• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
راستی کسی هنوز 1.1.3 رو نصب نکرده؟ jailbreak اون با اپراتوترهای ایران و مالزی فرق میکنه یا نه؟
موفق باشید

من 2-3 هفته پیش نصب کردم یعنی فردای اون روزی که امد الان براش anysim و یه روش دیگه امده که اینجوری که شنیدم بیشتر مشکلاتی که داشت حل شده :happy: با اپراتور هم نه فرقی نداره چون base band همونیه که تو 1.1.2 بوده

با سلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از زحمات شما

من قصد خرید آیفون رو دارم در حال حاضر هم O2 -ATOM دارم و از سیستم عامل ویندوز موبایل راستش خسته

شدم امروز که تو سایت gsm arena رفتم دیدم تبلیغ آیفون با ظرفیت 16 گیگ حافظه رو کرده ..... و اما سوالات من:

1)این آیفون با ظرفیت 16 گیگ کی به ایران می آید ؟

2)در این آیفون (16 گیگ ) چه مشکلاتی از ورژن های قبلیش رفع شده ؟(البته از نظر ما مشکل)

3)تغیرات اساسی این آیفون جدید با ورژن های قبلی آن (8 گیگ ) چیه؟

4)آیا unlock کردن آن سخت افزاری است یا نرم افزاری؟

5)نحوه تعویض باطری آیفون به چه صورت هستش ؟

6)چرا گوشی آیفون انقدر نوسان قیمت دارد ،و این آیفون جدید (16 گیگ) به چه قیمتی عرضه میشود؟

7) جدیدترین و بهترین ورژنه پیشنهادی عزیزان چیه؟

شرمندم که سوالاتم زیاد شد......

با تشکر

تو خرید ایفون هرچی ورژن قدیمی تر بخری به نفعتونه به چند تا دلیل اول از همه تو هر ورژن اپل راه های انلاک قبلی هارو میبنده امروز که مثلا راه انلاک امد فردا تو ورژن بعدی جلوی اون راه رو میگیره مثلا چی مثلا تو هر ورژن برای زنگ ریختن یه برنامه یه دوز کلک جدید باید سوار کرد تا فقط بتونی براش زنگ بریزی(چون زنگ ریختن پولیه!) حالا برنامه ریختن بماند یا خیلی از فولدر ها جاشون عوض میشه نوع فایل ها مثلا باید کلی گشت تا فلان فایل رو گیر اورد که تو این ورژن مشکل شماره های ایران و حل میکنه یا مثلا فولدر هاشون عوض میشه و یا انلاک بماند چه پوستی میکنه :D مثلا بعد 110 روز (نزدیک 4 ماه) 1.1.2 انلاک شد! (البته میگن مشکل سیگنال دهی داره سوتی هم زیاد میده سر تماس گرفتن)
حالا ممکنه شما به خاطر 16 گیگش بری بخری بعد نتونی کار کنی تا مدت نامعلومی ایپاد داری به نظر من اپل میره به سمت لاک های سخت افزاری ، خیلی ها سر این قضیه طرف خرید نرفتن تا 1 هفته بعد ارائه ورژن 1.1.3 تو apple store ها ورژن های 1.1.2 به قولی باد کرده بود ! کسی نمیخرید حالا هم تا اونجایی که من میدونم و سایت ها میگن فعلا گفتن نمیشه! البته خیلی وسوسه انگیزه 100$ بیشتر و 8 گیگ بیشتر که یه 200-300 تومنی شاید بیشتر باشه مثلا اگه الان 850-900 بالای 1 تومن بفروشن! اما برای خرید به نظر من چیزی بخرید که مطمئنین داره کار میکنه !

باطری قابل تعویض نیست

علت نوسان قیمت هم تو پست قبلیم گفتم

به نظر من بهترین ورژن از هر جهات 1.1.1 ه

تایید میشه ...

