• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من واقعا یه زمانی بخوام همچین پولی بدم پای این گوشی میرم سراغ انتخاب هایی مثل Samsung omnia یا HTC diamond.... یکی از این دو تا گوشی رو انتخاب کنید و باهاش حال کنید...ویندوز موبایل 6.1 با تمام امکاناتی که فکرش رو بکنید دارن...مشکلات ایفون رو هم ندارن...

نمیدونم چرا انقدر دوست دارید یه گوشی بخرید که هر روز باید منتظر باشید تا یکی از مشکلاتش حل بشه؟!!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
من واقعا یه زمانی بخوام همچین پولی بدم پای این گوشی میرم سراغ انتخاب هایی مثل Samsung omnia یا HTC diamond.... یکی از این دو تا گوشی رو انتخاب کنید و باهاش حال کنید...ویندوز موبایل 6.1 با تمام امکاناتی که فکرش رو بکنید دارن...مشکلات ایفون رو هم ندارن...

نمیدونم چرا انقدر دوست دارید یه گوشی بخرید که هر روز باید منتظر باشید تا یکی از مشکلاتش حل بشه؟!!

حرف شما 100% تایید میشه, ولی باید به این نکته توجه کرد که apple یکسری افراد خاص رو target خودش قرار میده, افرادی که قالبا high-tech نیستن و صف کشیدن تولانیشون جلو در مغازه ها واسه Iphone این رو ثابت میکنه.
اما چیزی که باید بهش توجه کرد اینه که گویا فعلا apple با همین استراتژی موفق بوده که سهم مارکت iphone رو در یک سال تقریبا 3 برار سهم مارکت ویندوز موبایل 10 ساله بکنه:

294l4za.jpg

(منبع)
البته منم امیدوارم که یک اشتباهی شده باشه, ولی این امار نشون میده که وسعت iphone از WM جلو زده و داره با سرعت بالایی فراگیر میشه.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
علیرضا جان این آمار مال June, 2008 هست، همانطور که میدونی Diamond در ماه July به بازار اومد و با اون صد و صدایی که کرد به احتمال زیاد فروشی خیلی بیشتر از Iphone داشته است.
با رکود بازار PPC در یکسال گذشته کاربرایی که فقط ظاهر گوشی را میدیدند رو به Iphone آوردن و سهم اونو تا June از 0.05% به 0.16% رسوندند.

بابت اون سایت هم ممنون، خیلی جالب بود:).

Last edited:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا جان این آمار مال June, 2008 هست، همانطور که میدونی Diamond در ماه July به بازار اومد و با اون صد و صدایی که کرد به احتمال زیاد فروشی خیلی بیشتر از Iphone داشته است.
با رکود بازار PPC در یکسال گذشته کاربرایی که فقط ظاهر گوشی را میدیدند رو به Iphone آوردن و سهم اونو تا June از 0.05% به 0.16% رسوندند.

بابت اون سایت هم ممنون، خیلی جالب بود:).

فرشید جان این امار مربوط به june هست, اما شما امار ماههای دیگه رو دیدی؟:
May= iPhone:0.16%/WM:0.04%
April= iPhone:0.15%/WM:0.04%
March= iPhone:0.15%/WM:0.04%
Feb= iPhone:0.14%/WM:0.04%
.
.
.
.
.September 2007= iPhone:0.07%/WM:0.06%

این یعنی اینکه در یکسال گزشته (که اصلا خبری از iphone 3G نبوده و از اون طرف همونطور که خودت میدونی, WM شونصد تا گوشی ریلیز کرده از جمله HTC Touch که در زمان خودش ترکوند) سهم iphone از WM بیشتر بوده. و iphone 3G هم در july ریلیز شده, واسه همین اگر Diamond بخواد کاری بکنه, Iphone3G سریع خنثاش میکنه! گرچه خیییییلی بعید میدونم Diamond به تنهایی بتونه کار زیادی بکنه....
گزشته از این, به این امار یه نگاهی بنداز:

2hhni48.jpg

این امار نشون میده که در بین افرادی که از گوشیشون به عنوان browser استفاده میکنن,iphone محبوبیت بیشتری داره. راجع به iphone چند وقت پیشها که میخوندم, این یکی از مواردی بود که طرفدارهای Iphone بهش مینازیدن. تازه این امار iphone 3G که خدای net browsing هست رو شامل نمیشه....
با این حساب, میبینیم که وسعت iphone already از WM جلو زده....
PS: من یک bluetooth headset Moto S9 خریدم, اگه بخوام یه ریویو بنویسم کجا باید برم؟!

