• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره GoldMine

marketer_teams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
مي بينم سايت جديد راه انداختي سر قولت باش فوريومش با من اوكي
من هم مي خوام وارد گلد ماين بشم ولي مي خوام بدونم شما ها زير مجموعه چه كسي هستيد؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از marketer_teams :
من هم مي خوام وارد گلد ماين بشم ولي مي خوام بدونم شما ها زير مجموعه چه كسي هستيد؟
عرض كنم من زرير مجموعه آبتين (moonimid) هستم و ايشون هم نمي دونم زيرمجموعه كي هست كي مي خواي بياي من يه سري طرح دارم كه اگه شما هم بخواي ميتونيم من و شما و آبتين و روزبه با هم همكاري كنيم كه به نفع هممون ميشه البته من با آبتين قبلا هماهنگ كرديم

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
اين مهم نيست كه من زير مجموعه كي هستم! مهم اينه كه اين زير شاخه ها هر روز داره رشد ميكنه هر كي زود تر بياد به نفعشه!
شما هم كه به نت وركر حرفه اي هستيد :)
اگه خواستين عضو بشين با من تماس بگيريد. اينم ميل من هست.
[email protected]
:) منتظرم

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
فرهاد جان فروم رو به حاشيه نكش! وقتي كه پريويت ميكني به من :eek: خودم ميبينم :eek: ديگه اينجا ننويس چيزي :hmm:
خوب من پست بالايي رو اديت كردم لصف كن شما هم اين كارو انجام بده

marketer_teams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اينجا خبري نيست ديگه؟
اميدورام همه مشغول پول در آوردن باشن و ديگه وقت سرخاراندن نداشته باشن چون دستشون به اسكناس شمردن بنده ;)

به هر حال از موفقيتهاتون ما را هم مطلع كنيد.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اميدورام همه مشغول پول در آوردن باشن و ديگه وقت سرخاراندن نداشته باشن چون دستشون به اسكناس شمردن بنده ;)

خوب شما بگو تا بگيم

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2

جاي شما خاليه!
هر كي فعاليت كنه واسه خودش حتما موفق ميشه! :)

richman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممكنه بگيد شما از چه طريق زير مجموعه جمع مي كنيد.سوال ديگه اينكه زير مجموعه هاتون همه از ايرانن يا خارجي هم دارين.راستشو بخواين من در ماهيت اين برنامه ها شك ندارم ولي در اينكه بتونم زير مجموعه جمع كنم ترديد دارم.من قبلا در يك برنامه مشابه بنام پرايم بانك ثبت نام كردم كه متاسفانه در جذب زير مجموعه موق نبودم بعدشم كه درش تخته شد.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از richman :
آقا ممكنه بگيد شما از چه طريق زير مجموعه جمع مي كنيد.سوال ديگه اينكه زير مجموعه هاتون همه از ايرانن يا خارجي هم دارين.راستشو بخواين من در ماهيت اين برنامه ها شك ندارم ولي در اينكه بتونم زير مجموعه جمع كنم ترديد دارم.من قبلا در يك برنامه مشابه بنام پرايم بانك ثبت نام كردم كه متاسفانه در جذب زير مجموعه موق نبودم بعدشم كه درش تخته شد.
سلام دوست عزيز!
شما زير مجموعه ها رو ميتونيد با يكم تلاش و فعاليت و تبليغ بدست بياري!
زير مجموعه هات بايد اول به صورت كامل پرزنت بشن!
دروغ نگي بهشون!
من 3 ماه كه عضوم! حدودا 230 نفر زيرمجموعه دارم! پورسانت هامو به صورت هفتگي دارم دريافت ميكنم!

در جواب سوال بعدي:بله! شما از هر كجاي دنيا ميتونيد زير شاخه جمع كنيد!

از لحاظ امنيت سيستم هم مطمئن باشين كه كلاه بردار نيست!
در ضمن زير مجموعه هام رو هم از لحاظ جمع كردن زير مجموعه كمك ميكنم!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزيزي كه ميخوان با سيستم گلد ماين بيشتر آشنا بشن CD آموزشي اين سيستم رو ميتونم واسشون ارسال كنم!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
دوستان عزيزي كه ميخوان با سيستم گلد ماين بيشتر آشنا بشن CD آموزشي اين سيستم رو ميتونم واسشون ارسال كنم!
مفتی ؟

StreetRat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Hi Dear Friendz
i want a free taturial of goldmine plz
Street Rat

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
بازم ميگم!
سي دي آموزشي گلد ماين رو هر كي بخواد ميتونم براش پست كنم!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
بازم ميگم!
سي دي آموزشي گلد ماين رو هر كي بخواد ميتونم براش پست كنم!
مالزی هم میتونی پست کنی ؟

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
طبق قولی که در راستای ارائه امکانات جالب و ابتکاری داده بودیم مدیریت GMI یک بار دیگر با افتخار خدمتی متمایز و جالب توجه را به اطلاع مشتریانش می رساند .

