alireza_simkesh
Registered User
- نوشتهها
- 1,705
- لایکها
- 4
....بیشتر توضیح میدی علیرضا جا؟!!!.....در حد آموزش![]()
فارسی سازت چیه؟:دی
....بیشتر توضیح میدی علیرضا جا؟!!!.....در حد آموزش![]()
سلام به همه
یه سوال از اساتید داشتم :
یکی از دوستام رفته بود برای خرید امنیا. میگه تو جمهوری یه مدل امنیا دیده با حافظه 24 گیگ ...رنگش هم فرق میکنه..میگن gps
اون هم بهتر شده..رو جعبه اون هم مثل اینکه نوشته اسپشیال...خبری در مورد اون دارید...؟؟؟
موفق و پیروز باشید.......
از فارسی ساز علیرضا استفاده کن :arabizer![]()
....ممنون پویا جان....تست میکنم....راستی میبینم که خوب راه افتادی و داری مشاوره میدی...من که کارم شده مشاوره گرفتن از اساتید اینجا
پ ن:امروز کشف کردم که دو تا بر نامه spb pocket plus و spb mobile shell رو نباید با هم روی آی 900 نصب کرد درسته که به ظاهر بدون مشکل کار میکنن ولی هر از چند گاهی قاط میزنه و نیاز به سافت ریست میشه....یکیشو نصب کنید که من پیشنهاد میکنم پاکت پلاس رو نصب کنید کاربردی تره![]()
مجتبی خان شما از کدم ورژن استفاده کردید؟من هم پیشنهاد می کنم از فارسی ساز علیرضا استفاده نکنی؛چون رو دستگاه من کار نکرد؛
من هم پیشنهاد می کنم از فارسی ساز علیرضا استفاده نکنی؛چون رو دستگاه من کار نکرد؛
....برای من دیکشنری رو درست کرد ولی اس ام اس های فارسی رو از چپ به راست و بریده بریده نشون میده....
....راهکار بدین لطفا!!!!
از این نسخه استفاده کن؛من مشکل راست به چپ ندارم؛اما هنوز با لینگوو کار نکردم؛
ببین علی!
لینگوو موقع فارسی نویسی با همه کیبرد های فارسی مشکل داره فقط کیبورد فارسی که همراه با لینگوو ارایه شده بدون مکشل کار میکنه ، چون احتمال میدم نداشته باشیش واست آپ کردم :happy:
تو شب زنده داری یه کوت گذاشتم از پی هالز اون رو بخون ببین مشکلت حل میشه؟....مرسی پویا جان ولی مشکل با تایپ نیست مشکل با نشون دادن معنی کلمات انگلیسی به فارسی هست![]()
تو شب زنده داری یه کوت گذاشتم از پی هالز اون رو بخون ببین مشکلت حل میشه؟
خوشحال شدم علی جانممنون پویا جان با این مشکل کاملا حل شد....دستت درد نکته![]()
با درود خدمت همهی دوستان عزیزم:
من حدود 4 ماه متوالی انواع و اقسام فارسیسازها رو روی سامسونگ اُمنیا اینستال کردم و هر بار مجبور بودم که سیستم رو هاردریست کنم، چون همهگی بدون استثناء گوشی رو دچار مشکل میکردن.
بالاخره حدود 2 هفته پیش تونستم فارسیساز مناسبی پیدا کنم که هیچ مشکلی نداره. و این دو هفته رو باهاش کار کردم تا مطمئن بشم که کار میکنه، و بعدش اینجا معرفیش کنم، تا آه ِ دوستان ِ ناراضی دامنگیرم نشه!
باری، این فارسیساز رو متأسفانه نمیدونم از کجا پیدا کردم، و حقاش بود که از نفر اصلی تشکر کنم و لینکاش رو اینجا بذارم، که متأسفانه نتونستم دوباره سایت اصلی رو پیدا کنم. خلاصه که تمام کردیت این کار، باید به نام "شهید گمنام"ی! که این کار رو انجام داده نوشته بشه، نه من.
نکتهی دیگه این که این فارسی ساز رو روی سونیاریکسون ایکس-وان (اکسپریا) هم اینستال کردم و بدون هیچ گونه مشکلی کار میکنه.
طریقهی نصب:
1. فایل شماره 1 رو دانلود کرده و روی گوشی انتقال بدید و همونجا اجرا کنید. (روی My Storage یا همون حافظهی 16 گیگابایتی هم به خوبی کار میکنه). پس از اینستال کردن برنامه، ازتون میخواد که گوشی رو ریست کنید، که باید بچهی خوبی باشید و به حرفاش گوش بدید! ؛)
2. فایل شماره 2 رو دانلود کرده و روی گوشی انتقال بدید و همونجا اجرا کنید. (روی My Storage یا همون حافظهی 16 گیگابایتی که فایل اول رو نصب کردید، این فایل رو نصب کنید). پس از اینستال کردن برنامه، ازتون میخواد که گوشی رو ریست کنید، که باید بچهی خوبی باشید و مثل دفعهی قبلی، به حرفاش گوش بدید! ؛)
3. توی گوشی با استفاده از جستجو (یا از طریق سرچ ِ خود اُمنیا:
Programs/Search
و یا از طریق سرچ با برنامهی Resco Explorer (اگه رو گوشیتون نصب کردین)؛ :
دنبال فایلی به نام encoding.bin بگردین و حذفاش کنید. (Delete) ، تا توی محیط برنامههایی مثل اُپرا و اینترنتاکسپلورر دچار مشکل بههمریختهگی حروف نشین. اصلن از حذف کردناش نترسین! (اون با من!)
و حالا یک بار دیگه دستگاه رو ریست کنید.
کار تمومه! به همین راحتی.
نکتهی مهم قضیه برای تایپ فارسی اینه که باید کیبورد فارسی هم داشته باشید. من هم اسپیبی رو دارم و هم رسکو رو. چون این دو کیبورد لینکاشون توُ سایت موجوده، از فرستادن مجدد خودداری میکنم. اما اگر کسی نتونست پیدا کنه، بگه تا لینکاش رو براش بذارم.
لینک داونلود هر دو فایل در یک فایل:
http://www.4shared.com/file/91936377.../Farsisaz.html
با لینگوو مشکل داره....این سیمکش میگفت با دستکاری توی رجیستری اونم درست میشه ....شما بلد نیستین؟!!!![]()
شرمنده علی نبودم یه مدت:دی
البته الان احتمالا مشکلت حل شده اما من در کل فارسی ساز علیرضا رو نصب نکردم هیچوقت اما میگن چیزه خوبیه:دی
ولی در کل اون موقعهایی که فارسی ساز نصب میکردم مثلا informobility یه option داشت که میتونستی یه سری از برنامه هارو به یه لیستی add کنی که informobility بیخیالشون شه. چون اصولا برنامه هایی که فارسی هستن یا به فارسی ساز نیاز دارن یا ندارن(!) که اونهایی که ندارن (مثل لینگو) اگه فارسی ساز بریزی بدون tweak کردن معمولا با مشکل بر میخوری.
arabizer هم یه همچین لیستی داشت که فرهاد چند سال پیش گزاشته بود اینجا. اگه هنوزم دنبالشی میتونم بگردم برات پیدا کنم.