• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Nokia N82 ٠

goodnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه شما عکساش گرفته شده باهاش رو ندیدین...چندتایی که من دیدم تو شب که ان95 در مقابلش هیچه...ته یه سری عکسها تو شب از k850 هم بهتر عکس میگیره...(دقت کنید که اون اون دوتا فلش led بیشتر برای فیلم کاربرد داره)
تو روز هم بهتر بود 100% تفاوت بین 82 با 95 معمولی واضح هست...
اگه تو GSM ARENA دقت کنید :blink:, اونجا نوشته دارن رو یه رویوی خوب دارن کار می کنن اما همونجا نوشته که کیفیت عکسا با همدیگه هیچ تفاوتی ندارن.:rolleyes: اما خب مسلما کیفیت عکسا در نور کم به واسطه فلاش زنون در N82 بالا تره.;)
من الان تو مالزی هنوز N82 رو از نزدیک ندیدم اما N95 8gig اینجا می شه با 2100 رینگت پیدا کرد:p

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
جبا !
خودت میای یه چیزی می پرسی منتظری یکی جواب بده بهش گیر بدی ؟
منم که گفتم سلیقه ها مختلفه !
درضمن تا 2 عکس از یه مکان نباشه ، نمیشه حدسی زد .

خب وقتی من یک چیزی میگم همتون باید منو تایید کنید حتی اگر اشتباه باشه!!!..لول....شوخی کردم!!!!!...من هم که گیر ندادم فقط گفتم حدس میزنم اینجوری باشه!!!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
آقا كسي نديده تو تهران ؟؟؟ پس كي مياد

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
آقا كسي نديده تو تهران ؟؟؟ پس كي مياد
من امروز داخل نمایشگاه دیدم
303.gif
.
خیلی قشنگ بود.
620 میگفت
39.gif
.
اگه پول داشتم میخریدمش
156.gif
.
قیمت بیرون چنده؟

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام بالاخره خريدمش
لامصب چه جيگريه
شب ميام بيشتر توضيح ميدم الان بايد برم كار دارم

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام بالاخره خريدمش
لامصب چه جيگريه
آقا دمت گرم
39.gif
.
مباک باشه
303.gif
.
چند خریدی؟
با گارانتی یا بی گارانتی؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
مبارك باشه !

اگه ممکنه یه مقایسه کوچیک بینش و بین ان 95 بزار !

از نظر دوربین / سرعت / جی چی اس / ...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام بالاخره خريدمش
لامصب چه جيگريه

مبارک باشه ...
قیمت؟
خوشم میاد سریع گوشی عوض می کنی......

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مبارکه !
میگم ، توی عکسایی که این گوشی پیش ان 95 بود ، به نظرم شفافیت تصویر ان 95 خیلی بیشتر بود
اگه میشه یه مقایسه بین LCD این دو گوشی بکن . ببینیم اصلا فرقی دارن یا نه !

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
پكيج :شارجر (ميني) يو اس بي (ميكرو)رم 2 گيگابايتي -هندزفري دفترچه وكابل تي وي و سي دي
خوب اول ميريم سراغ ظاهر گوشي بر خلاف تصور بدنه از نوع فلز نيست بلكه از نوع كروم هست
در بغل گوشي سمت راست جاي يو اس بي هست كه در مقايسه با ان 95 (ميني) به ميكرو تبديل شده

اما كيفيت تصوير :هنوز زياد نميتونم در موردش صحبت كنم چون روي ال سي دي 82 برچسب هست ولي رو ان95 كه داشتم نداشت
ولي اگر اينجوري بخوايم قضاوت كنيم 95 بالاتر بود تو كيفيت

صدا در حد ان 81 و كمي پايين تر از 95 (5دسي بل )
دوربينم چنتا تو تاريكي مطلق گرفتم 1 دونه هم تو نورگرفتم - ميزارم خودتون نظر بديد
و اما چرخش اوتوماتيك كه ما هنوزم نفهميديم اين چه جوري كار ميكنه وقتي در حالت اماده به كار هست هيچ چرخشي انجام نميگيره و بايد حتما تو منو يا جاهاي ديگه به جز صفحه اصلي باشه وقتي گوشي رو بر ميگردوني با يه لرزش كوچيك صفحه در كمتر از يك ثانيه ميچرخه كه فكر كنم اين قابليت رو به خاطر بازي هاي انگيج 3بعدي گزاشتن
ولي ال سي دي گوشي يك ضعف بسيار بزرگ داره كه تغريبا ال سي دي اندازه ال سي دي ان 73 هست كوچكتر از ان 95 و ان 81 كه براي من كمي سخته
و اما جي پي اس - كمي سرج كردن ماهواره سريعتر انجام ميشه شايد هم من اينطوري حس ميكنم
سرعت گوشي بسيار بالاست و تو بازي هاي انگيج اصلا كمي و كاستي احساس نميشه حتي گرافيك (بالاست)

