fahang
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 52
- لایکها
- 0
خب تو این کمتر از 24 ساعت که این برنامه اومده و عده زیادی دارن امتحانش میکنن چیزای زیادی تغییر کرده ... ظاهرا راهی برای راه انداختن برنامه ها کشف شده !
من هم دارم دانلود میکنم که شروع کنم ... شاید منم چیزهای جدیدی کشف کردم ...
چرا این گوشی در دو نوع بسته بندی به بازار عرضه شده است
پ.ن:
اپراتور AT&T شبکه Wi-Fi رایگان و نامحدود ارایه می دهد
شرکت آمریکایی AT&T به کاربران تلفن همراه خود شبکه رایگان و نامحدود Wi-Fi ارایه می دهد.
به گزارش گروه اخبار خارجی موبنا به نقل از سایت "تک شاوت"، شرکت از هفته آینده این امکان را برای کاربران دارای دستگاههای مجهز به تکنولوژی Wi-Fi فراهم آورده است که در بیش از 10 هزار مکان در آمریکا از جمله فرودگاه ها، کتاب فروشی، رستوران ها، کافی شاپ، و ورزشگاه ها به طور رایگان و نا محدود به اینترنت دسترسی داشته باشند.
با این حال این سرویس فقط برای مشترکان کنونی و جدیدی که برای استفاده از سرویس های پهن باند AT&T از جمله اینترنت پر سرعت یاهو و DSL با سرعت های 5/1 مگابایت در ثانیه، 3 مگابایت و 6 مگابایت قرارداد بسته اند ،قابل دسترسی است.
برای مشترکان جدید، اتصال Wi-Fi توسط خود شرکت فعال می شود و کاربرانی که از گوشی های دارای تکنولوژی Wi-Fi برخوردارند برای استفاده رایگان از این شبکه باید مشترکان یکی از سرویس های اینترنت پرسرعت 5/1 مگابایت در ثانیه یا سرعت بیشتر این اپراتور شوند