• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به دوستان.
ببخشید اگر سوالم تکراری هست.
یکی از آشناها داره میره انگلیس.سوال من این هست که اگر بگم برای من iphone بیارن اینجا کار میکنه؟یا میشه آنلاک بشه؟ممنون میشم کمک کنید.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پس به نظر شما ارزشش رو داره بگم برام بیارن؟

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام به همه دوستان عزیز
برای من یه iphone از کانادا آوردن که از اول ورژن 1.1.2 بوده و آپگرید نشده، البته همونجا تو کانادا jailbreak شده و یه توربو سیم هم باهاش دادن و با همه شرکتای کانادایی کار میکرده و مشکلی نداشته اما تو ایران نه با سیمکارت مخابرات کار میکنه نه با ایرانسل! اما با ایرانسل آنتن میده وقتی هم که زنگ میخوره شماره میافته اما دیگه نمیشه جواب داد یا شماره گرفت. به نظر شما مشکل چیه؟ چیکار باید بکنم؟
با تشکر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
SDK ایفون هم که اپل داد بیرون...برید حال کنید دیگه///

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من تا اونجا که یادمه از وقتی اینستالر رو آپدیت کردم تحریمها روی دانلود برنامه ها اعمال شد و هنوزم که هنوزه حتی با وی پی ان خیلی آدم رو اذیت می کنه. می خواستم ببینم حدسم درسته؟ بعد اگه کسی اطلاعات دقیق داره از چه ورژنی به بعد این اتفاق افتاد؟

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تا اونجا که یادمه از وقتی اینستالر رو آپدیت کردم تحریمها روی دانلود برنامه ها اعمال شد و هنوزم که هنوزه حتی با وی پی ان خیلی آدم رو اذیت می کنه. می خواستم ببینم حدسم درسته؟ بعد اگه کسی اطلاعات دقیق داره از چه ورژنی به بعد این اتفاق افتاد؟
بیشتر لینکهایی که دانلود نمیشه رو googlepages هستن.
با *** که دیگه مشکلی نداره!!

rezajooyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظر شما 16 گیگ این گوشی وقتی فلش دیسک گوشی فول دیتا باشه آیا سرعت گوشی پایین نمیاد

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
بنظر شما 16 گیگ این گوشی وقتی فلش دیسک گوشی فول دیتا باشه آیا سرعت گوشی پایین نمیاد

البته شما نمیتونین مثل Flash Disc از ایفون استفاده کنین :happy: (تا الان)

تو ایفون چیزی به نام کند شدن ، دیر لود شدن و ... وجود نداره خود من الان 9 صحفه برنامه نصب کردم!! میشه یه چیزی تو مایه های 140 تا برنامه و گیم :D کند مند هم نشده ، البته از بعد فنی 2 تا پارتیشن هست یکی برنامه و گیم نصب میشه ... که 300 مگابایته یکی هم که مدیا mp3 و فیلمه که 8 گیگه که وقتی حجم برنامه ها زیاد باشه میشه move کرد تو پارتیشن بزرگ

Edit: (اون 300 مگ از 8 گیگ کم میشه )

castilla_ht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهران چند روز پیش 750 بود ، 8 گیگ هم 600
داره ارزون میشه:rolleyes:

دوسته عزیزم سلام
متاسفانه نتوستم بهتون پیام خصوصی بدم
می شه ادرس یا تلفن جایی رو که 8 گیگ رو میده 600 بفرمایید ، من حدود 750 پیدا کردم
ممنون

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
دوسته عزیزم سلام
متاسفانه نتوستم بهتون پیام خصوصی بدم
می شه ادرس یا تلفن جایی رو که 8 گیگ رو میده 600 بفرمایید ، من حدود 750 پیدا کردم
ممنون

پیغام خصوصی بستس :happy: :D
به علادین طبقه 6 سر زدین؟ سایت ایستگاه حدود 600 پیدا میشه پایین ترم گیر میاد

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوستان ورژن 1.1.4 هم عرضه شده. تغیرات خاصی درش گزارش نشده فقط رفع یکسری باگها، بهبود آنتن دهی و ... . طبق نوشته .unlock.no هنوز امکان آپدیت کردن برای ما وجود نداره و باید منتظر jailbreak باشیم
هفته ی قبل 1.1.4 رو انلاک کردم و بدون مشکل کار میکنه .

castilla_ht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیغام خصوصی بستس :happy: :D
به علادین طبقه 6 سر زدین؟ سایت ایستگاه حدود 600 پیدا میشه پایین ترم گیر میاد

ممنون از راهنمایی ، بعد موقع خرید چه چیزی رو باید چک کنم ؟
چون یکی از دوستان که 8 رو میده 750 این امکاناتی که براتون کپی می کنم رو هم میده ، بیشتر برنامه ها و کرک هاش مد نظرمه تا قاب و ....
و مثلا اگه برم جمهوری بخرم این کارهای زیر رو می تونم انجام بدم؟
ممنون
حامد

فروش ویژه نوروز آی - فون !!!

به مناسبت فرا رسیدن سال نو تعداد محدود ی آی - فون ۱۶ و ۸ گیگابایتی با شرایط استثنایی - واقعا استثنایی -
عرضه میشود !

- نسخه نرم افزاری ۱.۱.۴ ( آخرین ورژن )
- آنلاک شده و آماده به کار با شبکه های همراه اول - ایران سل - تالیا
- تنظیم Caller ID برای کار در ایران

و اما عیدی ما به شما !

