• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

fahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب تو این کمتر از 24 ساعت که این برنامه اومده و عده زیادی دارن امتحانش میکنن چیزای زیادی تغییر کرده ... ظاهرا راهی برای راه انداختن برنامه ها کشف شده !

من هم دارم دانلود میکنم که شروع کنم ... شاید منم چیزهای جدیدی کشف کردم ...

چرا این گوشی در دو نوع بسته بندی به بازار عرضه شده است

پ.ن:

اپراتور AT&T شبکه Wi-Fi رایگان و نامحدود ارایه می دهد

شرکت آمریکایی AT&T به کاربران تلفن همراه خود شبکه رایگان و نامحدود Wi-Fi ارایه می دهد.
به گزارش گروه اخبار خارجی موبنا به نقل از سایت "تک شاوت"، شرکت از هفته آینده این امکان را برای کاربران دارای دستگاههای مجهز به تکنولوژی Wi-Fi فراهم آورده است که در بیش از 10 هزار مکان در آمریکا از جمله فرودگاه ها، کتاب فروشی، رستوران ها، کافی شاپ، و ورزشگاه ها به طور رایگان و نا محدود به اینترنت دسترسی داشته باشند.
با این حال این سرویس فقط برای مشترکان کنونی و جدیدی که برای استفاده از سرویس های پهن باند AT&T از جمله اینترنت پر سرعت یاهو و DSL با سرعت های 5/1 مگابایت در ثانیه، 3 مگابایت و 6 مگابایت قرارداد بسته اند ،قابل دسترسی است.
برای مشترکان جدید، اتصال Wi-Fi توسط خود شرکت فعال می شود و کاربرانی که از گوشی های دارای تکنولوژی Wi-Fi برخوردارند برای استفاده رایگان از این شبکه باید مشترکان یکی از سرویس های اینترنت پرسرعت 5/1 مگابایت در ثانیه یا سرعت بیشتر این اپراتور شوند

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
با عرض پوزش از آقا شایان و همه دوستان

سوالی که دارم اونم تو این موقعیت حساس برای شما یعنی اومدن فرمویر جدید یکم اعصاب خرد کنه میدونم. من دیدم صحبت از ssh , root , سرشاخه var و خلاصه چیزایی هستش که من در سیستم عامل لینوکس با اونها سروکار داشتم. می خواستم بدونم ربطی بین اینها وجود داره ؟ Mac OS کجا Linux کجا. لینوکس مال ما فقیر فقراست :D

اگر روشنم کنید ممنون میشم

با لینولکس نه تشابه فولدریه :D اما همه چی میشه توش ریخت php نصب کنی ! ajax و phyton و java و...

آقا یه سوالی...الان ورژن 1.1.2 رو توی پایتخت با Turbo Sim آنلاک میکنن و همه هم میگن از نظر کارکرد گوشی خیالتون راحت باشه با هر سیمکارتی کامل کار میکنه.ارسال و دریافت اس ام اس و زنگ خوردن و زنگ زدن.این رو چقدر میشه روش حساب کرد؟اگه دوستان توضیحاتی در مورد Turbo Sim دارند بدن ممنون میشم.

نه مشکلی من ندیدم داشته باشن همه اون کار هایی که با قدیم میشد کرد با اونم میشد ، فقط ایرادش اینه سیم کارت و باید شکوند که اون چیپش جا بشه :happy: اما خوب هر روز که نمیخواین در بیارین یعنی هیچ وقت لازم نیست ، اگه قصد خرید دارین و ورژن های قدیمی گرونن بهترین راه خرید یه lock 1.1.2 + turbo sim ه وگرنه پول زیادی رو باید خرج جفتش بکنین
1.1.3 هم فعلا گیره حتی با توربو سیم هم کار نمیکنه

چرا این گوشی در دو نوع بسته بندی به بازار عرضه شده است

2 نوع؟ شاید با تاچ اشتباه گرفتین
از رو ایکون های جعبه اگه میگین ورژن 4 گیگی 11 تا ایکون داره ، 1.1.1 12 تا ایکون ، 1.1.2 و 1.1.3 13 تا ایکون :D

fahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زنده بادگوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست Apple _ iphone 8GIG فقط با شبکه Locked شده AT&T کار میکند .

MsHa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه دونه آیفون برای خواهرم می خوام.آنلاک شده چند؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
همونطور که شاید شنیده باشید ... دیروز ... jailbreak برای 1.1.3 اومد.

به قول فردوسی پور حرف و حدیث در موردش زیاده !

اول اینکه ... این برنامه ( همون iBricker خودمون ) رو اول اعلام کردن dev team داده بیرون ... بعد از چند ساعت اعلام شد که یه نفر تو گروه این رو سر خود و زود تر از موعد داده که از تیم هم اخراج شده ... بعد گفتن اصلا این قوانین فدرال آمریکا رو نقض میکنه این برنامه و .............. خلاصه یه سری گفتن ما استفاده نمیکنیم تا خود dev team رسمی بده بیرون !

حالا ایناش شاید خیلی به ما که تو ایرانیم ربط نداشته باشه ... چیزی که مهمه اینه که :

1. برای اولین بار , آپگرید بدون iTunes انجام میشه. یعنی فایل اصلی رو خود ibricker میفرسته تو گوشی و کارهای رو هم یه app تو گوشی انجام میده ... من به شخصه هیچ علاقه ای به این کار ندارم ! چون اصلا مشخص نیست که تمام کارهایی که iTunes باید انجام بده داره به درستی توسط این برنامه ها انجام میشه یا نه !

2. کلا ما میخوایم از 1.1.2 یا هر چیز دیگه ای بریم رو 1.1.3 به دو دلیل ! اول اینکه از امکانات جدید اون استفاده کنیم و دوم اینکه کلا لذت بیشتری از گوشی ببریم با برنامه های اضافی که روش نصب میکنیم !

ولی !

محل نصب برنامه ها روی 1.1.3 عوض شده ! دیگه فولدر ها اسم هاش اون چیزهایی نیست که تاحالا بود ! در نتیجه هیچ برنامه ای رو 1.1.3 کار نمیکنه ! ( در حال حاضر ) در نتیجه اصلا jailbreak بی معنی هست ! و باید تا زمانی که برنامه ها ( یا حداقل installer ) خودشون رو اصلاح کنن برای این ورژن صبر کرد.

و همچنین !

تا وقتی bootloader شما آپگرید نشه , امکان جدید 1.1.3 که مهمترینش هم هست ( همون locate me در نقشه و ... ) کار نمیکنه !

نتیجه :

شما از هر ورژنی میتونید برید رو 1.1.3 بدون اینکه unlock بودن گوشی شما از بین بره و چیزی که شما به دست میارید اینه که :

تمام برنامه های شما دیگه قابل استفاده نیستند. برنامه جدید هم نصب نمیشه. تمام امکانات 1.1.3 هم قابل استفاده نیستند.

برای همین من این کار رو نکردم ... ولی خب قابل انجام هست ....

شایان جان این locate me مربوط به google maps 2 هست دیگه؟!
اخه این هنوز ورژن بتاش اومده و رو خیلی از گوشیا کار نمیکنه و کلا دقتش تقریبا تا یک کیلومتر خطا داره!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یه مشکل !

چند تا نرم افزار دانلود کردم با خود گوشی , با installer هم نصب کردم , حالا ایکون های اونا اومده رو صفحه و ایکون installer غیب شده !

چکار کنم ؟!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
یه مشکل !

چند تا نرم افزار دانلود کردم با خود گوشی , با installer هم نصب کردم , حالا ایکون های اونا اومده رو صفحه و ایکون installer غیب شده !

چکار کنم ؟!

عجیبه :blink: با customize شاید غیب شده یه علامت چشم داره تو این برنامه که میتونین برنامه هارو hiden یا Show کنین

Hemmati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Unfortunately, the iPhone does not have a battery that a user can replace. That means you have to send it to Apple to replace the battery after it's spent. (Apple is estimating one battery will last for 300 to 400 charges -- probably less than two year's worth of use.)
در عجبم از ملتی که این گوشی را در ایران می خرند و 1 ملیون تومان برای وسیله ای می پردازند که بعد از 2 سال قابلیت استفاده ندارد! دارد؟ اگر دارد من هم می خرم! باتری اش رو چطور در ایران تعویض می کنید؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
تو ایران که زیاد کاربرد نداره و هرکی میخره به عنوان یه محصول جدید با قابلیت های جدید می خره.