بالاخره يکی حرف دل مارو زد
درود بر شما

clown.gif

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2-3 هفته پیش نصب کردم یعنی فردای اون روزی که امد الان براش anysim و یه روش دیگه امده که اینجوری که شنیدم بیشتر مشکلاتی که داشت حل شده :happy: با اپراتور هم نه فرقی نداره چون base band همونیه که تو 1.1.2 بوده

تو خرید ایفون هرچی ورژن قدیمی تر بخری به نفعتونه به چند تا دلیل اول از همه تو هر ورژن اپل راه های انلاک قبلی هارو میبنده امروز که مثلا راه انلاک امد فردا تو ورژن بعدی جلوی اون راه رو میگیره مثلا چی مثلا تو هر ورژن برای زنگ ریختن یه برنامه یه دوز کلک جدید باید سوار کرد تا فقط بتونی براش زنگ بریزی(چون زنگ ریختن پولیه!) حالا برنامه ریختن بماند یا خیلی از فولدر ها جاشون عوض میشه نوع فایل ها مثلا باید کلی گشت تا فلان فایل رو گیر اورد که تو این ورژن مشکل شماره های ایران و حل میکنه یا مثلا فولدر هاشون عوض میشه و یا انلاک بماند چه پوستی میکنه :D مثلا بعد 110 روز (نزدیک 4 ماه) 1.1.2 انلاک شد! (البته میگن مشکل سیگنال دهی داره سوتی هم زیاد میده سر تماس گرفتن)
حالا ممکنه شما به خاطر 16 گیگش بری بخری بعد نتونی کار کنی تا مدت نامعلومی ایپاد داری به نظر من اپل میره به سمت لاک های سخت افزاری ، خیلی ها سر این قضیه طرف خرید نرفتن تا 1 هفته بعد ارائه ورژن 1.1.3 تو apple store ها ورژن های 1.1.2 به قولی باد کرده بود ! کسی نمیخرید حالا هم تا اونجایی که من میدونم و سایت ها میگن فعلا گفتن نمیشه! البته خیلی وسوسه انگیزه 100$ بیشتر و 8 گیگ بیشتر که یه 200-300 تومنی شاید بیشتر باشه مثلا اگه الان 850-900 بالای 1 تومن بفروشن! اما برای خرید به نظر من چیزی بخرید که مطمئنین داره کار میکنه !

باطری قابل تعویض نیست

علت نوسان قیمت هم تو پست قبلیم گفتم

به نظر من بهترین ورژن از هر جهات 1.1.1 ه

clown.gif

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

تشکر میکنم از راهنمایی های شما دوست عزیز

این آیفون 16 گیگ از لحاظ نرم افزاری هیچ تفاوتی نصبت به آیفون با ورژن 1.1.1 نداره ،از لحاظ اینکه مثلا ایرادی رفع

شده باشه و یا مثلا مشکل فیلمبرداری و یا سند و ریسیو بلوتوز و از این چیزا ؟؟؟؟

چون من فکر کردم شاید یه سری مشکلات ورژن های قبلی توی این جدیده حل شده باشه!!!!

این ورژن یعنی 1.1.1 الان گیر میاد؟؟؟

آیا بلاخره این 16 گیگ آنلاک نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟

پس طریقه تعویض باطری به چه صورت میباشد؟؟؟؟

با تشکر

magoori

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من امشب میخوام آیفون خودم رو از 1.1.2 به 1.1.3 آپگرید کنم
با توجه به روش های مختلفی که در سایت ها نوشته شما کدوم راه رو پیشنهاد میکنید که مشکلی پیش نیاد

ممنون​

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از روشی که در i.unlock.no نوشته به 1.1.3 update کردم و الان هم خیلی خوب داره کار میکنه و هیج مشکلی باهاش ندارم. به تنها چیزی هم که احتیاج دارید یه ایترنت پر سرعت هست و تمام کارها خودکار انجام میشه .دقت کنید که به هیچ وجه با iTunes بروز رسانی نکنید. این ورژن هم خیلی stable هست . فقط تمامی برنامه ها هنوز برای 1.1.3 نیامده.
دقت کنید که برنامه هایی که نصب میکنید از سورسهای معتبر باشن . چون من دوبار برنامه های نا معتبر نصب کردم و دستگاه قفل کرد مجبور شدم دوباره تمام کارها رو انجام بدم.
ولی فعلا ورژن 1.1.3 خیلی خوب داره کار میکنه و من ازش راضی هستم.
البته دوستانی که واردتر هستند باید نظر بدن.

