امروز گوشی یکی از دوستان افتاد دستم سه چهار ساعتی باهاش کار کردم !
_ Keypad جندان مناسبی برای کار کردن نداشت ... هم چنین دکمه های مخصوص بخش موزیکش
حداقل به راحتی N95 8GB نمیشد با Keypad "ش کار کرد.
_ سرعت گوشی برای چرخش تو منو ها خوب بود ... یعنی کندی احساس نمی کردی.
_ فایل FLV رو اجرا میکرد، بدون نصب برنامه ی خاصی ( نمی دونم این قابلیت رو بقیه ی گوشی های نوکیا دارن یا نه )
_ بنظرم اولین گوشی نوکیاس که می تونه برای پخش موزیک ( توی Handsfree ) با سری W سونی اریکسون رقابت کنه ... Bass Booster فوق العاده قوی داره به همراه صدای واقعا" بلند
من با N95 8GB و N82 و 3250ME و 5310ME موزیک گوش کردم ... ولی بنظرم این یکی یه سر و گردن از بقیه بالاتره !
_ سرعت File Transfer گوشی نسبت به بقیه گوشیای نوکیا فوق العاده بالاتره
این مورد رو با N95 8GB مقایسه کردم ... من هنوز ندیدم N95 8GB سرعت File Transfer "ش به حتی 1 مگابایت بر ثانیه برسه، ماکسیمم سرعتش فکر می کنم 800 کیلو باشه ... ولی N96 موزیک رو با سرعتی بین 3.5 تا 4.5 مگ بر ثانیه Transrer میکنه همچنین ویدئو رو با حدودا" 6 مگ بر ثانیه
یعنی سرعتش حداقل 5 برابر N95 8GB هست ... بنظرم این یه نکته فوق العاده مثبت میتونه باشه ! :دی
_ دوستم از باتریش راضی نبود !
_ یه مورد شایدم بی ربط این که نسبت به Symbian 9.2 برای قسمت Contact چهارتا گزینه بیشتر دیده میشه...
میشه Memory in Use رو به Phone یا SIM تغییر داد ... یکی از ایرادات عجیب و غریب 9.2 که توی 9.3 برطرف شده !:دی
_ 16 گیگش دقیقا" 14.5 گیگ هست ( 12 گیگش پر بود !) ... یه مموری دو گیگ هم روش بود ... بازم سرعتش خوب بود.
البته برای تست CPU هم چنین Chipset 3D نتوستم بازی یا برنامه ی خاصی روش نصب کنم !
فعلا" همینا !:f34r:
یه عکس تو نور کم باهاش گرفتم ... بدک نیس !
( اندکی Airbrush گوشه موشه هاش زدم :دی )
http://************/files/oclvx37xet72waopt260_thumb.jpg