• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

sis.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوخی نکن بابا بزار خوش باشیم.
790 واسه فروشگاهیه که اول خیابون جمهوری و دقیقا سر نبش و روبه روی پل حافظ یعنی از سمت پل به سمت علاعدین ، قبل از علاعدین میشه.
پایتخت هم که کمترین قیمتش 850 بود.
بچه ها پایه این 1 قرار بزاریم بریم کالیفرنیا این استیو جابز رو خفه کنیم.ببین چطوری با احساسات مردم بازی میکنه.
از iphone هم که بگزریم MacBook Air رو دیدید که آدم رو روانی میکنه.2 تا لایه مقوا گذاشته رو هم شده NoteBook آخه این انصافه.با خودش نمیگه آخه این بچه های ایرانی کی 1 فرجی بشه که بتونن اینو بخرن.؟!

یک گوشی آیفون 8 گیگ کار کرده دارم 2 ماه کار کرده ورژن لا1.1.1 فارسی هم است قیمت 600000 تومن
پی ام بدین

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

لنز دوربین عکاسی "کونیک" با زوم 6×18 Conice 6x18 Zoom با قابلیت نصب روی گوشی های تلفن همراه آیفون ، به بازار معرفی شد.
به نقل از سایت اینترنتی "موبایل واک" ، این لنز درحالی به بازار معرفی می شود که چند روز قبل نیز موتورولا اعلام کرده بود قابلیت نصب لنز تلسکوپی را برای گوشی های تلفن همراه Motorola RAZR فراهم کرده است.
با نصب لنز یاد شده روی گوشی های تلفن همراه آیفون، این گوشی ها که دارای دوربین عکاسی 2 مگاپیکسلی هستند، از امتیازات ویژه در زمینه تهیه تصاویر با کیفیت بهتر از مناظر و تصاویری که درفاصله بیشتری قرارگرفته اند، برخوردار می شوند.
وزن این لنز 69/4 اونس است در حالیکه وزن گوشی تلفن همراه آیفون 8/4 اونس می باشد.
قیمت اعلام شده برای این لنز 15 دلار است

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

نرم افزار گیتار جیبی و بدون سیم (رشته های سیمی یا الیافی) برای گوشی های همراه "آیفون" iPhone و "آی تاچ" iTouch ( یا iPod Touch ) تولید شد.
به نقل از سایت اینترنتی "موبایل واک" ، این برنامه یا نرم افزاربراساس پروژه "گوگل کد" و توسط شخصی به نام Shinya Kasatani برای این گوشی ها ارایه شده است.
حتی کاربرانی که دوره های آموزشی نواختن گیتار را طی کرده اند نیز می توانند از این ساز گیتار جدید استفاده کنند.
کاربران گوشی های یاد شده اند برای نصب این برنامه با راه اندازی برنامه session و انتخاب Sources و سپس با اد کردن آدرس سایت پود مپ می توانند به این ابزار موسیقایی دسترسی پیدا کنند.
برای پیدا کردن این برنامه می توانند از روی آیکون "Toys" به PocketGuitar دسترسی داشته پیدا کنند

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب نرم افزار باحالیه این PocketGuitar.خیلی باهاش حال کردم.
برای استفاده باید حتما آنلاین بود دیگه ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
عجب نرم افزار باحالیه این PocketGuitar.خیلی باهاش حال کردم.
برای استفاده باید حتما آنلاین بود دیگه ؟
من که ندارم .. ولی با توجه با توضیحاتش فکر کنم باید آنلاین بود ...