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستانی که واقعا خیلی پستای ارزشمندی میزنن .
خوب من بالاخره موفق شدم همه ی 40 صفحه ی این تاپیک رو بخونم .
سوالم اینه :
1.یه بنده خدایی از نزدیکان رفته کلمبیا می خواستم بگم یه دونه برام بگیره . دقیقا چه نسخه ای بهتره به نظره شما ؟ لابد میگید 1.1.1 . میخواستم ببینم اگه از اونجا بخره میشه آنلاکش کرد و با سیم کاردای ایران باهاش کار کرد ؟
2.مشکل بلوتوثش حل شد بالاخره با نرم افزار ؟
3.اگه اینجا نتونم آنلاک کنم براش مشتری پیدا میشه بفروشمش ؟
4. کلا هر FAQ ی به نظرتون میاد خودتون بگید :دی
5.مرسی
6. :دی

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستانی که واقعا خیلی پستای ارزشمندی میزنن .
خوب من بالاخره موفق شدم همه ی 40 صفحه ی این تاپیک رو بخونم .
سوالم اینه :
1.یه بنده خدایی از نزدیکان رفته کلمبیا می خواستم بگم یه دونه برام بگیره . دقیقا چه نسخه ای بهتره به نظره شما ؟ لابد میگید 1.1.1 . میخواستم ببینم اگه از اونجا بخره میشه آنلاکش کرد و با سیم کاردای ایران باهاش کار کرد ؟
2.مشکل بلوتوثش حل شد بالاخره با نرم افزار ؟
3.اگه اینجا نتونم آنلاک کنم براش مشتری پیدا میشه بفروشمش ؟
4. کلا هر FAQ ی به نظرتون میاد خودتون بگید :دی
5.مرسی
6. :دی

لول 40 صفحه
127fs3556139.gif
ایول

1) اگه از اپل استور بخوان بخرن قطعا اخرین ورژن گیرشون میاد یعنی 1.1.3 با بوتلودر 4.6 (1.1.4 هم ماه دیگه تو راهه...) و 8 و 16 گیگ هم هست البته من هیچ اطلاعی از 16 گیگ ندارم که چه فرقی داره یا میشه انلاک کرد یا نه و مشکلاتش اما 100$ و 8 گیگ بیشتر چشمک میزنه شدیدا ;) اگه اونجا انلاک کنن اینجا تالیا و ایرانسل کار میکنه برای IR-TCI چون IMEI فعلا ثبت نیست باید خودتون فعلا ثبت کنین! 2 روزه ثبت میشه قضیه حله

2) مشکل بلوتوثش به احتمال 90% با پکیج SDK که تا اخر FEB میاد حل میشه همینطورم جاوا و ...

3) تا الان هرچی 8 گیگه هر جوری باشه میشه انلاک کرد (16 i dont know)
اگه نتونستین/نخواستین انلاک کنین 8 گیگ لاک رو 650-700 میخرن! مغازه یکم کمتر پایتخت امروز 1.1.3 انلاک شده 8 گیگ داشت 950
mindblowing.gif
1.1.1 850 خدایش با ایفون 4 ماه پیشم میشه اخرین ورژن رو ریخت تازه بدون مشکل اما جو یه جوریه که خلاصه به نام ورژن میخوان گرون تر بفروشن

4) اگه اهل Music Movie(clip) و اینترنت با wifi یا ایرانسل حال میکنین به دردتون میخوره اما اگه دانشجوین و کلی برنامه مهندسی و فلان میخواین روش نصب کنین یا عکاسین کلی عکس هنری میخواین بگیرین شرمنده :D

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
لول 40 صفحه
127fs3556139.gif
ایول

1) اگه از اپل استور بخوان بخرن قطعا اخرین ورژن گیرشون میاد یعنی 1.1.3 با بوتلودر 4.6 (1.1.4 هم ماه دیگه تو راهه...) و 8 و 16 گیگ هم هست البته من هیچ اطلاعی از 16 گیگ ندارم که چه فرقی داره یا میشه انلاک کرد یا نه و مشکلاتش اما 100$ و 8 گیگ بیشتر چشمک میزنه شدیدا ;) اگه اونجا انلاک کنن اینجا تالیا و ایرانسل کار میکنه برای IR-TCI چون IMEI فعلا ثبت نیست باید خودتون فعلا ثبت کنین! 2 روزه ثبت میشه قضیه حله

2) مشکل بلوتوثش به احتمال 90% با پکیج SDK که تا اخر FEB میاد حل میشه همینطورم جاوا و ...

