• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
همونطور که میدونید ... اولین برنامه مناسب و بی دردسری که برای آنلاک ( نسل اول ) آیفون اومد ، ZiPhone بود ... که البته چون OpenSource بود ... از اوش برنامه‌های دیگه‌ای هم ساخته شد ( مثل iPlus و ..... ) که اگر کار کرده باشید باهاشون ، داخل این برنامه هم ذکر میشه که هسته اصلی ، ZiPhone هست.

برای آیفون 3G هم فعلا امید اول به همون ZiBri هست ... البته تیم‌های دیگه‌ای هم سعی میکنن ... ولی سابقه نشون داده اینکاره نیستند !

این هم بخش فارسی سایت زیفون هست : http://fa.ziphone.org که دست بنده هست. مطمئن باشید وقتی خبری بشه ، بعد از سایت اصلی ، تو همین فروم بنده اعلام میکنم خدمتتون. ;)

این برنامه ای که الان تو سایتشون هست کامله !؟
نوشته 3g رو آنلاک میکنه
یعنی کار دیگه نمی خواد!! خب پس چرا بعضی ها تو همین پایتخت و اینا کلی پول بابت آنلاک اضافه میکنن ؟!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
زیفون رو من دیگه خیلی خبر ندارم متاسفانه. یعنی از وقتی zibri ( صاحب قبلی سایت و نویسنده زیفون ) سایت رو فروخت من دیگه نه با خودش صحبت کردم نه صاحب جدید سایت ... بخش فارسی رو هم آپدیت نکردم دیگه ...

ولی در کل، تو این دو ساله که آیفون هست، هیچ دوره‌ای نرم‌افزار آنلاکش « پولی » نبوده ... و اگر پولی میگیرن هرجایی، میشه گفت پول زوره ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوستان آیفون کار !

من خیلی خیلی وقته که با آیفون دیگه کار نکرده بودم ... ( منظور آپدیت فیرم‌ور و آنلاک و این کارهاست ... ) و الان بعد از شاید حدود ۶ ماه مجبورم این کارو بکنم ... و از طرفی دارم یه آیفون 3G هم میگیرم.

اینطور که الان یه نگاه سطحی کردم، ظاهرا آیفون 3G تو Basebang ـه ۲.۳۰ هنوز آنلاک نشده ... و Downgrade اون به ۲.۲۸ هم انگار خیلی بدون اشکال نیست ...

سوال من اینه که الان آیفون‌های جدید که خریداری میشه ( به جز آنلاک فکتوری‌ها ) تکلیفشون چیه ؟ اینا روی ورژن ۲.۲.۱ هستند و بیس باند ۲.۳۰ ؟

یعنی باید حرکات ژانگولر کرد و اول Downgrade کرد و بعد آنلاک ؟

مواردی هم هست که نشه و به مشکل بخوره ؟ شما تا بحال به مشکل خوردید ؟

و سوال آخر اینکه یه آیفون به شما میدن ... که Jailbreak شده و حتی YellowSnow هم روش نصب شده. از کجا میفهمید این آنلاک فکتوریه ... یا آنلاک کردنش .... ( فرض کنید اگر Unlock Factory بوده ... الکی روش yellowsnow نصب کردن :D )

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان آیفون کار !

من خیلی خیلی وقته که با آیفون دیگه کار نکرده بودم ... ( منظور آپدیت فیرم‌ور و آنلاک و این کارهاست ... ) و الان بعد از شاید حدود ۶ ماه مجبورم این کارو بکنم ... و از طرفی دارم یه آیفون 3G هم میگیرم.

اینطور که الان یه نگاه سطحی کردم، ظاهرا آیفون 3G تو Basebang ـه ۲.۳۰ هنوز آنلاک نشده ... و Downgrade اون به ۲.۲۸ هم انگار خیلی بدون اشکال نیست ...

سوال من اینه که الان آیفون‌های جدید که خریداری میشه ( به جز آنلاک فکتوری‌ها ) تکلیفشون چیه ؟ اینا روی ورژن ۲.۲.۱ هستند و بیس باند ۲.۳۰ ؟

یعنی باید حرکات ژانگولر کرد و اول Downgrade کرد و بعد آنلاک ؟

مواردی هم هست که نشه و به مشکل بخوره ؟ شما تا بحال به مشکل خوردید ؟

و سوال آخر اینکه یه آیفون به شما میدن ... که Jailbreak شده و حتی YellowSnow هم روش نصب شده. از کجا میفهمید این آنلاک فکتوریه ... یا آنلاک کردنش .... ( فرض کنید اگر Unlock Factory بوده ... الکی روش yellowsnow نصب کردن :D )
http://www.i-phone.ir/forums/showthread.php?t=377

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنون از لینک. یکم این تاپیکی که لینک دادید زیاد بود وقت نشد بخونم ... ولی الان داشتم سرچ میکردم ... یه جا این لینک رو پیدا کردم :

http://support.apple.com/kb/HT1937

ظاهرا خیلی رسمیه و فکر کنم مطمئن ترین راه برای تشخیص آنلاک یا لاک بودن کارخونه‌ایه آیفون باشه.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنون از لینک. یکم این تاپیکی که لینک دادید زیاد بود وقت نشد بخونم ... ولی الان داشتم سرچ میکردم ... یه جا این لینک رو پیدا کردم :

ظاهرا خیلی رسمیه و فکر کنم مطمئن ترین راه برای تشخیص آنلاک یا لاک بودن کارخونه‌ایه آیفون باشه.
در مورد آنلاک 3G هم اینطور که متوجه شدم فقط آیفون‌هایی که بوت لودر ۵.۰۸ دارن میشه Baseband شون رو Downgrade کرد ...

