hamedsullivan
مدیر بازنشسته
خب ! گوشی من هم یکطرفه شد ! اس ام اس میاد و میره , زنگ هم میزنم ولی زنگ نمیخوره !
دوستان راه حلی پیدا نکردین ؟
يعني iPhone قبل از اين ورژن، اين امكانو نداشت؟ :lol:مهمترین امکانات Frimware 1.1.3 عبارتند از:
- امکان ارسال پیغام های SMS برای چندین نفر (send an SMS message to multiple people)
خب ! گوشی من هم یکطرفه شد ! اس ام اس میاد و میره , زنگ هم میزنم ولی زنگ نمیخوره !
يعني iPhone قبل از اين ورژن، اين امكانو نداشت؟ :lol:
شماها حواستون هست قبلا 600تومن پول به چي داديد؟ :wacko: :wacko:
یه تاپیک استیکی هست اینجا ببینین به کارتون میاد یا نه
اگه ریستور کنین و modem firmware رو iearse کنین چی؟ بازم نمیشه؟ چه جوری اینجوری شد؟
خدا کنه.خدا کنه تا قبل عید که میخوام بخرم همه مشکلاش حل بشه
یکی به من کمک کنه.
در ضمن 1 برنامه برا کانورت فایلای تصویری و عکسهابه فرمتایی که این گوشی بخونه معرفی میکنید؟
sms برای منم قاطی پاتیه
برای عکس هر برنامه ای میشه اما من همه رو بزرگ میزارم که خواستم zoom کنم مربع مربع نشه :happy:
برای تصویری هم از خانواده imtoo یه برنامه برای ایفون داده خوبه ، Wondershare iPhone Video Converter هم بد نیست با Videora هم خیلی حال کردم اما ریجسترشو پیدا نکردم اینایی که گفتم پیدا نکردین بگین اپلود کنم ،
فرقی هم کلا ندارن مهم همون بیت ریت و رزولوشن و 30 فریم بر ثانیه است
امروز چندتا نكته دز مورد iPhone شنيدم. ميخواستم دوستاني كه اين گوشي رو دارند توضيح بدند تا ببينم اين نكات صحت داره:
يکی از دوستان گفتن که آیفون Bluetooth نداره باید بگم که داره ولی فقط این امکان رو داره که فقط و فقط برای آیفون Bluetooth بفرستی
iTunes یه برنامست که فایلهای mp3 رو با اون میریزی روی iPhone همونجوری که روی mp3player های سونی باید با sonicstage بریزیآیفون آهنگ با پسوند Mp3 و .... پخش نمکنه و فقط فایل هایی با پسوند Itunes میتونه پخش کنه
بطور قانونی فقط همون زنگها و زنگهایی که ازشون میخری ولی الان مشکلی وجود نداره و میتونی زنگ مورد علاقت رو بزاری روشتو آیفون فقط زنگهها تنظیم شده رو میتونی انتخاب کنی و غیر از ( فکر کنم 40 آهنگ ) اینها آهنگ دیگه ای نمیشه برای زنگ خور گذاشت
عکس دسکتاپ هم نمیشه عوض کرد
با برنامه میشه:blink: