• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام...دوستان من یکسری سوالی داشتم از شما و اونم اینه که آیا اپل بالاخره ورژنی از آیفون رو که با هر اپراتوری کار کنه(مثل سایر کمپانی ها) عرضه میکنه یا نه؟!اگر همچین ورژنی ازش بیاد احتمال اینکه این مشکلات بوجود نیاد زیاده.
و اینکه اپل بعد از امریکا و انگلستان نمیخواد در یک کشور آسیایی هم این گوشی رو ارئه کنه؟یا ارائه کرده و من بیخبرم؟
خود اپل نه ولی یجا خوندم که یه اپراتوری [اگه اشتباه نکنم تی موبایل توی آلمان؟؟؟؟] می خواد آیفون رو اینجوری ولی با قیمت خیلی بالا بده که اونم من بعید میدونم. بعیده هنوز که چیزی اعلام نشده
بروبچز
ممنون که جواب نمیدین !
مشکلاتشم بگین خب یه جا کامل تا بفهمیم!
نخریم بخریم ؟!
کدومش؟!
خیلی سوال کلی ای بود. مشکلاتش دوربین 2 بدون اتوفوکوس و فلشء بلوتوثء صدای کم و ....ست
اینکه نخری یا بخری بستگی به تشخیض خودت داره.
باز میتونی بری یک کمی راجع بهش اطلاعات کسب کنی اونوقت هر سوالی پیش اومد اگه بلد باشم جواب میدم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
1-این مشکل بلوتوث رو نمیشه حل کرد؟!
2- مزایاش چییه نسبت به گوشی های دیگه ؟!
3- قیمتش چقدره ؟!
4- اینجور که معلومه فقط با سیم کارت ایرانسل سازگاره درسته؟!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
1-این مشکل بلوتوث رو نمیشه حل کرد؟!
2- مزایاش چییه نسبت به گوشی های دیگه ؟!
3- قیمتش چقدره ؟!
4- اینجور که معلومه فقط با سیم کارت ایرانسل سازگاره درسته؟!

1) چرا میشه Wait کنین
2) هیچی الکی گرونه قشنگه شیکه سنگینه راحته حساسه
6frrgu9.gif
تو پست های من بگردین یه چند تا صفحه پست های بزرگ در مورد مزایا معایبش گفتم جناب شایان هم گفتن از 1 ماه پیش به قبل البته خیلی مشکلاتش توسط برنامه ها حل شده اما حالت defualt ش پره ایراده اصلا هم اپل توجهی نکرده بهش تو ورژن بعدی هرکی میگه بدونین دروغ میگه :D با همون برنامه ای که تو ورژن قبلی میشه ریخت تو ورژن بعدیشم میشه
3) الان 800 تا 950 تومن به خاطر کمیاب شدن
4) نه من از اولی که گرفتم فقط با IR-TCI کار کردم باهاش با هر سیم کارتی کار میکنه (تهران) شهرستان 50 50 ه ممکنه با اون دکل های BTS شهر شما جواب بده ممکنه no service باشه همیشه مثل فردیس کرج
6frrgu9.gif
ایرانسل اما کار میکنه همه جا (مطمئن نیستم اما هرچی مشکل شهرستان بوده با ir-tci بوده)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
1) چرا میشه Wait کنین
2) هیچی الکی گرونه قشنگه شیکه سنگینه راحته حساسه
6frrgu9.gif
تو پست های من بگردین یه چند تا صفحه پست های بزرگ در مورد مزایا معایبش گفتم جناب شایان هم گفتن از 1 ماه پیش به قبل البته خیلی مشکلاتش توسط برنامه ها حل شده اما حالت defualt ش پره ایراده اصلا هم اپل توجهی نکرده بهش تو ورژن بعدی هرکی میگه بدونین دروغ میگه :D با همون برنامه ای که تو ورژن قبلی میشه ریخت تو ورژن بعدیشم میشه
3) الان 800 تا 950 تومن به خاطر کمیاب شدن
4) نه من از اولی که گرفتم فقط با IR-TCI کار کردم باهاش با هر سیم کارتی کار میکنه (تهران) شهرستان 50 50 ه ممکنه با اون دکل های BTS شهر شما جواب بده ممکنه no service باشه همیشه مثل فردیس کرج
6frrgu9.gif
ایرانسل اما کار میکنه همه جا (مطمئن نیستم اما هرچی مشکل شهرستان بوده با ir-tci بوده)
خب !
پس تو ورژن بعدیشم که !! و مزایای خاصی نسبت به گوشیهای دیگه نداره و فقط همونه که در بعضی قسمتها با حساسیتهایی که ایجاد کرده در مصرف باتی صرفه جوئی میکنه!
البته تو صفحه قبل بود اگه اشتباه نکنم دیدم یه fmtransmiter بهش وصل میشد! که تو هیچ گوشی ندیدیم یه هچین کاری رو بشه انجام داد و اگه اشتباه نکنم همون فرستنده بر روی موج fm هستش ! درسته؟!
اینم جزو ویزگیهاش میشه گذاشت دیگه !

