• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Samsung i900 Omnia٠

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
من یکیشو تو پایتختیکی از دوستان به عنوان دمو اورده بود البته قیمت نداد ولی گفت حدود 700
تا جایی که من ور رفتم دستگاه خوبی است در مقایسه با سرعت عمل ایفون و دایموند این دستگاه از سرعت بهتری برخورداره ضمن اینکه rom داخلی 256 داره وامکان استفاده از هارد داخلی 8-16 گیگ و ساپورت کارت حافظه بدون هیچ تعصبی میشه گفت نسبت به رقبای از قبیل ایفون-گیگا بایت 820- htc دایموند - حتی دایموند پرو .سرتر است من به شخصه با پاکت پی سی های زیادی کلنجار رفتم(حدود 24 مدل) ولی این به نظرم تا الان از بقیه یک سر و گردن بالاتره
البته من 3 ضعف دیدم که دوستان هم گفتند
1-عدم شفافیت صفحه در نور افتاب
2 - نبود محل مناسب نگهداری قلم
3-سایز صفحه نسبت به سایز بدنه (میتونست یا صفحه رو به جای 3.2 به 3.5 تبدیل کنه یا حداقل 2 دکمه شورت کات اضافه کنه)
ولی در مجموع مشخصاتش مناسبه (اگه بخوایم گیر بدیم راه زیاده:lol: )
من خودم سعی میکنم اینو بخرم (ایشاال..)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان توجه داشته باشید که درسته که سایز صفحه نمایش این گوشی معروف نیست ، ولی از صفحه اکسپریا و صفحه های وی جی ای به نظر من بهتره ، 240 در 400 ، با برنامه ها مشکلی نخواهد داشت ، فقط بعضی از برنامه ها فل اسکرین اجرا نمیشن ولی فقط 0.4 اینچ خالی است ، اما صفحه های وی جی ای برنامه ها رو تو 1.4 اینچ اجرا میکنه ، اما این 2.8 اینچ برنامه رو اجرا میکنه فقط 4 دهم اینچش خالی هست .

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
چند روز پیش که داشتم از ایران خارج میشدم ، توی فرودگاه امام یه شعبه از پارس مایکروتل رو دیدم ، یه خانم احمقی هم اونجا نشسته بود ، ازش پرسیدم که ای 900 دارید ؟ گفتش که نه همچنین چیزی نیست ، دی 900 ای داریم !!!!!!

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان توجه داشته باشید که درسته که سایز صفحه نمایش این گوشی معروف نیست ، ولی از صفحه اکسپریا و صفحه های وی جی ای به نظر من بهتره ، 240 در 400 ، با برنامه ها مشکلی نخواهد داشت ، فقط بعضی از برنامه ها فل اسکرین اجرا نمیشن ولی فقط 0.4 اینچ خالی است ، اما صفحه های وی جی ای برنامه ها رو تو 1.4 اینچ اجرا میکنه ، اما این 2.8 اینچ برنامه رو اجرا میکنه فقط 4 دهم اینچش خالی هست .
عجب :blink:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
این گوشی به قیمت 380 دینار در نمایندگی اصلی سامسونگ در بحرین وارد شد ، میشه به پول ایران حدودا 970-980 تومن !!!!!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
منم دختر عمم يكي از هند آورده كلا كه باهاش ور رفتم ديدم يكم شبيه گوشي چينيا ميمونه . صفحش زياد حساس نبود شايدم من اينجوري فكر كردم
بعد به دختر عمم گفتم طفلك نميدونست گوشي چيني چيه :ي فرداش از كسي پرسيده بود نميدونم چرا زنگ زد فحش ميداد :دي
940 خريده بود البته 2 ماه پيش:دي

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
مبارکه....بی صبرانه منتظر ریویو و عکس هستیم.....یه سوال....کیبرد نداره اذیت نمیشی؟!!

سلامت باشيد

ريويو هم جشم انشالله !

من به كيبرد نيازي ندارم ، ولي اين ديكَه خيلي كم دكمه داره ، دكمه هايي مثل استارت مينو و يه جويستيك خيلي مهمه براي يه باكت بي سي !!!

ولي خب عادت ميكنيم !

يه ايراد بزركَـ ديكَه اي كه داره ، اينه كه جاي قلم نداره و بايد كنارش اويزون باشه خيلي هم سخت قلمش باز ميشه و هر ان احتمالش هست كه شكسته بشه !

faraz_fahimi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم یکی خریدم 620 تومن!