3) تا الان هرچی 8 گیگه هر جوری باشه میشه انلاک کرد (16 i dont know)
اگه نتونستین/نخواستین انلاک کنین 8 گیگ لاک رو 650-700 میخرن! مغازه یکم کمتر پایتخت امروز 1.1.3 انلاک شده 8 گیگ داشت 950
mindblowing.gif
1.1.1 850 خدایش با ایفون 4 ماه پیشم میشه اخرین ورژن رو ریخت تازه بدون مشکل اما جو یه جوریه که خلاصه به نام ورژن میخوان گرون تر بفروشن

4) اگه اهل Music Movie(clip) و اینترنت با wifi یا ایرانسل حال میکنین به دردتون میخوره اما اگه دانشجوین و کلی برنامه مهندسی و فلان میخواین روش نصب کنین یا عکاسین کلی عکس هنری میخواین بگیرین شرمنده :D

مرسی دوست عزیز از توضیحات جامع و کاملت .
فقط چند تا سوال باقی میمونه .
1.منظورت چیه که اگر اونجا آنلاک کنن ایرانسل میخوره بهش ؟ مگه جاش فرق میکنه که کجا آنلاک شه ؟

2. به نظرت بهترین انتخاب ممکن تو این شرایط اینه ؟ ( 8 گیگ 1.1.3 ) نمونه رو دستم ؟ آخه 2 تا میخوام بدم بیاره .
با تشکر

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
مرسی دوست عزیز از توضیحات جامع و کاملت .
فقط چند تا سوال باقی میمونه .
1.منظورت چیه که اگر اونجا آنلاک کنن ایرانسل میخوره بهش ؟ مگه جاش فرق میکنه که کجا آنلاک شه ؟

2. به نظرت بهترین انتخاب ممکن تو این شرایط اینه ؟ ( 8 گیگ 1.1.3 ) نمونه رو دستم ؟ آخه 2 تا میخوام بدم بیاره .
با تشکر

1) نه فرقی نداره جاش :D منظورم این بود که سیم کارت IR-TCI موقعی انتن میده که گوشی تو مخابرات ثبت شده باشه (سری های جدید ایفون ثبت نیستن که 2 روزه بدون هزینه ثبت میشه ) اما ایرانسل نیاز به ثبت نیست همینجوری هم کار میکنه

2) چرا 2 تا حالا :D قیمت ایفون اونچه مسلمه میاد پایین 1)مشکل اصلیش یعنی بلوتوث حل میشه 2) تعداد زیادی وارد بازار میشه به زودی 3) 16 گیگ جای 8 گیگ رو میگیره و به نظر من مثل پارسال ممکنه قیمت ایفون رو باز بیاره پایین (200$ کم کرد) بعد ضرر نکنین بگین تو گفتی :p به نظرم برای مصرف شخصی بیارید ضرر نمیکنین :D
یکی از دوستان 16 گیگ خریده قراره انلاک کنه اگه کرد خبرشو میدم ;)

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان من امشکل imei 0040 رو پیدا کردم هر کاری میکنم نمشه از راهی که hackthat iphone ,iunloch.no گفته بود رفتم نشد دستیم کردم نشد راه دیگه ای نیست چه کار باید کرد؟
مرسی

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من امشکل imei 0040 رو پیدا کردم هر کاری میکنم نمشه از راهی که hackthat iphone ,iunloch.no گفته بود رفتم نشد دستیم کردم نشد راه دیگه ای نیست چه کار باید کرد؟
مرسی