این برنامه ها که گفتید چقدر از فضا رو میگیرن؟!

یعنی با برنامه میخوان مشکل بلوتوث رو هم حل کنن؟!

و یه چیزی دیگه که خیلی مهمه یعنی به عنوان یه گوشی کامل که بشه در همه جایه ایران ازش استفاده کرد نمیشه نام برد در واقع نمیشه استفاده کرد؟
درسته؟!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خب !
پس تو ورژن بعدیشم که !! و مزایای خاصی نسبت به گوشیهای دیگه نداره و فقط همونه که در بعضی قسمتها با حساسیتهایی که ایجاد کرده در مصرف باتی صرفه جوئی میکنه!
البته تو صفحه قبل بود اگه اشتباه نکنم دیدم یه fmtransmiter بهش وصل میشد! که تو هیچ گوشی ندیدیم یه هچین کاری رو بشه انجام داد و اگه اشتباه نکنم همون فرستنده بر روی موج fm هستش ! درسته؟!

و یه چیزی دیگه که خیلی مهمه یعنی به عنوان یه گوشی کامل که بشه در همه جایه ایران ازش استفاده کرد نمیشه نام برد در واقع نمیشه استفاده کرد؟
درسته؟!

FM transmitter رو برای هر نوع گوشی یا MP3player که جک 3.5" (یا 2.5" با تبدیل) داشته باشه, میشه استفاده کرد.
بسیار هم فراوون هستن تو بازار قیمتشون هم زیاد نیست.
کارش هم همونیه که شما فرمودین.

samirjuve80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam khedmat hame dosstan.man alan tooye alman hastam va choon in computer farsi nadare majbooram finglish type konam ke az in babat az hame ozr mikham.inja iphone be gheymat 399 euro forookhte mishe va alave bar in bayad minimum 49 euro baraye gharardad ba t-mobile ( operator mobile alman) pardakht konim.yani jaman 448 euro ke hodoodan mishe 615 hezar toman.in iphone ha marboot be hafte 42 az sal 2007 hastan.be nazar shoma arzesh kharid dare ya na va dar iran bayad cheghadr hazine konam ta ghoflesh shekaste beshe va narmafzarhaye farsi roosh berizan?

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب !

درسته؟!
اگه خوشت اومده بگیر پشیمون نمیشی.
جلوی دل رو نمیشه گرفت.

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam khedmat hame dosstan.man alan tooye alman hastam va choon in computer farsi nadare majbooram finglish type konam ke az in babat az hame ozr mikham.inja iphone be gheymat 399 euro forookhte mishe va alave bar in bayad minimum 49 euro baraye gharardad ba t-mobile ( operator mobile alman) pardakht konim.yani jaman 448 euro ke hodoodan mishe 615 hezar toman.in iphone ha marboot be hafte 42 az sal 2007 hastan.be nazar shoma arzesh kharid dare ya na va dar iran bayad cheghadr hazine konam ta ghoflesh shekaste beshe va narmafzarhaye farsi roosh berizan?

اگه شما قراره به زودی تشریف بیارین ایران بهتره صبر کنید از همینجا بخرین.
که هم توی هزینه صرفه جویی بشه و هم اگه مجدد برگشتین آلمان بتونید ازش استفاده کنید.
البته با قیمت کنونی ایران اگه بازم از همونجا بخرید و اینجا آنلاک کنید به صرفه تره ولی پیش بینی میشه که قیمت ایرانش به زودی کاهش پیدا کنه.
موفق باشی.

samirjuve80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dooste man az pasokhet mamnoonam.man saken iran hastam va dige alman barnemigardam.faghat inke hazine unlock kardanesh hodoodan chande?​

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان یه سوالی داشتم.من که هر جور سعی میکنم با این مشکلات آیفن کنار بیام نمیشه...کسی از دوستان میدونه که iPod Touch توی پایتخت موجود میباشد آیا؟میخوام قید آیفن رو بزنم!

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان یه سوالی داشتم.من که هر جور سعی میکنم با این مشکلات آیفن کنار بیام نمیشه...کسی از دوستان میدونه که iPod Touch توی پایتخت موجود میباشد آیا؟میخوام قید آیفن رو بزنم!اگه قیمت رو هم دارید مرقوم بفرمایید با سپاس!

