فعلا گوشیهاش ساخت کره است !
دوستان توجه داشته باشید که درسته که سایز صفحه نمایش این گوشی معروف نیست ، ولی از صفحه اکسپریا و صفحه های وی جی ای به نظر من بهتره ، 240 در 400 ، با برنامه ها مشکلی نخواهد داشت ، فقط بعضی از برنامه ها فل اسکرین اجرا نمیشن ولی فقط 0.4 اینچ خالی است ، اما صفحه های وی جی ای برنامه ها رو تو 1.4 اینچ اجرا میکنه ، اما این 2.8 اینچ برنامه رو اجرا میکنه فقط 4 دهم اینچش خالی هست .
يكي خريداري شد !
بله درسته ، ولی بهتر از صفحه اکسپریا یا اچ دیه که برنامه های کیو وی جی ای ربع صفحه اشون در میان !مبارک باشه.:blush:
حالا که خودتون Omania گرفتین تست کردن ببینین این مطلبی که تو پست 23 نوشتین درست هست یا نیست ؟
جدا چیزه باحالیه هست ولی این همه امکانات با این lcd ضایع
که 90 درصد برنامه ها به احتمال زیاد روش کار نخواهد کرد
چون اصلا ویندوز موبایلش به درد نمیخوده میشه مثل آیفون چون فقط یکسری نرم افزارهای محدود روش کار خواهد کرد
:lol:
سلام
من میخواستم بخرمش دیشب تا اینکه این مطلب رو دیدم
یکی از رفقا هم داره و ازش پرسیدم (طرف خیلی نرم افزار بازه!) گفت تا حالا مشکلی براش پیش نیومده
شما نرم افزارهای خاصی دیده اید که با این گوشی مشکل داشته باشند؟
یعنی اینکه اجرا نشوند وگرنه به نظر من اگه همه شون اجرا میشن ولی مثلاً فول اسکرین نمیشه خیلی مهم نیست
سلام این تسک بارش که قهوه ای هست ایا رنگش عوض میشه ؟؟ در ضمن دوستان بدون گارانتی اینو نهایتا" چند میشه خرید ؟؟ ممنونم.
قیمت این گوشی با گارانتی و بدون گارانتی 16 گیگ و 8 گیگ چنده الان تو ایران ؟؟؟
راستش حسین جان من روم نشد جواب این دوستمون رو بدم ، چون شما دیگه گفته بودی ، واقعا حیف این گوشی رو نگیرید با قیمتی که داره
جدی الان 520 ـه؟ !!!من 1 ماه پیش برای یکی از اقوام از علاعدین 560 گرفتم. البته همون هفته ی اول خراب شد و صفحش روشن نمیشد، دادن گارانتی، مشکل نرم افزاری بود و حل شد
8 گیگش هم اصلا پیدا نمیشه
االان علاعدین 520 ه ، شیراز هم یه 30 تومن کمتره(دلیلشو نمیدونم، ولی همگی از دبی میارن و با 10-15 درصد سود به این قیمت میفروشن)
در کل گوشی خوبیه، سبکه، زیاد نازک نیست، ولی خوشدسته
میشه 3d flo که رو دایموند و تاچ پرو نصبه رو این هم نصب کرد؟
بین امنیا و دایموند کدوم سنسور شتاب سنج بهتری داره؟
اینجا کسی هست که هم با امنیا و هم دایموند کار کرده بشه؟ کیفیت صفحه خیلی برام مهمه. اینکه میگن امنیا کیفت پایین تری داره..این خیلی محسوسه؟
هیچ گوشی پیدا نمیکنی که سنسور شتاب سنجش به خوبیه دایاموند باشه ! تست کردم که میگم