به نقل از ie313 :دوستان يه سوال ؟
چطور ميشه وقتي ميخواي با k700 عكس بگيري بدون صدا عكس بگيره ؟
وقتي silent هم ميكني باز صدا ميده وقتي عكس ميگيره . !!
به نقل از ie313 :كسي نميدونه ؟
به نقل از S_Engineer :با فیرم ویر اصلیش نمیشه ولی اگه از فیرم ویرهای متفرقه استفاده کنین کلی امکانات در اختیارتون میزارن که یکیش همین عکس گرفتن بدون صداست، البته اون فیرم ویرها پولی هستن و شنیدم که مشکلاتی هم برای خودشون دارن (مثل هنگ کردن و اجرا نکردن بعضی برنامه ها و بازی های جاوا) ولی من دنبال یه نسخه کرک شده مجانی هستم که اگه گیر بیارم در اختیار دوستان میگذارم.
به نقل از ie313 :مرسي .
براي نصب فيرم وير احتياج به كابل هست ؟ يه توضيح كوچيكي در مورد نصبش ميدي ؟
بازم متشكرم از جوابت
به نقل از S_Engineer :یک کابل DCU-11 ویک اتصال مطمئن به اینترنت میخواد که دومی رو تو ایران نداریم !! چون اگر خط قطع بشه فقط نمایندگی سونی اریکسون میتونه گوشی رو دوباره روشن کنه و حدود 30000 تا 40000 تومن هم هزینه میگیرن. توضیح بیشتر هم باشه فردا سر فرصت مینویسم
راهنمای خوبی در آدرسبه نقل از ie313 :خط مطمئن رو كه ميشه پيدا كرد خدا دانشگاه رو داده براي همين كارا
كابل رو هم كه طبق فرمايش شما به راحتي ميشه خريد .
فقط ميمونه اين كه چطور نصب بشه !! و از كدوم سايت فريم وير رو گرفت ؟
به نقل از S_Engineer :راهنمای خوبی در آدرس
http://sony-ericsson.blogfa.com/post-16.aspx
هست که کار بچه های انجمن طرفداران اس ای هست
موفق باشید
قابلی نداشتبه نقل از ie313 :مرسي خيلي بلاگ خوبي بود . استفاده كردم .
بازم ممنون .
مبارک باشه.این گوشی خودش فارسی داره. باید از منو برید به قسما setting بعد language رو پیدا کن و زبانش رو فارسی کن.به نقل از malifoolad :با سلام خدمت دوستان
من تازه یک گوشی کا 700 خریدم خیلی هم راضیم
سوالم اینه که برنامه ای هست تا من بنوانم گوشی را از انگلیسی به فارسی تبدیل کنم یا خیر
2- آیا منشی تلفنی داره یا خیر
با تشکر
به نقل از malifoolad :با سلام خدمت دوستان
من تازه یک گوشی کا 700 خریدم خیلی هم راضیم
سوالم اینه که برنامه ای هست تا من بنوانم گوشی را از انگلیسی به فارسی تبدیل کنم یا خیر
2- آیا منشی تلفنی داره یا خیر
با تشکر
به نقل از daftarekhaterat :با گوشي بلوتوث نميشه اهنگ گوش داد؟
K700 توی بازار نایاب شد!!
به سفارش من یکی از دوستان برای خرید K700 به بازار رفت و یک هفته بازار جمهوری و شرق تهران رو زیر پا گذاشت و فقط تونست یک عدد پشت ویترینی پیدا کنه!!