Ziphone یه برنامه جدیده که OTB هارو انلاک میکنه که روش کارش جوریه که IMEI رو میتونی باهاش عوض کنی هرچی که دوست داری! یه سرچ بزنی دستگیرت میشه چه جوریاست
چه جوری اینجوری شد؟ مال خیلی ها 0049 میشه

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
با اونم امتحان کردم نشد ولی تم محیط گرافیکیش که میشه هر imei گذاشت بستست شما میدونی چه جوری میشه این کارو کرد؟

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
1) نه فرقی نداره جاش :D منظورم این بود که سیم کارت IR-TCI موقعی انتن میده که گوشی تو مخابرات ثبت شده باشه (سری های جدید ایفون ثبت نیستن که 2 روزه بدون هزینه ثبت میشه ) اما ایرانسل نیاز به ثبت نیست همینجوری هم کار میکنه

2) چرا 2 تا حالا :D قیمت ایفون اونچه مسلمه میاد پایین 1)مشکل اصلیش یعنی بلوتوث حل میشه 2) تعداد زیادی وارد بازار میشه به زودی 3) 16 گیگ جای 8 گیگ رو میگیره و به نظر من مثل پارسال ممکنه قیمت ایفون رو باز بیاره پایین (200$ کم کرد) بعد ضرر نکنین بگین تو گفتی :p به نظرم برای مصرف شخصی بیارید ضرر نمیکنین :D
یکی از دوستان 16 گیگ خریده قراره انلاک کنه اگه کرد خبرشو میدم ;)

مرسی دوست عزیز . پس هر موقع اون دوستتون 16 گیگش رو آنلاک کرد به من بگین .

viki_mami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از روشی که در i.unlock.no نوشته به 1.1.3 update کردم و الان هم خیلی خوب داره کار میکنه و هیج مشکلی باهاش ندارم. به تنها چیزی هم که احتیاج دارید یه ایترنت پر سرعت هست و تمام کارها خودکار انجام میشه .دقت کنید که به هیچ وجه با iTunes بروز رسانی نکنید. این ورژن هم خیلی stable هست . فقط تمامی برنامه ها هنوز برای 1.1.3 نیامده.
دقت کنید که برنامه هایی که نصب میکنید از سورسهای معتبر باشن . چون من دوبار برنامه های نا معتبر نصب کردم و دستگاه قفل کرد مجبور شدم دوباره تمام کارها رو انجام بدم.
ولی فعلا ورژن 1.1.3 خیلی خوب داره کار میکنه و من ازش راضی هستم.
البته دوستانی که واردتر هستند باید نظر بدن.

با سلام خدمت شما دوست عزیز!
من تقریبا از اولین کسانی هستم که Iphone خریدم ورژن گوشیم هم 1.0.2
تو این چند وقت که این مطالب رو دنبال می کنم نظرات مختلفه، ولی آنچه که مسلم و مشخصه این دستگاه در حال حاضر تنها گوشیست در دنیا که با تکنو لوژی نانو ساخت و جمع آوری شده و از این نظر کاملا منحصر به فرده.
1- خواستم یک سئوال کوچک از شما دوست عزیز داشته باشم اونم اینکه من هیچ تغییری از روز اول به گوشی ندادم از لحاظ تغییر ورژن ولی نرم افزار زیاد ریختم و برداشتم در این مدت تنها مشکلی که پیش آمده اینکه من کلا با برنامه ilbrikcr تمام برنامه ها رو می ریختم و برمی داشتم که بعد از آخرین بار ظاهرا یک فایلی را از دستگاه پاک کردم که دیگه هر چه رو دستگاه می ریزم نصب نمشه و اصلا آیکونی نشون داده نمیشه اگه راهنمایی خاصی می تونید بفرمایید منون میشم .
2-لطف کنید بفرمایید من از طریق کدام لینک یا سایت می تونم گوشیم و به ورژن 1.1.3 ارتقا بدم طوری که گوشی بهم نریزه البته اگه زحمت نباشه !:)

magoori

Registered User
لایک‌ها
2
من گوشیمو از طریق Itunes به 1.1.3 ارتقا دادم
و با نرم افزار ZiPhone آنلاک کردم فقط با یک کلیک و در 2 دقیقه و 30 ثانیه این کارو میکنه
خیلی نرم افزار جالبیه​