هرچند که نشه از اونا استفاده کرد !

farhoode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در عجبم از ملتی که این گوشی را در ایران می خرند و 1 ملیون تومان برای وسیله ای می پردازند که بعد از 2 سال قابلیت استفاده ندارد! دارد؟ اگر دارد من هم می خرم! باتری اش رو چطور در ایران تعویض می کنید؟

این گوشی در آمریکا 500 دلار بیشتر قیمت نداره
بوسیله دلال های سود جوی ایرانی عرب وارد میشه
در ضمن این گوشی در آمریکا خیلی قابلیت داره ولی در ایران مورد بازیچه واقع شده است

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
این گوشی در آمریکا 500 دلار بیشتر قیمت نداره
بوسیله دلال های سود جوی ایرانی عرب وارد میشه
در ضمن این گوشی در آمریکا خیلی قابلیت داره ولی در ایران مورد بازیچه واقع شده است

نه سود جویی نیست ، یعنی هست اما نه اونقدر :D نزدیک 100 روزه که فقط ورژن های پایین خرید و فروش میشه چون اونا نرم افزاری هستن بعدی هاش سخت افزاری(نیاز به شکوندن سیم کارت یا باز کردن قاب گوشی هست) و کمتر کسی میفروشه برای همین عرضه کمه تقاضا زیاد ، برای انلاک سخت افزاری هم اون * Sim از 30$ شروع میشه تا 150 برای همینم قیمت 850-900 شایدم بالاتره خوب گوشی لوکسیه دلیلی نداره هر کی نمیتونه بخره بزنه تو سر مال ! :D من یکی اولش ناراضی بودم چون خیلی مشکل داشت اما کم کم دیدم همه انتظاراتمو بر اورده میکنه چون n تا برنامه برای هر مشکلیش تو هر ورژنیش امده که اون نقص و جبران کرده
7wfweqh.gif
که SMS و تایپ فارسی گرفته تا سایت و یا erorr های ابتدایی +98 و ... شاید الان ارزششو داره برای خرید اون موقع نظر من این بود نه (برای خودم قیمت دلاری در امده بود برای همین دلم نمیسوخت :D)

///

بعدم شما 3 نفر پست بالایی
clown.gif
میشه بگین تو ایران از چه امکانات گوشی استفاده ای نمیشه؟ یوتوب؟ گوگل ارث؟ SMS ؟ شایدم ایپادش؟ همش قابل استفادست! اگم منظورتون اینه چرا بقالی سر کوچتون شبکه WiFi نداره مشکل شماست :p
بعدم تو مملکت پیشرفته ما مگه از تمام امکانات سونی اریکسون و نوکیا تونستین استفاده کنین؟ از ساده ترین امکانات که رو موبایل های 5 سال پیشم بود نمیشه اینجا استفاده کرد ، اما ایفون فقط نیاز به شبکه wifi داره و بس! از اینترنتش گرفته تا برنامه ریختن و ... شما بگین چه امکاناتیش نمیشه اینجا استفاده کرد من جواب بدم
hehehmn.gif
؛ ادم خونش به جوش میاد این چیزارو میشنوه
127fs3556139.gif
(شوخی)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
برای این گرون شده چون نزدیک 100 روزه که فقط ورژن های پایین خرید و فروش میشه چون اونا نرم افزاری هستن بعدی هاش سخت افزاری(نیاز به شکوندن سیم کارت یا باز کردن قاب گوشی هست) و کمتر کسی میفروشه برای همین عرضه کمه تقاضا زیاد ، برای انلاک سخت افزاری هم اون * Sim از 30$ شروع میشه تا 150 برای همینم قیمت 850-900 شایدم بالاتره خوب گوشی لوکسیه دلیلی نداره هر کی نمیتونه بخره بزنه تو سر مال ! :D من یکی اولش ناراضی بودم چون خیلی مشکل داشت اما کم کم دیدم همه انتظاراتمو بر اورده میکنه چون n تا برنامه برای هر مشکلیش تو هر ورژنیش امده که اون نقص و جبران کرده
7wfweqh.gif
که SMS و تایپ فارسی گرفته تا سایت و یا erorr های ابتدایی +98 و ... شاید الان ارزششو داره برای خرید اون موقع نظر من این بود نه (برای خودم قیمت دلاری 395 تومن در امد برای همین دلم نمیسوخت :D)