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
نه انلاین نیست یه toy ه یکی دیگم قبلا بود Guitar Tuner

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه انلاین نیست یه toy ه یکی دیگم قبلا بود Guitar Tuner
اینطوری خیلی عالی میشه.
دست طراحش درد نکنه.
همینطور دست شما جناب Base به خاطر خبرهای جالبتون و جناب IKEA به خاطر توضیحات عالی و به موقع.
موفق باشید.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
اینطوری خیلی عالی میشه.
دست طراحش درد نکنه.
همینطور دست شما جناب Base به خاطر خبرهای جالبتون و جناب IKEA به خاطر توضیحات عالی و به موقع.
موفق باشید.
خواهش می کنم
2lxe53l.gif

IKEA جان در مورد این Toy یه توضیحی میدی ؟؟؟
کاربران گوشی های یاد شده اند برای نصب این برنامه با راه اندازی برنامه session و انتخاب Sources و سپس با اد کردن آدرس سایت پود مپ می توانند به این ابزار موسیقایی دسترسی پیدا کنند.
پس منظورش از اد کردن آدرس سایت چیه؟؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خواهش می کنم
2lxe53l.gif

IKEA جان در مورد این Toy یه توضیحی میدی ؟؟؟

پس منظورش از اد کردن آدرس سایت چیه؟؟

یه برنامه ای هست تو ایفون به نام installer این کارش نصب برنامه هاست یه قسمتی داره به نام Source بعد اونجا میتونین لیست برنامه بازی... رو اضافه کنین مثلا ممکنه یه سورس مثل conceitedsoftware.com/iphone بیشتر از 100 تا برنامه لیست کنه که تو قسمت install هم دسته بندی موضوعی میشن utility network multimedia و .... بعد میتونین دانلود کنین و نصب میکنه خودش این گیتاری که شما زدین سورسش اینه: modmyifone.com/installer.xml

که خیلی هاشو میشه از اینجا add کرد
http://modmyifone.com/wiki/index.php/List_of_All_Rogue_Installer_Sources

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
یه برنامه ای هست تو ایفون به نام installer این کارش نصب برنامه هاست یه قسمتی داره به نام Source بعد اونجا میتونین لیست برنامه بازی... رو اضافه کنین مثلا ممکنه یه سورس مثل conceitedsoftware.com/iphone بیشتر از 100 تا برنامه لیست کنه که تو قسمت install هم دسته بندی موضوعی میشن utility network multimedia و .... بعد میتونین دانلود کنین و نصب میکنه خودش این گیتاری که شما زدین سورسش اینه: modmyifone.com/installer.xml

که خیلی هاشو میشه از اینجا add کرد
http://modmyifone.com/wiki/index.php/List_of_All_Rogue_Installer_Sources
ممنون از توضیحاتت ....
72.gif
72.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
همونطور که شاید شنیده باشید ... دیروز ... jailbreak برای 1.1.3 اومد.

به قول فردوسی پور حرف و حدیث در موردش زیاده !

اول اینکه ... این برنامه ( همون iBricker خودمون ) رو اول اعلام کردن dev team داده بیرون ... بعد از چند ساعت اعلام شد که یه نفر تو گروه این رو سر خود و زود تر از موعد داده که از تیم هم اخراج شده ... بعد گفتن اصلا این قوانین فدرال آمریکا رو نقض میکنه این برنامه و .............. خلاصه یه سری گفتن ما استفاده نمیکنیم تا خود dev team رسمی بده بیرون !

حالا ایناش شاید خیلی به ما که تو ایرانیم ربط نداشته باشه ... چیزی که مهمه اینه که :

1. برای اولین بار , آپگرید بدون iTunes انجام میشه. یعنی فایل اصلی رو خود ibricker میفرسته تو گوشی و کارهای رو هم یه app تو گوشی انجام میده ... من به شخصه هیچ علاقه ای به این کار ندارم ! چون اصلا مشخص نیست که تمام کارهایی که iTunes باید انجام بده داره به درستی توسط این برنامه ها انجام میشه یا نه !

2. کلا ما میخوایم از 1.1.2 یا هر چیز دیگه ای بریم رو 1.1.3 به دو دلیل ! اول اینکه از امکانات جدید اون استفاده کنیم و دوم اینکه کلا لذت بیشتری از گوشی ببریم با برنامه های اضافی که روش نصب میکنیم !

ولی !

