• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اقای ikea مرسی از راهنماییت یه سوال دیگه<این tax رو که وقتی جنس رو میبرن خارج بهشون پس میدن مگه نه؟(فرانسه رو میدونم جنس ببری بیرون پس میدن tax رو)
واسه انلاکش چقدر پول میگیرن؟بعد من شنیدم اگه قفل کنه دوباره لاک میشه>اره؟
انلاکی که مغازه دارا کردن و میفروشن ممکنه دوباره لاک بشه؟
با جمیع این توصیفات به نظرت بگم بفرسته یا نه؟

بله منم شنیدم پس میدن یعنی جنس مثلا از امریکا بره اروپا بعد همون جوری خارج بشه tax رو پس میدن البته تحقیق کنین بازم
قیمت انلاکش به کرم فروشنده فقط جای مطمئن بدین، اگه اپدیت بشه لاک میشه یا یه برنامه مال سیستم یه ورژن دیگه نصب کنین بالا نمیاد مجبورین مراحل انلاک رو در پیش بگیرید کلا گوشی خیلی حساسیه ;)
مغازه دار هم یکیه مثل ما ! شما اپدیت نکنی ، برنامه های مربوط به سیم کارتشو نصب نکنی هیچیش نمیشه :happy:

اگه با مشکلات و کمبود های ایفون مشکلی ندارید بگیرید مبارکتونم باشه :happy::D نظر من اینه گوشیه راحتیه اما امکانات یه گوشی نسل الان و نداره! و باید هی منتظر بود که فلان برنامش بیاد بتونه اون نقص رو جبران کنه

castilla_ht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
جناب اقای IKEA بلاخره دلو زدم به دریا و یه دونشو گرفتم البته هنوز تو راهه ولی میرسه می خواستم لطف کنید بگی باید چه برنامه هایی روش نصب بشه که به قول شما یه سری از نواقص جبران بشه
البته فکر کنم انلاک شده هست ولی من چیزی از اصطلاحاتی مثل جیل برک و اینستالر و ... نمی دونم اگه طریقه نصب نرم افزار ها و اسمشون و یا لینک دانلودشون رو بگی خیلی ممنون میشم چون واقعا نمیدونم از کجا میتونم این اطلاعات رو بدست بیارم
موفق باشی و ممنونم

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
آقا چطور برات فرستاد ؟ با تی پاکس ؟ یا مسافر ؟

راستی بچه ها قیمت آیفون 8 توی دبی چنده ؟ ضروریه !!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یه خبر خوب !‌

تو این مدت که برنامه زیفون اومد ... از روز اول من خیلی تماس داشتم با نویسنده‌ش ( زیبری ) البته کاری با خودش نداشتم ! میخواستم مشکلاتم رو حل کنه ... مخصوصا تو تغییر IMEI که تو ایران بیشترین کاربرد رو داشت ...

و چون جاهای دیگه از این قابلیت اندازه اینجا استفاده نمیشه ، دیگه تو ورژن های آخر کار تست این بخش رو من انجام میدادم و با صحبت‌هایی که شد قرار شد که سایت رو به فارسی هم بالا بیاریم ... تو تعطیلات روش کار کردم و ... الان آماده شد ...

امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره ...

donate هم فراموش نشه اگر زیفون به دردتون خورد :D

( مقداریش هم به من میرسه :D )

این هم سایت زیفون به زبان فارسی : http://fa.ziphone.org

از سایت اصلی هم ( http://www.ziphone.org ) میتونید پرچم ایران رو انتخاب کنید و به سایت فارسی برید ...

alireza_dn85

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
دوستان من یک مشکل دارم که هیچکس نتونست کمک کنه.
من iphone رو به 1.1.4 upgrade کردم و با iplus 2 و همچنین ziphone3 آنلاک کردم حالا WiFi و Bluetooth و imei و iccid و modem firmware پریده یعنی توی about جلوش خالیه.
سیم کارت هم که تعطیله و no service هم نمیزینه فقط آنتی خالیه.
بعضی وقتها هم پیغام میده که برای دریافت و برقرار کردن تماس به www.apple.com/support مراجعه کن.
لطفا کمک کنید.ممنون.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
جناب اقای IKEA بلاخره دلو زدم به دریا و یه دونشو گرفتم البته هنوز تو راهه ولی میرسه می خواستم لطف کنید بگی باید چه برنامه هایی روش نصب بشه که به قول شما یه سری از نواقص جبران بشه
البته فکر کنم انلاک شده هست ولی من چیزی از اصطلاحاتی مثل جیل برک و اینستالر و ... نمی دونم اگه طریقه نصب نرم افزار ها و اسمشون و یا لینک دانلودشون رو بگی خیلی ممنون میشم چون واقعا نمیدونم از کجا میتونم این اطلاعات رو بدست بیارم
موفق باشی و ممنونم