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
wifi مشکل نداره من با ziphone active o unlock کردم wifi قطع میشه

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
باز دوباره store اپل بالا نميآد
احتمالاً يا يه محصول داره اضافه ميکنه يا کم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
b.150.100.16777215.0..stories.WindowsMobilenil.jpg

شرکت های چینی که در سال های اخیر در کپی برداری از برندهای معتبر دنیا برای ساخت تلفن همراه گوی سبقت را از همه کشورها ربودند ، به تازگی یک گوشی جدید شبیه آیفون را روانه بازار کردند.

به نقل از پایگاه اینترنتی سافت پدیا، شرکت های چینی به تازگی یک گوشی جدید بسیار ارزان قیمت شبیه iPhone تولید کرده اند که می تواند بازار اپل را تحت تاثیر قرار دهد.
این گوشی جدید چینی موسوم به DaXian X999 که دقیقا شبیه آیفون است ، از ویندوز موبایل بهره می برد به عبارت دیگر ترکیبی از آیفون با ویندوز موبایل 6.0 بوده و دارای منو سه بعدی Cube که بسیار شبیه پلتفورم TouchFLO است.
با این حال این گوشی تنها از زبان انگلیسی پشتیبانی می کند.
گوشی DaXian X999 دارای صفحه نمایش لمسی 2/3 اینچی با وضوح تصویر 240 در 320 ،پردازنده TI OMAP 850 ، 200 مگاهرتز و حافظه RAM 128 مگابایت ، یک گیگابایت حافظه جانبی و دوربین 2 مگاپیکسل با قابلیت ضبط ویدیو است.
این گوشی همچنین دارای اتصالات بلوتوث، USB، سیستم GPS ، نرم افزار آفیس مایکروسافت موبایل ، سیستم پخش صوتی و تصاویر ویدیویی، WAP و نیز تشخیص اثر انگشت و ضبط صدا، هندزفری و بازهای جاوا می باشد.
DaXian با شبکه GSM سازگار بوده و در حالت مکالمه چهار تا پنج ساعت و در حالت آماده باش 150 تا340 ساعت شارژ نگه می دارد.
این گوشی به قیمت 396 دلار به فروش می رسد.

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ورژن 1.1.4 هم عرضه شده. تغیرات خاصی درش گزارش نشده فقط رفع یکسری باگها، بهبود آنتن دهی و ... . طبق نوشته .unlock.no هنوز امکان آپدیت کردن برای ما وجود نداره و باید منتظر jailbreak باشیم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
b.150.100.16777215.0..stories.news.khareji.mailfilter.jpg

شرکت کاندایی " Mailcurve" ارایه کننده سرویس های ایمیل برای تلفن همراه از ارایه سرویس جدید برای گوشی آیفون خبر داد.

به نقل از پایگاه اینترنتی "اینتوموبایل" ، این سرویس ایمیل موسوم به "ایمیل های فیلتر شده" ایمیل های غیر ضروری ارسال شده به آیفون را حذف می کند.
کاربران آیفون در طول روز صدهای ایمیل غیر ضروی دریافت می کنند که با استفاده از این سرویس مشکل آنها در این مورد حل خواهد شد.
با استفاده از این سرویس کاربران می توانند بدون نیاز به دانلود نرم افزار یا تغییر دادن آدرس ، پیام های ایمیل خود را کنترل کرده و مختصرو مفید کنند.
کاربران بدون نیاز به انتخاب ایمیل های ضروری از بین ایمیل های دریافتی کافی است از طریق این سرویس نوع ایمیل های مورد نظر خود را دریافت و تعیین کنند.
کاربرا برای این منظور باید آدرس ایمیل های ضروری خود را وارد لیست و آن را فعال کنند و به این ترتیب خارج از لیست تعیین شده ایمیلی را دریافت نخواهند کرد.

MHESABI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
]

salam doostan:
man mikhastam yek i-phone bekharam,vali khaili delam mikhad az nazdik bebinamesh va bahash kar konam,,age kesi hastesh kke man mozahemesh besham lotfan peygham bezarid

بالا