• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Nokia N82 ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقایون امروز یه عدد N82 که 1 ماه کارکرده رو خریدم به 380 تومن...مبارکم باشه!!

..بلاخره به خط ایرانسل امون هم یه حالی دادیم دم عیدی و یه گوشی خوب انداختیم توش...لول

اینم عکسی که ازش با P1 عزیز گرفتم:

2e2f81c.jpg

خیلی تمیز هست....میبینید هنوز نایلون روش کنده نشده..

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
دمت گرم این قیمتا به این تمیزیا پیدا کردی به ما هم بگو

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

..بلاخره به خط ایرانسل امون هم یه حالی دادیم دم عیدی و یه گوشی خوب انداختیم توش...لول

تبریک میگم !
نظرت رو دربارش بدون تعصب (!) بگو !!
birgits_snill.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

خیلی تمیز هست....میبینید هنوز نایلون روش کنده نشده..

تبريک (
studsmatta.gif
)
میدونی من ارادت خاصی به جاوا دارم ( :D )- يه تست با چند مورد QVGA ~ 3D میگيری !? کلا شرايط سازگاری'ش
مرسی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تبریک میگم !
نظرت رو دربارش بدون تعصب (!) بگو !!
birgits_snill.gif

قربانت :)

اقا دوربین خوبی داره...عکس های خوبی میگیره

ولی واقعا یه چیز خیلی عجیب متوجه شدم و حقیقتش هم فکر نمیکردم اینطوری باشه...:D جدا ضد حال بود

خدا وکیلی صدای اسپیکر P1 از N82 بلندتره...خودم هم تعجب کردم..با 2-3 تا از رفیقا هم نشون دادم تایید کردن...واقعا با اینکه N82 دارای دو تا اسپیکر هست ولی صدای P1 بلند تر بود....

ولی خب مثلا سرعت گوشی بالاست...منوها رو خوب باز میکنه...البته اون چرخش صفحه به صورت اتوماتیک یکم ناقصه یعنی مثل ایفون از هر دو طرف بچرخونی عمل نمیکنه...فقط باید به صورت خلاف عقربه ساعت بچرخه تا عمل کنه و اگه در جهت عقربه ساعت بچرخونی گوشی هیچ عکس العملی نمیده...احتمالا ایفون دو تا حسگر داره ولی N82 فقط یکی :)

تبريک (
studsmatta.gif
)
میدونی من ارادت خاصی به جاوا دارم ( :D )- يه تست با چند مورد QVGA ~ 3D میگيری !? کلا شرايط سازگاری'ش
مرسی

قربونت علیرضا ..قابل شما رو نداره :rolleyes:

والله 2-3 تایی جاوا ریختم روش با P1 که مقایسه میکنم باز هم به نظر میاد سونی اریکسون لامصب هنوز سلطان جاوا هست...البته اینم خوب کار میکنه و مشکلی نداره ها ولی کلا به نظر میاد هنوز SE جلوتره تو سیستم جاوا و اپلیکیشن های مربوط و ....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینم یه عکس که با N82 گرفتم:

33tj7sj.jpg

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قربونت علیرضا ..قابل شما رو نداره :rolleyes:

والله 2-3 تایی جاوا ریختم روش با P1 که مقایسه میکنم باز هم به نظر میاد سونی اریکسون لامصب هنوز سلطان جاوا هست...البته اینم خوب کار میکنه و مشکلی نداره ها ولی کلا به نظر میاد هنوز SE جلوتره تو سیستم جاوا و اپلیکیشن های مربوط و ..

دستت درد نکنه بابت توضيحات (
rose.gif
)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اقایون امروز یه عدد N82 که 1 ماه کارکرده رو خریدم

:blink::blink::blink::blink::blink:عجببببببببببب :blink::blink::blink::blink::blink:
بالاخره به راه راست هدایت شدی ....:D اینجاس که میگن خدا بنده هاشو فراموش نمیکنه اینه :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
:blink::blink::blink::blink::blink:عجببببببببببب :blink::blink::blink::blink::blink:
بالاخره به راه راست هدایت شدی ....:D اینجاس که میگن خدا بنده هاشو فراموش نمیکنه اینه :D

یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه:

