IKEA
Registered User
- نوشتهها
- 1,738
- لایکها
- 4
راستی کسی هنوز 1.1.3 رو نصب نکرده؟ jailbreak اون با اپراتوترهای ایران و مالزی فرق میکنه یا نه؟
موفق باشید
من 2-3 هفته پیش نصب کردم یعنی فردای اون روزی که امد الان براش anysim و یه روش دیگه امده که اینجوری که شنیدم بیشتر مشکلاتی که داشت حل شده :happy: با اپراتور هم نه فرقی نداره چون base band همونیه که تو 1.1.2 بوده
با سلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از زحمات شما
من قصد خرید آیفون رو دارم در حال حاضر هم O2 -ATOM دارم و از سیستم عامل ویندوز موبایل راستش خسته
شدم امروز که تو سایت gsm arena رفتم دیدم تبلیغ آیفون با ظرفیت 16 گیگ حافظه رو کرده ..... و اما سوالات من:
1)این آیفون با ظرفیت 16 گیگ کی به ایران می آید ؟
2)در این آیفون (16 گیگ ) چه مشکلاتی از ورژن های قبلیش رفع شده ؟(البته از نظر ما مشکل)
3)تغیرات اساسی این آیفون جدید با ورژن های قبلی آن (8 گیگ ) چیه؟
4)آیا unlock کردن آن سخت افزاری است یا نرم افزاری؟
5)نحوه تعویض باطری آیفون به چه صورت هستش ؟
6)چرا گوشی آیفون انقدر نوسان قیمت دارد ،و این آیفون جدید (16 گیگ) به چه قیمتی عرضه میشود؟
7) جدیدترین و بهترین ورژنه پیشنهادی عزیزان چیه؟
شرمندم که سوالاتم زیاد شد......
با تشکر
تو خرید ایفون هرچی ورژن قدیمی تر بخری به نفعتونه به چند تا دلیل اول از همه تو هر ورژن اپل راه های انلاک قبلی هارو میبنده امروز که مثلا راه انلاک امد فردا تو ورژن بعدی جلوی اون راه رو میگیره مثلا چی مثلا تو هر ورژن برای زنگ ریختن یه برنامه یه دوز کلک جدید باید سوار کرد تا فقط بتونی براش زنگ بریزی(چون زنگ ریختن پولیه!) حالا برنامه ریختن بماند یا خیلی از فولدر ها جاشون عوض میشه نوع فایل ها مثلا باید کلی گشت تا فلان فایل رو گیر اورد که تو این ورژن مشکل شماره های ایران و حل میکنه یا مثلا فولدر هاشون عوض میشه و یا انلاک بماند چه پوستی میکنه مثلا بعد 110 روز (نزدیک 4 ماه) 1.1.2 انلاک شد! (البته میگن مشکل سیگنال دهی داره سوتی هم زیاد میده سر تماس گرفتن)
حالا ممکنه شما به خاطر 16 گیگش بری بخری بعد نتونی کار کنی تا مدت نامعلومی ایپاد داری به نظر من اپل میره به سمت لاک های سخت افزاری ، خیلی ها سر این قضیه طرف خرید نرفتن تا 1 هفته بعد ارائه ورژن 1.1.3 تو apple store ها ورژن های 1.1.2 به قولی باد کرده بود ! کسی نمیخرید حالا هم تا اونجایی که من میدونم و سایت ها میگن فعلا گفتن نمیشه! البته خیلی وسوسه انگیزه 100$ بیشتر و 8 گیگ بیشتر که یه 200-300 تومنی شاید بیشتر باشه مثلا اگه الان 850-900 بالای 1 تومن بفروشن! اما برای خرید به نظر من چیزی بخرید که مطمئنین داره کار میکنه !
باطری قابل تعویض نیست
علت نوسان قیمت هم تو پست قبلیم گفتم
به نظر من بهترین ورژن از هر جهات 1.1.1 ه
تایید میشه ...
بالاخره يکی حرف دل مارو زد
درود بر شما