از تو installer همش قابل دسترسه (البته اگه داشته باشید:rolleyes:) مثلا SMSD Wetool برای forward و مولتی و .. showtime برای فیلم برداری

یه خبر خوب !‌

تو این مدت که برنامه زیفون اومد ... از روز اول من خیلی تماس داشتم با نویسنده‌ش ( زیبری ) البته کاری با خودش نداشتم ! میخواستم مشکلاتم رو حل کنه ... مخصوصا تو تغییر IMEI که تو ایران بیشترین کاربرد رو داشت ...

و چون جاهای دیگه از این قابلیت اندازه اینجا استفاده نمیشه ، دیگه تو ورژن های آخر کار تست این بخش رو من انجام میدادم و با صحبت‌هایی که شد قرار شد که سایت رو به فارسی هم بالا بیاریم ... تو تعطیلات روش کار کردم و ... الان آماده شد ...

تبریک استاد :happy: به همت شما بلاخره این پرچم و زبان ایران تو یه سایتی رفت :D

سلام.
دوستان من یک مشکل دارم که هیچکس نتونست کمک کنه.
من iphone رو به 1.1.4 upgrade کردم و با iplus 2 و همچنین ziphone3 آنلاک کردم حالا WiFi و Bluetooth و imei و iccid و modem firmware پریده یعنی توی about جلوش خالیه.
سیم کارت هم که تعطیله و no service هم نمیزینه فقط آنتی خالیه.
بعضی وقتها هم پیغام میده که برای دریافت و برقرار کردن تماس به www.apple.com/support مراجعه کن.
لطفا کمک کنید.ممنون.

یه بار دیگه ریستور کنین شما ماشاا... همه برنامه هارو تست کردین :D

alireza_dn85

Registered User
لایک‌ها
1
از تو installer همش قابل دسترسه (البته اگه داشته باشید:rolleyes:) مثلا SMSD Wetool برای forward و مولتی و .. showtime برای فیلم برداری

یه بار دیگه ریستور کنین شما ماشاا... همه برنامه هارو تست کردین :D
شاید 6-5 باری ریستور کرده باشم ولی نمیشه.
کسی رو میشناسید که بتونه درست کنه و قیمتش هم منصفانه باشه.
ممنون.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شاید 6-5 باری ریستور کرده باشم ولی نمیشه.
کسی رو میشناسید که بتونه درست کنه و قیمتش هم منصفانه باشه.
ممنون.
میتونید از همون زیفون ۳ استفاده کنید برای حل مشکل وای فای. گزینه‌ای داره برای همین کار.

اگر هم نتونستید ، ایمیل من در امضام هست. تماس بگیرید. سعی میکنم تا جایی که بشه راهنمایتون کنم، اگر نشد گوشیتون رو بفرستید.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9

لطف دارید. ولی باور کن شاید ۸۰٪ که این همه وقت گذاشتم تو این همه کار ، همین بود ... ۲۰٪ هم برای خودم :D

یه چیز جالب هم تعریف کنم ... با کسی که مسئول پرچم و این جنگولک بازیا بود روز آخر داشتم صحبت میکردم ... همه چیز تموم شده بود میخواستیم پرچم رو بذاریم ... گفت خب پرچم کجارو بذارم ... افغانستان ؟!؟!؟

انگار بهم فحش @#!@#~!@#$@$ دادن ! گفتم دختره فلان فلان شده ... تو مگه نمیدونی من کجام ؟! گفت نه ! من میدونم فارسی تو افغانستان حرف میزنن ! خلاصه کلی توضیح دادم براش ... بعدا فهمیدم زیبری بهش نگفته بوده من کجام ... فقط میدونست کار فارسی میکنم ... :D

SMDA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

میدونم که مشکلم رو نباید اینجا مطرح میکردم ولی گفتم شاید عزیزان بتونند یه کمکی به من بکنند!!!!