///

clown.gif
میشه بگین تو ایران از چه امکانات گوشی استفاده ای نمیشه؟ یوتوب؟ گوگل ارث؟ SMS ؟ شایدم ایپادش؟ همش قابل استفادست! اگم منظورتون اینه چرا بقالی سر کوچتون شبکه WiFi نداره مشکل شماست :p
بعدم تو مملکت پیشرفته ما مگه از تمام امکانات سونی اریکسون و نوکیا تونستین استفاده کنین؟ از ساده ترین امکانات که رو موبایل های 5 سال پیشم بود نمیشه اینجا استفاده کرد ، اما ایفون فقط نیاز به شبکه wifi داره و بس! از اینترنتش گرفته تا برنامه ریختن و ... شما بگین چه امکاناتیش نمیشه اینجا استفاده کرد من جواب بدم
hehehmn.gif
127fs3556139.gif
(شوخی)
تایید میشه ...

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از زحمات شما

من قصد خرید آیفون رو دارم در حال حاضر هم O2 -ATOM دارم و از سیستم عامل ویندوز موبایل راستش خسته

شدم امروز که تو سایت gsm arena رفتم دیدم تبلیغ آیفون با ظرفیت 16 گیگ حافظه رو کرده ..... و اما سوالات من:

1)این آیفون با ظرفیت 16 گیگ کی به ایران می آید ؟

2)در این آیفون (16 گیگ ) چه مشکلاتی از ورژن های قبلیش رفع شده ؟(البته از نظر ما مشکل)

3)تغیرات اساسی این آیفون جدید با ورژن های قبلی آن (8 گیگ ) چیه؟

4)آیا unlock کردن آن سخت افزاری است یا نرم افزاری؟

5)نحوه تعویض باطری آیفون به چه صورت هستش ؟

6)چرا گوشی آیفون انقدر نوسان قیمت دارد ،و این آیفون جدید (16 گیگ) به چه قیمتی عرضه میشود؟

7) جدیدترین و بهترین ورژنه پیشنهادی عزیزان چیه؟

شرمندم که سوالاتم زیاد شد......

با تشکر

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
نه سود جویی نیست ، یعنی هست اما نه اونقدر :D نزدیک 100 روزه که فقط ورژن های پایین خرید و فروش میشه چون اونا نرم افزاری هستن بعدی هاش سخت افزاری(نیاز به شکوندن سیم کارت یا باز کردن قاب گوشی هست) و کمتر کسی میفروشه برای همین عرضه کمه تقاضا زیاد ، برای انلاک سخت افزاری هم اون * Sim از 30$ شروع میشه تا 150 برای همینم قیمت 850-900 شایدم بالاتره خوب گوشی لوکسیه دلیلی نداره هر کی نمیتونه بخره بزنه تو سر مال ! :D من یکی اولش ناراضی بودم چون خیلی مشکل داشت اما کم کم دیدم همه انتظاراتمو بر اورده میکنه چون n تا برنامه برای هر مشکلیش تو هر ورژنیش امده که اون نقص و جبران کرده
7wfweqh.gif
که SMS و تایپ فارسی گرفته تا سایت و یا erorr های ابتدایی +98 و ... شاید الان ارزششو داره برای خرید اون موقع نظر من این بود نه (برای خودم قیمت دلاری در امده بود برای همین دلم نمیسوخت :D)

///

clown.gif
hehehmn.gif
127fs3556139.gif
(شوخی)
بالاخره يکی حرف دل مارو زد
درود بر شما
در مورد گوشيهای ديگه هنوز امکاناتی که نوکيا 1611 داره (همون گوشکوبها که سال 74،75 تو بازار اومد) ايران ساپورت نميکنه!
2mo5pow.gif

