قربانت حسین جاناول از همه علی جون مبارک
بعدش یه تشکر ویژه از علی و پویا و مازیار و اون یکی علی و محمد و.... دیگران، که واقعا این تردد از تردد HU هم داره بهتره جواب داده میشه
ما فقط از اساتید یاد میگیریم
ایکاش بخش دایموند هم اینقدر فعال بود
قربانت حسین جاناول از همه علی جون مبارک
بعدش یه تشکر ویژه از علی و پویا و مازیار و اون یکی علی و محمد و.... دیگران، که واقعا این تردد از تردد HU هم داره بهتره جواب داده میشه
این بارکد های مربوط به چی رو میخونه ؟!
مثلا بارکدی که روی بطری دوغ هست چه طلاعاتی به ما میده ؟![]()
ممنونم! انشاا... شما هم بخری!سلام علی آقا
مبارکت باشه
تفاوت های مدل اسپشیال با عادی چیه؟ و اینکه چند خریدی؟
اول از همه علی جون مبارک
ممنونم! انشاا... شما هم بخری!
تفاوتش اینه که یه مموری 1 گیگ + کیت خودرو + شارژر فندکی رو اضافه داره !
اگه این اسپشیال رو خواستی بگیری حتما با رام انگلیسی بگیر!
ممنونم! انشاا... شما هم بخری!
تفاوتش اینه که یه مموری 1 گیگ + کیت خودرو + شارژر فندکی رو اضافه داره !
اگه این اسپشیال رو خواستی بگیری حتما با رام انگلیسی بگیر!
نه مموری 1 گیگ من تو ایرانم دیدم مموری 1 گیگ بود !منظورت مموری 8 گیگ هست دیگه؛البته رنگ بدنه هم فرق می کنه؛
ضمنا" رام من از اول انگلیسی بود؛
من 1750 درهم گرفتم ! حدودا میشه 480راستش کم کم دارم وسوسه میشم
و اینکه چند خریدی؟
دوباره با فشار دادن همزمان دکمه قطع تماس و برقراری تماس و ریست دوباره هارد ریست بکنید !من گوشی رو هارد ریست کردم ! خاموش شد روشن شد روی صفحه سبز رنگ ویندوز گیر کرده بالا نمیاد !
چیکار کنم؟![]()
نه مموری 1 گیگ من تو ایرانم دیدم مموری 1 گیگ بود !
رنگ بدنه نقره ای دیگه ! تو معمولی ها هم نقره ای هست دیگه ؟
درست شد ! این رامی که روش هست خیلی مزحرفه !دوباره با فشار دادن همزمان دکمه قطع تماس و برقراری تماس و ریست دوباره هارد ریست بکنید !
باید کد رو بزنیم جواب بده اما من کد رو میزنم اتفاق خاصی نمی افتهاگر با پیام Incorrect Software Version مواجه شدید، مراحل زیر را دنبال کنید:
1. دکمه سبز (تماس) را فشار داده تا صفحه شماره گیرنده فعال شود.
2. این کد را وارد کنید: #*1546792#*
3. سپس گزینه ی Preconfiguration را انتخاب کنید.
4. کد #*81230#* را وارد کرده و OK را بزنید.
5. کشور مناسب (کشوری که فایل رام مربوط به آن است) و Default Operator را انتخاب کنید.
6. در پنجره ی DEVICE WILL HARD RESET گزینه ی Accept را انتخاب کنید.
7. حال دوباره عملیات آپگرید را طبق آموزش انجام دهید.
خب از اینهایی که گفتی ماله من فقط رنگش تمام مشکی نیست و مموری 8 گیگ رو نداره !فکر نمی کنم اسپشیال ادیشن باشه؛اسپشیال ادیشن ها به رنگ مشکی(و ندرتا" سفید) هستند با 16 گیگ حافظه داخلی و 8 گیگ مموری کارت و شامل شارژ فندکی و ...
برای من کیفیت موزیک و عکس و تاچ بودن خیلی مهمه، پیشنهاده دیگه ای غیر از امنیا هست؟
تائید میشه!اگه تاچ بودن زیاد مهم نباشه برات برای عکس و موزیک گزینه های بهتری هم هست.
عکس های این گوشی رو هم دوستان در تاپیک آخرین عکس ها گذاشتن میتونی ببینی
اما کلا واسه عکس و موزیک بنظر من گزینه های بهتر از اومنیا هم برات باشه چون اومنیا هر چی باشه پی پی سی هست. البته گزینه خوبیه اما نمیدونم توقعاتتو برطرف میکنه یا نه!
. اگه فرضا گوشی رو، الان بخواین بخرین به فروشنده میگین چی می خواین؟ ( جزئیات - به عنوان مثال توی این توی تاپیک اعلام شده بود رام انگلیسی بگیرین )
2. از نظر کیفیت پخش موسیقی در هدفون و اسپیکر ( بدون هیچ تغییر ) چطور هست؟ آیا مثل G810 سامسونگ که داشتم کیفیت هدفون فوق العاده و دارای آمپلی فایر داخلی هست؟ آیا همچنان اسپیکر جدا نداره و از همون اسپیکر که جهت مکالمه استفاده میشه، استفاده شده؟
3. توی تاپیک اشاره ای به کیفیت عکس ها ودوربین نشد انگار، عکس های در شب با این فلش LED چطوره؟ و همینطور عکس های روز و معمولی؟کیفیت فیلم برداری چطوره ؟ آیا ذخیره کردن ویدئو با فرمت 3gp آزار دهنده نیست؟ اگه از گوشیتون یه عکس و فیلم ( شب و روز ) بگیرین بذارین توی تاپیک ممنون میشم.
برای من کیفیت موزیک و عکس و تاچ بودن خیلی مهمه، پیشنهاده دیگه ای غیر از امنیا هست؟
کیفیت صدا خوب هست ، اسپیکر هم بله یکیه مثل جی 810 .