• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خب ! گوشی من هم یکطرفه شد ! اس ام اس میاد و میره , زنگ هم میزنم ولی زنگ نمیخوره !

دوستان راه حلی پیدا نکردین ؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
مهمترین امکانات Frimware 1.1.3 عبارتند از:

- امکان ارسال پیغام های SMS برای چندین نفر (send an SMS message to multiple people)
يعني iPhone قبل از اين ورژن، اين امكانو نداشت؟ :lol:

شماها حواستون هست قبلا 600تومن پول به چي داديد؟ :wacko: :wacko:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خب ! گوشی من هم یکطرفه شد ! اس ام اس میاد و میره , زنگ هم میزنم ولی زنگ نمیخوره !

دوستان راه حلی پیدا نکردین ؟

یه تاپیک استیکی هست اینجا ببینین به کارتون میاد یا نه
اگه ریستور کنین و modem firmware رو iearse کنین چی؟ بازم نمیشه؟
3550.gif
چه جوری اینجوری شد؟

يعني iPhone قبل از اين ورژن، اين امكانو نداشت؟ :lol:

شماها حواستون هست قبلا 600تومن پول به چي داديد؟ :wacko: :wacko:

خودش نه نداشت اما 4 تا برنامه برای این کار فقط امد بیرون تا این مشکل و حل کنه :D اولیش 3 ماه پیش بود
/////

کسی اینجا 1.1.3 نصب کرده؟ base رو اصلا هیچ جا برای دانلود نزاشتن اما خیلی ها تو سایت ها دارن :blink: از کجا میارن؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یه تاپیک استیکی هست اینجا ببینین به کارتون میاد یا نه
اگه ریستور کنین و modem firmware رو iearse کنین چی؟ بازم نمیشه؟ چه جوری اینجوری شد؟

کار از این حرفا گذشته ! با ایرانسل مشکل نداره ولی دولتی تعطیله ! فعلا هم کسی موفق به حل این قضیه نشده .

به هر حال ممنون از جوابت .

ataheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی به من کمک کنه.
همونطور که دوستان گفتن برا منم زمان دریافت اس ام اساش عجیبه.بعضی موقع 1روز قبله 1وقتم فرداست!!:D
در ضمن 1 برنامه برا کانورت فایلای تصویری و عکسهابه فرمتایی که این گوشی بخونه معرفی میکنید؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
خدا کنه تا قبل عید که میخوام بخرم همه مشکلاش حل بشه:D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
یکی به من کمک کنه.
در ضمن 1 برنامه برا کانورت فایلای تصویری و عکسهابه فرمتایی که این گوشی بخونه معرفی میکنید؟

sms برای منم قاطی پاتیه
برای عکس هر برنامه ای میشه اما من همه رو بزرگ میزارم که خواستم zoom کنم مربع مربع نشه :happy:
برای تصویری هم از خانواده imtoo یه برنامه برای ایفون داده خوبه ، Wondershare iPhone Video Converter هم بد نیست با Videora هم خیلی حال کردم اما ریجسترشو پیدا نکردم اینایی که گفتم پیدا نکردین بگین اپلود کنم ،
فرقی هم کلا ندارن مهم همون بیت ریت و رزولوشن و 30 فریم بر ثانیه است

wolfskin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب دوستانی که کارکرد آیفونشون با خطوط (IR-TCI (IR-MCI یکطرفه شده یکسری اطلاعات از کارهایی که با آیفونشون انجام دادن اینجا بذارن. شاید بین همشون یک مشکلی مشترک باشه و بشه راه حلی پیدا کرد.

مسائلی که عنوان می کنم ممکنه خیلی بعید باشه ، اما میتونه به عنوان یک گزینه مطرح بشه :

مثلا شاید به خاطر مسافرت زیاد به خارج از شهر تهران چنین اتفاقی بیفته (بعیده ولی شاید این مسئله برای همه اونایی که آیفونشون یکطرفه شده مشترک باشه، اونوقت میشه روش فکر کرد).

یا مثلا IMEI گوشی تون رو بگید، شاید یک رنج خاصی از IMEI ها چنین مشکلی دارند.

هفته ی ساخت Iphone رو بگین.

آپگرید ها و دانگرید ها رو بگید.

