراری تماس تلفنی ، پخش مدیا پلیر آن را قطع کنند.
به گفته رییس شرکت"آلتیمیتز ایرز"، گوشی هدفون SUPER.Fi 4vi وسیله ای به روز شده ، مدرن و ایده آل برای کاربران آیفون است و دارندگان این گوشی های پیشرفته می توانند از این وسیله شیک و امروزی بهترین استفاده را ببرند.
وسیله یاد شده که از جنس آلومینیوم ساخته شده است ، صدای موسیقی را بسیار صاف و شفاف پخش می کند.
قیمت این هدفون 99/149 دلار اعلام شده که کاربران می توانند آن را از فروشگاه های آن لاین شرکت های اپل و آلتیمیت ایرز خریداری کنند.

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای میگن دبی شده 750 !
کسی میدونه این GPS داراش کی میاد.

mig33

Registered User
لایک‌ها
1
من ديروز 20 جا قيمت کردم زير 900.000 کسی نميداد:(

عزيز جان شركت اپل براي سال جديد ميلادي قيمت آي فون حودشو بيش از 200 دلار مياره پائين ( به نقل از سايت اپل ) براي مدل 8 گيگش و ميرسه حدود 398 دلار يعني يه چيزي حدود 400 تومن ما ... پس صبر كنيد تا قيمت جديد وارد بشه .

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
عزيز جان شركت اپل براي سال جديد ميلادي قيمت آي فون حودشو بيش از 200 دلار مياره پائين ( به نقل از سايت اپل ) براي مدل 8 گيگش و ميرسه حدود 398 دلار يعني يه چيزي حدود 400 تومن ما ... پس صبر كنيد تا قيمت جديد وارد بشه .

دوست عزیز فکر کنم 3,4 ماهی هست این کارو کرده

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید.بابا خدا قوت.

anifs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب دقیقا بفرمائید چیکارش کردید که اینطوری شد ؟ :D سالم بود ... خود به خود اینطوری شد ؟

اگر قبلا انجام دادید و بلد هستید ، ورژن ۱.۰.۲ ( اگر هیچ کاریش نکردید ) خیلی سخت نیست ... یه بار restore کنید و دوباره unlock کنید . اگر نشد یه بار هم virginize کنید و دوباره unlock !

البته اگر میخواید این کار‌ها رو برای بار اول تجربه کنید ، پیشنهاد میکنم یا پی اینکه از همین هم که دارید بمونید رو به تنتون بمالید ، یا اصلا شروع نکنید ....

سلام
من هم این مشکل به شکل خیلی عجیبی برام ایجاد شده.
البته حدود یکماه از موقعی که خریدم هیچ مشکلی نداشتم چی با ایرانسل چه با موبایلهای دولتی. چند بار هم آپگریت و دانگرید کردم بازم مشکلی نداشتم.
در قسمت General/Setting/Phone/Sim PIN گزینه Sim PIN رو ON کردم.
چند بار Sim PIN اشتباه که وارد کردم کد PUK دستگاه رو که وارد کردم تماسم یکطرفه شد البته به این صورت که تماس نمی تونستم بگیرم ولی گوشی زنگ می خورد.
بعد اینکه اینطوری شد ویرجینایزش کردم و دوباره آنلاکش کردم. این بار به این صورت شد که میشد تماس گرفت ولی زنگ نمی خورد.
چند بار به ورژن های 1.0.2 و 1.1.1 و 1.1.2 آپگریدش و دانگریدش کردم. و دوباره آنلاکش کردم ولی هنوزم همین مشکل رو دارم.( anySim 1.1,1.2 و OneSim 1.1,1.2 و iUnlocker و FirmWare های مودم 04.01.13_G و 03.14.08_G و 4.02.13_G )
با تشکر

بالا