Reza364
Registered User
- نوشتهها
- 2,490
- لایکها
- 9
به نقل از bhrzk :نه آقا پسر
منظورم اینه که شما میگی روی سمبین من می گم مگه کا 700 ها سمبین نیستن ؟
اين كه بدتر شد که!
به نقل از bhrzk :نه آقا پسر
منظورم اینه که شما میگی روی سمبین من می گم مگه کا 700 ها سمبین نیستن ؟
به نقل از moozmar :اووقت ای یعنی چه ؟!
به نقل از shazdeh kocholo :اگه بيشتر توضيح بدي كه چطور ميريزه بهم دوستان راحتتر پاسخ ميدن.
مثلا ليست بهم ميريزه يا شماره هاي قبلي پاك ميشه؟:wacko: يا اينكه اصلا شماره ها و اسمها قاطي ميشه؟:blink:
خوب من میشم نفر اول !!به نقل از Reza364 :یعنی اولین کسی هستی که همچین چیزی رو میگی!:blink:
بابا چرا ناراحت میشیبه نقل از bhrzk :بابا من غلط کردم
شما ببخشید
به نقل از saraz :ميدونيد مشكل وقتي شروع ميشه كه ميخواهيد شماره جديد رو به يك شماره از قبل ذخيره شده اضافه كنيد تا اونجايي كه من فهميدم به شماره جديد Position 1 رو اختصاص ميده و شماره اي كه تو اين موقعيت هست ديگه به اسم قبلي شناخته نميشه و به اسم شماره جديد شناخته ميشه .
به عنوان مثال تلفن شما شماره منزل شما رو در موقعيت 1 ذخيره كرده و شما ميخواهيد مثلا شماره موبايل احمد رو به نام احمد كه از قبل در تلفن بوده اضافه كنيد تلفن به شماره موبايل احمد موقعيت 1 رو ميده و از اين به بعد اگر از منزل با شما تماس بگيرند بجاي منزل نشون ميده كه موبايل احمد با شما تماس گرفته و اگر موبايل احمد با شما تماس بگيرد اون رو به عنوان يك شماره ناشناس نمايش ميدهد
البته اينو بعد از يك روز سرو كله زدن و نصب برنامه هاي مختلف فهميدم.
به نقل از daftarekhaterat :بقيه هم همچنين مشكلي دارن!؟
فکر میکنم قبلا هم این سوال رو پرسیده بودن تا اونجایی که یادمه گفته شد صدای اسپیکر ثابته!به نقل از balabala :این صدای اسپیکر گوشی K700م کم نمیشه، چجوری کمش کنم؟
volume رو نمی گما!
من سرچ کردم تو همین تاپیک چیزی نبود. اینکه خیلی ضدحال میشه!به نقل از Reza364 :فکر میکنم قبلا هم این سوال رو پرسیده بودن تا اونجایی که یادمه گفته شد صدای اسپیکر ثابته!
یعنی چی ثا ببته ؟!به نقل از Reza364 :فکر میکنم قبلا هم این سوال رو پرسیده بودن تا اونجایی که یادمه گفته شد صدای اسپیکر ثابته!
صدای اسپیکرش رو نمیشه تغییر داد. صدایی که موقع دریافت اس ام اس میزنه، و کلا اسپیکرش مثلا ابتدای هر بازی یا پخش هر آهنگ تنظیم صداش بهم میخوره.به نقل از moozmar :یعنی چی ثا ببته ؟!
بیشتر توضیح بده !
تایید میشه !یعنی نمیشه تنظیمش رو ذخیره کرد!
نه؟ چه شکلی؟ من هر دفعه مجبورم صداشو با دکمه های کنارش کم کنم.به نقل از Reza364 :برای بازیهاش که خودش گزینه تنظیم صدا داره همیطور برای آهنگاش!
چرا اونرو وشد:به نقل از bhrzk :وگوئم این زنگ sms رو هم نمیشه عوض کرد ؟