شاید بشه اینجوری فهمید که مشکل مشترک چی بوده.

rasamhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جال بود

ممنون

:p

ataheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sms برای منم قاطی پاتیه
برای عکس هر برنامه ای میشه اما من همه رو بزرگ میزارم که خواستم zoom کنم مربع مربع نشه :happy:
برای تصویری هم از خانواده imtoo یه برنامه برای ایفون داده خوبه ، Wondershare iPhone Video Converter هم بد نیست با Videora هم خیلی حال کردم اما ریجسترشو پیدا نکردم اینایی که گفتم پیدا نکردین بگین اپلود کنم ،
فرقی هم کلا ندارن مهم همون بیت ریت و رزولوشن و 30 فریم بر ثانیه است

از راهنماییتون بی نهایت ممنونم.عالی بود.البته اینا همه آنرجیسترن و فقط 3 تا 5 دقیقرو کانورت می کنن:(دنبال رجیستر شدش هستم.
1سوال دیگه:
برا دلیوری گرفتن هنوزم نمیشه کاری کرد؟فکر کنم از این مسئله خیلی ها ناراحتن

brayan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از این محصول می تونین با هر پلیر که جک 3.5 میلی متری داره استفاده کنین
http://forum.persiantools.com/t84932.html
خروجی صدا رو می گیره و می فرسته رو رادیو fm

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام بچه ها !
یه راهنمائی لطف میکنید یه توضیح کاملی از iphone بدید؟!
با این چیزایی که الان گفتین قاطی میکنه و اینا اصلا بدرد میخوره ؟!
امکانتش در چه حده ! البته با این چیزی که الان دیدم خیلی حال کردم :D
و اینکه ببخشید پست زدم و این سئوال رو پرسیدم اما چون سرعتم پایین بود این کار رو کردم !
الانم دارم از صفحه اول میخونم !
ولی اگه یه جا تویه پست یه توضیح کامل بدین بد نیست!
و قیمتشم بگید!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
امروز چندتا نكته دز مورد iPhone شنيدم. ميخواستم دوستاني كه اين گوشي رو دارند توضيح بدند تا ببينم اين نكات صحت داره:
يکی از دوستان گفتن که آیفون Bluetooth نداره باید بگم که داره ولی فقط این امکان رو داره که فقط و فقط برای آیفون Bluetooth بفرستی
آیفون آهنگ با پسوند Mp3 و .... پخش نمکنه و فقط فایل هایی با پسوند Itunes میتونه پخش کنه
تو آیفون فقط زنگهها تنظیم شده رو میتونی انتخاب کنی و غیر از ( فکر کنم 40 آهنگ ) اینها آهنگ دیگه ای نمیشه برای زنگ خور گذاشت
عکس دسکتاپ هم نمیشه عوض کرد
:blink:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
امروز چندتا نكته دز مورد iPhone شنيدم. ميخواستم دوستاني كه اين گوشي رو دارند توضيح بدند تا ببينم اين نكات صحت داره:
يکی از دوستان گفتن که آیفون Bluetooth نداره باید بگم که داره ولی فقط این امکان رو داره که فقط و فقط برای آیفون Bluetooth بفرستی

همینطوره
آیفون آهنگ با پسوند Mp3 و .... پخش نمکنه و فقط فایل هایی با پسوند Itunes میتونه پخش کنه
iTunes یه برنامست که فایلهای mp3 رو با اون میریزی روی iPhone همونجوری که روی mp3player های سونی باید با sonicstage بریزی
تو آیفون فقط زنگهها تنظیم شده رو میتونی انتخاب کنی و غیر از ( فکر کنم 40 آهنگ ) اینها آهنگ دیگه ای نمیشه برای زنگ خور گذاشت
بطور قانونی فقط همون زنگها و زنگهایی که ازشون میخری ولی الان مشکلی وجود نداره و میتونی زنگ مورد علاقت رو بزاری روش
عکس دسکتاپ هم نمیشه عوض کرد
با برنامه میشه

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
سلام...دوستان من یکسری سوالی داشتم از شما و اونم اینه که آیا اپل بالاخره ورژنی از آیفون رو که با هر اپراتوری کار کنه(مثل سایر کمپانی ها) عرضه میکنه یا نه؟!اگر همچین ورژنی ازش بیاد احتمال اینکه این مشکلات بوجود نیاد زیاده.
و اینکه اپل بعد از امریکا و انگلستان نمیخواد در یک کشور آسیایی هم این گوشی رو ارئه کنه؟یا ارائه کرده و من بیخبرم؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بروبچز
ممنون که جواب نمیدین !
مشکلاتشم بگین خب یه جا کامل تا بفهمیم!
نخریم بخریم ؟!
کدومش؟!

بالا