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
چجوری میتونم با آی فونم به gprs ایرانسل وصل بشم؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اینم نمودار سهم بازار OS های مختلف برای ماه جولای (که فرشید جان میگفت با اومدن diamond وضعیت بهتر میشه):

33cru3m.jpg

همونطور که نشون داده شده نه تنها بهتر نشده, بلکه با اومدن iphone 3G سهم iphone در مقایسه با WM بیشتر هم شده (از 0.16 در ماه جون به 0.19 در جولای رسیده, در حالی که سهم WM همون 0.06% ثابت مونده....).

Last edited:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اینم نمودار سهم بازار iphone در august:

2mr8c2f.jpg

همونطور که دیده میشه سهم iphone در یک جهش ژنتیکی از 0.19% به 0.30% تو این یه ماه رسیده!! یعنی بیشترین جهش تا به حال!حتی از Windows ME هم جلو زده این ماه.
در حالی که WM کماکان فقط همون 0.06% سهم بازار رو داره....

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان.
من می خوام این گوشی iphone 3G را بگیرم.می خواستم بدونم میتونم منشی و یاهو مسنجر روش نصب کنم یا فقط برنامه های خود Appel نصب میشه؟قیمت ۱۹۹ تا هست ولی با قرارداد ۳ ساله در کانادا.
ممنون از راهنمایتون.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بعد میخواید این گوشی رو که گرفتید تو همون کانادا استفاده کنید دیگه ؟

/////

یاهو مسنجر که نه ... ولی برنامه‌هایی هست که این مسنجر و چند تا دیگه‌رو پشتیبانی میکنه ...

/////

منشی هم خیر. براش برنامه نیست و امیدوار هم نباشید که بیاد. چون همه جای دنیا روی خط سرویس VOICE MAIL دارن ... دیگه احتیاج به برنامه نیست.

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
بعد میخواید این گوشی رو که گرفتید تو همون کانادا استفاده کنید دیگه ؟

سلام،

من دقیقا همچین سوالی داشتم،
می‌خواستم ازتون بپرسم اگر از آمریکا یا کانادا دستگاه را بخریم امکان هک کردنش نیست؟
چون ظاهرا با شخص قرارداد امضاء می‌کنند.

ممنون

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
قرارداد بحثش جداست ... آنلاک کردن جدا.

اول اینکه الان فقط آیفون 3G میفروشن و هنوز آنلاک نشده.

دوما اینکه قرارداد امضا میکنن ... بله میکنن ... ولی ارتباطی با آنلاک نداره ... این رو شما خودتون با کسی که براتون میخره باید حل کنید ...

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

دوما اینکه قرارداد امضا میکنن ... بله میکنن ... ولی ارتباطی با آنلاک نداره ... این رو شما خودتون با کسی که براتون میخره باید حل کنید ...

iphone 3G انلاک نشده ولی کمتر از 24 ساعت از ریلیزش که jailbreak شد نه؟!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خوب بله. چه ارتباطی با آنلاک شدن داره ؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215

ممنون از شما. بله کاملا متوجه هستم که ارتباطی با هم ندارند.
راستش بیشتر از این جهت پرسیدم که بدونم برای کسی که برامون میخره مشکلی پیش میاد یا نه؟

و اینکه در فروشگاهی در جمهوری آیفون 3G (تحت قرارداد AT&T) آنلاک شده را برای فروش گذاشته‌اند.
یکی و دوتا هم نبود چند تایی داشت. و البته خیلی مطئمن می‌گفت که اگر دستگاه را
بهشون بدیم آنلاک هم می‌کنند و فروشنده اضافه کرد که دستگاه‌های تحت قرارداد AT&T باید سیم کارت
بریده بشه تا بشود استفاده کرد.

ولی با حالتی می‌گفت که اگر کسی براتون دستگاه را خرید و آورد ما
آنلاک می‌کنیم که من شک کردم و برای همین ازتون پرسیدم.

دستگاه آنلاک شده را هم یک و سیصد می‌فرمودند. :)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فروشنده‌های موبایل در ایران ( مخصوصا در جمهوری ) اطلاعاتشون در مورد موبایل خیلی بیشتر از اطلاعات میوه فروش محلتون در این مورد نیست. اگر از اونها در این مورد مشورت و نظر میخواید ، پیشنهاد میکنم نظر میوه فروش محل رو جویا بشید :D

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
فروشنده‌های موبایل در ایران ( مخصوصا در جمهوری ) اطلاعاتشون در مورد موبایل خیلی بیشتر از اطلاعات میوه فروش محلتون در این مورد نیست. اگر از اونها در این مورد مشورت و نظر میخواید ، پیشنهاد میکنم نظر میوه فروش محل رو جویا بشید :D

اونا را نمی‌دونم ولی به خودم مطمئنم که بیشتر از میوه فروش محلمون راجع به آیفون می‌دونم :D

متوجه نشدم کدوم قسمت از حرف‌هام بی‌سوادی فروشنده را نشون می‌داد،
ولی باید عرض کنم قبل از من برادرم در همان فروشگاه با یک آیفون 3G کار کرده و تست گرفته.

