StarSoheil
Registered User
کسی از قیمت این گوشی در بازار تهران خبر داره؟ امروز شیراز دو جا قیمت کردم یکی میگفت 610 یکی دیگه 800 تومن :blink:
دو روزه هر کار میکنم موبایلم زنگ نمیخوره جلوی ورژنش هم نوشته
اگر ریست کنم همه برنامه هام پاک میشن ؟
چه راهی وجود داره
زنگ میشه باهاش زد . sms هم میگیره هم میفرسته فقط فقط زنگ نمیشه بهش زنگ زد و بوق خرابی پخش میکنه . هم همراه اول رو تست کردم هم ایرانسلم رو 2 تاش همین جوریه به چیزیش هم دست نزدم فقط عکس و فیلم و زنگ روش ریختم . همین
من هم دقیقا مشکل همین اقا رو دارم
فقط من ریست ستینگ خود گوشی رو زدم درست نشد
چی کار کنم؟؟؟
ایا ریست دیگه ای هم داره ؟؟؟
مثل پاکت پی سی هارد ریست داره ؟؟؟
لطفا کمک کنید
ممنون
کسی از قیمت این گوشی در بازار تهران خبر داره؟ امروز شیراز دو جا قیمت کردم یکی میگفت 610 یکی دیگه 800 تومن :blink:
نه ، تک موبایل 800 تومن . یک مغازه هم نزدیک چهارراه ملاصدرا باز شده اونجا گفت 600. این خورشید دقیقا کجای عفیف آباد هست؟
چقدر گرون شده!!!
از اون جا که من گفتم پرسیدی؟ (موبایل خورشید عفیف آباد)
چند گفت؟
وای میگن دبی شده 750 !
کسی میدونه این GPS داراش کی میاد.
من ديروز 20 جا قيمت کردم زير 900.000 کسی نميداد
عزيز جان شركت اپل براي سال جديد ميلادي قيمت آي فون حودشو بيش از 200 دلار مياره پائين ( به نقل از سايت اپل ) براي مدل 8 گيگش و ميرسه حدود 398 دلار يعني يه چيزي حدود 400 تومن ما ... پس صبر كنيد تا قيمت جديد وارد بشه .
خسته نباشید.بابا خدا قوت.عزيز جان شركت اپل براي سال جديد ميلادي قيمت آي فون حودشو بيش از 200 دلار مياره پائين ( به نقل از سايت اپل ) براي مدل 8 گيگش و ميرسه حدود 398 دلار يعني يه چيزي حدود 400 تومن ما ... پس صبر كنيد تا قيمت جديد وارد بشه .
iphone های شما چی شد.من ديروز 20 جا قيمت کردم زير 900.000 کسی نميداد
خب دقیقا بفرمائید چیکارش کردید که اینطوری شد ؟ سالم بود ... خود به خود اینطوری شد ؟
اگر قبلا انجام دادید و بلد هستید ، ورژن ۱.۰.۲ ( اگر هیچ کاریش نکردید ) خیلی سخت نیست ... یه بار restore کنید و دوباره unlock کنید . اگر نشد یه بار هم virginize کنید و دوباره unlock !
البته اگر میخواید این کارها رو برای بار اول تجربه کنید ، پیشنهاد میکنم یا پی اینکه از همین هم که دارید بمونید رو به تنتون بمالید ، یا اصلا شروع نکنید ....