• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یه صحنه فکر کردم جفتش 3 تاست:D

منظورتون از مشکل چیه؟!
کسی که یه قرارداد 3 ساله میبنده با AT&T, باید هر ماه پولی که باید برای اون قرار داد بده رو بده!!همین!
اگه گوشی رو unlock/jailbreak کنین یا از امریکا خارجش کنینو بیارین ایران مشکلی پیش نمیاد فقط باید اون پول ماهیانه رو کماکان بدین!
نه ! جفت هیچ وقت عدد فرد نمیشه :D

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام،

منظورتون از مشکل چیه؟!
کسی که یه قرارداد 3 ساله میبنده با AT&T, باید هر ماه پولی که باید برای اون قرار داد بده رو بده!!همین!
اگه گوشی رو unlock/jailbreak کنین یا از امریکا خارجش کنینو بیارین ایران مشکلی پیش نمیاد فقط باید اون پول ماهیانه رو کماکان بدین!

همینو می‌خواستم بدونم. اینم یه جور مشکله دیگه.
خیلی ممنون.

ببینید دوست من ... تا همین لحظه که دارم این پست رو میزنم، برای آیفون 3G هنوز هیچ راه Unlock ی پیدا نشده. تنها راه برای استفاده از این گوشی هم SIM UNLOCK هست که اونم اصلا آنلاک نیست ! یه قطعه اضافی باید بچسبونیت روی سیم کارت ( البته یه مقداری از سیم کارت رو هم باید ببرید ! ) بعد کار میکنه اون سیم کارتتون ...

اینکه برادر شما با همراه اول تو اون گوشی صحبت کرده بدون استثنا دو حالت بیشتر نبود ! :

۱. با سیم آنلاک بوده
۲. آیفون اصلا 3G نبوده ! آیفون قدیمی بوده با فیرم‌ور جدید ! ( همونی که رو 3G ها هست ... یعنی ۲.۰ به بالا ... )

آقا شایان سپاسگزار.
بابا ما که آیفون نداشتیم خب اطلاعاتی هم راجه بهش نداریم دیگه ... :p

ولی همین برادر کوچکم ورژن قبلیشو داره،
دقیقا خودش هم همینو گفت (sim unlock) خب از نظر من که استفاده کننده نبودم همش یکیه، :lol:
گفتیم یه بار هم وقت نذاریم در اینترنت ببینیم چی ‌به چیه و از دوستان بپرسیم.

ممنون از توضیحات کامل

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سیم آنلاک من برای آیفون نسل اول داشتم ( یه مدت اون هم آنلاک نمیشد ... از این سیم آنلاک‌ها گرفتم ) ... ولی خوب بهرحال سخت افزاری هست و کم دردسر نداره ...

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
نه ! جفت هیچ وقت عدد فرد نمیشه :D

البته سر این موضوع بین علما اختلاف زیاده:rolleyes::D

سیم آنلاک من برای آیفون نسل اول داشتم ( یه مدت اون هم آنلاک نمیشد ... از این سیم آنلاک‌ها گرفتم ) ... ولی خوب بهرحال سخت افزاری هست و کم دردسر نداره ...

اون ایفون قدیمیه البته ایفون نسل دوم هست (2G) و این جدیده هم که نسل سوم (3G) (ایفون نسل اول یعنی وجود نداره:blush::D)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چرا عزیزم. اولین آگهی تلویزیونی آیفون نسل جدید رو نگاه کنید ( دو نفر از یک راهرو رد میشن ... آیفون رو میارن ) ببینید چه اصطلاحی استفاده میکنند ( نسل دوم آیفون ) ... منظور از نسل دوم هم 2G یا نسل دوم موبایل نیست. نسل دوم آیفون هست. اگر در جریان باشید گوشی‌های 2.5G هم داریم. پس اونهای نسل ۲.۵ هستند ؟ فکر میکنم لغت نسل برای این اصطلاح مخابراتی لغت مناسبی نیست ;)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
چرا عزیزم. اولین آگهی تلویزیونی آیفون نسل جدید رو نگاه کنید ( دو نفر از یک راهرو رد میشن ... آیفون رو میارن ) ببینید چه اصطلاحی استفاده میکنند ( نسل دوم آیفون ) ... منظور از نسل دوم هم 2G یا نسل دوم موبایل نیست. نسل دوم آیفون هست. اگر در جریان باشید گوشی‌های 2.5G هم داریم. پس اونهای نسل ۲.۵ هستند ؟ فکر میکنم لغت نسل برای این اصطلاح مخابراتی لغت مناسبی نیست ;)