و صد در صد اگر همین الان یکی یه آیفون بخره، بوت لودرش خیلی بالاتر از این حرفاست ! :D

و به عبارت دیگه اگر الان کسی یه آیفون بخره هیچ جور نمیشه آنلاکش کرد و به عنوان iPod باید استفاده کنه !

درست فهمیدم ؟

یعنی الان هرچی آیفون تو ایران خرید و فروش میشه ... یا یکم قدیمی هستند ... یا آنلاک فکتوری ؟!

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126

این روش ، روش خوبی برای تشخیص نیست و اگر تو همین لینک که ارسال کردید دقت کنید بعضی از پارت نامبرها تو 1 کشور لاک هست و تو 1 کشور دیگه آنلاک. مثلا پارت نامبر MB489NF/A تو بلژیک و لوکزامبورگ آنلاک هست اما تو فرانسه لاک هست. در نتیجه این روش مطمئن نیست.
در کل بهترین کار این هست که به محض باز کردن گوشی به فروشنده بگی جلوی چشم شما Restore کنه و بعد هم با همون Itunes اکتیو کنه.
چند تا چیز دیگه رو هم چک کنید بد نیست :
چک کنید ببینید سیدیا و اینستالر نصب هست یا نه اگر نصب نبود میفهمید که نرم افزاری آنلاک نشده است.
اگر سیدیا و اینستالر نصب بود چک کنید ببینید Yellosnow نصب هست یا نه. اگر نصب بود که دو حالت پیش میاد : یا گوشی لاک هست و نرم افزاری آنلاک شده و یا اینکه فروشنده از روی سواد پایینش روی گوشی Yellowsnow نصب کرده که این هم با Restore مشخص میشه.
اگر سخت افزاری آنلاک شده و Turbosim یا Rebelsim داخل گوشی لحیم شده باشه باز با Restore کردن گند کار در میاد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنون از توضیح. البته این سوال رو یه جورایی بیشتر برای اطلاعات عمومی پرسیدم و نمیخوام از ایران گوشی بخرم.

سوال اصلیم بیشتر این هست که ... مطمئن بشم اگر الان گوشی Lock از یه کشوری بگیرم، عملا به هیچ دردی نمیخوره و هیچ جور آنلاک نمیشه.

البته منظور Sim unlock نیست. نرم افزاریه ...

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام..نمی دونم اینجا دیگه جای مناسب هستش یا نه!گوشی Iphone من خیلی ریستارت می کنه..اشکال با یه فلش زدن حل میشه؟ممنون میشم کمک کنین :(

انگار 2 3 ماه پیش هم همینجا مطرح کردم :دی ...ایران نبودم گوشیک رو هم نبرده بودم الان که اومدم گوشی رو روشن کردم مشکل دار شدم ممنون میشم کمکم کنین

Last edited by a moderator:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام..نمی دونم اینجا دیگه جای مناسب هستش یا نه!گوشی Iphone من خیلی ریستارت می کنه..اشکال با یه فلش زدن حل میشه؟ممنون میشم کمک کنین :(

انگار 2 3 ماه پیش هم همینجا مطرح کردم :دی ...ایران نبودم گوشیک رو هم نبرده بودم الان که اومدم گوشی رو روشن کردم مشکل دار شدم ممنون میشم کمکم کنین

رو برنامه خاصی ریستارت میشه یا همینجوری؟
به 2.2 یا 2.2.1 ببرین حل میشه
برای من رو 2.0.2 ریستا برت دیده بودم اما رو این جدیدا نه ؛ در ضمن اخرین ورژن الان 3 هستشه اون فعلا اپدیت نکنین (تا یه چند روز دیگه)

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
رو برنامه خاصی ریستارت میشه یا همینجوری؟
به 2.2 یا 2.2.1 ببرین حل میشه
برای من رو 2.0.2 ریستا برت دیده بودم اما رو این جدیدا نه ؛ در ضمن اخرین ورژن الان 3 هستشه اون فعلا اپدیت نکنین (تا یه چند روز دیگه)
ذاتا امروز erase all کردم و دیگه بالا نیومد مجبور شدم ببرم بدم فلش بزنن.. :دی اشکال ورژن3 چی هستش هیش کی نمیزنه؟ تو سایت اپل هم تاریخ ارائه این ورژن رو واسه هفته بتد زده..یعنی 17جولای...من که دادم همون 2.2.1 رو بزنن واسم!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ذاتا امروز erase all کردم و دیگه بالا نیومد مجبور شدم ببرم بدم فلش بزنن.. :دی اشکال ورژن3 چی هستش هیش کی نمیزنه؟ تو سایت اپل هم تاریخ ارائه این ورژن رو واسه هفته بتد زده..یعنی 17جولای...من که دادم همون 2.2.1 رو بزنن واسم!