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منم تازه به جمع IPhone داران پیوستم. قبل از این N95 داشتم. بیاد بگم که آیفون واقعا دستگاه قوی هست و نسل جدید کامپیوتر ها و موبایلها رو خیلی خوب معرفی میکنه. پرفورمنس گوشی در مقایسه با ویندوز موبایلها و اسمارتفونها واقعا بالاست ( مثل response time) و کیفیت و نوع طراحی واقعا منحصر به فرده. علاوه بر این اینترفیس دستگاه خیلی user freindlyتر از بقیه مدلهاست و کار کردن با اون راحت و جذاب هست.
نکته جالب اینجاست که آیفون مثل بقیه دستگاه ها به کیف یا محافظ صفحه نمایش آنچنان نیاز نداره .چون قابش از آلیاژ فلزی هست ، نوار دورش استیل و صفحه نمایش هم از ترکیب شیشه ساخته شده نه پلاستیک که باعث شده نسبت به خش خیلی مقاوم تر باشه. البته وزن دستگاه رو هم بالا برده. البته IPod اینطور نیست.
با در نظر گرفتن اینکه سیستم نرم افزاری آیفون تازه هست، وجود خیلی از اشکالات نرم افزاری و یا عدم کامل بودن اونها طبیعی است. اگر ابتدای کار ویندوز موبایل و سیمبیان رو یادتون باشه متوجه میشید که آیفون خیلی خیلی بهتر شروع کرده. خیلی از اشکالات هم با قانونی شدن فروش آیفون در تمام کشورها خود به خود حل میشن که اینطور که من شنیدم اینجا ( مالزی) برای جولای این اتفاق خواهد افتاد.
از نقطه نظر مالتی میدیا، آیفون در تمامی موارد یک سر و گردن از لحاظ کیفی از N95 سره غیر از بلندی و کیفیت خروجی اسپیکرها و دوربین .البته خروجی هدفون بسیار قوی تر از N95 هست. با اینکه N95 از 3G استفاده میکنه، ولی سرعت اینترنت آیفون از اون بیشتر هست.
به نظر من برای کاربران حرفه ای با دانش کافی از کاربری کامپیوتر، آیفون بسیار کامل و جذاب هست و مسلما بسیار کامل تر هم حواهد شد. ابداعات جالب مثل دسته بندی اس ام اس ها بر اساس فرستندگان خیلی کاربردی تر از مدل معمولی آن هست. این امکان که تمام نرم افزارهای موجود رو مستقیما از روی خود گوشی میشه نصب کنید (Installer) خیلی بهتر هست تا سه ساعت تو اینترنت دنبال نرم افزار بگردیم. براوزر موجود خیلی وب گردی رو راحت کرده و خیلی چیزای دیگه.
من از پولی که اینجا براش دادم(780000) اصلا ناراضی نیستم. اصلا حتی اگر همین امکانات رو هم نداشت باز هم فقط برای طراحی ظاهری که آیفون داره این مبلغ می ارزید.
راستی کسی هنوز 1.1.3 رو نصب نکرده؟ jailbreak اون با اپراتوترهای ایران و مالزی فرق میکنه یا نه؟
موفق باشید

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از زحمات شما

من قصد خرید آیفون رو دارم در حال حاضر هم O2 -ATOM دارم و از سیستم عامل ویندوز موبایل راستش خسته

شدم امروز که تو سایت gsm arena رفتم دیدم تبلیغ آیفون با ظرفیت 16 گیگ حافظه رو کرده ..... و اما سوالات من:

1)این آیفون با ظرفیت 16 گیگ کی به ایران می آید ؟

2)در این آیفون (16 گیگ ) چه مشکلاتی از ورژن های قبلیش رفع شده ؟(البته از نظر ما مشکل)

3)تغیرات اساسی این آیفون جدید با ورژن های قبلی آن (8 گیگ ) چیه؟

4)آیا unlock کردن آن سخت افزاری است یا نرم افزاری؟

5)نحوه تعویض باطری آیفون به چه صورت هستش ؟

6)چرا گوشی آیفون انقدر نوسان قیمت دارد ،و این آیفون جدید (16 گیگ) به چه قیمتی عرضه میشود؟

7) جدیدترین و بهترین ورژنه پیشنهادی عزیزان چیه؟

شرمندم که سوالاتم زیاد شد......

با تشکر

بالا