البته با سیم کارت همراه اول! :happy:

والا من که دارم از شما مشورت می‌گیرم و بعد از 3 پست هنوز جواب نگرفتم، :rolleyes:
که آیا برای کسی که اونور می‌خره مشکلی پیش میاد یا خیر.

باز هم ممنون

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب بله. چه ارتباطی با آنلاک شدن داره ؟

یه صحنه فکر کردم جفتش 3 تاست:D

اونا را نمی‌دونم ولی به خودم مطمئنم که بیشتر از میوه فروش محلمون راجع به آیفون می‌دونم :D

متوجه نشدم کدوم قسمت از حرف‌هام بی‌سوادی فروشنده را نشون می‌داد،
ولی باید عرض کنم قبل از من برادرم در همان فروشگاه با یک آیفون 3G کار کرده و تست گرفته.

البته با سیم کارت همراه اول! :happy:

والا من که دارم از شما مشورت می‌گیرم و بعد از 3 پست هنوز جواب نگرفتم، :rolleyes:
که آیا برای کسی که اونور می‌خره مشکلی پیش میاد یا خیر.

باز هم ممنون

منظورتون از مشکل چیه؟!
کسی که یه قرارداد 3 ساله میبنده با AT&T, باید هر ماه پولی که باید برای اون قرار داد بده رو بده!!همین!
اگه گوشی رو unlock/jailbreak کنین یا از امریکا خارجش کنینو بیارین ایران مشکلی پیش نمیاد فقط باید اون پول ماهیانه رو کماکان بدین!

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.
پس نمیشه یاهو مسنجر و منشی نصب کرد؟درسته که اینجا رو خود خط منشی هست ولی ماهی 11 دلار میگیرند.
من میپرسم ببینم که آنلاک هست یا نه.اگه هم نباشه برای بچه های ایرانی آنلاک کردن آب خوردن, از ویندوز ویستا که بدتر نیست.
فکر کنم قیمت آزادش بین 900 تا 1200 باشه.

شماکه جواب سوالتو نگرفتی:اینجا مثلأ من قرارداد 3 ساله میبندم و ماهی حدود بین 60 تا 80 دلار میدم و گوشی را که گرفتم میدم به شما و من فقط از خط استفاده میکنم و شما هم یک مبلغی به بنده پرداخت میکنی بابت قیمت گوشی و حالشو میبری.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ببینید دوست من ... تا همین لحظه که دارم این پست رو میزنم، برای آیفون 3G هنوز هیچ راه Unlock ی پیدا نشده. تنها راه برای استفاده از این گوشی هم SIM UNLOCK هست که اونم اصلا آنلاک نیست ! یه قطعه اضافی باید بچسبونیت روی سیم کارت ( البته یه مقداری از سیم کارت رو هم باید ببرید ! ) بعد کار میکنه اون سیم کارتتون ...

اینکه برادر شما با همراه اول تو اون گوشی صحبت کرده بدون استثنا دو حالت بیشتر نبود ! :

۱. با سیم آنلاک بوده
۲. آیفون اصلا 3G نبوده ! آیفون قدیمی بوده با فیرم‌ور جدید ! ( همونی که رو 3G ها هست ... یعنی ۲.۰ به بالا ... )

همونطور که میدونید ... اولین برنامه مناسب و بی دردسری که برای آنلاک ( نسل اول ) آیفون اومد ، ZiPhone بود ... که البته چون OpenSource بود ... از اوش برنامه‌های دیگه‌ای هم ساخته شد ( مثل iPlus و ..... ) که اگر کار کرده باشید باهاشون ، داخل این برنامه هم ذکر میشه که هسته اصلی ، ZiPhone هست.

برای آیفون 3G هم فعلا امید اول به همون ZiBri هست ... البته تیم‌های دیگه‌ای هم سعی میکنن ... ولی سابقه نشون داده اینکاره نیستند !

این هم بخش فارسی سایت زیفون هست : http://fa.ziphone.org که دست بنده هست. مطمئن باشید وقتی خبری بشه ، بعد از سایت اصلی ، تو همین فروم بنده اعلام میکنم خدمتتون. ;)

بالا