سرویس آگاه سازی گلدماین (GMI Notification Service) به مشتریان این امکان را می دهد که عملیاتی را که در Gold Account آنها انجام می گیرد مشاهده کنند . پس از ثبت نام برای این سرویس ، جهت کنسل کردن آن ، فقط می توانید با کلیک کردن روی لینکی که از طریق email به دست شما رسیده است اقدام کنید .
هزینه ثبت نام برای سرویس آگاه سازی 15 دلار برای یک دوره 6 ماهه است (لطفاً توجه کنید که این ، هزینه مقدماتی یا فعلی است) .
شما همچنین می توانید از ورژن آزمایشی به مدت 15 روز به صورت رایگان استفاده کنید .
این سرویس ، سه نوع email آگاه سازی به شرح زیر را به هر دو آدرس email (اولیه و ثانویه) شما می فرستد با ذکر زمان مبادلات مالی و IP آدرسی که برای این مبادلات مالی ، مورد استفاده قرار گرفته است :
الف- ورود به Gold Account
ب- قفل شدن و از قفل خارج شدن Gold Account
پ- هر گونه مبادله مالی که در Gold Account انجام می گیرد
مشتریان می توانند کلیه موارد بالا یا یکی از آنها را انتخاب کنند . ( مشتریانی که می خواهند برای این سرویس مشترک شوند حداقل باید یکی از موارد بالا را انتخاب کنند .)
افرادی که می خواهند هر کدام از موارد بالا را از حالت انتخاب خارج کنند می توانند از طریق email های آگاه سازی که به آنها ارسال می شود این کار را انجام دهند (این اقدام از طریق آدرس email ثانویه قابل انجام نیست .)
چنانچه شخصی هر سه مورد بالا را از حالت انتخاب خارج کند ، بدون در نظر گرفتن زمان باقی مانده مدت اشتراکش ، اشتراک او برای این سرویس کنسل می شود .
این سرویس ، بابت مبادلات مالی عادی و روزمره ، email ارسال نمی کند (به عنوان مثال کمیسیون های هفتگی ، آزاد سازی اتوماتیک سکه و غیره) .
زمانی که مدت اشتراک شما بیش از 6 ماه بشود دوره اشتراک تان به صورت دستی یا اتوماتیک برای 6 ماه دیگر قابل تمدید است . مشتریانی که اشتراک شان را قبل از تاریخ انقضاء تمدید می کنند یا هنگام ثبت نام تمدید اتوماتیک را انتخاب می کنند 10% تخفیف دریافت می کنند . مشتریانی که اشتراک شان را بعد از تاریخ انقضاء تمدید می کنند شامل 10% تخفیف نمی شوند .

آدرس های email:
آدرس email اولیه ، قابل تغییر توسط افراد نیست . GMI فقط درخواست کسانی را برای تغییر آدرس email اولیه می پذیرد که کپی پاسپورت یا شناسنامه شان را به عنوان سند مالکیت ارائه دهند .

آدرس email ثانویه ، توسط افراد قابل تغییر است و اختیاری می باشد .

GMI تمام انواع email ها را به هر دو آدرس email افراد ارسال می کند . کسانی که آدرس email اولیه شان همان آدرس email ثانویه شان باشد تنها یک email دریافت می کنند .

جهت ثبت نام برای این سرویس به Gold Office مراجعه کرده سپس روی Personal Profile کلیک کنید و پس از آن ، لینک GMI Notification Service را انتخاب کنید .

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
انتقال وجه به حساب بانکی:

حالا کلیه مشتریان GMI می توانند کمیسیون های خود را به حساب بانکی شخصی شان در هر کشوری منتقل کنند، این سرویس قبلاً فقط محدود به برخی کشورها بود.

برای مشتریان ایرانی، در حال حاضر ما این سرویس را فقط برای دو نوع بانک فراهم کرده ایم (بانک ملی ایران و بانک صادرات ایران). مشتریانی که در کشورهای دیگر زندگی می کنند انتقال وجه به هر بانکی را می توانند درخواست کنند.

قبل از استفاده از این سرویس، افراد باید اطلاعات مربوط به حساب بانکی شخصی خودشان را update کنند.
در Gold Office ، در قسمت "Personal Profile" گزینه "Bank Info" برای این منظور در دسترس است. شما میتوانید هر زمان که بخواهید، قبل از درخواست انتقال وجه، اطلاعات بانکی تان را تغییر دهید و این سرویس رایگان می باشد.

انتقال وجه هر 15 روز یک بار صورت می گیرد یعنی اول و شانزدهم هر ماه.

کلیه درخواستهائی که حداقل چهار روز قبل از تاریخ های انتقال وجه صورت بگیرد، در تاریخ اول یا شانزدهم همان ماه، مبلغ درخواستی به حساب بانکی آنها واریز خواهد شد. با این حال چنانچه تاریخ پرداخت، با تعطیلات آخر هفته یا تعطیلات رسمی بانکی مصادف شود، پرداخت وجه در اولین روز کاری پس از تعطیلات صورت خواهد گرفت.(برای مثال مشتریانی که می خواهند در تاریخ شانزدهم ماه، انتقال وجه شان صورت بگیرد باید تا دوازدهم همان ماه درخواست شان را ارائه کنند.)

هزینه انتقال وجه به حساب بانکی شخصی، به میزان 4% مبلغی است که مشتری می خواهد منتقل کند.

کل مبلغ، از قسمت کمیسیون مشتری یعنیEarned Commission Bank برداشت خواهد شد نه ازGold Bank .

شما همچنین می توانید درخواست کنسل کردن این مبادله مالی (انتقال به حساب بانکی شخصی) را بکنید، هر درخواست کنسلی، با کسر 4% هزینه سرویس همراه خواهد بود و فقط مبلغ درخواست شده، به بانک کمیسیون مشتری (Earned Commission Bank) برگشت داده خواهد شد.

حداقل مبلغ برای انتقال وجه، 500 دلار آمریکا و حداکثر 3000 دلار آمریکا در هر انتقال می باشد.

Goldmineint.biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت مركز تجارت بين المللي طلا مراجعه فرماييد :

دامنه رايگان + فضاي وب رايگان + حراجي گلدماين + عضويت در گلدماين + جزوات آموزشي و ...

بالا