محل نصب برنامه ها روی 1.1.3 عوض شده ! دیگه فولدر ها اسم هاش اون چیزهایی نیست که تاحالا بود ! در نتیجه هیچ برنامه ای رو 1.1.3 کار نمیکنه ! ( در حال حاضر ) در نتیجه اصلا jailbreak بی معنی هست ! و باید تا زمانی که برنامه ها ( یا حداقل installer ) خودشون رو اصلاح کنن برای این ورژن صبر کرد.

و همچنین !

تا وقتی bootloader شما آپگرید نشه , امکان جدید 1.1.3 که مهمترینش هم هست ( همون locate me در نقشه و ... ) کار نمیکنه !

نتیجه :

شما از هر ورژنی میتونید برید رو 1.1.3 بدون اینکه unlock بودن گوشی شما از بین بره و چیزی که شما به دست میارید اینه که :

تمام برنامه های شما دیگه قابل استفاده نیستند. برنامه جدید هم نصب نمیشه. تمام امکانات 1.1.3 هم قابل استفاده نیستند.

برای همین من این کار رو نکردم ... ولی خب قابل انجام هست ....

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یه توضیح دیگه اینکه ... خب شاید به فکرتون برسه که ما بریم همه برنامه هارو جاش رو عوض کنیم ( با ssh ) و بریزیم جای درست که کار کنه ...

ولی موضوع اینکه که ssh نمیشه نصب کرد که بشه این کارو کرد ... ( تا الان )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
میگن با این کار میشه ssh نصب کرد. راست و دروغش با نویسندش :D

What you have to do is navigate to /var/root/library/installer with iPhoneBrowser and delete local packages... now you can install BSD Subsystem and OpenSSH.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب تائید شد :

ssh قابل نصب هست . با همون کاری که بالاتر گفته شد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اطلاعات لاگین هم ظاهرا همون

root/alpine

هست.

این دو تا مشکل هم برای بعضی ها اتفاق افتاده :

1. EDGE کار نمیکنه
2. ظرفیت تا حدی کم شده. برای 4 گیگ ها شده 3.6 برای 8 گیگ ها هم به همین نسبت کم شده.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دو مورد بالا :

1. حل میشه با reset network و بعد reset گوشی ...
2. به خاطر فایل هایی هست که در گوشی گذاشته میشه برای این کار و بعد حذف نمیشه. ظاهرا میشه کشف کرد که کجا هستند و دستی حذف کرد.

مورد زیاد داره خلاصه ... همه رو بخوام اینجا بیارم نمیشه ... اگر کسی سوالی داشت و راهش رو پیدا نکرد ایمیل بزنه یا همینجا بپرسه ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب تو این کمتر از 24 ساعت که این برنامه اومده و عده زیادی دارن امتحانش میکنن چیزای زیادی تغییر کرده ... ظاهرا راهی برای راه انداختن برنامه ها کشف شده !

من هم دارم دانلود میکنم که شروع کنم ... شاید منم چیزهای جدیدی کشف کردم ...

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض پوزش از آقا شایان و همه دوستان

سوالی که دارم اونم تو این موقعیت حساس برای شما یعنی اومدن فرمویر جدید یکم اعصاب خرد کنه میدونم. من دیدم صحبت از ssh , root , سرشاخه var و خلاصه چیزایی هستش که من در سیستم عامل لینوکس با اونها سروکار داشتم. می خواستم بدونم ربطی بین اینها وجود داره ؟ Mac OS کجا Linux کجا. لینوکس مال ما فقیر فقراست :D

اگر روشنم کنید ممنون میشم

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
آقا یه سوالی...الان ورژن 1.1.2 رو توی پایتخت با Turbo Sim آنلاک میکنن و همه هم میگن از نظر کارکرد گوشی خیالتون راحت باشه با هر سیمکارتی کامل کار میکنه.ارسال و دریافت اس ام اس و زنگ خوردن و زنگ زدن.این رو چقدر میشه روش حساب کرد؟اگه دوستان توضیحاتی در مورد Turbo Sim دارند بدن ممنون میشم.

بالا