مفت باشه کوفت باشه...:D

گوشی نو نو هست...عکس هم که گذاشتم هنوز سلفون های روش کنده نشده...الان نوش رو 500 تومن دارن صحبت میکنن شاید بیشتر...تمام وسایل هم تکمیل...اصل فنلاند...خب 380 دیدم میده طرف منم سریع گفتم بردار بیار معطل نکن :D که بز خری به راهه :D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
البته اون چرخش صفحه به صورت اتوماتیک یکم ناقصه یعنی مثل ایفون از هر دو طرف بچرخونی عمل نمیکنه...فقط باید به صورت خلاف عقربه ساعت بچرخه تا عمل کنه و اگه در جهت عقربه ساعت بچرخونی گوشی هیچ عکس العملی نمیده...احتمالا ایفون دو تا حسگر داره ولی N82 فقط یکی

این بخاطر استفاده ی اختصاصیش از جهتیه که میتونی استایل دوربین رو داشته باشی ... کار درستی رو هم کردن ، چون آتوماتیک روتیت در جهتی که به سمت عقربه های ساعته بی فایده ست ، دکمه ی دوربین میاد پایین ... این کار باعث میشه که گوشی با هر چرخش شکنجه نشه و زورشو فقط در قسمت ِ کمرا استایل بزنه ...

در ضمن فک کنم هم آیفون هم ان82 یه سنسور داشته باشن ... و تنها رایت روتیت ِ ان82 لاک شده . این به معنی ِ احتمال ِ پیشرفته تر بودن ِ سنسور ِ ان82 هست

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمیدونم شاید...ولی به نظر من اگه از دو طرف کار میکرد بهتر بود....

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام علیکم

به به ، اقا مازیار به صراط مستقیم شد ، بلاخره روزی 10 بار حد اقل در نماز هاش این ایه رو خونده دیگه (اهدنا الصراط المستقیم) مستجاب شد !

به هر حال تبریک میگم ، امیدوارم که روزها با خوبی و خوشی ازش استفاده بکنی ، عدالت رو هم بین این دو (ان 82 و پی 1 ) رعایت بکنی !

این رو هدیه رو هم از ما قبول بکنید :

http://forum.persiantools.com/t98124.html

تا نگید که جی پی اس نوکیا در ایران کاربرد نداره !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من اون زمانی که میگفتم موقعی بود که تازه N95 اومده بود و خودت هم میدونی برای تهران نقشه نبود...ولی خب الان نه دیگه ردیف شده...

اتفاقا برنامه که لینک دادی رو هم ریختم و کار کرد...دستت درد نکنه...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سرت درد نكنه عزيز !

فقط فكر كنم جاي يه :

15ejxmo.png

توي امضات خالي باشه !!!

البته ان 95 بايد بشه 82 !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب اگه یدونه گیر بیاری میزارم تو امضام...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خدا وکیلی صدای اسپیکر P1 از N82 بلندتره...خودم هم تعجب کردم..با 2-3 تا از رفیقا هم نشون دادم تایید کردن...واقعا با اینکه N82 دارای دو تا اسپیکر هست ولی صدای P1 بلند تر بود....

ای بابا !! شما هم که داری به بلندی صدای گوشی اهمیت میدی که !!
3550.gif

[
والله 2-3 تایی جاوا ریختم روش با P1 که مقایسه میکنم باز هم به نظر میاد سونی اریکسون لامصب هنوز سلطان جاوا هست...

با این حرفت موافق نیستم !!
سری UIQ واقعا توی اجرای جاوا به معنای واقعی کلمه " کم " میاره ، در صورتی که گوشی های جدید نوکیا که اکثرا با سرعت CPU بالایی هم هستن ( از جمله N82 ) واقعا جاوا رو خوب اجرا میکنن .
البته گوشی های جاوای سونی اریکسون واقعا حرف اول رو میزنن توی این زمینه !

یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه:

مفت باشه کوفت باشه...

به نظرم زیادم مفت نخریدی ، 380 یه قیمت نرمال هست ، با فرض 2 -3 هفته الی 1 ماه استفاده از گوشی .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ای بابا !! شما هم که داری به بلندی صدای گوشی اهمیت میدی که !!
3550.gif

[

با این حرفت موافق نیستم !!
سری UIQ واقعا توی اجرای جاوا به معنای واقعی کلمه " کم " میاره ، در صورتی که گوشی های جدید نوکیا که اکثرا با سرعت CPU بالایی هم هستن ( از جمله N82 ) واقعا جاوا رو خوب اجرا میکنن .
البته گوشی های جاوای سونی اریکسون واقعا حرف اول رو میزنن توی این زمینه !

به نظرم زیادم مفت نخریدی ، 380 یه قیمت نرمال هست ، با فرض 2 -3 هفته الی 1 ماه استفاده از گوشی .