والا 2G= secong generation و 3G=third generation
واسه همین ایفون 3G رو میگن ایفون نسل سوم و ایفون قبلی رو که 2G بود میگن نسل دوم. یعنی ترجمه لغت به لغتش این میشه.
حالا اگه تو اصطلاح بهش یه چیزه دیگه میگن من نمیدونم:D

Iranianjournal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمومی رفقا !!!! آقا من یه 3G گرفتم !! الان هم انگلیس زندگی میکنم و آیفونی که گرفتم بدونه اینکه UNLOCK کنم استفاده میکنم !!! فقط من نمیدونم برنامه INSTALLER یا هر برنامه و نرم افزار رو چجوری باس توش بریزم !!!! کسی میتونه کمکم کنه !!! لینکی آموزشب چیزی بده ؟

Iranianjournal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالب اینجاس یا هیشکی نمیدونه !!! یا رکی میدونه به هر دلیلی نمیگه !!!!!!:p

خیلی ممنونم از کمکتون !:wacko:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
یک برنامه نویس نروژی ویندوز موبایل را بر روی ایفون اجرا کرد

عکس ها رو ببینید و کیف کنید

http://www.************/files/rottaxrjn5k3998zy287.jpg

میتونید سیستم دلخواه رو انتخاب بکنید

http://www.************/files/7hg992sno2928dlzktia.jpg

http://www.************/files/gzk037pp3wx6aazjrvtl.jpg

http://www.************/files/mrziyyswy8cb1zf4m0q8.jpg

این هم فیلمش :

http://myphone2008.com/

http://5x5m.com/lp/277/windowsmobile.html

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.

کسی نیست جواب منو بده؟

قیمت iphone 3G 8GB and 16GB را میخواستم.من میخوام چندتا iphone از کانادا به ایران بفرسم.اول اینکه اونجا بازار 8GB بهتره یا 16GB ؟دوم اینه برای آنلاک کردنش اینجا یک کیتهای کوچکی هست با سیم کارت داخل گوشی میشه گذاشت و استفاده کرد.آیا اونجا آنلاک میکنند یا این کیت را بخرم و باهاشون بفرسم؟بهترین راه فروش آنها چیست؟

ممنونم اگه جواب بدید.با تشکر

boonky_aj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من گوشی قبلم sony ericsson بود
الان iphone 3g گرفتم
در گوشی قبلی به راحتی از GPRS استفاده میکردم
الان ظاهرا باید به صورت دستی manual تنظیمات رو انجام بدم
من هر کاری کردم نشد.
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
خیلی ممنون.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من گوشی قبلم sony ericsson بود
الان iphone 3g گرفتم
در گوشی قبلی به راحتی از GPRS استفاده میکردم
الان ظاهرا باید به صورت دستی manual تنظیمات رو انجام بدم
من هر کاری کردم نشد.
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
خیلی ممنون.

اگه GPRS ثبت نام کردین هیچی نمیخواد حتی apn هم لازم نیست پر کنین
اگه نکردین از اینجا ثبت نام کنین

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اگه من بخوام از آمریکا یه آیفون بگیرم صحیح و سالم اینجا دستم میرسه؟ هزینه گمرگ باید بدم ؟ چقدر؟

با طرف که صحبت میکردم میگفت گوشی آنلاک شده ..یعنی تو ایران هم کار میکنه یا باید تو سیستم ایران هم آنلاک بشه؟

اگه لاک باشه خودم میتونم آنلاک کنم؟

این توربوسیم که میگن چیه؟

tnx

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اگه من بخوام از آمریکا یه آیفون بگیرم صحیح و سالم اینجا دستم میرسه؟ هزینه گمرگ باید بدم ؟ چقدر؟

با طرف که صحبت میکردم میگفت گوشی آنلاک شده ..یعنی تو ایران هم کار میکنه یا باید تو سیستم ایران هم آنلاک بشه؟

