بیشتر لینکهایی که دانلود نمیشه رو googlepages هستن.من تا اونجا که یادمه از وقتی اینستالر رو آپدیت کردم تحریمها روی دانلود برنامه ها اعمال شد و هنوزم که هنوزه حتی با وی پی ان خیلی آدم رو اذیت می کنه. می خواستم ببینم حدسم درسته؟ بعد اگه کسی اطلاعات دقیق داره از چه ورژنی به بعد این اتفاق افتاد؟
فکر کنم هنوز بتا باشه؟SDK ایفون هم که اپل داد بیرون...برید حال کنید دیگه///
سلام.
کی میدونه دبی 16GB چنده ؟
بنظر شما 16 گیگ این گوشی وقتی فلش دیسک گوشی فول دیتا باشه آیا سرعت گوشی پایین نمیاد
تهران چند روز پیش 750 بود ، 8 گیگ هم 600
داره ارزون میشه
دوسته عزیزم سلام
متاسفانه نتوستم بهتون پیام خصوصی بدم
می شه ادرس یا تلفن جایی رو که 8 گیگ رو میده 600 بفرمایید ، من حدود 750 پیدا کردم
ممنون
هفته ی قبل 1.1.4 رو انلاک کردم و بدون مشکل کار میکنه .دوستان ورژن 1.1.4 هم عرضه شده. تغیرات خاصی درش گزارش نشده فقط رفع یکسری باگها، بهبود آنتن دهی و ... . طبق نوشته .unlock.no هنوز امکان آپدیت کردن برای ما وجود نداره و باید منتظر jailbreak باشیم
حامد جان الان میتونی خلاصه ای از مشکلاتی که هنوز رفع نشده رو بگی!هفته ی قبل 1.1.4 رو انلاک کردم و بدون مشکل کار میکنه .
پیغام خصوصی بستس :happy:
به علادین طبقه 6 سر زدین؟ سایت ایستگاه حدود 600 پیدا میشه پایین ترم گیر میاد
ممنون از راهنمایی ، بعد موقع خرید چه چیزی رو باید چک کنم ؟
چون یکی از دوستان که 8 رو میده 750 این امکاناتی که براتون کپی می کنم رو هم میده ، بیشتر برنامه ها و کرک هاش مد نظرمه تا قاب و ....
و مثلا اگه برم جمهوری بخرم این کارهای زیر رو می تونم انجام بدم؟
ممنون
حامد
فروش ویژه نوروز آی - فون !!!
به مناسبت فرا رسیدن سال نو تعداد محدود ی آی - فون ۱۶ و ۸ گیگابایتی با شرایط استثنایی - واقعا استثنایی -
عرضه میشود !
- نسخه نرم افزاری ۱.۱.۴ ( آخرین ورژن )
- آنلاک شده و آماده به کار با شبکه های همراه اول - ایران سل - تالیا
- تنظیم Caller ID برای کار در ایران
و اما عیدی ما به شما !
- کیف آی - فون
- سی دی هدیه شامل نرم افزار های مورد نیاز و theme و ....
-نسخه رجیستر شده نرم افزار iSim جهت ارتباط با شماره های ذخیره شده در سیم کارت
- نسخه رجیستر شده نرم افزار voice Dial که قابلیت فرمان دادن و شماره گیری صوتی را فراهم میکند
+ رجیستر در شبکه در صورت نیاز !
تحویل از هفته دوم فروردین ماه در
دوستان سلام به همه> من یکی از دوستام امریکاست امار ایفون رو ازش گرفتم میگه اونجا 8گیگش 400دلاره که با قیمتی که بچه ها از علا الدین میدن خیلی میصرفه اگه بفرسته(2ماه پیشم یکی دیگه واسه یکی از دوستاش فرستاده بوده) حالا سوالم اینه اگه بفرسته انلاک کردنش خیلی دردسر داره؟تریپات انلاکش چطوره؟نکنه یهو نشه؟(میدونم میشه انلاک اما حق بدین اونجا 360 تومن اینجا 600 ادم توهم میزنه از این تفاوت قیمت که یهو دردسر نشه)
ممنون میشم اگه کمک بدین