قبلا هم ppc های دیگه داشتم و بقول دوستمون با تردید به سامسونگ نگاه میکردم ولی الان که بهش عادت کردم هر لحظه یه چیز جدید پیدا میکنم که ازش لذت ببرم.
کلا که تمام خواسته های منو به خوبی برآورده میکنه از نکات خوب میشه به اینا اشاره کرد:
1- cpu واقعا سریع که اصلا کم نمی اره
2- gps نرم و روان با garmin XT
3- keyboard جالب و بزرگ و منوهای خوب که عملا احتیاجی به استایلوس حس نمیشه
4- کیفیت و روانی پخش divx
5-کیفیت صدای قابل قبول
6- دوربین با option های جذاب مثل پانورامای اتوماتیک و ...
7- مرورگر اپرا واقعا عالیه
8-عمر باتری بسیار عالیست(البته بدون gps)
9-مشکل آنتن دهی به چشم نمی خورد
10- و خیلی نکات ریز و درشت دیگه که هنگام کار با این گوشی حس خوبی بهتون میده

اما طبق فرمایش دوستان
1- صفحه لمسی با لمس مختصر جواب نمیده
2- تو نور آفتاب صفحات سخت دیده میشن
3-اگر عادت به استفاده از قلم داشته باشید باید اونو از گوشه موبایل آویزون کنید
4-رزولیشن صفحه اگر بالاتر بود که نورعلی نور بود

فقط یه نکته دیگه اینکه بعضی از فروشندگان کلاهبردار به اسم رجیستر و آپگرید و ویروس کش و ... که ادعا میکنن با باکس متصل به شرکت سامسونگ انجام میشه درخواست مبالغ اضافه(از20 تا 120 هزار تومان!!) میکنن که اصلا زیر بار نرید. الکی گوشی رو 5 دقیقه میذارن زیر میز و بعد بدون هیچ تغییری میدن بهتون!!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
620 تومن یکمی ارزون نیست؟
از کجا گرفتی ؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
منم یکی خریدم 620 تومن!

مبارکتون باشه !

با گارانتی یا بدون گارانتی ؟ 8 یا 16 گیگ ؟؟

من تعجبم میاد خیلی قیمت ای 900 افت داشته ، اینجوری بخواهد پیش بره ، تا 2-3 ماه دیگه به زیر 400 تومن میرسه ، این واقعا بده برای یه گوشی در این رده بالا !!!!

مثلا مگه این چیش از تاچ پرو کمتره که اون 850 و این 570 ؟؟!!!

http://www.gooshishop.com/Compare.aspx?BrandId=23

من نمیدونم چه طور شده قیمت ایران از قیمت جهانی هم پایینتر شده !!!!

الان این گوشی رو از اکسپنسیس دبی هم بخواهی بخری با هزینه ارسالش چیزی حدود 650 تومن میشه ، چرا تو ایران میدنش 570 ؟؟؟ واقعا ایرادی داره یا قیمتش افت کرده ؟؟؟

مبارک باشه .. باید دو جا رویوو بدی

سلامت باشی

تا وقتی که سایتهای بزرگی مثل جی اس ام ارینا و موبایل ریویو موندن ما کی هستیم که بخواهیم ریویو بدیم !!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
طبیعی محمد جان

سامسونک کمپانی عاقلی هست وقتی جنسی براش مثلا 80 $ تمام میشه قیمت خون باباش نمیگیره این HTC هست که صفی بازی درمیاره واگر نه چیز خواصی ندارند این گوشی ها ، ایفون که نهایت کیفیت بود 185 $ معامله شد ، این که جای خود داره به نظر من گوشی تو دنیا وجود نداره که 500$ هم بیرزه ولی چه باید گفت ، انشاالله که باعث بشه بقیه شرکت ها طمعه شون رو کم کنند

در باره قیمت هم که معلوم اول از همه از همه گشورهای غربی ما به کره جنوبی نزدیکیم ، حمل نقل با راه آهن امکان داره و .... هزینه حمل نقل مون که از همه جای دنیا کمتره ، با کره جنوبی هم که رابطه اقتصادی آزادی داریم ، دلیلی میبینید که از بقیه ارزون تر جنس دستمون نرسه ؟؟؟

خدا بده برکت به رقابت که تو ایران هم مجبورن رقابت کنند فروشنده ها

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
طبیعی محمد جان

سامسونک کمپانی عاقلی هست وقتی جنسی براش مثلا 80 $ تمام میشه قیمت خون باباش نمیگیره این HTC هست که صفی بازی درمیاره واگر نه چیز خواصی ندارند این گوشی ها ، ایفون که نهایت کیفیت بود 185 $ معامله شد ، این که جای خود داره به نظر من گوشی تو دنیا وجود نداره که 500$ هم بیرزه ولی چه باید گفت ، انشاالله که باعث بشه بقیه شرکت ها طمعه شون رو کم کنند

در باره قیمت هم که معلوم اول از همه از همه گشورهای غربی ما به کره جنوبی نزدیکیم ، حمل نقل با راه آهن امکان داره و .... هزینه حمل نقل مون که از همه جای دنیا کمتره ، با کره جنوبی هم که رابطه اقتصادی آزادی داریم ، دلیلی میبینید که از بقیه ارزون تر جنس دستمون نرسه ؟؟؟

خدا بده برکت به رقابت که تو ایران هم مجبورن رقابت کنند فروشنده ها

حسین جان این i900 مگه ساخت چین نیست؟! فکر نمیکنم از کره بیادهاااا....

بعدم مگه این گوشیهای تو ایران همشون از دبی نمیان؟!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سامسونگ که مال کره هست, اما معمولا چیز میزاشو تو چین میسازه که!!

بالا