من یه مشکلی در مورد wifi آیفون و shear کردن اینترنت لب تاپ با آیفون رو دارم از طریق wifi :

مشکل از این قراره :

من با wifi لب تاپم به آیفون کانکت میشم هم گوشی لب تاپ رو پیدا میکنه (منظور wifi یا همون اسمه کانکشنی که

ساختم ) هم wifi لب تاپ کانکت میشه به آیفون، با لب تاپ به اینترنت وصل میشم و میخوام از طریق wifi آیفون هم

به اینترنت وصل بشم عملیات shear کردن رو انجام میدم ولی هر کاری میکنم گوشی به اینترنت وصل نمیشه و این

پیغام رو میده : unable to join network ، برای اطمینان از shear شدن به دوستم که لب تاپ داره گفتم بیاد و تست

کنیم که به راحتی تونستیم اینترنت رو shear کنیم و دوستم بدونه مشکل و از طریقه wifi به اینترنت وصل شد .

خواهش میکنم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟؟؟؟؟

با تشکر

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ببینید ... کاری که شما میکنید ... یه کم اصولی نیست ...

درسته که بعضی از لپتاپها ( یعنی بعضی کارت های وایرلس ) امکان تبدیل شدن به access point هم دارن و شما میتونید این کار رو بکنید ، ولی درست ترش اینه که شما یه access point بخرید ( بین ۵۰ تا ۸۰ تومن میتونید خوبش رو گیر بیارید ) و همه دستگاههای وایرلس به اون وصل شید و هرچی رو میخواید به اشتراک بذارید ( از جمله اینترنت )

حالا با این کاری که شما میخواید بکنید هم نمیگم نمیشه ! میشه ... ولی اینطوری نمیشه راهنمایی درستی کرد ... ( تو فروم و ... ) مصلما مشکل از تنظیمات هست ( اگر کارت شما قابلیت اکسس پوینت شدن رو داره حتما ) ولی اینکه مشکل از کجاس رو نمیتونم حدس بزنم.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام خدمت آقا شایان و سایر دوستان

پدر یکی از دوستان قرار هست به زودی بره لهستان ، میخوام بگم برام یک آیفون 8 بیاره ، 2 تا سوال داشتم ، یکی اینکه اگه مشکلی در این کار به نظرتون میرسه راهنماییم کنید ، یکی هم اینکه در حال حاضر ورژن 2 هست ، درسته ؟ شنیده بودم این ورژن شاید آنلاک کردنش مشکل داشته باشه ، آیا همچنان با زیفون قابل آنلاک کردن هست ؟

از طرفی اوایل تابستون هم یکی از آشنایان از انگلیس میاد ، منتها سخته که صبر کنم ، فکر میکنید فرقی داشته باشه برای خرید آیفون لهستان یا انگلستان ؟

آهان راستی اگز هم لازم هست توصیه ای به طرف بکنم تا چیزی رو چک کنه بهم بگید ، البته طرف چندان هم تو این چیزها وارد نیست .

شد 4 تا سوال ، چون یک مورد دیگه هم یادم اومد ، قرار بود امسال آیفون برای آسیا هم توزیع بشه که دیگه اینقدر دردسر آنلاک کردن و ... نداشته باشیم و از سایر امکانات هم بتونیم استفاده کنیم ! چی شد ؟ خبری دارید ؟
میخوام ببینم اگه تا 2-3 ماه دیگه تو آسیا پخش میشه دیگه اینقدر قضیه رو پیچیده و پر دردسر نکنم و منتظر بمونم .

SMDA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی عزیزان

میخواستم راهنمایی کنید که این محافظه روی گوشی آیفون که در تصاویر زیر مشخص هستش رو از کجا میتونم تهیه

کنم؟؟؟؟؟

با تشکر

0336_1.JPG

iPhone-1-low.jpg

iPhone-2-low.jpg

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
کسی از آخرین قیمت Apple 16GB در بازار تهران خبر داره؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
کسی از آخرین قیمت Apple 16GB در بازار تهران خبر داره؟

620 طبقه 6
به نظرم اگه میخواین بخرید بخرید که گرون میشه! البته نظر شخصیه :p

///
اپل دیگه از امروز ایفون نمیفروشه ! لینک اپل Store تا سری های جدید که 20 روز دیگه میاد بیرون که میگن کلی تغییرات میکنه به ترتیب اولویت قوت شایعه :D
3G دار میشه
ورژن 2.0
شکل ظاهریش عوض میشه پشتش یک رنگ میگن میشه! یکمی هم کلفت تر و بالای گوشی از کنار به شکل انگشت در میاد !
اپشن رنگ داره !!
سنسور هایی که تو macbook air و ما بقی مک بوک ها گذاشته تو اینم میزاره که 3 انگشتی کار کنه و اینا
cpu بالاتر و باطری قوی تر

