من نوعی به عنوان خریدار خب چیزی از دست نمیدم اگر یه N95 معمولی یا حتی 8 گیگ بخرم....فکر نمیکنم اقبالی که بازار به N95 نشون داد تو این مدل تکرار بشه...
نه بابا ، الان ادمهایی هستند که برای این گوشی 1 - 1.2 ملیون پول میدن !
من نوعی به عنوان خریدار خب چیزی از دست نمیدم اگر یه N95 معمولی یا حتی 8 گیگ بخرم....فکر نمیکنم اقبالی که بازار به N95 نشون داد تو این مدل تکرار بشه...
- DVB-H TV broadcast receiverGooshiShop فعلا زده 780.000 تومان
باید ببینیم این روند نزولی تا کی ادامه داره ؟
احتمالا باید بین 500 تا 600 فیکس بشه !
Review GSMArena
راستی میخواستم بدونم تفاوت 96 با 95 فقط تو 8 گیگ مموری اضافه...و DVB-h، همین؟؟!
مازیار این قضیه DVB-H ِ توی ایران جدیه ؟!خب همین بحث رو من صفحه قبل با بحرین کردم دیگه....
شما اگر همین الان یه N95 معمولی بخری در حقیقیت چیزی رو از دست ندادی...چون تفاوت ها همون هایی هست که خودت ذکر کردی....
مازیار جان یه توضیح برام میدی برتری های ان95 رو ؟اصلا به نظر من خرید این گوشی اشتباه هست...همون N95 8 گیگ خیلی خیلی خیلی بهتره...به دلایل زیاد...
دستت درد نکنه ، خیلی بد شده که ARM 9 ِ که ... عملا" به قول ِ تو بنچمارک ها شدیدا" افت میکنه ...دلایل برتری N95 هشت گیگ به N96:
1- باتری قویتر در مدل N95 هشت گیگ که 1200 میلی هست ولی تو N96 همون 950 میلی هست
2- Cpu قویتر در مدل N95 هشت گیگ به این صورت که
در مدل N95 هشت گیگ: Dual ARM 11 332 MHz CPU
در مدل N96 کمتره: Dual ARM 9 264 MHz CPU
3- نداشتن شتاب دهنده 3 بعدی در مدل N96 ...به طوری که حتی تو بعضی benchmark ها مدل N95 هشت گیگ حدود 2.5 برابر تا 3 برابر قویتر بوده...خیلی مهمه ها...اصلا منم تعجب کرده بودم...خواستین بگید بزارم مقایسه ها رو...
4- در حال حاضر حداقل 220-250 تومن N96 گرونتره...توجه کنید که N96 اومده جای N95 هشت گیگ رو بگیره و بشه flagship نوکیا..در نتیجه به این راحتی ها قیمتش از طرف نوکیا کاهش پیدا نمیکنه..ضمن اینکه اگر هم ارزون بشه به همون نسبت N95 هشت گیگ هم ارزون میشه....
5- میگن که گوشی ساخت فنلاند هم نیست و چین شده...خب نمیگم چین بد هست چون سونی اریکسون ها هم هستن همگی ولی خب همون مزیتی که طرفداران نوکیا ازش صحبت میکردن در حال از بین رفتن هست . کار تولید رو نوکیا به چین سپرده...به هر صورت به نظر من N95 هشت گیگ اینجا هم برتری داره...
خب شما در نظر بگیر اگر N96 بخری چی گیرت میاد که ارزش داشته باشه موارد بالا رو بی خیال بشی
1- 8 گیگ مموری اضافه
2- ساپورت DVB-H
و قیافه ای متفاوت و هنوز خز نشده..همین...میارزه؟ من باشم همین الان بخوام یکی رو بخرم بدون یه لحظه درنگ N95 هشت گیگ رو برمیدارم...