marketer_teams
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 31
- لایکها
- 0
من هم مي خوام وارد گلد ماين بشم ولي مي خوام بدونم شما ها زير مجموعه چه كسي هستيد؟به نقل از farhad12 :مي بينم سايت جديد راه انداختي سر قولت باش فوريومش با من اوكي
من هم مي خوام وارد گلد ماين بشم ولي مي خوام بدونم شما ها زير مجموعه چه كسي هستيد؟به نقل از farhad12 :مي بينم سايت جديد راه انداختي سر قولت باش فوريومش با من اوكي
عرض كنم من زرير مجموعه آبتين (moonimid) هستم و ايشون هم نمي دونم زيرمجموعه كي هست كي مي خواي بياي من يه سري طرح دارم كه اگه شما هم بخواي ميتونيم من و شما و آبتين و روزبه با هم همكاري كنيم كه به نفع هممون ميشه البته من با آبتين قبلا هماهنگ كرديمبه نقل از marketer_teams :من هم مي خوام وارد گلد ماين بشم ولي مي خوام بدونم شما ها زير مجموعه چه كسي هستيد؟
اين مهم نيست كه من زير مجموعه كي هستم! مهم اينه كه اين زير شاخه ها هر روز داره رشد ميكنه هر كي زود تر بياد به نفعشه!به نقل از marketer_teams :من هم مي خوام وارد گلد ماين بشم ولي مي خوام بدونم شما ها زير مجموعه چه كسي هستيد؟
خوب من پست بالايي رو اديت كردم لصف كن شما هم اين كارو انجام بدهبه نقل از roozbeh :فرهاد جان فروم رو به حاشيه نكش! وقتي كه پريويت ميكني به منخودم ميبينم
ديگه اينجا ننويس چيزي :hmm:
خوب شما بگو تا بگيمبه نقل از marketer_teams :چرا اينجا خبري نيست ديگه؟
اميدورام همه مشغول پول در آوردن باشن و ديگه وقت سرخاراندن نداشته باشن چون دستشون به اسكناس شمردن بنده![]()
به هر حال از موفقيتهاتون ما را هم مطلع كنيد.
جاي شما خاليه!به نقل از marketer_teams :چرا اينجا خبري نيست ديگه؟
اميدورام همه مشغول پول در آوردن باشن و ديگه وقت سرخاراندن نداشته باشن چون دستشون به اسكناس شمردن بنده![]()
به هر حال از موفقيتهاتون ما را هم مطلع كنيد.
سلام دوست عزيز!به نقل از richman :آقا ممكنه بگيد شما از چه طريق زير مجموعه جمع مي كنيد.سوال ديگه اينكه زير مجموعه هاتون همه از ايرانن يا خارجي هم دارين.راستشو بخواين من در ماهيت اين برنامه ها شك ندارم ولي در اينكه بتونم زير مجموعه جمع كنم ترديد دارم.من قبلا در يك برنامه مشابه بنام پرايم بانك ثبت نام كردم كه متاسفانه در جذب زير مجموعه موق نبودم بعدشم كه درش تخته شد.
مفتی ؟به نقل از roozbeh :دوستان عزيزي كه ميخوان با سيستم گلد ماين بيشتر آشنا بشن CD آموزشي اين سيستم رو ميتونم واسشون ارسال كنم!
بله!!!!!به نقل از fotocopy :مفتی ؟
www.goldmineint.comبه نقل از StreetRat :Hi Dear Friendz
i want a free taturial of goldmine plz
Street Rat
مالزی هم میتونی پست کنی ؟به نقل از roozbeh :بازم ميگم!
سي دي آموزشي گلد ماين رو هر كي بخواد ميتونم براش پست كنم!
آره!به نقل از fotocopy :مالزی هم میتونی پست کنی ؟