و غیر شایعه تو سری جدید قرار از قرار داد خریداران با Operator ها مطلع بشه! بعد بفروشه ، اینجوری که فهمیدم از فورم ها میخواد حتما به همراه گوشی حتما یه pre order با مثلا AT&T هم همون جا برقرار کنه بعد ایفون رو بفروشه و خروج از طرح هم یه چیزی تو مایه های 1000$ ه که کارت اعتباری طرف کم میشه و اون کسی که میاره از امریکا ضرر میکنه
برای همین به نظر بنده ایفون کمیاب تر و گرون تر میشه! هرکی میخواد بخره بخره که میره بالا :happy: 80-100 تومن با نرخ USA تفاوت چیزی نیست! امروز 8 گیگ 480 هم رویت شد! 16 هم 620
جدیداشم بعید میدونم ارزونتر از نرخ الان بده

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
آقا اينايي كه گفتي صحت داره؟؟ منبعي لينكي!!! من دپرس شدم

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
آقا اينايي كه گفتي صحت داره؟؟ منبعي لينكي!!! من دپرس شدم

هیچ کدوم تا الان صحت نداره جز اینکه اپل دیگه ایفون نمیفروشه تا بعد کنفرانسش (9 تا 15 june) اونچه مسلمه زمانی این کارو میکنه که میخواد ارتقا بده و همه میگن 100% 3G هست لینکهاشم خواستین برین اینجا شاید های Engadget بود
دیپرش نباشین تا خبرش به فروشنده ها و بازار برسه طول میکشه ;) به نظرم الانم بهترین موقع خریده چون هم هر ورژنیش انلاک میشه هم قیمت خیلی خوبه با 40 تا 100 تومن اختلاف میشه همینجا خرید ، ورژن جدید باز 100% لاک هست و تا نرم افزارش بیاد طول میکشه

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
الان برای خریدش مشکل ندارم. تنها نگرانی من بابت مشکلاتی هست که پیرامون این گوشی مطرح کردید و نمیدونم کماکان پا برجا مونده یا حل شده!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
البته خيلي طول نميکشه ... :دي

http://fa.ziphone.org/

لول ، اما یحتمل اپل تو سري هاي جديد که سخت افزار و اپدیت ميکنه يه چيزي باز بزاره تو گوشي که نشه انلاکش کرد البته زياد نميترسيم
4fvfcja.gif

الان براي خريدش مشکل ندارم. تنها نگراني من بابت مشکلاتي هست که پيرامون اين گوشي مطرح کرديد و نميدونم کماکان پا برجا مونده يا حل شده!

اکثرا حل شده مثل اينا:
SMS forward و MMS و multi SMS و کپي کانتکت سیم کارت تو گوشی و بلوک کردن کانتکت و SMS ها و SMS با Emotion و ... هر کدوم اما يه برنامه جداست :دي
فيلم برداري با صدا بي صدا با کيفيت بي کيفيت ، محدود نامحدود
عکس برداري با زوم و يه نموره افکت !
تايپ فارسي ، خوندن sms و سايت هاي فارسي با يکم سواد خواندن اينجوري : الان نوش ته من خون ده مي شه؟
glassesf.gif

حل مشکل +98 تو همه ورژن ها
يکمي صداي Ear phone گوشي رو ميشه بالاتر کرد
بازي هاي مهيج
dancing1.gif
يه need for speed امده با تکون دادن گوشي راست و چپ ميره :p
ديکشنري انگليسي به فارسي و برعکس
ديکشنري سخن گو!! (تريپ بازاري :دي)
ديگه چي؟:-؟
فقط چيزي که رو نروه! بلوتوثشه که نميشه کاريش کرد و نشده بشه پايتخت هم ميگن انجام ميده 20 ميگيرن اما فقط ايکون بلوتوثه
loudlaff.gif
اجرا ميکني مياد اون بالا بعد از تو قسمت بلوتوث رو روشن کني ميشه 2 تا ايکون بلوتوث! اما دريغ از يه بايت جابجايي
63.gif

انتن دهي هم تو بعضي شهر ها همچنان ضعيف يا بيشتر مواقع no service :rolleyes: تهران به طور نسبی قابل قبوله

بالا