- کیف آی - فون
- سی دی هدیه شامل نرم افزار های مورد نیاز و theme و ....

-نسخه رجیستر شده نرم افزار iSim جهت ارتباط با شماره های ذخیره شده در سیم کارت
- نسخه رجیستر شده نرم افزار voice Dial که قابلیت فرمان دادن و شماره گیری صوتی را فراهم میکند

+ رجیستر در شبکه در صورت نیاز !

تحویل از هفته دوم فروردین ماه در

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام به همه> من یکی از دوستام امریکاست امار ایفون رو ازش گرفتم میگه اونجا 8گیگش 400دلاره که با قیمتی که بچه ها از علا الدین میدن خیلی میصرفه اگه بفرسته(2ماه پیشم یکی دیگه واسه یکی از دوستاش فرستاده بوده) حالا سوالم اینه اگه بفرسته انلاک کردنش خیلی دردسر داره؟تریپات انلاکش چطوره؟نکنه یهو نشه؟(میدونم میشه انلاک اما حق بدین اونجا 360 تومن اینجا 600 ادم توهم میزنه از این تفاوت قیمت که یهو دردسر نشه)
ممنون میشم اگه کمک بدین

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از راهنمایی ، بعد موقع خرید چه چیزی رو باید چک کنم ؟
چون یکی از دوستان که 8 رو میده 750 این امکاناتی که براتون کپی می کنم رو هم میده ، بیشتر برنامه ها و کرک هاش مد نظرمه تا قاب و ....
و مثلا اگه برم جمهوری بخرم این کارهای زیر رو می تونم انجام بدم؟
ممنون
حامد

فروش ویژه نوروز آی - فون !!!

به مناسبت فرا رسیدن سال نو تعداد محدود ی آی - فون ۱۶ و ۸ گیگابایتی با شرایط استثنایی - واقعا استثنایی -
عرضه میشود !

- نسخه نرم افزاری ۱.۱.۴ ( آخرین ورژن )
- آنلاک شده و آماده به کار با شبکه های همراه اول - ایران سل - تالیا
- تنظیم Caller ID برای کار در ایران

و اما عیدی ما به شما !

- کیف آی - فون
- سی دی هدیه شامل نرم افزار های مورد نیاز و theme و ....

-نسخه رجیستر شده نرم افزار iSim جهت ارتباط با شماره های ذخیره شده در سیم کارت
- نسخه رجیستر شده نرم افزار voice Dial که قابلیت فرمان دادن و شماره گیری صوتی را فراهم میکند

+ رجیستر در شبکه در صورت نیاز !

تحویل از هفته دوم فروردین ماه در

اینا همش ترفند تبلیغاتیه شما 600 بخر 150 بده من این 2 تا برنامه رو برات نصب کنم :D پس ایفون من که 140 تا برنامه نصبه قیمتش بالای 5 میلیونه؟!! دنبال مشتریم 700 بدم بره :p

موقع خرید هم هم Call هم answer رو با همراه اول چک کنین چه IR-TCI چه MCI سریالش ببینین چنج شده یا رجیستره لوازم اضافی تر تمیز و ... :happy: اگم کار کردست مهلت تست بگیرید برای باطریش چون بعضی هاشون مشکل دارن خالی میشن زود پر نشون میده و... که خود اپل گفته مجانی تعویض میکنیم اما اینایی که انلاک بشه که تعویضی در کار نیست :rolleyes:

دوستان سلام به همه> من یکی از دوستام امریکاست امار ایفون رو ازش گرفتم میگه اونجا 8گیگش 400دلاره که با قیمتی که بچه ها از علا الدین میدن خیلی میصرفه اگه بفرسته(2ماه پیشم یکی دیگه واسه یکی از دوستاش فرستاده بوده) حالا سوالم اینه اگه بفرسته انلاک کردنش خیلی دردسر داره؟تریپات انلاکش چطوره؟نکنه یهو نشه؟(میدونم میشه انلاک اما حق بدین اونجا 360 تومن اینجا 600 ادم توهم میزنه از این تفاوت قیمت که یهو دردسر نشه)
ممنون میشم اگه کمک بدین

البته 399$ خود گوشیه 34$ هم TAX ه که هر جور بخرید این TAX رو میگیرن میشه همون 400 اونجا به 600 اینجا هزینه حمل و سود و انلاک و برنامه و ... هم امده روش ، که برای همه گوشی ها همینه اما برای ایفون تو چشمه :D
برای انلاک هم زیاد کار سختی نیست (اگه الان بخرید چون ورژن جدید در راهه) ir-tci حدود 2-3 هفتس که IMEI رو مخابرات رجیستر نمیکنه برای همین باید چنج کنین

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای ikea مرسی از راهنماییت یه سوال دیگه<این tax رو که وقتی جنس رو میبرن خارج بهشون پس میدن مگه نه؟(فرانسه رو میدونم جنس ببری بیرون پس میدن tax رو)
واسه انلاکش چقدر پول میگیرن؟بعد من شنیدم اگه قفل کنه دوباره لاک میشه>اره؟
انلاکی که مغازه دارا کردن و میفروشن ممکنه دوباره لاک بشه؟
با جمیع این توصیفات به نظرت بگم بفرسته یا نه؟

بالا