با درود خدمت همهی دوستان عزیزم:
من حدود 4 ماه متوالی انواع و اقسام فارسیسازها رو روی سامسونگ اُمنیا اینستال کردم و هر بار مجبور بودم که سیستم رو هاردریست کنم، چون همهگی بدون استثناء گوشی رو دچار مشکل میکردن.
بالاخره حدود 2 هفته پیش تونستم فارسیساز مناسبی پیدا کنم که هیچ مشکلی نداره. و این دو هفته رو باهاش کار کردم تا مطمئن بشم که کار میکنه، و بعدش اینجا معرفیش کنم، تا آه ِ دوستان ِ ناراضی دامنگیرم نشه!
باری، این فارسیساز رو متأسفانه نمیدونم از کجا پیدا کردم، و حقاش بود که از نفر اصلی تشکر کنم و لینکاش رو اینجا بذارم، که متأسفانه نتونستم دوباره سایت اصلی رو پیدا کنم. خلاصه که تمام کردیت این کار، باید به نام "شهید گمنام"ی! که این کار رو انجام داده نوشته بشه، نه من.
نکتهی دیگه این که این فارسی ساز رو روی سونیاریکسون ایکس-وان (اکسپریا) هم اینستال کردم و بدون هیچ گونه مشکلی کار میکنه.
طریقهی نصب:
1. فایل شماره 1 رو دانلود کرده و روی گوشی انتقال بدید و همونجا اجرا کنید. (روی My Storage یا همون حافظهی 16 گیگابایتی هم به خوبی کار میکنه). پس از اینستال کردن برنامه، ازتون میخواد که گوشی رو ریست کنید، که باید بچهی خوبی باشید و به حرفاش گوش بدید! ؛)
2. فایل شماره 2 رو دانلود کرده و روی گوشی انتقال بدید و همونجا اجرا کنید. (روی My Storage یا همون حافظهی 16 گیگابایتی که فایل اول رو نصب کردید، این فایل رو نصب کنید). پس از اینستال کردن برنامه، ازتون میخواد که گوشی رو ریست کنید، که باید بچهی خوبی باشید و مثل دفعهی قبلی، به حرفاش گوش بدید! ؛)
3. توی گوشی با استفاده از جستجو (یا از طریق سرچ ِ خود اُمنیا:
Programs/Search
و یا از طریق سرچ با برنامهی Resco Explorer (اگه رو گوشیتون نصب کردین)؛ :
دنبال فایلی به نام encoding.bin بگردین و حذفاش کنید. (Delete) ، تا توی محیط برنامههایی مثل اُپرا و اینترنتاکسپلورر دچار مشکل بههمریختهگی حروف نشین. اصلن از حذف کردناش نترسین! (اون با من!)
و حالا یک بار دیگه دستگاه رو ریست کنید.
کار تمومه! به همین راحتی.
نکتهی مهم قضیه برای تایپ فارسی اینه که باید کیبورد فارسی هم داشته باشید. من هم اسپیبی رو دارم و هم رسکو رو. چون این دو کیبورد لینکاشون توُ سایت موجوده، از فرستادن مجدد خودداری میکنم. اما اگر کسی نتونست پیدا کنه، بگه تا لینکاش رو براش بذارم.
لینک داونلود هر دو فایل در یک فایل:
http://www.4shared.com/file/91936377.../Farsisaz.html