اره ببخشید من حواسم نبود به 17 jun (ژولای که خیلی دیره:دی) البته یه 4-5 تایی بتا 3 امده ، مشکلی نداره کاملترین و بهترین فیرمویره اما تا راه های دور زدنش jailbreak ش به طور کامل نیاد بهتره ریخته نشه ;) ، چند گرفتن برای 2.2.1؟ کار 10 دقیقه هم نبودا :happy:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اره ببخشید من حواسم نبود به 17 jun (ژولای که خیلی دیره:دی) البته یه 4-5 تایی بتا 3 امده ، مشکلی نداره کاملترین و بهترین فیرمویره اما تا راه های دور زدنش jailbreak ش به طور کامل نیاد بهتره ریخته نشه ;) ، چند گرفتن برای 2.2.1؟ کار 10 دقیقه هم نبودا :happy:
تورو خدا اینطوری نگوووووووو..همش 10 دقیقه؟البته صرف2.2 رئ داشت زذ ولی انگار unlock نمیشد واسه همون2.2.1رو از اینترنت دانلود کرد که کمی طول کشید در حدودو نصف روز..22تومان هم بی پدر پول گرفت..حالا یه سوال..چند تا برنامه کاربردی مثل بلوتوث و .. از کجا میشه پیدا کنم؟

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
بچه ها کسی تعمیرکار خوب و با انصاف تو تهران سراغ داره ؟
برای آیفون.

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ای خداااااااااااااااااا من چقدر بدشانس هستتتتتتممممممممممم....گوشی رو گرفتم 1روز بعدش از دستم افتاد و دیگه روشن نشد..آخرین کاری که کرد این بود که گفت باتری خالی شده شارجش....من چه ادم بدشانس و کمیی خنگ تشیف دارم خدااااااااااا...کسی نظری نداره که چه مرگش میتونه باشه گوشیم؟

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
ای خداااااااااااااااااا من چقدر بدشانس هستتتتتتممممممممممم....گوشی رو گرفتم 1روز بعدش از دستم افتاد و دیگه روشن نشد..آخرین کاری که کرد این بود که گفت باتری خالی شده شارجش....من چه ادم بدشانس و کمیی خنگ تشیف دارم خدااااااااااا...کسی نظری نداره که چه مرگش میتونه باشه گوشیم؟

تاپیک درحال خاک خوردنه...
برای من هم همین اتفاق پیش اومد!
شاستی HOME و POWER رو باهم نگه دار وقتی صفحه اومد بالا شاستی Power ول کن ولی همچنان Home رو نگه دار! بعد با USB وصل کن به PC و گوشیتو ریستور کن!
شما یه بار اینکارو بکن اگه جواب نداد باید ببریش پیش تعمیرکار که منم هنوز با انصافشو پیدا نکردم... احتمالا مادربرد مشکل پیدا کرده.

:lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:p:p:p:p

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تاپیک درحال خاک خوردنه...
برای من هم همین اتفاق پیش اومد!
شاستی HOME و POWER رو باهم نگه دار وقتی صفحه اومد بالا شاستی Power ول کن ولی همچنان Home رو نگه دار! بعد با USB وصل کن به PC و گوشیتو ریستور کن!
شما یه بار اینکارو بکن اگه جواب نداد باید ببریش پیش تعمیرکار که منم هنوز با انصافشو پیدا نکردم... احتمالا مادربرد مشکل پیدا کرده.

:lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:p:p:p:p
من گوشیم مشکل داشت قبلا هم..بردم و بتاریشو عوض کردم ظاهرا درست شده...70تومان واسه تعویض باتری و میکروفن پول گرفتن بی پدر ها..ولی خداییش 3روز شارج نگه میداره و دیگه ریست نمیکنه..اون فرمولی که گفتی HOME+POWER چیکار میکنه با گوشی؟

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من گوشیم مشکل داشت قبلا هم..بردم و بتاریشو عوض کردم ظاهرا درست شده...70تومان واسه تعویض باتری و میکروفن پول گرفتن بی پدر ها..ولی خداییش 3روز شارج نگه میداره و دیگه ریست نمیکنه..اون فرمولی که گفتی HOME+POWER چیکار میکنه با گوشی؟
یک سوال..برنامه instalerr از گوشیم پاک شده..چطور میتونم اضافه کنم به گوشیم؟

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یه راهنمایی دارم..در تاپیک رو تخته کنین و ببندین تا بیشتر از این خاک نخوره..!

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
از بچه های پی تی کسی هست بلد باشه آیفون رو آنلاک کنه ؟
اگه هست آموزشش رو لطف کنه .
من یه سرچی توی اینترنت زدم و خیلی راه بود
اگر کسی خودش انجام داده و شده بگه ممنون میشم

بالا