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
تفاوت عمده اين گوشي فقط دوربين و هندزفري و فلاش زنون هست نسبت به ان 95
كيفيت صدا خوبه اما صدا از 95 و 5700 و 81 پايين تره
81 كه امروز مقايسه كردم صداش خلي كيفيت داره ال سي دي 81 خيلي عاليه اما زيره نور آفتاب .......نه
اما 82 هم كيفيت ال سي ديش عاليه اما نورش كمه كه تو اين حالت جولو 81 كم مياره
به نظر من اگر يه فلش زنون و دوربينه 82 رو ميزاشتن رو 81 خيلي عالي بود ديگه چيزي كم نبود
چيزي هم از ان 95 كم نداره تو جي پي اس سرعتش بيشتر شده
سرعت گوشي هم از ان 95 بيشتر
كار با كيبورد هم خيلي راحته هركي با ان 91 كار كرده باش راحته واسش
اما تو ان 81 يكم كار با كيليدا سخته چون 1 تيكه هست بعضي موقع ها با فشردن 1 دكمه 2.3 تا ديكه هم باهاش فشرده ميشه
كار با جوي استيك ان 81 هم سخته البته جوي استيك كه نيست
يكم كار با جوي استيكش كم ميشه چون زير جوي استيك 4 تا دكمه ي ديگه هم هست واسه موزيك كه بعضي موقع ها به وبي عمل نميكنه

goodnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تفاوت های N82 و N95
**********************8
N95: صفحه lcd بزرگتر و با کیفیت تر که البته در مدل 8gig تصاویر هم شارپ تر هستش و هم brightness بالا تره. کلا قابلیت مالتی مدیای N95 بالا تر از N82 هستش. در مورد سرعت گوشی ها باید اذعان کنم که هر دو در یک سطح هستن. دوستان عزیزی که n95 دارن پیشنهاد می کنم فریمور سوم نوکیا که بتازگی اومده رو روی n95 نصب کنن و از سرعت بالا تر گوشی و کیفیت بهتر عکس ها و همینطور multimedia interfece جدیدی که فقط روی N81 و n95 8gig موجود هستش و خیلی مزایای دیگه نهایت لذت رو ببرن
----------
N82 : در مورد این گوشی باید بگم که واقعا ظاهر شیکی داره. جنس پلاستیک بدنه به مرتب خیلی بهتر از N95 هستش.
همونطور که دوستمون اشاره کردن قابلیت rotate کردن اینترفیس رو داره.
من این گوشیو تستش کردم و باید بگم فلاش زنونش بهترین فلش زنون موجود هستش و به مراتب حتی بهتر از sony K850 هستش. قابلیت فیلمبرداریش مثل N95 هستش با رزولوشن 640x480 در 30 فریم در ثانیه
بنا بر این میشه نتیجه گرفت بهترین camera phone نوکیا N82 هستش( من همه گوشی های 5mp رو تست کردم )
\*****************
اما اگه گوشی رو برای قابلیت بازی و مالتی مدیا می خواین پیشنهاد من N95 یا N81 هستش
بهترین گوشی با تمامی امکانات فقط N95 8gig:cool:

goodnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تفاوت های N82 و N95
**********************8
N95: صفحه lcd بزرگتر و با کیفیت تر که البته در مدل 8gig تصاویر هم شارپ تر هستش و هم brightness بالا تره. کلا قابلیت مالتی مدیای N95 بالا تر از N82 هستش. در مورد سرعت گوشی ها باید اذعان کنم که هر دو در یک سطح هستن. دوستان عزیزی که n95 دارن پیشنهاد می کنم فریمور سوم نوکیا که بتازگی اومده رو روی n95 نصب کنن و از سرعت بالا تر گوشی و کیفیت بهتر عکس ها و همینطور multimedia interfece جدیدی که فقط روی N81 و n95 8gig موجود هستش و خیلی مزایای دیگه نهایت لذت رو ببرن
----------
N82 : در مورد این گوشی باید بگم که واقعا ظاهر شیکی داره. جنس پلاستیک بدنه به مرتب خیلی بهتر از N95 هستش.
همونطور که دوستمون اشاره کردن قابلیت rotate کردن اینترفیس رو داره.
من این گوشیو تستش کردم و باید بگم فلاش زنونش بهترین فلش زنون موجود هستش و به مراتب حتی بهتر از sony K850 هستش. قابلیت فیلمبرداریش مثل N95 هستش با رزولوشن 640x480 در 30 فریم در ثانیه
بنا بر این میشه نتیجه گرفت بهترین camera phone نوکیا N82 هستش( من همه گوشی های 5mp رو تست کردم )
\*****************
اما اگه گوشی رو برای قابلیت بازی و مالتی مدیا می خواین پیشنهاد من N95 یا N81 هستش
بهترین گوشی با تمامی امکانات فقط N95 8gig:cool:
ضمنا در مورد عمر باطری هم باید بگم N82 بهتر از N95 هستش. حافظه داخلی گوشی هم 128 MB هستش در مقابل N95 که 160 MB هستش کمتره اما بارم نیازای شما رو بر طرف می کنه به خوبی.
یکی دیگه از خوبیهای این گوشی اینه که همراه خودش 2gig مموری کارت داره :D

goodnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا تو مالزی
N95 : 1700 ringet : که میشه تقریبا 480 هزار تومن ( البته رینگت تازه گرون شده و الا در اصل میشد 430 هزار تومن )

N95 8gig : 2000 ringet --- 550000
N82: 500000

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
منم خر شدم 600 مايه گوشي دادم الان اينجا شده 585 تومان

بالا