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
iphon الان داره تو آلمان و فرانسه بدون قفل فروخته میشه( البته 2 تا مشکل داره 1- به زبان همون کشوره و 2 - قیمتش نسبت به مدل با سیمکارتش خیلی بالاتره ، تقریبا 2برابر که این موضو باعث نشده کسی نخره و طبق آمار تقریبا 20% فروش مربوط به بدون قفل بوده تو این دوتا کشور ) و قراره که تو کشور چین هم بزودی توسط یکی از اپراتورها ارائه بشه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
iphon الان داره تو آلمان و فرانسه بدون قفل فروخته میشه( البته 2 تا مشکل داره 1- به زبان همون کشوره و 2 - قیمتش نسبت به مدل با سیمکارتش خیلی بالاتره ، تقریبا 2برابر که این موضو باعث نشده کسی نخره و طبق آمار تقریبا 20% فروش مربوط به بدون قفل بوده تو این دوتا کشور ) و قراره که تو کشور چین هم بزودی توسط یکی از اپراتورها ارائه بشه
wow
چینو عشقس باید قیمتش پایین تر بیاد دیگه !
اینطور نیست؟
و یه سئوال

- فرق iphone با ipod toucH چیه؟!

samirjuve80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

doostan dirooz raftam namayandegi t-mobile tooye munich ta o toosh ro dar ovordam.avvalan bedoone gharardad gooshi ro nemidan.dovvoman baraye gharardad ham bayad tooye yeki az bank haye alman hesab dashte bashi ke man nadaram.pas kollan bikhialesh shodam.omidvaram be zoodi tooye iran gheymatesh biyad paeen ta betoonam bekharam.​

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حال که تقریبا همه جوابشون رو گرفتن وقتشه که یک خبر خوش بدم.
iphone در بازار فراوان شد و قیمتش هم به 790 رسید البته ارزونترین جایی که قیمت کردم.
بعضیها نا مردا تا 960 هم میدادن.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
حال که تقریبا همه جوابشون رو گرفتن وقتشه که یک خبر خوش بدم.
iphone در بازار فراوان شد و قیمتش هم به 790 رسید البته ارزونترین جایی که قیمت کردم.
بعضیها نا مردا تا 960 هم میدادن.

راستی 790 از کجا قیمت دارین من هرچی قیمت دارم بین 900 تا 1050 ه :blink: البته عجیب نیستا چون از هفته 45 که بوتلودر 4.6 رو گذاشت تو ایفون های 1.1.2 برای همین فقط سخت افزاری انلاک میشه تو ورژن 1.1.3 هم که چند روز پیش داد بیرون اونم همینجوریه و تا الان نه تونستن انلاک کنن نه jailbreak نه میشه بهش اپدیت کرد !! خلاصه به نظر من از اینی هم که هست وضع بدتر میشه قیمتش بالا تر میره حساب کنین از هفته 45 تا الان70 روز میشه که خرید و فروش فقط با ورژن های پایین انجام بشه

تو کنفرانس اپل هم گفت200 روزه که ایفون میفروشیم و تا الان 4 میلیون فروش داشته :D تو امریکا دومین برند smartphone شده که کل ایرانم از امریکا خریدن تو این آمار نقش داشتن :D

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی 790 از کجا قیمت دارین من هرچی قیمت دارم بین 900 تا 1050 ه :blink: البته عجیب نیستا چون از هفته 45 که بوتلودر 4.6 رو گذاشت تو ایفون های 1.1.2 برای همین فقط سخت افزاری انلاک میشه تو ورژن 1.1.3 هم که چند روز پیش داد بیرون اونم همینجوریه و تا الان نه تونستن انلاک کنن نه jailbreak نه میشه بهش اپدیت کرد !! خلاصه به نظر من از اینی هم که هست وضع بدتر میشه قیمتش بالا تر میره حساب کنین از هفته 45 تا الان70 روز میشه که خرید و فروش فقط با ورژن های پایین انجام بشه

تو کنفرانس اپل هم گفت200 روزه که ایفون میفروشیم و تا الان 4 میلیون فروش داشته :D تو امریکا دومین برند smartphone شده که کل ایرانم از امریکا خریدن تو این آمار نقش داشتن :D
شوخی نکن بابا بزار خوش باشیم.
790 واسه فروشگاهیه که اول خیابون جمهوری و دقیقا سر نبش و روبه روی پل حافظ یعنی از سمت پل به سمت علاعدین ، قبل از علاعدین میشه.
پایتخت هم که کمترین قیمتش 850 بود.
بچه ها پایه این 1 قرار بزاریم بریم کالیفرنیا این استیو جابز رو خفه کنیم.ببین چطوری با احساسات مردم بازی میکنه.
از iphone هم که بگزریم MacBook Air رو دیدید که آدم رو روانی میکنه.2 تا لایه مقوا گذاشته رو هم شده NoteBook آخه این انصافه.با خودش نمیگه آخه این بچه های ایرانی کی 1 فرجی بشه که بتونن اینو بخرن.؟!

بالا