در مورد صدای اسپیکر خب کلا خیلی برام جالب بود که N82 با اینکه دو تا اسپیکر داره ولی از P1 ضعیف تره...احتمالا نوکیا مخصوصا سخت افزار قوی تری نذاشته چون اگه صداش در حد N95 هشت گیگ بود عملا دیگه به جز صفحه نمایش برتری دیگه ای نمی موند و ممکن بود تو فروش N95 هشت گیگ تاثیر بزاره فروش N82...

در مورد جاوا من نمیدونم منظور از کم اوردن چیه...شاید سری قبلی UIQ 3 که رم پایینی داشتن مشکلاتی داشتن..ولی عملا P1/W960 هیچ مشکلی تو این زمینه ندارن...

در مورد قیمت من والله تا 520 هم شنیدم نو رو...با این حساب 380 تومن الان خوبه...البته اگر گوشی دست دوم واقعی بود ممکن بود نیارزه ولی واقعا خیلی خیلی تمیز هست...یعنی عین نو :)..حتی هندزفری یا کابل TV هنوز معلومه دست نزده است و خب شخص فروشنده هم میشناختم :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ممکن بود تو فروش N95 هشت گیگ تاثیر بزاره فروش N82...

فکر نکنم هیچ جای دنیا ، بلندی صدا به اندازه ی ایران اهمیت داشته باشه برای مشتری ، درضمن N95 & N82 کلا 2 استیال متفاوت هستن ، درسته که امکانات تا حد زیادی شبیه به هم هست ، ولی اگه مثلا کسی از گوشی کشویی خوشش بیاد نمیره N82 بخره و یا بالعکس .

در مورد جاوا من نمیدونم منظور از کم اوردن چیه...شاید سری قبلی UIQ 3 که رم پایینی داشتن مشکلاتی داشتن..ولی عملا P1/W960 هیچ مشکلی تو این زمینه ندارن...

کاملا درست میگی ، P1/ W960 بهتر از P990 و.... جاوا رو اجرا میکنن ، ولی هنوز اول راه هستن به نظر من . همون طوری که گفتم از 6120 بگیر بیا بالا همه عالی اجرا میکنن .

در مورد قیمت من والله تا 520 هم شنیدم نو رو...با این حساب 380 تومن الان خوبه...البته اگر گوشی دست دوم واقعی بود ممکن بود نیارزه ولی واقعا خیلی خیلی تمیز هست...یعنی عین نو ..حتی هندزفری یا کابل TV هنوز معلومه دست نزده است و خب شخص فروشنده هم میشناختم

475 آخرین قیمت بود که یکی از بچه ها توی تاپیک مشاوره گرفته بود . در هر صورت خیلی مبارکه !
smilingsmiley.gif

راستی فلاش زنونش نسبت به K800 چه طوره ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در مورد صدای گوشی بلاخره اهمیت داره...دقت کنید تو gsmarena هم جدیدا داره تست میکنه صدای اسپیکر ها رو وبر حسب دسی بل دسته بندی میکنه...بلاخره مهمه...

فلش زنونش رو با یه K800 امروز مقایسه کردم...البته دقیق نتونستم چون روز بود و زیاد نمیشد مقایسه درستی داشت...ولی به نظر میاد تقریبا تو یه حد هستن....فکر میکنم...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
برادر من هم این گوشی رو تهیه کرد - نظرات کلی رو بعد از چند روز میشه داد
کیپد نسبتا ناراحت + اسپیکر نه چندان قوی تایید میشه
در مرحله اول از SE به Nokia این TV Out هست که نکته چشمگیری به حساب میاد ( با توجه به کیفیت فیلم + عکس این گوشی )
فعلا در حال سر & کله زدن برای N-Gage 'ش هستیم ...
امید روزی که تمام برندها قدرت پردازش جاوا'شون به SE برسه ( الان اصل ناراحتی من همین هست )

-

قیمت از 450 تا 470 میدن
ولی حتما گوشی رو موقع خرید 2 برابر حالت معمول چک کنید (!) 2 - 3 تا از این زیر 455.000 ای ها خود'شون اشاره کردن که گوشی یه عیبی ( هرچند کوچک ) داره - از لک روی بدنه تا فرورفتگی یکی از دکمه ها

فایل های ضمیمه

• IMG_2912.jpg
    IMG_2912.jpg
    107.7 KB · نمایش ها: 23
بالا