اگه لاک باشه خودم میتونم آنلاک کنم؟

این توربوسیم که میگن چیه؟

tnx
dizzyf.gif

4743.gif

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
فقط خدا میدونه که سالم میرسه یا نه ولی مگه خودت میاریش ؟ بگیر دستت دیگه گمرک نمی خواد ... در غیر اینصورت باید بوسیله مسافر وارد شه ...
آنلاک فتکتوری باشه اره دیگه نیازی به آنلاک کردن نداره چون سیم فری هستش یعنی مال اپراتور خاصی نیست (مطمئنا اینا رو خودت می دونی )
بله خودتم می تونی آن لاکش کنی هم نرم افزاری هم بوسیله توربوسیم که که دقیق در جریان پروسش نیستم ولی مثله اینکه سیم کارت رو دستکاری میکنن
26.gif

نمی دونم با اینجا آشنا هستی یا نه ولی یه سر بزنی بد نیست : http://i-phone.ir/forums/

بایییی

Last edited:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
فقط خدا میدونه که سالم میرسه یا نه ولی مگه خودت میاریش ؟ بگیر دستت دیگه گمرک نمی خواد ... در غیر اینصورت باید بوسیله مسافر وارد شه ...
آنلاک فتکتوری باشه اره دیگه نیازی به آنلاک کردن نداره چون سیم فری هستش یعنی مال اپراتور خاصی نیست (مطمئنا اینا رو خودت می دونی )
بله خودتم می تونی آن لاکش کنی هم نرم افزاری هم بوسیله توربوسیم که که دقیق در جریان پروسش نیستم ولی مثله اینکه سیم کارت رو دستکاری میکنن
26.gif

نمی دونم با اینجا آشنا هستی یا نه ولی یه سر بزنی بد نیست : http://i-phone.ir/forums/

بایییی
مرسی آقا.

نه خودم نمیارم . یکی از دوستان تو آمریکا تو Ebay میفروشه گوشی رو. والا من راجع بع آیفون اطلاعات زیادی ندارم . در حقیقت میخوام Ppc بگیرم . ولی صفحه با کیفیت و کیفیت پخش موزیک آیفون وسوسه ام میکنه
w00t%5B1%5D.gif

ولی در جریان مشکلاتی مثل دردسر jailbreak کردن و مشکل بلوتوث و ... هم هستم همین مسایل هم دلسردم میکنه نسبت به آیفون.

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خب همون پی پی سی رو بگیری بهتره (اینو درور از تعصب میگم) چون خودتم گفتی از صفحه باکیفیتش خوشث اومده حالا اگه از ایفون صفحه شو بگیری دیگه چیزی نداره ... منم خودم چند وقت پیش بدجور هوس ایفون بسرم زده بود ولی حسین عزیز (فرنکنشتین ) تو یکی از پستاش گفته بود اگه مدت با ایفون کار کنین تب صفحش و قیافش براتون جذابیتشو از دست میده منم فکر کردم نظر بدی نیست و با هر دردسری بود به نتیجه رسوندمشش و در نتیجه فهمیدم سیستم عاملش برای من چیزی نداره تازه برای هر کاری باید یه هفت خان رو هم رد کنی و برای منی که ویندوز موبایل عشقم بود مک پارتنر هیجان انگیز و جدیدی به نظرم نرسید و قیدشو زدم ... شمام ببین میتونی گیر بیاری یا نه اگه خوشت اومد که بگیر مبارکتم باشه ...
(نظرات کاملا شخصی بودن )
(حالا هم بدشکل 5800 منو اسیر خودش کرده
277.gif
)

Last edited:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام..نمی دونم جای مناسبی می پرسم یا نه..ام به هر حال شرمنده..می خواستن بدونم چطور میشه فهمید که گوشی iPhon من رجیستر شده یا نه؟چون همش هنگ می کنه..البته وقتی سیم کارت روش هستش..چیکارش میشه کرد؟:(

سلام
26.gif

بایییی
این لینک کار نمی کنهههههه :((

--

خاموش میشه و با هزار مصیبت روشن میشه..چیکارش میشه کرد؟ ((

Last edited by a moderator:
بالا